PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση -ζουάν ;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jevito (Αντρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 14 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2004, 23:48:27    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση -ζουάν ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν με 1η πατάς και αφήνεις το γκάζι τρίζει η εξάτμιση. Μάλλον είναι από τον λαιμό που κάνει πάνω από τηναντιστρεπτική δοκό και την κρεμαγιέρα του τιμονιού. Έχει κανείς υπ' όψη του κανένα γράσο που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 16:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαγή ζουαν και θα σταματήσει …!!
Τώρα για πόσο …..αν είσαι τυχερός για πάντα !!
Silent
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 08:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ απόλυτα με τον Touristas!
Κλασσικό "πρόβλημα" στο 307 το περίφημο ζουάν (αγγλιστί joint=σύνδεσμος).
Άνευ σημασίας, μόνο ψυχολογικό αντίκτυπο έχει... του στυλ "σου τρίζει ρε φίλε"... Very happy

Έχω αλλάξει τρεις φορές, στα δυόμιση χρόνια, και τώρα είχε αρχίσει πάλι τα "σκουίκ". Πήγα για αλλαγή λαδιών και στη βίδα του ζουάν πέρασαν μια ροδέλα ακόμη και σταμάτησε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 11:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αλλαγή ζουαν και θα σταματήσει …!!
Τώρα για πόσο …..αν είσαι τυχερός για πάντα !!
Silent

Αργυρη μηπως οταν δοκιμασαμε το δικο μου τουτου,μηπως ακουσες οταν παταγα τη δευτερα και αφηνα το γκαζι,εναν περιεργο ηχο-δεν καταλαβαινω απο που ερχεται ακριβως-

Μπορει να ειναι και σε μενα ζουαν???

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιαν 2005, 16:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι όμως είναι !

Και στο δικό μου cc το είχαν αλλάξει 3 φορές...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
celica (206cc 2.0)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 13 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2005, 02:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ROLAND GARROS"]κι όμως είναι !

Και στο δικό μου cc το είχαν αλλάξει 3 φορές...[/quote]

307cc 1.6 13000km
Άκουσα τουλάχιστον στα 307cc οτι θα υπάρξει κάποιο διαφορετικό ζουάν με το ήδη υπάρχων που σχεδόν όλοι η έχοντες peugeot έχουν πρόβλημα με το ζουάν αναμένεται νομίζω τον μάρτιο
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 07:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: (307) Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jevito έγραψε:
Οταν με 1η πατάς και αφήνεις το γκάζι τρίζει η εξάτμιση. Μάλλον είναι από τον λαιμό που κάνει πάνω από τηναντιστρεπτική δοκό και την κρεμαγιέρα του τιμονιού. Έχει κανείς υπ' όψη του κανένα γράσο που να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες ;

Εμένα μου βάλανε ένα λαστιχάκι πίσω στο καζανάκι και σταμάτησε προσωρινά ο ήχος. Παρατηρείται κυρίως στα απότομα μαρσαρίσματα.

Παλιότερα μου είχανε αλλάξει και σιλανσιέ αλλά τζίφος.

Στη Θεσσαλονίκη ήμουνα ο πρώτος που είχε δηλώσει το πρόβλημα και στείλανε εγκύκλιο στη Γαλλία για λύση του προβλήματος όπου και δε με ενημερώσανε παιρετέρω για το τι έγινε τελικά...

Πάσχω επίσης και από το γνωστό προβλημα με τα φλας και την κόρνα (2ο εξάμηνο 2001).

Evil

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
kogos (Kogos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XT Premium (2003)

Ένταξη: 29 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 12:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω αλλάξει κι εγώ ζουάν μία φορά μέσα σε 2 χρόνια...

ξέρει κανείς πόσο έχει (δεν πλήρωσα την πρώτη φορά)..

να πω την αλήθεια, αν μου ξανατύχει δεν θα το αλλάξω, μιας και δεν έχει μηχανικό/τεχνικό πρόβλημα, και ο ήχος είναι σχετικά χαμηλός... Είδα ακόμα και πολλά citroen C2 που έχουν το ίδιο πρόβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Αύγ 2005, 12:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kogos έγραψε:

ξέρει κανείς πόσο έχει (δεν πλήρωσα την πρώτη φορά)..

Με την εργασία θα σου βγεί περίπου 25-30ευρώ (στο 206 τουλάχιστον τόσο έχει δέν θυμάμαι άν αλλάζει η τιμή στο 307...)

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
bouboulis (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

307 1.4 XS

Ένταξη: 18 Φεβ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Σεπ 2005, 13:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: (307) Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zafeirop έγραψε:

Εμένα μου βάλανε ένα λαστιχάκι πίσω στο καζανάκι και σταμάτησε προσωρινά ο ήχος. Παρατηρείται κυρίως στα απότομα μαρσαρίσματα.

Στη Θεσσαλονίκη ήμουνα ο πρώτος που είχε δηλώσει το πρόβλημα και στείλανε εγκύκλιο στη Γαλλία για λύση του προβλήματος όπου και δε με ενημερώσανε παιρετέρω για το τι έγινε τελικά...

Πάσχω επίσης και από το γνωστό προβλημα με τα φλας και την κόρνα (2ο εξάμηνο 2001).

Evil

Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα?

Have Fun!!
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Σεπ 2005, 10:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: (307) Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bouboulis έγραψε:

Εγω έχω παρατηρήσει ότι δεν το κάνει πάντα. Βέβαια και εμένα μου έχουν αλλάξει μια φορά ζουάν και αφού το έχω συνηθίσει πλέον δεν το αλλάζω ξανά. Δεν το βρίσκω και τόσο ενοχλητικό πάντως. By the way, ποιο είναι το γνωστό πρόβλημα με τα φλας και την κόρνα?

Καλημέρα καρντάση, τι κάνεται; Χαιρετίσματα στα παιδιά και την όμορφη Θεσσαλονίκη. Εχω την εντύπωση ότι ο φίλος μας αναφέρεται στο πρόβλημα με τον διακόπτη των φλας που κολλάει (το άλλαξα πέρσι τέτοια εποχή και είναι μια χαρά τώρα), καθώς και στο πάτημα της κόρνας που δεν ανταποκρίνεται πολλές φορές και το οποίο το έχω αναφέρει στον Αργύρη και κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε. Κατά τα άλλα είσαι καλά; Εύχομαι σε όλους καλό χειμώνα και να τα ξαναπούμε με την ομορφη παρέα σας το συντομότερο δυνατόν. Νίκος.

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2005, 02:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: (307) Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bouboulis έγραψε:
zafeirop έγραψε:

Evil

Το γνωστό πρόβλημα με την κόρνα - φλας είναι το εξής:

Βγάζεις φλας δεξί, στρίβεις δεξιά, επαναφέρεις απότομα το τιμόνι ευθεία (πχ σε έχει κάποιος κολλημένο από πίσω Embarassed και θες να είσαι γρήγορος στη στροφή στο στενό) και το φλας αντί να επιστρέψει στη θέση normal-ανάπαυσης, επιστρέφει αριστερά. Ιδιαίτερα ενοχλητικό, συμβαίνει σε καθημερινή βάση.

Βγάζεις φλας δεξί, το φλας δεν ανάβει ενώ ο διακόπτης είναι κλειδωμένος στη δεξιά θέση. Κουνάς λίγο τον διακόπτη και το φλας παίρνει μπρος! Ιδιαίτερα επικύνδινο εάν έχετε δυνατά τη μουσική και δεν ακούτε το τικ-τακ του φλας για επιβεβαίωση. Μια φορά έβγαλα φλας για να στρίψω σε στενό με ένα OPEL Tigra κολλημένο στην εξάτμισή μου, το φλας δεν άναψε, το TIGRA έγινε ΤΙΓΡΗΣ! Evil το φλας έφαγε μπουνιές! Συμβαίνει σπάνια...

Το γνωστό πρόβλημα με την κόρνα - φλας είναι το εξής:

Το αμάξι δεν κορνάρει όταν πατάς του διακόπτες στο τιμόνι. Συμβαίνει τυχαία. Κάποιες φορές θα κορνάρει αλλά με μεγάλυ καθυστέρηση (> 2 δευτερόλεπτα). Την πρώτη φορά μου αλλάξανε όλη τη φλασιέρα, τη δεύτερη φορά μου έξυσαν τις επαφές Cu-Cu στο τιμόνι οι οποίες ήτανε ΚΑΡΓΑ ΟΞΕΙΔΩΜΕΝΕΣ και από τότε (2003) το αμάξι κορνάρει και θα κορνάρει για άλλα 2-3 Κύπελλα Euro.

ΥΓ: Το πρόβλημα με το ζουάν δεν είναι ενοχλητικό. Απλά στο συνεργείο που το πάω τους είχε φανεί πάρα πολύ περίεργο και πέσανε με τα μούτρα να το φτιάξουνε μα τίποτα. Από τότε μου φάνηκε και μένα περίεργο. Twisted evil

Η λύση θα έλθει αν βγάλουμε όλο το σύστημα της εξάτμισης τελικά Laughing

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2005, 10:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει επίσης και ακόμη ένα πρόβλημα που σχετίζεται με το φλας: ανάβεις δεξί φλάς και ανάβει και η μεγάλη σκάλα των προβολέων. Μου το κάνει στο δικό μου 307 κυρίως το βράδυ όταν είναι αναμμένα τα φώτα.
Την ερχόμενη τρίτη πάω για αλλαγή μονάδας φλάς, οθόνης πολλαπλών ενδείξεων και τιμονιού (φαγώθηκε το δέρμα). Όλα θα περαστούν μέσα στην εγγύηση ( η αλλαγή θα γίνει σε αντιπροσωπεία των βορείων προαστείων). Δεν αναφέρω το όνομα γιατι δε ξέρω αν επιτρέπεται. Μέχρι στιγμής πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία είναι άψογη!!!! Το 307 μου είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που έχουμε αγοράσει απο εκεί (406 του πατέρα μου μερικά χρόνια νωρίτερα ήταν το πρώτο) και οφείλω να πω ότι η ποιότητα των υπηρεσιών τους είναι πάρα πολύ καλή. Εύχομαι να συνεχίσουν να είναι τόσο καλοί!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Σεπ 2005, 21:28:22    Θέμα δημοσίευσης: ζουαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα πεζουκλεσ εγω εχω το πεζο μου 3χρονια και εχω αλλαξει το ζουαν 3φορεσ δυστιχωσ παιδια δεν υπαρχει λυση απο επισημα συνεργεια μονο αντικαταστατση με καινουριο ζουαν, τωρα σιγουρα αμα ψαχτητε απο εξατμισα σιγουρα θα βρι καποια πατεντα να κανει αλλα απο τα επισημα μονο αντικατασταση βεβαια εγω ημουνα τυχεροσ και τα αλλαξα μεσα στην εγγυηση αλλα και στην εγγυηση ανταλλακτικου

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 22:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό...

Μετά από 65.000 χλμ. 3,5 χρόνια και 3-4 ζουάν, βρήκα τη λύση μόνος μου:

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΖΟΥΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ
χωρίς να πληρώσουμε την αλλαγή του (πεταμένα λεφτά... Laughing )

Ανοίγοντας το καπό, πάνω αριστερά από τον κινητήρα, έχει μια "τρύπα" απ’όπου διαγώνια κάτω και δεξιά, φαίνεται το ζουάν. Με το σπρέι γραφίτη (για κλειδαριές)άσσου ανά χείρας (με το μακρύ λεπτό του σωληνάκι) βάζεις προσεκτικά το χέρι σου και του αλλάζεις τα φώτα στο ψέκασμα, έστω και στο περίπου. Διαφορετικά πρέπει να το σηκώσεις με γρύλο και να μπεις από κάτω: δεν το συνιστώ!

Ελπίζω οι βραδινές, βιαστικές φωτογραφίες με τη βοήθεια μπαλαντέζας να βοηθήσουν... την προσέγγιση.

Διαδρομή πρόσβασης:

The evil thing…

Το ψέκασα αρχές Αυγούστου, πήγα διακοπές, και τώρα, μετά από σχεδόν 6.000 χλμ. δεν έχει βγάλει ... άχνα.
Σε όποιον το δοκιμάσει, καλή επιτυχία!
Τάκης Laughing

ΥΓ: Δεν συνιστώ κλασσικό αντισκωριακό-λιπαντικό γιατί ξεπλένεται εύκολα και είναι σχετικά εύφλεκτο...

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 16:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TakisB έγραψε:

ΥΓ: Δεν συνιστώ κλασσικό αντισκωριακό-λιπαντικό γιατί ξεπλένεται εύκολα και είναι σχετικά εύφλεκτο...

Όπως το είπες , το έχω δοκιμάσει εγώ αυτό...τζίφος σε 1 ημέρα περίπου είχε επιστρέψει ο Δόν...

Το σπρέυ με τον γραφίτι όμως δέν το έχω τεστάρει με βλέπω να τρέχω βραδιατικα .... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 08:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια πηγα να παρω αυτο το σπρευ γραφιτη και ειχε κατι οπλα φωταγραφια απ'εξω και μου ειπε αυτος οτι το βαζουν κυριως στα οπλα λογου το οτι εχει γραφιτη μεσα αυτο ειναι? Η θα το παρω και θα κανω το 307 Α.Τ MILAN. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψεκασε και την εξατμιση ετσι ουτως ωστε καθε φορα που θα αφηνεις το γκαζι και ειναι ζεστο να πυροβολαει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2005, 21:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Παιδια πηγα να παρω αυτο το σπρευ γραφιτη και ειχε κατι οπλα φωταγραφια απ'εξω και μου ειπε αυτος οτι το βαζουν κυριως στα οπλα λογου το οτι εχει γραφιτη μεσα αυτο ειναι? Η θα το παρω και θα κανω το 307 Α.Τ MILAN. Laughing

Πέτυχες την περίπτωση!
Σπρέυ γραφιτούχο βάζουμε και στις κλειδαριές.
Τέλος πάντων πάρτο! "Κανόνι" το 307 μετά!

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 11:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά ...κανένα νεότερο απο τον πειραματισμό με το σπρευ??
Όχι τίποτα άλλο , αλλά με κάτι συνεχόμενα 12ωρα Evil που έχω βαρέσει στην δουλειά δέν έχω προλάβει να το δοκιμάσω....

Άν και αυριο βέβαια μαζί με το service θα αλαχθεί και αυτό...αλλά σε καμια βδομάδα το πολύ το βλέπω να επιστρέφει.... Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης