Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vanvan (vangelis) Μόλις έγραψα

206 XS
Ένταξη: 20 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 31 Τόπος: Νεα Σμύρνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 08:00:23 Θέμα δημοσίευσης: Ασυμμετρία του πίσω καπό!!!! |
|
|
Δεν έψαξα αλλά δεν νομίζω ότι έχει διατυπωθεί ξανά αυτό το "πρόβλημα" σε κάποιο άλλο topic.
Μπορεί να σας φανεί κουφό, αλλά εγώ δεν ήξερα αν θα πρέπει να γελάσω ή όχι (ή να ..κλάψω). Πήρα μία σχάρα για ποδήλατο που δένει στην πίσω πόρτα με ιμάντες που στην άκρη τους έχουν πιαστράκια.
(Η σχάρα είναι Thule σουηδική και μάλιστα στην foto είναι πάνω σε 307).
Το περιθώριο του καπό με το αυτοκίνητο στα πλαινά (πάνω από φώτα και κάτω από πίσω τζάμι) είναι πιό στενό αριστερά από ότι δεξιά. Ετσι το "άγγιστρο" δεν χωρά να μπεί και να πιάσει αριστερά ενώ δεξιά είναι οκ. Το πρόβλημα λύνεται αλλά μου έκανε εντύπωση που δεν είναι τα κενά ίδια... Φαντάζομαι είναι λογικό να μην υπάρχει απόλυτη συμμετρία
(άλλωστε η διαφορά πρέπει να είναι χιλιοστά) αλλά να που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. (το αμάξι είναι τσεκαρισμένο ότι δεν είχε φάει τράκο από την μάνα του).
Εχει κανείς κάτι να μου πεί ή εξηγήσει ή να πάω στον Χαρδαβέλλα να κάνει εκπομπή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 12:11:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν θέλαμε οι αρμοί ανάμεσα στα panels να ήταν ομοιόμορφοι τότε δεν θα έπρεπε παίρναμε Peugeot αλλά Audi, Mercedes ή Lexus!
Ρώτησε μας και εμάς που είχαμε και παλαιότερα μοντέλα (205, 309) να σου πούμε για τους αρμούς ανάμεσα στα panels! Στο 309 μου (και στα περισσότερα 309) η πίσω πόρτα είχε 2 χιλ κένο αριστερά και 8 χιλ δεξιά! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|