PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Sprint Booster ...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 12:55:40    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Sprint Booster ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sprint Booster Power Converter by Boulekos!

Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 13:02:42    Θέμα δημοσίευσης: ηλεκτρογκαζο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Βαγγελη,

Ακομα περιμενουμε να δουμε απο ομιλο VAG τι αποτελεσματα θα διξουνε εαν δημιοργουντε προβληματα και εαν εχει τα αποτελεσματα που λενε.
Ολοι περιμενουμε γιατι πιστευω οτι ειναι μια καλη περιπτωση θα βελτιωση αρκετα τα ηλεκτρογκαζα μας.
κανε υπομονη

καλη χρονια γεματο γκαζια

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2005, 14:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Sprint Booster ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ivang έγραψε:

Με το Sprint Booster εξαλείφεται πλήρως η καθυστέρηση στην απόκριση που προκαλεί το ηλεκτρονικό γκάζι βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου! Γνωρίζει κανείς καμιά πληροφορία, που μπαίνει, πως δουλεύει, τιμή, υπάρχει όντως διαφορά ?

Φίλε Βαγγέλη υπάρχει κάποιος εδώ κάτω στην Αθήνα που έχει κάνει αυτή τη πατέντα σε Peugeot... Laughing Wink
Τώρα εντυπώσεις και τα λοιπά δεν ξέρω Rolling eyes Απλά έχω ακούσει ότι έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά.

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2005, 15:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Sprint Booster ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ivang έγραψε:

Τα αυτοκινητα με ηλεκτρονικο γκαζι-πεταλοδα (drive by whire) στο πενταλ του γκαζιου αντι για ντιζα εχουν ενα ποτενσιομετρο με ενα βισμα που σινδαιεται με την καλοδιωση του αυτοκινητου. Το Sprint Booster Power Converter ερχεται και κουμπωνει αναμεσα σ'αυτο το βισμα και την καλοδιωση και ουσιαστικα αυξανει την ταση που διαβαζει απ'το ποτενσιομετρο στελνωντας σημα στον εγκεφαλο με πολυ μικροτερη καθηστερηση. Ετσι μιωνεται το lag, η αποκρηση στο γκαζι.

Τα περιοδηκα που το εχουν δοκιμασει (Power Techniques & Faster) λενε οτι δουλευει πολυ καλα, σχεδον αψογα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 21:21:24    Θέμα δημοσίευσης: s b Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

se 20 meres 8a to xei o boylekos 250e . lene ta magazines oti einai kalo.
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 21:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τα αποτελέσματα αυτού του μαραφετιού.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δουλεύει καλά και χωρίς παρενέργειες. Δηλαδή τόσο χαζά είναι τα εργοστάσια και τόσο έξυπνοι οι Μπουλέκοι? Δύσκολο.

Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 21:57:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα δουλεύει καλά και χωρίς παρενέργειες. Δηλαδή τόσο χαζά είναι τα εργοστάσια και τόσο έξυπνοι οι Μπουλέκοι? Δύσκολο.

Σταυρο εχεις δικιο που το βλεπεις ετσι καχυποπτα αλλα σκεψου πως ο κατασκευαστης οταν φτιαχνει το αμαξι δεν εχει παντα πρωτη προτεραιοτητα την απολητη αποκρηση οπως δεν εχει παντα προτεραιοτητα την απολυτη ιποδηναμη. Εξαλου το ηλεκτρονικο γκαζι ειναι κατι καινουριο σε Ευροπαϊκα αυτοκινητα αυτης της κατηγοριας αρα δεν εχει φτασει στο 100% της εξεληξης του. Σε καθε καινουρια εκδοση-μοντελο θα δεις που τα μικροπροβληματα θα εξαληφωνται. Απ'την αλλη δεν ειναι δα και ΤΟΣΟ προβλημα αυτο το γκαζι. Ο μεσος οδηγος ουτε καν που το καταλαβαινει, και καπου εκει απευθηνονται τα περισσοτερα αυτοκινητα.
Σε αντιθεση με τον κατασκευαστη, ο Boulekos ασχολειται αποκληστικα με την αποδοση, εχει αλλες προτεραιοτητες. Και οσο και αν σου φενεται περιεργο πολλες πατεντες ξεκινανε απο αυτονομους μηχανικους πολυ απλα γιατι αυτοι καλουντε να αντιμετοπισουν το προβλημα πιο σηχνα.
Και στη Peugeot πιθανοτατα θα δουλευουν πανω στη βελτιωση αυτου του σηστηματος αλλα δεν ειναι η πρωτη τους προτερεοτητα να βγαλουν ενα POWER BOOSTER στην αγορα. Πολυ απλα η επομενη γενια 206-207 ή οτι αλλο βγαλει θα εχει βελτιωμενο το σηγκεκριμενο σηστημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 10:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχει βαλει φιλος σε Leon 1.8Τ REVO και εχει αρκετη διαφορα σε σχεση μνε πριν!!! Ειδικα στις αποτομες επιταχυνσεις απο χαμηλα!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συζητήσεις σε forum έχω δει ότι διαφορά υπάρχει στα μικρά κυβικά (δηλ. 1.4 & 1.6) κι όχι σε 2.0, ιδιαίτερη διαφορά φυσικά στις χαμηλές στροφές ενώ στις ψηλές τα πράγματα είναι ίδια, ελπίζω να βελτιώσει λίγο τα πράγματα σε μας του 16άρηδες multi. Αναμένομεν ... & είδομεν ...

Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 15:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το εβαλε ο κουμπαρος μου στι ιμπιζα του και ειδε πολυ μεγαλη διαφορα. Το αμξι μεταμορφοθικε . Το θεμα ομως ειναι πως πριν το αμξι ειχε μεγαλο προβλημα. Καμια σχεση με το δικο μας.Το δικο μας σε σχεση με το ιμπιζα ειναι σαν να εχει ντιζα. Οποτε δεν ξερω αν θα υπαρχει σημαντικη διαφορα και αν θα αξιζει τα λεφτα του.
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2005, 20:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και έχω έντονες τεχνικές αμφιβολίες... περιμένω με ενδιαφέρον να δω πως θα λειτουργήσει στα Peugeot αν και όταν τελικά βγει, γιατί το υπόσχονται αρκετό καιρό τώρα απ' ότι ξέρω.

Every man!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 15:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Sprint Boosta! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες...
Το έχει ήδη βγάλει ο Μπουλέκος για 206 & 307...
Στο Power Techniques αυτού του μήνα το διαφημίζει...
Αντε να δω ποιός είναι ο πιο τολμηρός εδω μέσα που θα το βάλει... Laughing

Θεσσαλονίκη υπάρχει κανένα μαγαζί του?
Γνωρίζει κανείς..? Confused

Να πάω να δω από κοντα...
Ίσως να έχει κανένα δικό μας εκεί...
Αν με αφήσει να δω διαφορά στην απόκριση και μου λύσει τις απορίες μου, θα το βάλω...Πιστεύω οτι αξίζει...Κάμποσες φορές το 307 μου ήταν σε ανηφόρα και ένιωθα να με πουλάει το γκάζι και να μου σβήνει σαν να είμαι κανένας αρχάριος...Βαρέθηκα την καθυστέρηση στις χαμηλές στροφές.... Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 18:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δούμε... ποιός θα είναι ο τολμηρός?

Every man!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2005, 20:13:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να ισχυσει το " ο τολμων νικα ", και να μην ειναι ο πρωτος το κοροιδο για να την γλιτωσουμε οι αλλοι. 200 ευρω παντως δεν ειναι και λιγα που ζητα

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 11:30:30    Θέμα δημοσίευσης: ΟΟΥΥΥΠΣΣΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράψτε λάθος Pezumbes μου!!! Embarassed Embarassed Embarassed
Πολύ σύντομα γράφει για 206 & 307!!!!
Αντε να δούμε... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 11:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γιατι να δωσεις 200 ευρω για αυτο το πραγμα παιρνοντας το ρισκο να μην υπαρξει διαφορα και να μην πας να κανεις το ηλεκτ. ντίζα κατευθειαν? Θα πληρωσεις πιο πολλα αλλά θα δεις σιγουρα βελτιωση και θα βαλεις και βασεις για μετεπειτα βελτιώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 14:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο να δινεις 200 και αλλο 1700. Εχει μαι μικρη διαφορα δεν νομιζεις?Ασε που μπλεκεις με μεταχειρισμενα ανταλακτικα στο τουτου σου

ΠΕΖΟΥΛΑΣΣΣΣΣΣΣ ΜΕ Κ 1
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2005, 21:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lepou έγραψε:
Αλλο να δινεις 200 και αλλο 1700. Εχει μαι μικρη διαφορα δεν νομιζεις?Ασε που μπλεκεις με μεταχειρισμενα ανταλακτικα στο τουτου σου

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον lepou, γιατί πιστεύω ότι δε θα ρισκάριζε το όνομα και τη φήμη του ο boulekoς στην αγορά αν δεν είναι σίγουρος ότι θα έχει αποτέλεσμα και στα μοντέλα μας 206, 307 μετά από δοκιμές.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 03:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια συγνωμη αλλα η καρδια μου αρχηζει να "ρεταρει", χρειαζονται 1700 ευρω για μετατροπη σε ντιζα? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 10:14:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγά μη θελει 1700... να μας πει ο τάσος που το εχει κανει να μη σας λεω και βλακειες. Αλλά εγω γυρω στα 600 ήξερα οτι κοστιζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης