PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος στην όπισθεν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas2087 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 01:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος στην όπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

exo ena 206 xs otas bazo opisthen kanei thoribo giati?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GAVROS (ΜΑΝΘΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

XS

Ένταξη: 30 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 01:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

filaraki ki egw to idio montelo exw kai antimetwpizw to idio pragma.Kati prepei na paizei me ta granazia...Ap'oti mou exoun pei einai monogranazo.....
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 01:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μπορουσατε να εξηγησετε απο που ερχεται ο θορυβος,πως ακριβως κανει (συνεχομενος,διακεκομμενος)!

Για να μπορουμε να καταλαβουμε και εμεις,και να σας πουμε την αποψη μας πανω σε αυτο!

Ευχαριστω... Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 09:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θεωρητικα οταν βαζεις οπισθεν πρεπει πρωτα να βαλεις πρωτη και μετα οπισθεν για να κουμπωσει χωρις χρααααααακ.....
αν θυμαμαι καλα η οπισθεν δεν εχει συγχρονιζε για αυτο χρειαζεται αυτη η διαδικασια.
αλλιως αλλαξτε βαλβολινες. εγω μετα δεν ξανακουσα χραααακ. οταν βεβαια προσεχω και παταω ολο το συμπλεκτη!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 10:10:11    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με συμπλεκτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα

Δε θελω να σασ στεναχωρησω αλλα υπαρχει προβλημα οταν κουμπονετε την οπισθεν και κανει θορυβο, οποιος ειναι στην εγγυηση ψαχτε το γιατι και εγω ειχα αυτο το προβλημα και μου κοστισε σχεδον 400€ μου αλλαξανε ολο το σετ συμπλεκτη.
Εχθες που πηρα το αυτοκινητο απο το συνεργειο ειδα τεραστια διαφορα οι ταχυτητες μπαινουνε σαν βουτηρο η οπισθεν δεν σκαλωνει καθολου.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 11:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mporei kai (meta sigxoriseos) na se piasane ligo kotso giati sinithos me allagi valvolinon kai prosektikes allages kai idietera otan kaneis afto pou proanaferthike (proti kai meta opisthen) to provlima linete kai den einai provlima sasman...

giati den mporeis na allakseis mono ena granazi alla olo to sasman i allios me 400euro prepei na allakses disko plato pou den exei na kanei me ta granazia mesa sto sasman....

afta elpizo na voithisa..

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 12:31:58    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με ταχυτητες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστιχως φιλε μου ειδη το εκανα αυτο αλλαξα βαλβολινες αλλα βελτιωθηκε για ελαχιστο χρονο και την ιδια μερα εμεινα(ημουνα σε φαναρι και πηγα να βαλω πρωτη και δεν εμπαινε οπωσ και οποιαδηποτε αλλη ταχυτητα) και φοναξα οδικη να με μεταφερουνε στο συνεργειο οπου εκει μου ειπανε οτι πρεπει να αλλαχτει ολο το σετ συμπλεκτη.
οποτε φιλε μου αντε βγαλε ακρη, μπορει η δικια σου περιπτωση να ειναι διαφορετικη αυτο μπορεις να το καταλαβεισ πολυ απλα ητανε ετσι το πεζο οταν το ειχεσ πρωτοπαρει γιατι και σε εμενα οταν αρχισε και παρουσιαζοταν το προβλημα δεν μπορουσα να καταλαβω εαν ηταν ετσι απο την αρχη.
παντος η ουσια ειναι οτι ειδα μεγαλη διαφορα ακομα και οταν ειχα πρωτοπαρει το αυτοκινητο

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 12:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Θόρυβος στην όπισθεν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas2087 έγραψε:
exo ena 206 xs otas bazo opisthen kanei thoribo giati?

φιλαράκι δεν μας είπες τι είδος θόρυβο? Βούισμα από τα γρανάζια? περίεργους ήχους σαν να μασάς σίδερα? τρίξιμο των γραναζιών όταν μπαίνει η όπισθεν??? Question Shocked

Αν είναι πάντως ΒΟΥΙΣΜΑ που ακούς, αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού τα γρανάζια της Όπισθεν έχουν ίσια δόντια (straight cut), ενώ των υπολοίπων ταχυτήτων έχουν ελικοειδή και είναι πολύ πιο αθόρυβα. Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 12:45:20    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που ξεχαζα να σου πω φιλε μου ειναι οτι δεν μου αλλαξανε καποιο γραναζι το σασμαν ηταν αψογο το σασμαν ο συμπλεκτησ ειχε προβλημα με αλλα λογια δισκοπλατο.
κανε μια δοκιμη για να καταλαβεις εαν εχει προβλημα το σασμαν σου με κλειστο τον κινητηρα σου χωρις να πατασ συμπλεκτη αλλαζε ταχυτητεσ εαν σου αλλαζουνε καλα δεν εχεισ προβλημα με το σασμαν το πιθανοτερο να ειναι ο συμπλεκτησ σου(οταν λεμε συμπλεκτη να ξερεισ οτι δεν ειναι μονο ενα πραγμα που μπορει να φταει υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορει να εχουν προβλημα)

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 12:53:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Don't panic.Αυτό συμβαίνει σε όλους και στα περισσότερα peugeot.
Για τους λόγους με κάλυψαν οι προλαλίσαντες,

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 13:08:05    Θέμα δημοσίευσης: για γελια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argonaftis έγραψε:
Don't panic.Αυτό συμβαίνει σε όλους και στα περισσότερα peugeot.
Για τους λόγους με κάλυψαν οι προλαλίσαντες,

το θεμα φιλε Ηλια ξερεισ τι ειναι δεν ειναι μονο το προβλημα που συζηταμε το συγκεκριμενο αλλα τα συνεργεια τα περισσοτερα ειναι χαλια με ασχετουσ μεσα τα οποια δεν ειναι διατεθιμενη να σε βοηθησουν στο προβλημα σου. Εγω συγκεκριμενα ειμαι καμενοσ, εαν το συνεργειο που ειχα παει πρωτα ειχε δειξει σοβαροτητα μπορει να μην ειχε δημιουργηθει τοσο σοβαρο προβλημα στο πεζο μου και η απαντηση τουσ ξερεισ πιο ηταν απο τουσ ξεφτιλισμενους Evil ετσι ειναι τα πεζο αφου τουσ λεω ρε παιδια δεν ηταν ετσι το αυτοκινητο μου οταν το προτααγορασα εχει προβλημα και για να μου φηγει η ιδεα μου αλλαξανε τισ βαλβολινεσ λεγοντασ οτι πηρανε νερα Laughing Laughing

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
argonaftis (Ηλίας)
Μέλος
Μέλος

208 gti

Ένταξη: 08 Ιαν 2004
Τόπος: Αθήνα-Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 15:11:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο είχε και το 405 του πατέρα μου (στο 406 δεν εχω αντιλιφθεί κάτι) και το δικό μου.Στο 405 όταν αλλάζανε βαλβολίνες ηρεμούσε αλλά μετά πάλι τα ίδια...Για τα συνεργία δεν αντιλέγω, αλλά το έχω ακούσει και από άλλους

Argonaftis
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης