PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θα πέσει???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fteriman (sam)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 gti '04

Ένταξη: 02 Σεπ 2004
Τόπος: αιγιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 00:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Θα πέσει??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ,ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΡΦΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ???ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΡΥΛΟΣ Η ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 09:26:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πας ΚΑΡΦΙΙΙΙΙ αν εχεις χρονο για πεταμα.....
εγω το αφησα μαζι με σερβις και τωρα με το χειμωνα δεν το κανει τοσο εντονα... αποτελεσμα να κανουν το κινεζο στο προηγουμενο σερβις.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 13:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα Sam μου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν κατέβεναι το παράθυρο και προς το παρών τουλάχιστον το έχω λύσει αφού το λίπανα με σπρέυ σιλικόνης.Τώρα άν στο μέλλον έχουμε τα ίδια...???Δοκίμασε το και άσε την αντιπροσωπεία για αργότερα.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 14:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ανησυχείς καθόλου...

μετά τα 100.000 χλμ σταματάει.. Rolling eyes

μετά αρχίζουν :

- η ζώνη του συνοδηγού
- τα αυτάκια της καρέκλας του εν λόγω ατόμου
- το προσκεφάλι το ίδιου
- η πλάτη του πίσω από αυτόν
- η γκρίνια του κατά το διάστημα της εμμήνου ρύσεως
( η τιμή της έντασης της γκρίνιας είναι ευθέως ανάλογη προς την ταχύτητα εισόδου στις στροφές )

γενικά το 206 μάλλον φιάχτηκε για μονοθέσιο στην αρχή ....

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fteriman (sam)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 gti '04

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 23:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για τις συμβουλες παιδια Very happy .γενικα ειμαι ψιλοαδοαφορος στα τριξιματα που παρουσιαζονται και ειναι και αρκετα Shocked απλα φοβηθηκα μηπως πεσει κανα παραθυρο και καθομαι τα βραδια να φυλαω καραουλι!!!stevon αν σου ειναι ευκολο δωσε μου καποιες οδηγιες για το πως θα κανω την λιπανση μονος μου, και τι μαρκα σπρευ να αγορασω,ευχαριστω Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 15:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το αυτοκίνητο είναι ακόμα στην εγγύηση, γνώμη μου είναι να το πας, σίγουρα κάτι θα βρουν ότι φταίει και θα το αλλάξουν.

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
fteriman (sam)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 gti '04

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 15:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thanks sophie,μαλλον την επομενη εβδομαδα θα παω αντιπροσωπεια,αλλωστε τι την εχουμε την εγγυηση? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω η πτώση του παραθύρου είναι προνόμιο μόνο των VW

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
fteriman (sam)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 gti '04

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 16:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχεις απολυτο δικιο,ολοι οι φιλοι μου με γκολφ ψαχνουν τα παραθυρα τους μεσα στις πορτες!!!ρωτησα και εναν κολλητο μου με c3 1.4 και μου ειπε οτι ειχε τα ιδια τριξιματα με το παραθυρο και του εκαναν μια λιπανση-καθαρισμα στην αντιπροσωπεια και απο τοτε ησυχασε,ελπιζω να ισχυσει το ιδιο και στην περιπτωση μου Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης