Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 15:43:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλημερα πεζουκλεσ..τι κΑΝΟΥΜΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΑΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΑΜαρι που εχει απτην μαμα του το cc moy..για βοηθηστε ρε παιδεσ...α και κατι αλλο το σημα του radio θα χειροτερεψει με το που την αλλαξω?καλο σαββατοκυριακο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 16:30:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
shiba έγραψε: | καλημερα πεζουκλεσ..τι κΑΝΟΥΜΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΑΙΑ..ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΠΑΛΑΜαρι που εχει απτην μαμα του το cc moy..για βοηθηστε ρε παιδεσ...α και κατι αλλο το σημα του radio θα χειροτερεψει με το που την αλλαξω?καλο σαββατοκυριακο |
αν και δεν έχω ποτέ παρατηρήσει πώς είναι η κεραία του cc φαντάζομαι πως θα ξεβιδώνει... ίσως κάποιος άλλος φίλος με cc μπορεί να σε διαφωτίσει περισσότερο.
Όσο για το σήμα του ραδιοφώνου, φαντάζομαι ότι εξαρτάται από την κεραία που θα βάλεις. Πάντως σε εμένα όντως χειροτέρευσε όταν την άλλαξα με μια πιο μικρή.
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Snap5 (Παναγιώτης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)
Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 263 Τόπος: Καλαμάτα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|