PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jevito (Αντρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 14 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 00:52:42    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καμιά πρόταση για ένα πολύ καλό λάστοιχο σε διαστάσεις 196/65/15-205/60/15-205/55/16

Το POTENZA RΕ720 σε 205/60/15 λέει;

Ψάχνω να βρώ καποιο τέστ στο ιντερνετ, αλλα τα περισσότερα μιλάνε για καλά λάστοιχα που δεν ερχονται στην Ελλάδα (πχ. TOYO Proxes 4, KUMHO Ecsta ASX, κλπ.)

http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/index.jsp
http://www.1010tires.com/tiresearch.asp

πάρχει κάποιο άλλο site;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Δεκ 2004, 10:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tα Τoyo proxes T1R kai T1S ερχονται στην Ελλαδα,οπως και τα ecsta.
Eχω δει bmw να τα φοραει.
Απο εκει και επειτα κοιτα και www.adac.de sta test ελαστικων, καθως και στο www.mytyres.co.uk

Προτεινω να βαλεις τα 205-55-16 για να εχεις καλυτερο προφιλ σε σπορ οδηγηση.Ειναι μια διαδεδομενη διασταση και θα εχεις πολλες καλες επιλογες.
Πανω κατω ολα καλα ειναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

Ένταξη: 27 Φεβ 2004
Τόπος: Ίλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 16:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 307 μου φοράει 205/55-16 από κατασκευής. (XSI)

Ετοιμάζομαι κι εγώ να αλλάξω λάστιχα γιατί 50.200 χλμ. και 2,5 χρόνια είναι αρκετά για τα Pirelli P7.
Το δώρο Χριστουγέννων φέρνει καινούρια "παπά" στο 307, και βγήκα για τιμοληψίες, σε διαστάσεις 90-60-90, εεεεε.... 205/55-16 V εννοούσα...!

Michellin Pilot Exalto ΙΙ..............500 €
Continental SportContact 2.......450 €
GoodYear Eagle F1...................500 €
Pirelli P7..................................520 €
Pirelli P Zero Rosso...................520 €
Pirelli P Zero Nero.....................520 €
BF Goodrich G-Force.................450 €
Bridgestone Potenza RE 720......400 €

Είμαι ανάμεσα στα δύο πρώτα, έχοντας παρακολουθήσει σε άλλο forum ολόκληρο σχετικό thread περί Exalto II, με πολύ καλά λόγια από πολλούς χρήστες με διάφορες διαστάσεις και διαφορετικά αυτοκίνητα.
Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για τα Conti, αλλά από χρήστες βαρύτερων και δυνατότερων αυτοκινήτων ( TT, Leon 225HP, BMW, A4 1,8T κλπ), ενώ ήταν πολύ καλό και στο συγκριτικό τεστ των 4Τ σε διαστάσεις 225/45-17 ( σε Subaru STI! ).
Κλίνω μάλλον προς το Michelin.
Το 720 το "φορούσα" στο προηγούμενο όχημα, ένα 106 σε διάσταση 185/55-14. Πολύ καλό κράτημα, καλό και στο βρεγμένο, ζητούσε όμως καλό ζέσταμα, και ήταν αρκετά σκληρό με την πάροδο του χρόνου.

Επιστροφή στην κορυφή
aris71 (Aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 Xsi

Ένταξη: 24 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 13:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ έχω το XSi με μαμίσια τα P7. Ηνουν αρκετά ευχαριστημένος και συνέχισα με Pirelli Pzero Rosso. Εχω κάνει μόλις 500 χλμ. και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές και είναι και πολύ πιο αθόρυβα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την aris71 στις Τετ 29 Δεκ 2004, 14:24:10, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 14:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ 307 ΜΟΥ (1,6 ΧΤ PREMIUM) ΑΛΛΑΞΑ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ Bridgestone Potenza RE 720. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 12500ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Bridgestone ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ 406 ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 14:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Offset & Zantes Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες..
Το ξέρω οτι μιλάτε για ελαστικά....αλλά θέλω την πολ΄θτιμή σας βοήθεια...δεν μπορώ να το βρώ πουθενά...
Τι offset πρέπει να κοιτάξω για να βάλω 17άρες ζάντες στο 307 (215/45/17)....
Επιστροφή στην κορυφή
holborn (πανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 15:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν απο μερικες μερες στο αμαξι του πατερα μου τοποθετησαμε τα bridgestone turanza ER 300 195/65/15 τα οποια μετα απο 1000 περιπου χλμ δειχνουν αρκετα καλα και σιγουρα καλυτερα απο michelin exalto που φορουσε πριν!Επισης ο λαστιχας οταν τον ρωτησα για τα καινουργια exalto μου ειπε οτι απο ανθεκτικοτητα δεν λενε και πολα και κατα την γνωμη του δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα που αξιζουν!

Υ.Γ. τα πληρωσαμε 340 ευρω
Επιστροφή στην κορυφή
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 23:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Offset & Zantes Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307Lucifer έγραψε:
Παίδες..
Το ξέρω οτι μιλάτε για ελαστικά....αλλά θέλω την πολ΄θτιμή σας βοήθεια...δεν μπορώ να το βρώ πουθενά...
Τι offset πρέπει να κοιτάξω για να βάλω 17άρες ζάντες στο 307 (215/45/17)....

Ο MDVQ1 που γράφει στις γενικές συζητήσεις περί αυτοκινήτων για 307, έχει βάλει τη διάσταση που ζητάς και το έχει ψάξει. Ρώτα τον ή στείλε ένα PM.

Επιστροφή στην κορυφή
SuperBilly16V (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 Xsi 1.6 (16v)

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα Νέο Ψυχικό

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 14:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ τα Bridgestone Potenza RE 720 έχω εδώ και 2 μήνες στον Πέζουλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
TakisB (Τάκης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 XSI 3d 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2005, 23:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έβαλα Continental SportContact2, με 450 €, 205/55-16.

Άνετο, αθόρυβο, πολύ καλό κράτημα και εκπληκτικό στο βρεγμένο!

Επίσης "φόρεσα" και αμορτισέρ Sachs, με 300 € με τοποθέτηση. Αρκετά καλύτερα από τα Peugeot.

Επιστροφή στην κορυφή
Jevito (Αντρέας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 14 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 31 Ιαν 2005, 01:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεύω οτι τα CONTINENTAL είναι πολύ καλά τον πρώτο χρόνο. Η Ελληνική ζεστη τα ξεραίνει γρήγορα όμως. Το πέλμα θα έλεγα ότι φαγώνεται πολύ γρήγορα.

Τελικά έβαλα τα TOYO PROXES PX4 205-55-16 ( ίδιο με το PROXES 4 που κυκλοφορεί στο εξωτερικό)

Το site http://www.1010tires.com/tiresearch.asp?page=4&lasttire=1321 τα βγάζει τα καλύτερα. Πρώτες μου εντυπώσεις θα έλεγα ότι κρύα δεν κρατάνε πολύ καλά. Θέλουν μερικά χιλιόμετρα για να ζεσταθούν. Στην βροχή δεν τα έχω πάει στα όρια ακόμα. Στο στεγό πάντως στρίβουν πολύ ελεγχόμενα. Θα τα δοκιμάσω πιο συστηματικά και με την πρώτη ευκαιρία και θας σας πω εντυπώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
lepou (lefteris)
Μέλος
Μέλος

206 GTi

Ένταξη: 28 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Φεβ 2005, 12:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πιστευω Michelen πως ειναι απο τα καλυτερα αλλα κανουν αρκετο θορυβο. Εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια και για τα AVON
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 00:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για χαρα παιδια.
Σε λιγο καιρο θα παω για αλλαγη ελαστικων λογο του οτι αυτα ειναι πολυ μουφα.
Πρωτον ειναι ελατωματικα απο το τοτε που μπηκαν.Δεν ειχαν πατηθει καλα και το αμαξι ηθελε πολλες ζυγοσταθμησεις μεχρι να στρωσει.
Φοραω τα Pirelli P7 σε 205/55/16 και ειναι απλα χαλια τα λαστιχα.Ουτε για καψημο δεν κανουν.
Διαβασα παραπανω και συμπερασμα δεν εβγαλα.
Τι προτεινετε?
Εγω λεω Michelin.Τα Bridgestone που ακουσα παραπανω ειναι πολυ σκληρα και κανουν θορυβο στην καμπινα.Τα φορουσε το Civic του ξαδερφου μου.
Αφηστε οταν εβρεχε δεν εκανε σωστη αποστραγγισει με σκοπο να χανει απο ελαφρα υδρολυσθηση.
Θελω ενα λαστιχο που θα ζεστενει ευκολα και δεν θα βγαζει πολυ θορυβο μεσα στην καμπινα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 02:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγώ μετά τα απαράδεκτα turanza που είχε από την μάνα του, αφού τα λιώσω στην πίστα θα βάλω τα premium contact 2. Ακούω αρκετά καλά σχόλια και θέλω να τα δοκιμάσω.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 07:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό το λάστιχο, premium contact 2, το φοράω εδώ και 10,000χιλ. Είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλα τα σημεία !! Ζεσταίνεται σχετικά εύκολα και στο βρεγμένο πιστεύω ότι είναι ‘μανούλα’ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 10:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιας εταιριας?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 11:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Αυτό το λάστιχο, premium contact 2, το φοράω εδώ και 10,000χιλ. Είναι πολύ καλό σχεδόν σε όλα τα σημεία !! Ζεσταίνεται σχετικά εύκολα και στο βρεγμένο πιστεύω ότι είναι ‘μανούλα’ !

brz20 έγραψε:
Ποιας εταιριας?

Της Contiγλύστραλ.

Εδώ κοιτάμε πως να τα ΒΓΑΛΟΥΜΕ από το εργοστάσιο που μας τα πασσάρουν στα 206, και ο fynos πάει και πληρώνει και τα βάζει. Το να κάνω χρήση της λέξης κοροϊδο αποτελεί πλεονασμό και υποβάθμιση της ίδιας της λέξης Smile

Αν γράφεις τέτοιες εντυπώσεις με τα premium contact, όταν δοκιμάσεις τα Yokohama S-Drive τότε απλά θα ξεχάσεις ότι ήξερες με την έννοια "ελαστικό αυτοκινήτου" ή θα προσπαθείς να τσιμπήσεις το χέρι σου μήπως και ξυπνήσεις από το όνειρο που θα ζεις, που, ω ναι, θα είναι η πραγματικότητα! Smile

Eν πάσει περιπτώσει, σβήστα μη τα δει ο ultra-one και σε πάρει και αυτός με τις ντομάτες Laughing

brz20 έγραψε:
Διαβασα παραπανω και συμπερασμα δεν εβγαλα.
Τι προτεινετε?

Να ξαναπάς δημοτικό, καθυστερημένε.
brz20 έγραψε:
Εγω λεω Michelin.

Εγώ πάλι όχι. Κι ας έχει δικό της εργοστάσιο παραγωγής καουτσούκ.

brz20 έγραψε:
Τα Bridgestone που ακουσα παραπανω ειναι πολυ σκληρα και κανουν θορυβο στην καμπινα.Τα φορουσε το Civic του ξαδερφου μου.

Τα δοκίμασες στο 307 σου και είδες ότι δεν σου κάνουνε?

brz20 έγραψε:
Αφηστε οταν εβρεχε δεν εκανε σωστη αποστραγγισει με σκοπο να χανει απο ελαφρα υδρολυσθηση.

Τί είναι για να κάνει αποστράγγιση ρε? Αρδευτικό κανάλι ή σωλήνας απορροής ομβρύων υδάτων?

brz20 έγραψε:
Θελω ενα λαστιχο που θα ζεστενει ευκολα και δεν θα βγαζει πολυ θορυβο μεσα στην καμπινα.

Αν θέλεις να δεις φως, βάλε ιαπωνικό λάστιχο. Toyo, Yoko, ADVAN κλπ.

Η χρυσή τομή άνεσης - απόδοσης στα Yokohama, είναι τα C-Drive. Αλλά με το 55άρι προφίλ σου σε 205 πέλμα και 16άρα ζάντα, χίλιες φορές τα S-Drive.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 11:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Twisted evil Ναι βασικά, όταν πείρα το δικό μου 206 δεν είχα ιδέα από τα λάστιχα που ταιριάζουν σε αυτό, ήταν πρόταση Peugeot ! Πάντως η αλήθεια είναι ότι σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν είχα βάλει ποτέ continental! Στα επόμενα σχέδια, μετά το καλοκαίρι δηλαδή θα τα αλλάξω με τα S.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 11:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε με το καλό Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 12:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ακόμα σελίδα με τεστ ελαστικών
http://www.tyretest.com/index.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης