PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αχ αυτός ο διακόπτης του φλας . . . (Μονάδα διακοπτών)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jevito (Αντρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 14 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 22:44:43    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αχ αυτός ο διακόπτης του φλας . . . (Μονάδα διακοπτών) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχεδόν κάθε γνωστός μου που έχει 307 έχει πρόβλημα με τον διακοπτη του φλας. Στην επαναφορά από τα δεξιά περνάει μόνος του στην αριστερή πλευρά. Τον έχω αλλάξει δύο φορές στην εγγύηση και τώρα μου το ξανακάνει. Παει η εγγύηση και πάει και η υπομονή μου . . .

Φέρτο λεει να στο ξαναλλάξουμε, αυτή η παρτίδα "ισως" είναι καλή
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Ιαν 2005, 21:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αχ αυτός ο διακόπτης του φλας . . . (307) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jevito έγραψε:
Σχεδόν κάθε γνωστός μου που έχει 307 έχει πρόβλημα με τον διακοπτη του φλας. Στην επαναφορά από τα δεξιά περνάει μόνος του στην αριστερή πλευρά. Τον έχω αλλάξει δύο φορές στην εγγύηση και τώρα μου το ξανακάνει. Παει η εγγύηση και πάει και η υπομονή μου . . .

Είμαι παθών και ξέρω! Παρα ταύτα κι ενώ όταν ήμουν στην εγγύηση οι κύριοι της AUTOMOTIVO στο Μοσχάτο μου λέγανε δεν το κάνει μπροστά μας, στη Σπάρτη το Νοέμβριο που είχα πάει για service μου το άλλαξαν αμέσως παρότι δεν ήμουν στην εγγύηση, ως αναλώσιμο υλικό! Μέχρι τώρα δουλεύει ρολόι. Ας ελπίσουμε να μην ξαναχαλάσει.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα αλλα πολύ σπάνια. Όταν παντως είχα πάρει το 307 μου και ρώτησα ενα φίλο τεχνικό της Peugeot το πρώτο πράγμα που μου είχε αναφέρει ήταν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο παρουσιάζεται σχεδόν σε όλα τα 307 αλλα με διαφορετική συχνότητα. Εμένα μου το κάνει όταν μετά απο δεξία στροφή επαναφέρω απότομα το τιμόνι στο κέντρο.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιαν 2005, 09:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αχ αυτός ο διακόπτης του φλας . . . (307) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jevito έγραψε:

η εγγύηση δεν πάει !!!

αφού στο έχουν αλλάξει, μέτρα 2 χρόνια από την τελευταία φορά που στο αλλάξανε.

εμένα έτσι μου αλλάξαν το ραδιο cd . είχε τελειώσει η εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 10:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το ιδιο επαθε το 307 της ξαδερφης μου περνει καπεια γιατρεια η παμε για κενουριο η μεταχειρισμενο τιμουλες ξερουμε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 11:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλυτερα να βαλεισ καινουριο γιατι το μεταχειρισμενο μπορει να σου χαλασει και αμεσως/.Τιμη απο 170 -200 αναλογα Smile αν εχει αυτοματα αναμα φωτον και αιασθητηρα βροχης

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 11:24:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καρδιακο....

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιούλ 2009, 12:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω βαρεθηκα να τους αλλαζω παντως...

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούλ 2009, 11:16:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως δεν το έχω ξανάλλάξει από το 2005!

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Ιούλ 2009, 11:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αυτος ετσι θα μηνει.....

Επιστροφή στην κορυφή
orf (orf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=26924
Εγώ πάντως που είχα πρόβλημα με την επαναφορά, έτσι το έλυσα (κατά 95%).
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:12:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ντεν καταλαμβενει νγαλικαν

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε εγω αλλα εχει μια photo και αν ειδα καλα βαζει Velcro ? ή Αφρολεξ ... αχ αυτο το velcro σε λιγο τα Peuguot μας θα ειναι κατα 30 % Velcro :p .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
recife206 (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi Blue-Black

Ένταξη: 30 Μάϊ 2007
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω να τη δοκιμάσω την πατέντα!

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 09:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.wordlingo.com Wink

λεω να το δοκιμασω παντως...ειδωμεν.....

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
orf (orf)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 10:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ένα απλό κομμάτι αφρολέξ "σφηνωμένο" κάτω από το διακόπτη, έτσι ώστε να μην επιτρέπει κατά την επαναφορά να "πετιέται" στην απέναντι πλευρά (αριστερά) λόγω χαλάρωσης του μηχανισμού. Είναι προφανές ότι αν το πρόβλημα του διακόπτη είναι ηλεκτρικό (χαλασμένες επαφές κλπ) δεν έχει αποτέλεσμα.
Ο τύπος στο λινκ δίνει και διαστάσεις 25cmX4cm αλλά το σωστό μέγεθος θα το βρείτε μετά από δοκιμή έτσι ώστε να είναι αρκετά σκληρό ώστε να "φρενάρει" τον διακόπτη κατά την επαναφορά, και τόσο μαλακό που να επιτρέπει την κίνηση του με το χέρι προς τα αριστερά. Η τοποθέτηση του αφρολέξ είναι πάντως πολύ πιο απλή από ότι ίσως ακούγεται.
Το 'χω βάλει κανένα 3μηνο και δουλεύει μια χαρά.
Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούλ 2009, 10:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το δοκιμασω...

Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Αύγ 2009, 19:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφορία που ξέρω "από μέσα" είναι ότι ξέρει η peugeot πόσες χιλιάδες διακόπτες είναι ελατωματικοί εκ γεννητής και η πολιτική τους είναι δεν τους πετάμε τους βάζουμε κ τους αλλάζουμε μέχρι να τελείωσουν.

Όποτε κάποια στιγμή θα τελειώσουν χαχαχαχα

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης