Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
the_kangur (Γιάννης) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 44
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 23:36:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακουστε και αυτο που διπιστωσα με έναν φίλο μου.....
Λοιπόν δοκιμάστε να κάνετετουλαχιστον οταν ειμουν γυρω στο 40%κόντρεσ με 3-4 διαφορετικά αμάξια σε διαφορετικά μερη το καθένα......για δείτε ο τρίτος η ο τέταρτος θα σας δώσει τίποτα?Δοκιμάστε το και πείτε μου....Αλλα δεν ξέρω ίσως όσο ποιο % ανεβαίνεισ να χρειάζονται και περισσότερα αμάξια...δεν ξέρω δείτε το!!!!!!!!! 

Ακόμα και με πατίνι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik7 (Νικολάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)
Ένταξη: 18 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2005, 03:11:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ego pantos ekana oti kontra vriskotan ston dromo mou kai diskola pira pragmata unique.. diladi einai zitima na pira 2 i 3 unique se olo to game... pantos i mal**** einai oti ama tous pekseis olous sto pososto pou eisai meta emfanizonte kialloi oi opioi sinithos einai ta idia amaksia...
I am number : 330 (Big Number )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2005, 14:05:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | stin amerikaniki version anti gia 106 kai corsa exei ena civic kai ena mx5...
|
το δικο μου ειχε 106 και mx5 και δεν ανοιξε ουτε σιβικ ουτε κορσα.
S2000 τελικα υπαρχει?το εχει παρει κανεις??
Το παιχνιδι οταν το εκανα install κολαγε επειδη ηταν νοικιαρικο και το cd ειχε πολυ γρατζουνια απο κατω,οποτε μυριζομαι οτι δεν εχει σεταριστει καλα,δεν ηταν λιγες φορες που κολαγε οταν φορτωνε αγωνες και το εκλεινα και το ξανα ξεκιναγα (μου εσπασε τα νευρα)
Η φαση ειναι οτι δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα μερικα stage3 upgrades στην μηχανη (νιτρο και ecu μου φενεται) οπως και under bonnet neon (χρειαζεται ολα τα stage3) και το χειροτερο δεν ξεκλειδωσα τα καλα body kits.Παρολα αυτα το skyline και το rx8 που ειχα φτασανε μεχρι 10 αστερια.
Επισης με το skyline απλα κανεις πλακα με τους αλλους.
tip: στα δυσκολα drift στο πεμπτο μερος του παιχνιδιου οταν επαιρνα το skyline μου ζηταγε 200,000 για να βγω πρωτος ενω με το evo8 μου ζηταγε 170,000 και επειδη το evo ηταν βραχος και δεν ξεκολαγε ευκολα (με χειροφρενο το εστριβα) μου φανηκε καλυτερο για να κανεις ρεκορ στα συγκεκριμενα drift που δεν υπαρχει αντιπαλος και πρεπει να πηγαινεις φετες αναμεσα σε διερχομενα αμαξια.Με το evo σενα driftarisma εφτασα 58000 (κατηφορα με αλανα με χωμα στα δεξια και κατεβαινα με 200+,φιλερ απο 2 αμαξια και την μπαριερα )
το κολημα που εχω φαει τωρα ειναι οτι τους αγωνες που κανω απο το world map (ειναι πολλοι) δεν παιρνω λεφτα και δεν ξερω ακομα κιαν ξεκλειδωσω τα mods αν θα μπορεσω να ταγορασω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2005, 15:18:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για τις κόντρες συνέχεια και τα δώρα που δίνουν.
Κάθε stage έχει κάποια συγκεκριμένα δώρα που σου δίνει με τις κόντρες. Παράδειγμα στα δύο πρώτα stage σου δίνει unique perfomance, unique hood, unique rims. Όταν πάρες όλα τα δώρα εξαφανίζονται όλα τα κοντρίσια αυτοκίνητα μέχρι να προχωρήσεις stage κ.ο.κ. Παίρνοντας όλα τα unique perfomance μπορείτε να δείτε πολλά άλογα στο καπό σας όταν πλησιάζετε στο 60%. Εγώ τωρά που παίζω για 2η φορά το παιχνίδι δίνω βάρος μόνο στις κόντρες! Α και τα δώρα έρχονται ΣΥΝΗΘΩΣ ανα 5 κόντρες.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2005, 10:04:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | tip: στα δυσκολα drift στο πεμπτο μερος του παιχνιδιου οταν επαιρνα το skyline μου ζηταγε 200,000 για να βγω πρωτος ενω με το evo8 μου ζηταγε 170,000 και επειδη το evo ηταν βραχος και δεν ξεκολαγε ευκολα (με χειροφρενο το εστριβα) μου φανηκε καλυτερο για να κανεις ρεκορ στα συγκεκριμενα drift που δεν υπαρχει αντιπαλος και πρεπει να πηγαινεις φετες αναμεσα σε διερχομενα αμαξια.Με το evo σενα driftarisma εφτασα 58000 (κατηφορα με αλανα με χωμα στα δεξια και κατεβαινα με 200+,φιλερ απο 2 αμαξια και την μπαριερα ) |
Ώπα ψηλέ! Αν δοκιμάσεις να πειράξεις λίγο την ανάρτηση στο 206 τότε θα δεις ότι πάει χειρότερα και από πισοκίνητο... πίστεψε με! Τα 200 χιλιάρικα θα σου βγαίνουνε για πλάκα τελείως Την υπόλοιπη κατάβαση θα την κάνεις περισσότερο σαν sprint
Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε Πολύ βάρκα βρε αδερφέ το 206 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιαν 2005, 17:46:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε Πολύ βάρκα βρε αδερφέ το 206  |
steve τι προτεινεις στις ρυθμισεις της αναρτησης για το 206?
Εχω φτασει σε μια driftoκαταβαση που πρεπει να φτασω σκορ 400.000 και ειναι αδυνατο!
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2005, 08:26:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | το κολημα που εχω φαει τωρα ειναι οτι τους αγωνες που κανω απο το world map (ειναι πολλοι) δεν παιρνω λεφτα και δεν ξερω ακομα κιαν ξεκλειδωσω τα mods αν θα μπορεσω να ταγορασω |
Μπαίνεις στον αγώνα, κάνεις restart, παίζεις κανονικά, κερδίζεις και παίρνεις τα φράγκα 
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Ιαν 2005, 19:25:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound. έγραψε: | Steve έγραψε: | Εγώ στις drift-o-καταβάσεις, έκανα το 206 κούτσουρο και έτσι μόνο μπόρεσα να τις περάσω. Αν είχα την ρύθμιση ανάρτησης για Circuit... τότε τα Lexus και τα RX8 με προσκυνούσανε Πολύ βάρκα βρε αδερφέ το 206  |
steve τι προτεινεις στις ρυθμισεις της αναρτησης για το 206?
Εχω φτασει σε μια driftoκαταβαση που πρεπει να φτασω σκορ 400.000 και ειναι αδυνατο! |
Όλα τέρμα δεξιά, ήτοι τέρμα χαμηλωμένο και τελείως σκληρά όλα
Επίσης στην αεροδυναμική, γέμισε τα 3/4 της μπάρας μπροστά και τα 4/4 πίσω 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 12:50:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σχετικα με τα unique upgrades εμενα μου εδωσε 4 για μηχανικες βελτιωσεις (οπου και διαλεξα engine, ecu, turbo και νιτρο) ενα καπω, μια αεορτομη (η οποια ομως υπαρχει στα parts), ζαντες καθως και δυο αερογραφιες!!! Η διαφορα σε σχεση με την πρωτη φορα που τερματισα το παιχνιδι (χωρις unique parts) ηταν οτι την πρωτη εβγαλε 300.1KW και τη δευτερη 310.9ΚW!!! Παιζοντας τωρα μια με το ενα και μια με το αλλο για να δω διαφορα στην πραξη μπορω να πω οτι το "unique"206 ανεβαζε καπως πιο γρηγορα και εβγαλε και μεγαλυτερη τελικη!!! Επισης, το unique νιτρο "δινει" αλλα και κραταει λιγο περισσοτερο!!! Το μονο που δεν μου εχει ξεκλειδωσει σε καμια απο τις δυο φορες που το τελειωσα ειναι το s2000!!! Οχι οτι εχω κανα κολλημα με το αμαξι, αλλα για το γα**το ρε παιδι μου...
Σχετικα με τα drift δεν ξερω κατα ποσο σας βολευει να ειναι το αυτοκινητο στημενο σαν καρτ!!! Εγω εχω σκληρηνει το πισω μερος περισσοτερο, εχω ελλατωσει λιγο και την προσφυση των πισω ελαστικων και το downforce πισω, με το τιμονι τερμα αμεσο και παω μια χαρα, καλυτερα και απο πισωκινητο!!! Θα δοκιμασω παντως και τις ρυθμισεις που ειπες Steve!!!
Ενα καλο τρικ για να παιρνετε πολλους ποντους στα driftoκαταβασεις ειναι να πηγαινετε στα αναχωματα που εχει στις ακρες καθως και σε κατι πλακοστρωτα που εχει σε μερικες πιστες!!! Σε ενα απο αυτα εκανα συνεχομενο drift 100.000+ και μου εγραψε "Drift King!" !!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 20:19:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Ενα καλο τρικ για να παιρνετε πολλους ποντους στα driftoκαταβασεις ειναι να πηγαινετε στα αναχωματα που εχει στις ακρες καθως και σε κατι πλακοστρωτα που εχει σε μερικες πιστες!!! Σε ενα απο αυτα εκανα συνεχομενο drift 100.000+ και μου εγραψε "Drift King!" !!!  |
Εμένα δυστυχώς μου έγραψε 200000 και τραβούσα τα μαλλιά μου 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|