PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 RC vs....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιούλ 2004, 18:45:01    Θέμα δημοσίευσης: 206 RC vs.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια επειδη ψαχνομαι για αμαξι αλλο οπως καποιοι θα ξερετε ηδη ξερει κανεις να μου πει τι αναλωσιμα εχει το rc;
βενζινες σερωις καθε ποσο και ποσο, ανταλακτικα. σκεφτομαι σοβαρα γιαυτο θα εκτιμουσα τις απαντησεις

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2004, 16:48:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό ειναι να μιλησεις με καποιον Αντ/πο PEUGEOT και να σου πει ποσο βγαινουν τα σερβις και τα αναλωσημα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
sfaker2000 (NIKOS)
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 RC

Ένταξη: 27 Δεκ 2004
Τόπος: IRAKLIO

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 18:06:30    Θέμα δημοσίευσης: sfaker2000 206rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σου φιλε...η απαντηση στο ερωτημα σου που θα πω.......ειναι καταπλικτικοοοοοοοοοοο...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
manolismanousis (manolis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v

Ένταξη: 25 Νοέ 2004
Τόπος: χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 19:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χρονια πολλα καλη χρονια καταρχας!!! X-mas !!!η απαντηση μου στο ερωτημα που εθεσες ειναι οτι εφοσον κοιτας να χτυπησεις 2λιτρο μην το σκεφτεσαι πατριωτη!!!ολα τα 2λιτρα καινε.σωστα;τωρα μισο πανω μισο κατω δεν πιστευω να υπαρχει διαφορα!!!οσο για το μοτερ;σκοτωνει αρηηηηηηηη!!!θα συμφωνησω με τον sfaker2000!ειναι καταπλικτικοοοοοοοοοο!!!! Cheers Cheers Thumb right Thumb right Thumb right

ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΚΑΖΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
sfaker2000 (NIKOS)
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 RC

Ένταξη: 27 Δεκ 2004
Τόπος: IRAKLIO

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 19:26:37    Θέμα δημοσίευσης: SFAKER2000 206RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 206RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,Η ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ... Exclamation ΑΝ ΚΑΙΕΙ Question ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...45 ΔΡΧ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Ιαν 2005, 20:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: SFAKER2000 206RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sfaker2000 έγραψε:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 206RC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,Η ΣΥΝΤΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΗ... Exclamation ΑΝ ΚΑΙΕΙ Question ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...45 ΔΡΧ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ Idea

Ξερω κατι ραλλακια που καινε τοσο!!! Razz Razz Razz

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 01:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ενα θα σου πω.ΙBIZA 180 PS VS RC.Με το κουμπομα της 3ης πεταξε το 206.

Ξερεις τι φωναζει οταν το πας στα κοκκινα???????????????

ΟΡΓΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 10:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy για αυτο μην εισαι και τοσο σιγουρος.
"Δυστυχως" τo νεο ibiza cupra με τα 180ps ειναι πολυ καλο.
Διαβασε το Drive τευχος 99 αλλα και το Auto Motor und Sport τευχος 01/2005 για σχετικη συγκριση Ibiza Cupra - 206 RC.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 15 Ιαν 2005, 10:10:42, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 16:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Το rc μενει λιγο πισω απο το συγκεκριμενο καρο που αναφερεις, αλλα εχουν διαφορετικο προσανατολισμο... Cool Σημασια εχει οπως εχουμε ξαναπει να ξερεις τι ακριβως θες απο το αμαξι σου... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Ιαν 2005, 19:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Σημασια εχει οπως εχουμε ξαναπει να ξερεις τι ακριβως θες απο το αμαξι σου... Wink

Προφανως.
Αυτο ισχυει σε καθε περιπτωση!
Γι' αυτο υπαρχουν και τα δυο...!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 02:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
zippy έγραψε:

ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Το rc μενει λιγο πισω απο το συγκεκριμενο καρο που αναφερεις, αλλα εχουν διαφορετικο προσανατολισμο... Cool Σημασια εχει οπως εχουμε ξαναπει να ξερεις τι ακριβως θες απο το αμαξι σου... Wink

Λες να μην ειδα καλα? Shocked Shocked Ειμουν εκει και το ειδα με τα ματια μου.Τωρα αν εχεις δει καμια αλλη κοντρα που να γινετε το αντιθετο τοτε παω πασο. Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 10:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα σε μια κοντρα με δυο τυχαιους οδηγους το αποτελεσμα ειναι σχετικο.
Ποτε δεν ξερεις ποσο πιεσε ο καθενας το αυτοκινητο του...
Εχω βρεθει αρκετες φορες μπρoστα σε κοντρα οπου punto gt "τσαγιαζει" s3...!
Αν διαβασεις ομως στα δυο παραπανω περιοδικα θα δεις οτι το ibiza cupra ειναι πιο γρηγορο απο το RC λογω τουρμπινας και περισσοτερης ροπης στις μεσαιες στροφες.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 11:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Κοιτα σε μια κοντρα με δυο τυχαιους οδηγους το αποτελεσμα ειναι σχετικο.
Ποτε δεν ξερεις ποσο πιεσε ο καθενας το αυτοκινητο του...
Εχω βρεθει αρκετες φορες μπρoστα σε κοντρα οπου punto gt "τσαγιαζει" s3...!
Αν διαβασεις ομως στα δυο παραπανω περιοδικα θα δεις οτι το ibiza cupra ειναι πιο γρηγορο απο το RC λογω τουρμπινας και περισσοτερης ροπης στις μεσαιες στροφες.

Ε, αμα το Punto ηταν καμια 250+ αλογακια, λογικο ειναι να του εσκισε τον πατο...

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 14:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Ειμουν εκει και το ειδα με τα ματια μου.Τωρα αν εχεις δει καμια αλλη κοντρα που να γινετε το αντιθετο τοτε παω πασο. Cool
Μωρε και εγω σε κοντρα μπροστα στα ματια μου το ιδιο σκηνικο με αυτο που περιγραφεις και εσυ ειδα αλλα εχει τερααααστια σημασια ο οδηγος Wink Wink Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 17:18:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδες δεν εχει τοσο σημασια το ποιος θα φυγει οσο το πως ''μιλαει'' το αμαξι στον οδηγο του.Ναι λενε οτι το ιμπιζα παει το ιδιο γρηγορα αλλα το RC μιλαει με τον οδηγο ο οποιος συμετεχει ποιο πολυ στο τι γινετε και που θα παει.Εμενα το 106 πηγαινε ποιο αργα σιγουρα απο το CLIO αλλα η οδηγηκη ευχαρηστηση του 106 δεν περιγραφετε με λογια.Για να καταλαβετε μετα το Αττικο πηρα του Γκαλφα το 106 να το γυρισω πισω και εφτυσα τον Παφ που με παραχωρησε το 7αρη στην Λαμια για να πεσει για υπνο.Τι να λεμε τωρα.Στο αρθρο παντως εγω θα πω οτι προτημω τις λαθος γυναικες και τα ειδικα αυτοκινητα απο οτιδηποτε αλλο Wink

Αρουλη πολυ γουσταρα που ''φαρδυνες'' το εργαλειο και δεν εισαι μονο της παλιοευθειας.Ευγε αγορινα μου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Ιαν 2005, 18:18:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
παιδια επειδη ψαχνομαι για αμαξι αλλο οπως καποιοι θα ξερετε ηδη ξερει κανεις να μου πει τι αναλωσιμα εχει το rc;
βενζινες σερωις καθε ποσο και ποσο, ανταλακτικα. σκεφτομαι σοβαρα γιαυτο θα εκτιμουσα τις απαντησεις

Θα με βρίσουν οι υπόλοιποι αλλά το Citroen C4 VTS Coupe με τους 180 ίππους το σκέφτηκες?

Έχω δει τεστ σε Αγγλικό περιοδικό και ξετρελάθηκαν οι Άγγλοι.
Άσε που νομίζω ότι με ΦΟΥΛ εξοπλισμό που περιλαμβάνει περιστρεφόμενα φώτα ΧΕΝΟΝ, αισθητήρες παρκαρίσματος και της Παναγιάς τα μάτια, θα είναι φθηνότερο από το RC. Shocked

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Ιαν 2005, 16:08:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αρουλη πολυ γουσταρα που ''φαρδυνες'' το εργαλειο και δεν εισαι μονο της παλιοευθειας.Ευγε αγορινα μου Wink

Ευθειακιας εγω?Φτου φτου μακρια απο μας φιλαρακι.....
Μπορει να μην μπορω να πιασω τα <γρηγορα> ατμοσφαιρικα 206 στις στροφες αλλα εχει πλακα μιας και εκει παιζω με τα μουτρα και τους κ@λους και η ευχαριστηση μου ειναι πολυ μεγαλη (μην ξεχνας οτι για αγωνιστικο ξεκινησε,αυτο ελειπε να το εκανα κοντραδικο...!) Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 16:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ποσταρω εδω για να μην ανοιξω κι αλλο Θεμα για το RC.
Απολαυστε το σε ευθεια ανοιχτη καμπη εθνικης σχεδον τελικιασμενο...!
http://www.zrinski-triatlon.hr/test/Peugeot%20206%20RC%20@%20240kmh.wmv

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
darampa (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 XS

Ένταξη: 18 Δεκ 2004
Τόπος: ΞΑΝΘΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιαν 2005, 18:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γνώμη μου είναι πως από τα δίλιτρα των 180 ίππων και πάνω η επιλογή του αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται με την αίσθηση που αφήνει στον εκάστοτε οδηγό. Τι θέλω να πώ:
Το Rc και το cupra απευθύνονται στην ίδια κατηγορία αγοραστών
Ε, δε γίνεται να ψάχνεις να βρεις ποιο είναι το καλύτερο όταν έχουν τόσο μικρές διαφορές στις επιταχύνσεις και στις ρεπρίζ, γιατί ΄πιστεύω πως οι περισσότεροι όσο γρήγορα θα οδηγήσουν το ένα θα οδηγήσουν και το άλλο.
¶ραγε πόσες φορές, για πόσο και που θα τα οδηγήσουν πραγματικά στο όριο; και στην τελική θα μπορέσουν; ή θα νομίζουν πως μπόρεσαν γιατί το αυτοκίνητο ενδεχομένως να έχει περισσότερες δυνατότητες απ΄αυτούς.
Και όταν λέω όριο δεν εννοώ τελική στην εθνική, ούτε κόντρα φανάρι σε φανάρι, ούτε και οριακό πέρασμα από δυο - τρεις στροφές.
Εννοώ μια σεβαστή διαδρομή μερικών χιλιομέτρων με ευθείες και διαδοχικές στροφες χωρίς κίνηση (άμα ξέρετε καμία να μου την πείτε)
Γι αυτό πιστεύω πως αφού επιλεγεί η κατάλληλη κατηγορία αυτοκινήτου στη συνέχεια αγοράζεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο και όχι αυτό που ενδεχομένως ο KING CARLOS θα το πήγαινε ποιο γρήγορα
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2005, 09:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου γιατι σε τελικη αναλυση οι περισσοτεροι απο εμας εμαστε "κουλοι" για να χρησιμοποιησυμε/εκμεταλλευτουμε στο επακρο τις δυναοτητες τετοιων αυτοκινητων.
Οποτε μεταξυ δυο αποδεδειγμενα πολυ καλων αυτοκινητων καθενας αγοραζει με βαση το δικο του γουστο και αισθηση.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Επόμενη
Σελίδα 1 από 33

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης