PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φυλάκιση και κατασχέσεις αυτοκινήτων για τις κόντρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 09:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)Η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων, τύπου Peugeot.

2) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο.

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.»

Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... Rolling eyes
Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του....
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι...

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 16:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καγκουρια όλου του κόσμου ενωθείτε....... Laughing Laughing Laughing

Δεν κατάλαβα φίλε demis...

Δηλαδή όποιος βελτιώνει το αυτοκίνητο πρέπει σώνει και καλά να το βάλει σε κόντρα?????
Πρέπει να πάει στα λιμανάκια ή όπως αλλιώς το λένε??? (Δεν έχω πάει ποτε, όχι γιατι δε μένω Αθήνα αλλά γιατί δε βρίσκω το λόγο)
Το να πας εκεί και να χωσεις το αμαξι σε δυο τρεις στοφες δε το κάνεις για την κ@υλ@ της στροφής αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ......
AYTO θεωρώ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.

Γιατί δε πας κάπου που θα είσαι μόνος σου??
Εγώ προσωπικά αλλα και ερκετοί άλλοι σ αυτό το club, απ ότι έχω καταλάβει, ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα μας γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ???????

και δεν εχω την ανάγκη να δείξω πως μπένει το Pug μου στη στροφή σε κανέναν.
κι ουτε κοιτάζω δεξια και αριστερα όποτε βρίσκομαι σε φανάρι.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 21:45:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demis έγραψε:
Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)............2) ...........3)........... 4)............
Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... Rolling eyes ...

Τα βλέπω Razz

Demis έγραψε:
Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του.......

Πιθανά να είμαι και λιγουλάκι αργή στο μυαλό αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως και με ποιόν τρόπο το ένα αναιρεί το άλλο Shocked

Demis έγραψε:
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι...

Πάντως είναι αποδεδειγμένο ότι στο τέλος τα φράγκα τα παίρνουν όσοι έχουν πάει για την εμπειρία και είναι αγνοί κατά τα άλλα... βλέπε πρόσφατο παράδειγμα... Καλομοίρα Twisted evil

darampa έγραψε:

Δηλαδή όποιος βελτιώνει το αυτοκίνητο πρέπει σώνει και καλά να το βάλει σε κόντρα?????

Ελπίζω πως όχι γιατί αν υποψιαστώ ότι ναι.... ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩ συμπεθέρααααα

darampa έγραψε:

Πρέπει να πάει στα λιμανάκια ή όπως αλλιώς το λένε??? (Δεν έχω πάει ποτε, όχι γιατι δε μένω Αθήνα αλλά γιατί δε βρίσκω το λόγο)
Το να πας εκεί και να χωσεις το αμαξι σε δυο τρεις στοφες δε το κάνεις για την κ@υλ@ της στροφής αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ...... ...

Μη γενικεύουμε παρακαλώ... υπάρχει και άμαχος πληθυσμός στους αναγνώστες σας....
όχι ότι δε συμφωνώ με τον προλαλήσαντα αλλά λέμε τώρα....

darampa έγραψε:

Γιατί δε πας κάπου που θα είσαι μόνος σου??

Γιατί έχει πλάκα να ψάχνεις για το jocker με παρέα.... Very happy

darampa έγραψε:

Εγώ προσωπικά αλλα και ερκετοί άλλοι σ αυτό το club, απ ότι έχω καταλάβει, ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα μας γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ??????

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕ Multi color Multi colorCheers

darampa έγραψε:

και δεν εχω την ανάγκη να δείξω πως μπένει το Pug μου στη στροφή σε κανέναν.
κι ουτε κοιτάζω δεξια και αριστερα όποτε βρίσκομαι σε φανάρι.

Εγώ πάλι κοιτάζω δεξιά αριστερά γιατί ανησυχώ μην μου την πέσουν τα γυφτούλια για να μου καθαρίσουν τα τζάμια και μου γρατζουνίσουν το παρμπρίζ.... αχχχ καταραμένη φτώχια έχεις βγάλει τα ορφανά στους δρόμους και με κάνεις να ανησυχάω :uhoh:

darampa έγραψε:

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Κι όποιος δεν κατάλαβε..... ας έρθει next time μέγαρα ή όπου αλλού... να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.... Wink

Φιλούσκιαααααααααααα

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 22:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demis έγραψε:
1)Η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων, τύπου Peugeot.

2) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο.

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.»

Οταν μπηκα εγω εδω-τοτε μαλλον εσυ ουτε το αυτοκινητο δεν θα ειχες...-μπηκα για να δω τι παιζει απο αποψη παρεας (αρα το Νο1) και για να δω αν εχει χαβαλε και καλη παρεα με τα μελη του Club (αρα το Νο2) αλλα και η μαθηση του αυτοκινητου μου μηχανικα και οδηγικα αλλα και την βελτιωση του (χμμμ....νομιζω το Νο3 και Νο4...!!!)

Demis έγραψε:

Βλεπω το παραδειγμα τελειως ακυρο και γι΄αυτο δεν θα το σχολιασω!
Και ελπιζω να μην υπονοεις κατι για λεφτα...

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε ποιον απο τους 4 ορους διαφωνεις?
δεν στην λεω αλλα προσπαθω να καταλαβω πως βλεπεις αυτον τον χωρο και αν ο χωρος αυτος σε καλυπτει...

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 22:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Demis έγραψε:

Οταν μπηκα εγω εδω-τοτε μαλλον εσυ ουτε το αυτοκινητο δεν θα ειχες...-μπηκα για να δω τι παιζει απο αποψη παρεας (αρα το Νο1) και για να δω αν εχει χαβαλε και καλη παρεα με τα μελη του Club (αρα το Νο2) αλλα και η μαθηση του αυτοκινητου μου μηχανικα και οδηγικα αλλα και την βελτιωση του (χμμμ....νομιζω το Νο3 και Νο4...!!!)

Demis έγραψε:

Βλεπω το παραδειγμα τελειως ακυρο και γι΄αυτο δεν θα το σχολιασω!
Και ελπιζω να μην υπονοεις κατι για λεφτα...

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε ποιον απο τους 4 ορους διαφωνεις?
δεν στην λεω αλλα προσπαθω να καταλαβω πως βλεπεις αυτον τον χωρο και αν ο χωρος αυτος σε καλυπτει...

Για να δουμε..... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 01:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα η τύχη ήταν με το μέρος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινα μονοήμερη εκδρομή στη λαμία και πριν το Αγιο Κωνσταντίνο ( πριν την νησίδα ακρηβώς ) κάνω προσπέραση σε ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό ..... όριο ....50 !!!! πήγαινα με 160 ..... κάτω , διπλή γραμμή .... και εγώ την πάτησα !!!!

πετάγεται ένας πανικόβλητος στο δρόμο και μου κάνει σήμα να σταματήσω ....
λεω την που..σαμε . πριν 3 βδομέδες είχα πάρει τις πινακίδες μου , πάλι απο όριο ταχήτητας !! Pale

κατεβαίνω κάτω , μου λέει τα κλασικά και φτάνουμε και στις πινακίδες .... άλλαξα 256 χιλιάδες χρώματα .. άρχισα και παρακάλαγα .... παρακάλαγα ... και στο τέλος την γλήτωσα μόνο με μία κλήση 33 e για πάτημα στη διπλή γραμμή !! Thumb right
Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 14:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!

Που ειχε φτασει; Στο μπουζι του διφορικου; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 14:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!

Που ειχε φτασει; Στο μπουζι του διφορικου; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Γιατι, τι ειχε η καλτσα σου; την ξεχασες στο τζακι τα χριστουγενα;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 16:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια για να καταλάβω το "βαθύτερο" νόημα του κάθε ποιητή-user του forum. Μιλάμε ορισμένοι αδικούνται πραγματικά. Smile

Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα λοιπόν:
1. Οι κόντρες ΔΕΝ έχουν ηλικία.
2. Δεν έχουν σχέση με την παιδεία.
3. Δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη πίστας.
4. Δεν είναι τόσο επικίνδυνες εάν γίνονται σε σωστά σημεία.
5. Δεν καταλαβαίνω πώς πετάγεται ο κάθε ένας άσχετος και μιλάει για κόντρες ενώ η μόνη κόντρα που μπορεί να έχει κάνει είναι να "ανοίξει" σε καμια εθνική απο τα 120 μέχρι τα 140 με κάποιον ... και έβγαλε και συμπέρασμα για τις κόντρες και @#$%@#$#.
6. Δεν το συζητάμε ΚΑΝ για την κατάσχεση αυτοκινήτων. Και για όσους το υποστυρίζουν θέλω να τους δώ οταν τους σταματήσει ο super-βλαχάρας-υπερ-μπάτσος που κατέβηκε απο τα γκράβαρα και του ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ κάποιον διότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ DATSUN ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...... και τους σταματήσει λοιπόν για το οτι περάσανε με κόκκινο (μα ήταν βαθύ πορτοκαλί σας λέω....οχι κόκκινο ήταν) ή να τους σταματήσει για οτιδήποτε άλλο .... για να δούμε τότε.

Η ιστορία για εμένα είναι απλή. Το κράτος δεν έχει λεφτά... και απο που θα τα βγάλει..??? Απο τους μ@λ@κ3$ οδηγούς.. άσε που με τις κατασχέσεις θα λύσουν και το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα (χεχε)

Έτσι λοιπόν ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι η Τροχαία Γλυφάδας οταν είχα πάει να πάρω τις δικές μου πινακίδες είχε ΜΟΟΟΝΟ για εκείνη την ημέρα 15 άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ. 15Χ€€= Πολλά €€€€€€€€€.

Βγαίνεις να πάς βόλτα στην παραλιακή και περνάς 10 μπλόκα, 20 μπατσάδικα που πηγαίνουν μαζί σου στην Βουλιαγμένης, 30 Ζητάδες κτλ κτλ. Και όλα αυτά....-----> Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΕ_________ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Γιατί αν κοιτάζαν την ασφάλεια των πολιτών και των 2 απόψεων (κοντράκιδων και όχι) τότε θα σου φτιάχνανε τους δρόμους- πατινάζ, θα σου κλείνανε τις λακούβες, θα σε ΜΑΘΑΙΝΑΝ να οδηγείς σωστά και όχι να λαδώνεις για να πάρεις το Δίπλωμα, θα κουρέβανε τα δέντρα-καμουφλάζ που κρύβουν τόσο ωραία το STOP που μόλις δεν είδες με αποτέλεσμα να μου την κολλήσεις ......και πολλά άλλα.

Αντί μα τους βγάλουνε στους δρόμους να πιάσουνε τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές, τους κλέφτες τους βγάζουν να σταματήσουν τους ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ

Ας μην κοροϊδευομαστε λοιπόν ΚΑΙ εδω μέσα. Οι κόντρες υπήρχαν απο την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον κύκλο. Και θα υπάρχουν. Γιατί ? για την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Έτσι απλά.

Αυτά και μην ξεχάσετε ... σήμερα το βράδυ έχει

..........Free Tea For everyone.

(Εγώ λέω να οδηγήσω σήμερα το 2λιτρο του mike και να του δώσω το δικό μου, να ξεπατωθούμε στις κόντρες και όταν μας σταματήσουν...Φιλαράκο δεν είναι δικό μου... δανεικό είναι !)

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 19:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eρωτήσεις ενός ζαλισμένου ποιητή - user του forum:

1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ;

2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή;

3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του;

4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out;

Nεανική ματαιοδοξία και ανάγκη για επιβεβαίωση λέγεται αυτό, φίλε Alex Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 22:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
Πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια για να καταλάβω το "βαθύτερο" νόημα του κάθε ποιητή-user του forum. Μιλάμε ορισμένοι αδικούνται πραγματικά. Smile

Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα λοιπόν:
1. Οι κόντρες ΔΕΝ έχουν ηλικία.
2. Δεν έχουν σχέση με την παιδεία.
3. Δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη πίστας.
4. Δεν είναι τόσο επικίνδυνες εάν γίνονται σε σωστά σημεία.
5. Δεν καταλαβαίνω πώς πετάγεται ο κάθε ένας άσχετος και μιλάει για κόντρες ενώ η μόνη κόντρα που μπορεί να έχει κάνει είναι να "ανοίξει" σε καμια εθνική απο τα 120 μέχρι τα 140 με κάποιον ... και έβγαλε και συμπέρασμα για τις κόντρες και @#$%@#$#.
6. Δεν το συζητάμε ΚΑΝ για την κατάσχεση αυτοκινήτων. Και για όσους το υποστυρίζουν θέλω να τους δώ οταν τους σταματήσει ο super-βλαχάρας-υπερ-μπάτσος που κατέβηκε απο τα γκράβαρα και του ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ κάποιον διότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ DATSUN ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...... και τους σταματήσει λοιπόν για το οτι περάσανε με κόκκινο (μα ήταν βαθύ πορτοκαλί σας λέω....οχι κόκκινο ήταν) ή να τους σταματήσει για οτιδήποτε άλλο .... για να δούμε τότε.

Η ιστορία για εμένα είναι απλή. Το κράτος δεν έχει λεφτά... και απο που θα τα βγάλει..??? Απο τους μ@λ@κ3$ οδηγούς.. άσε που με τις κατασχέσεις θα λύσουν και το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα (χεχε)

Έτσι λοιπόν ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι η Τροχαία Γλυφάδας οταν είχα πάει να πάρω τις δικές μου πινακίδες είχε ΜΟΟΟΝΟ για εκείνη την ημέρα 15 άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ. 15Χ€€= Πολλά €€€€€€€€€.

Βγαίνεις να πάς βόλτα στην παραλιακή και περνάς 10 μπλόκα, 20 μπατσάδικα που πηγαίνουν μαζί σου στην Βουλιαγμένης, 30 Ζητάδες κτλ κτλ. Και όλα αυτά....-----> Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΕ_________ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Γιατί αν κοιτάζαν την ασφάλεια των πολιτών και των 2 απόψεων (κοντράκιδων και όχι) τότε θα σου φτιάχνανε τους δρόμους- πατινάζ, θα σου κλείνανε τις λακούβες, θα σε ΜΑΘΑΙΝΑΝ να οδηγείς σωστά και όχι να λαδώνεις για να πάρεις το Δίπλωμα, θα κουρέβανε τα δέντρα-καμουφλάζ που κρύβουν τόσο ωραία το STOP που μόλις δεν είδες με αποτέλεσμα να μου την κολλήσεις ......και πολλά άλλα.

Αντί μα τους βγάλουνε στους δρόμους να πιάσουνε τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές, τους κλέφτες τους βγάζουν να σταματήσουν τους ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ

Ας μην κοροϊδευομαστε λοιπόν ΚΑΙ εδω μέσα. Οι κόντρες υπήρχαν απο την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον κύκλο. Και θα υπάρχουν. Γιατί ? για την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Έτσι απλά.

Αυτά και μην ξεχάσετε ... σήμερα το βράδυ έχει

..........Free Tea For everyone.

(Εγώ λέω να οδηγήσω σήμερα το 2λιτρο του mike και να του δώσω το δικό μου, να ξεπατωθούμε στις κόντρες και όταν μας σταματήσουν...Φιλαράκο δεν είναι δικό μου... δανεικό είναι !)

πολυ μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι και δεν το λεω ειρωνικα!!
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 22:29:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ;

αν εισαι αστυνομικος ...ΝΑΙ αν παλι οχι , τοτε ΟΧΙ . απλα πουλα το DATSUN, τζαμπα πληρωνεις τα τέλη κυκλοφοριας.

christhehealer έγραψε:
2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή;

αν τους δει να τους σταματησει και να κοψει κληση.
αν παλι δεν τους δει να μην κανει τιποτα
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην ξεκιναει να παει να τους βρει ΜΕ ΣΚΟΠΟ να κοψει κληση η να κατασχει αμαξια.

christhehealer έγραψε:
3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του;

για να ερθει διπλα σου να αρχισει τις ξερογκαζιες θα πρεπει να σε δει να διαθετεις αμαξι της προκοπης, πραγμα που δεν ισχυει Laughing οποτε δεν κινδυνευεις! το χεις και μαμα εντελως δηλ. πως σκεφτεσαι οτι θα σου ερθει ο αλλος απο διπλα ;; θα δει την κιθαρα στη θεση του συνοδηγου, θα τη λιμπιστεί και θα ερθει για κοντρα με επαθλο τον στρατοκαστορα;;; ....δε νομιζω!
αν παλι πεσει κανας στραβος απο διπλα σου αντεδρασε οπως το 65% των Ελληνων οδηγων σε φαναρι (συμφωνα με ερευνες παντα), απλα σκαλισε τη μυτη σου αδιαφορα Laughing

christhehealer έγραψε:
4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out;

φυσικα εισαι out κι επισης γινεσαι επικινδυνος οδηγικα οταν πινεις ξύδια και μετα οδηγεις υπο την επηρεια ξυδιου Confused
christhehealer έγραψε:

καλα μη δειχνεις οτι γερασες απο τωρα Laughing

ΑΧ! τι καλα που νιωθω, ερχονται οι ποαλιες καλες μερες Healer που τα λεγαμε ....do you know what i mean? χεχεχε Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 01:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Demis έγραψε:

Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του....

Μιλοντας πολυ σοβαρα, μαλλον εκανες λαθος οταν επελεξες, με βαση αυτα τα κριτηρια που λες , το PSCLUB.
Επρεπε να ειχες προσεξει κατι πολυ απλο τοσο καιρο...Εχεις δει πουθενα σε αυτο το φορουμ να υπαρχει καποιο topic σχετικο με λιμς,βουτα, κοντρες κλπ??Αυτο δε σου κινησε την περιεργεια??
Παντως αν ψηνεσαι για κουβεντα επι του θεματος, περνα σημερα μια βολτα απο το cafe-meeting στο Dennis, να τα πουμε απο κοντα.(Θα σου πω και για κατι ψηλες που εγιναν χτες βραδυ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil )

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 11:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Επειδή πραγματικά ΔΕΝ κατάλαβες κανένα σημείο απο αυτά που έγραψα ... ή τα κατάλαβες απλα θέλεις να ανοίγεις καυτά ζητήματα (βλάχοι-προτεβουσιάνοι-αθηναίοι-θεσσαλονικιοί...μαύροι-αλβανοί και ότι αλλό) να σου ξαναπώ τι εννοώ.

1) Το να δίνεις εξουσία σε άτομα τα οποία ΔΕΝ μπορούν να την απονέμουν δίκαια είναι σαν να ρίχνεις νερό πάνω σε Gremlin's (τα θυμάσαι ??). Οι κύριοι Αστυνομικοί λοιπόν οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άτομα που στα 18 τους καταλάβανε το νόημα της ζωής (βλέπε ΚΑΚΟΣ Δημόσιος υπάλληλος) και εσύ τους κάνεις Δικαστές και τους δίνεις νόμους με τους οποίους μπορούν να σου κλείσουν το σπίτι δεν είναι και οτι καλύτερο. Να σου αναφέρω μόνο μια προσωπική εμπειρία που είχα πρίν απο 5 μήνες (κάποιοι απο εδω μέσα την ξέρουν) στην οποία με λίγα λόγια πήγαινα παράλληλα με άσχετο αυτοκίνητο αλλά έτρεχα με 110 ενώ το όριο ήταν 80 (αλλά μιλάμε για 2 το βράδυ και στην παραλιακή ) μας σταματήσανε και τους 2 και μας βεβαιώσαν παράβαση για: Αυτοσχέδιους αγώνες, επικύνδινους ελιγμούς (ενώ ειχά καβαλήσει την αριστερή για όλη την διάρκεια της διαδρομής) και το κουλό Οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή !!!?????!!!!!!.
Και εκείνη την στιγμή ο αδερφός μου γυρίζει και του λέει του (παρταλομπατσου) μα καλά που τα είδατε όλα αυτα ???

Και ακου την απάντηση του μπάτσου προς τον αδερφό μου:
Επειδή σας αρέσει να πετάγεστε θα προχορίσουμε ΚΑΙ στην κατάσχεση και των 2 αυτοκινήτων....

Εκεί λοιπόν είναι το σημείο που σου κόβονται τα πόδια και γενιέται το ερώτημα .. Να τον γ@μ1σW ή να κάνω την πάπια και να πάω με τα νερά του. ??

Για να μην μακριγορούμε αναγκάστηκα και υπέγραψα στην κλήση
300 €, πινακίδες-αδεια-δίπλωμα για 1 μήνα, 15 πόντους απο το Point System.

Ο μπάτσος όμως δεν ευχαριστήθηκε...οχι ... ήθελε να πρόχωρησει και στην κατάσχεση... Αυτός είναι ο Θεός των δρόμων..... να του υποκληθούμε όλοι πρέπει...

Έτσι βρεθήκαμε στην τροχαία οπου και παρκάραμε τα αυτοκίνητα μας για να μας τα κρατήσουν οι γάτοι που είχαν πιάσει τον οτσαλάν της ασφαλτου. Για καλή μου τύχη όμως το άλλο το παιδί έμενε στην ίδια περιοχή που ήταν η τροχαία και η μαμά του (οδηγώντας την χλιδάτη mercedes της) ήρθε στην τροχαία, ανέβηκε στον ΑΞΥΠ και κατέβηκε κάτω σε εμάς, μίλησε στους κυρίους και πήραμε τα αυτοκινητάκια μας και φύγαμε. Να μην σου πώ άλλα.
Ηταν ενα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ παράδειγμα της κακής χρήσης εξουσίας...

3) Συμφωνώ με τον DIMIP σε όλα όσα έγραψε και μου άρεσε η μέθοδος ΣΚΑΛΙΖΩ ΜΥΤΗ η οποία μπαίνει στο Top-Ten ατάκας.

4) Φίλε μου μπορείς να πίνεις ΟΣΑ ΞΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ (όλοι πίνουμε) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ. Γιατί αν οδηγείς και κάνεις την μ@λ@κ1@ και προκαλέσεις ατύχημα τότε ο περίεργος με τις ξερογκαζιές (βλέπε θέμα 3) δικαιολογείται να στείλει τον μεθυσμένο οδηγο (δεν μιλάμε προσωπικά τώρα) στο ΚΑΤ για μια καλύμπρα στα κόκαλα του.

Αυτά.

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 12:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
(Βεβαια αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα αυτων που κανουν)...

¨Κατεβαινοντας τη Βουλιαγμενης, λιγο πιο πριν απο τη μαυρη και πηγαινοντας σχεδον με το οριο, ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ερχεται πισω μου με πολυ φορα και να μου κολλαει τελικα προφυλακτηρες.Καταλαβα οτι ηθελε να ανοιξουμε, οπως επισης καταλαβα οτι ηταν και Xsara απο τα φωτα, οποτε δεν του εκανα τη χαρη.Μολις ειδε οτι δεν ψαρωνω, με προσπερναει μπουνια και τους περναει ολους απο τα δεξια και βγαινει μπροστα στο φαναρι σε 1 τυπο με 1 μηχανη.Το παληκαρι ηταν χωρις κρανος με 1 street (κατι για R1 ακουσα και περιμενε κανονικα στο φαναρι).Οι καφροι του κλεινουν το δρομο με το μπατσικο και κατι του λενε και παει ο οδηγος να τον πιασει, ενω καθοταν μεσα στο μπατσικο.Τοτε ο τυπος κανει 1 ελιγμο και φευγει σφαιρα!!! Very happy Very happy
Προσπαθησα να ακολουθησω για λιγο αλλα το μονο που προλαβα να δω ηταν τη μηχανη να εχει φτασει στο φαναρι της Nokia και το μπατσικο να ειναι πολυ πιο πισω και να προσπαθει να τον φτασει!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Το ευχαριστηθηκα πολυ ειδικα μετα το σκηνικο που πηγαν να μου παιξουν... Twisted evil Twisted evil "

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιαν 2005, 13:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως rastaviper υπαρχουν θεματα για κοντρες ΚΑΙ σε αυτο το κλαμπ οπως ειναι λογικο.
Κ υπαρχει κ για 1600 κ για 1400 διαλιεχτεεεεεεεεεεεε! Laughing