PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επισκευή Παρμπρίζ (do it yourself... or not?)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:43:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και 'γώ την έπαθα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Εκεί που "βάδιζα" αμέριμνος στην περιφερειακή, μου ήρθε ένα βδελυρό χαλικάκι στο παρμπρίζ.
Αποτέλεσμα : Μια πολύ μικρή αμυχή πάνω αριστερά.
Μετά όμως από λίγο (5 λεπτά) ακούγεται ένα χχχχκριτσς... Η αμυχή είχε γίνει πλέον ρωγμή κανονική. Σήμερα (3 μέρες μετά), το μέγεθός της δεν έχει αυξηθεί αλλά παραμένει επικίνδυνη...

Υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα : Η ρωγμή είναι εσωτερική, δηλαδή δεν γίνεται αντιληπτή με την αφή ούτε από την εσωτερική ούτε από την εξωτερική πλευρά του τζαμιού...
Έτσι νομίζω πως τα προϊόντα που προτείνατε δεν θα πιάσουν.

Μπορεί να γίνει κάτι με την ασφαλιστική; Δεν το 'χω ασφαλίσει έναντι θραύσης υάλων...
Μπορούμε να το ασφαλίσουμε εκ των υστέρων και να περιμένουμε για δύο μήνες περίπου, μέχρι να δηλώσουμε την θραύση;

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 15:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να γίνεται αλλά είναι πολλοί ΄΄ατιμοι οι ασφαλιστές!
Εμένα που μου έσπασαν το τζάμι,το άλλαξα και επείδη είμια 50ευρώ δεν μου τα δίνουν!Λένε ότι υπάρχει απαλλαγή μέχρι 88 ευρώ!Τι να πείς!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 17:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:

Μπορεί να γίνει κάτι με την ασφαλιστική; Δεν το 'χω ασφαλίσει έναντι θραύσης υάλων...
Μπορούμε να το ασφαλίσουμε εκ των υστέρων και να περιμένουμε για δύο μήνες περίπου, μέχρι να δηλώσουμε την θραύση;

Κάπου το έχω αναφέρει ξανά: Οι ασφαλιστικές πλέον φωτογραφίζουν το αυτοκίνητο πριν να το ασφαλίσουν για θραύση κρυστάλλων.Το είχα ζητήσει εγώ την τελευταία φορά και το έμαθα.Επίσης δεν σε εξασφαλίζουν όλες για θραύση κρυστάλλων (αν έχεις κάνει αυτή την ασφάλιση) σε περίπτωση κλοπής (άσχετο αλλά το αναφέρω).

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 22:46:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Κάπου το έχω αναφέρει ξανά: Οι ασφαλιστικές πλέον φωτογραφίζουν το αυτοκίνητο πριν να το ασφαλίσουν για θραύση κρυστάλλων.Το είχα ζητήσει εγώ την τελευταία φορά και το έμαθα.Επίσης δεν σε εξασφαλίζουν όλες για θραύση κρυστάλλων (αν έχεις κάνει αυτή την ασφάλιση) σε περίπτωση κλοπής (άσχετο αλλά το αναφέρω).

γα**το!! Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Νοέ 2003, 13:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχω νέα. Αληθεύει κατ' αρχήν ότι το 206 (τουλάχιστον στην έκδοση που το έχω εγώ) έχει αθερμικό παρμπρίζ;

Πάντως η Lion μου είπε ότι το παρμπρίζ έχει 125 ευρώ και 35 ευρώ η κόλλες.
Πριν από λίγο πήγα σε ένα κατάστημα με παρμπρίζ. Μόλις το είδε ο τύπος το (σπασμένο) τζάμι, μου είπε ότι είναι αθερμικό. Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός σε αυτό.
Το αθερμικό, μου είπε, έχει 250 ευρώ!! Shocked + τις κόλλες και τα εργατικά, η τιμή ανέρχεται στα 310 ευρώ!!!
Άνοιξε τον κατάλογό του και βρήκε την αντίστοιχη τιμή για μη-αθερμικό (ή αλλιώς λέγεται και πράσινο) και μου είπε ότι κοστίζει 110 ευρώ (όσα περίπου μου είπε και η Lion)

Μόλις τώρα τηλεφώνησα (από το κινητό μου) στον Στόικο (εξουσιοδοτημενο συνεργείο) και μου είπε ότι το αθερμικό τζάμι κοστίζει 124 ευρώ... Άρα μάλλον δεν ήταν "σωστά ενημερωμένος" ο άλλος... Evil Mad Evil

Επιστροφή στην κορυφή
misfit_3 (m)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 00:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Σπασμένο παρμπρίζ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά χαρά,

Έχω ένα Citroen AX 1.1 με σπασμένο παρμπρίζ και δεν έχω ιδέα που να ρωτήσω για ανταλλακτικό και πόσο κάνει, στην Θεσσαλονίκη.
Φυσικά το αμάξι δεν είναι δικό μου και δεν έχω και πολλή χρόνο να το κοιτάξω γιαυτό και ζητάω την βοήθειά σας.

Όποιος ξέρει πόσο θα μου κοστίσει μιά αλλαγή (απο αντιπροσωπεία ή μη) και που να κοιτάξω, θα ήμουν ευγνώμων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 12:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη νομιζεις οτι απο αντιπροσοπεια θα σε γδησουν, τα ανταλακτικα γενικα απ'οπου τα παρεις πανω κατω ιδιες τιμες θα πληρωσεις. Πληροφοριακα το παρπριζ του 206 εχει 130 ευρω, του ΑΧ δεν νομιζω να ειναι ακριβοτερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 18:03:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Πληροφοριακα το παρπριζ του 206 εχει 130 ευρω

Πληροφοριακά όταν μου άλλαξαν το αθερμικό παρπριζ του GTi στο τιμολόγιο που πήρε η ασφάλεια η τιμή ήταν >350 ευρω! (500 ευρώ η όλη υπόθεση με την τοποθέτηση) Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ultra-one στις Τρι 18 Ιαν 2005, 10:31:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 21:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι sorry, δικο μου λαθος. 100 κατι χιλιαδες ηταν κ'εμενα. Σωστος ο φιλος, γυρο στα 350 ευρω βγαινει.

Επιστροφή στην κορυφή
misfit_3 (m)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 23:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α καλό το λούκι που μας βγήκε δηλαδή.

Ένα φιλαράκι μου με Yaris του βγήκε περίπου στα €300 και εγώ ήλπιζα να βγεί αρκετά φθηνότερα (Citröen γαρ).

Με τις υγείες μας.....τουλάχιστον δεν κόλλησα το σηματάκι ακόμη Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 08:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασφάλεια για θραύση δεν έχεις Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
misfit_3 (m)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 01:18:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε καλά άμα είχε θραύση κρυστάλλων θα το συζητούσαμε τώρα??

Δεν είναι δικό μου το αμάξι...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2005, 08:04:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

misfit_3 έγραψε:
Ε καλά άμα είχε θραύση κρυστάλλων θα το συζητούσαμε τώρα??

Δεν είναι δικό μου το αμάξι...... Wink

Σε ρώτησα, γιατί κάποιος με το πρόβλημα αυτό ενώ είχε ασφάλεια για θραύση , λίγο έλειψε να πληρώσει γιατί δεν το θυμόταν.
Πάρτε την εταιρεία τηλέφωνο και ζητήστε να επεκταθεί η ασφάλεια, με την θραύση κρυστάλλων. Μπορεί να τσεκάρουν τα τζάμια μπορεί και όχι. Ρίσκο. Κάποιοι ασφαλίζουν χωρίς να ελέγχουν, ειδικά εάν είναι πράκτορες πολλών εταιρειών μαζί.

Επιστροφή στην κορυφή
misfit_3 (m)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2005, 01:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

No problem, το κατάλαβα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Και εγώ αυτό έκανα ως πρώτη κίνηση μήπως και τυχόν έχει αλλά δυστηχώς. Και πληρώνουν τρελά λεφτά για ασφάλεια και δεν βάζουν μιά θραύση κρυστάλλων να τελειώνει.

Είναι όμως και οι ασφαλιστές.....
Επιστροφή στην κορυφή
misfit_3 (m)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2005, 23:41:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εν τέλει έκανα δυο τρία τηλέφωνα και ανακάλυψα πως το κόστος για την αντικατάσταση του παρμπρίζ κυμαίνεται απο €90 εως €120. Οι τιμές περιλαμβάνουν και την τοποθέτησή του.
Πολύ καλές μου φάνηκαν, αφού λέω να πάρω και ένα δεύτερο να υπάρχει Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 15:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γυρνώντας από τις διακοπές του Πάσχα απέκτησα κι εγώ ένα ραγισμένο παρπρίζ οδηγώντας στην εθνική (από χαλίκι ίσως). Ευτυχώς που το είχα ασφαλίσει για θραύση κρυστάλλων.

Με το σήμα των τελών κυκλοφορίας τι γίνεται;

Το κόβω μαζί με το κομμάτι του παρπρίζ και το κοτσάρω στο ταμπλώ; Smile

Χάρη μετά την αντικατάσταση είχες κανένα πρόβλημα με τους αισθητήρες βροχής και φωτός;

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Χάρη μετά την αντικατάσταση είχες κανένα πρόβλημα με τους αισθητήρες βροχής και φωτός;

Όχι, αλλά το νέο Παρμπρίζ μου φάνηκε "λιγότερο" αθερμικό διότι δεν μπλεδίζει απέξω όσο το πρώτο!
Επίσης όταν είναι καθαρό και ο ήλιος απέναντι διακρίνω πολλά μικρά στίγματα πάνω του που απο μέσα φαίνονται σαν κτυπηματάκια. Μάλλον είναι κόλλα που πήγε πάνω όταν το κόλλησαν διότι απέξω δε φαίνεται κτυπημένο!

Το σήμα κυκλοφορίας δεν ξέρω πως αλλά το ξεκόλλησαν από το παλιό και το έβαλαν στο νέο χωρίς να πάθει ζημιά.

Υ.Γ: Και μένα από χαλίκι στην εθνική είχε ραγίσει Cussing out Cussing out Cussing out

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι αισθητηρες βγαινουν και μπαινουν στο νεο μπαρμπριζ οι αλλαζουν πακετο? τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οι αισθητηρες βγαινουν και μπαινουν στο νεο μπαρμπριζ οι αλλαζουν πακετο? τιμη?

Βρε παιδιά δεν επηρεάζονται οι αισθητήρες αφού είναι πίσω από το τζάμι!!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:45:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι αισθητήρες ή μάλλον Ο αισθητήρας βγαίνει και μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα κανένα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης