PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

306 - Ανάρτηση 306 race

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rcs 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 20:55:18    Θέμα δημοσίευσης: 306 - Ανάρτηση 306 race Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας. Ειμαι κατοχος ενος 306 race. Θα ηθελα να μαθω αν τα bilstein τα χοντροκαλαμα τα οποια μου εχουν προτεινει συνδυαζονται καλυτερα με ελατηρια eibach 3 ποντων η με HR 4 ποντων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 21:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τα τρίποντα Eibach που τα έχω εγώ είναι αρκετά καλά. Έχω την εντύπωση όμως ότι θα είναι ακόμα καλύτερα με πιο κοντό ελατήριο, αφού το αυτοκίνητο μου έτσι όπως είναι τώρα εξακολουθεί να γέρνει στις στροφές σε κάποιο βαθμό. Απλά με ακόμα πιο κοντό ελατήριο θα κοπανάει αρκετά. Με κάθε επιφύλαξη...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 08:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες να μειωθουν οι κλίσεις, άλλαξε τις αντιστρεπτικές με μεγαλύτερες. Wink

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 09:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστος ο Ydwr.
Μετα 4ποντα μαλλον θα κοπαναει μονιμως ασε που θα εχεις προβλημα στα σαμαρακια.
Οι κλισεις ρυθμιζονται κυριως απο τις αντιστρεπτικες οι οποιες παρεπιπτοντως δεν ειναι ακριβες.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 17:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω τα εχω με ΗR 4ποντα τα οποια ειναι προοδευτικα!!! Μαλλον, και για το 306 προοδευτικα πρεπει να ειναι!!! Για να πω την αληθεια ομως, ποτε δεν χαμηλωσε 4 ποντους το αμαξι, γυρω στους 3,5 "επεσε"!!! Πολυ καλος συνδυασμος, ουτε κοπανανε ουτε τιποτα και ειναι και σχετικα ανετα (προοδευτικα γαρ) σε ηρεμους ρυθμους!!! Αλλα σχετικα με τις κλισεις εχουν δικιο τα παιδια!!! Αν το προβλημα σου ειναι αυτο καλυτερα να στραφεις προς παχυτερες αντιστρεπτικες!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης