PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Η χειρότερη μέρα μου...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 20:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Η χειρότερη μέρα μου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ήταν χθες! (Από οδηγικής πλευράς!)

Όλα ξεκίνησαν στην Ηρακλείου. Κυριακή πρωί, άδειοι δρόμοι, ξύπνησα και ορεξάτος, και δώς του τελικιασμένες 3ες μέσα στο δρομάκι. Ε κάποια φάση πριν την γέφυρα (ύψος Περισσού) είχε μια λακουβάρα στα δεξιά του δρόμου, τσααααακ, με 110 απο πάνω. Η μπροστά ζάντα έγινε τετράγωνη και η πίσω ήθελε τις σφυριές της! Βάζω τη ρεζέρβα για να πηγαίνω ανθρώπινα.

Η συνέχεια... Απογεύμα, της ίδιας ημέρας βεβαίως βεβαίως, κατέβαινα την δεκελείας για να βγω εθνική προς Λαμία. Τρελή δεξιά στροφή-είσοδος για εθνική. Βρεγμένα τα πάντα κάτω κ εγώ με ρεζέρβα. Σκέφτομαι στιγμιαία "Βρε δεν το γυρνάμε λίγο να περάσει η ώρα;" και να η απότομη τιμονιά. Γυρνάει περήφανα ο κώλος μου (!), αρχίζω το ανάποδο και φουλ γκάζι με πολύ γεμάτη 2α, να την έχω δει πολύ Γκρονχολμ με την πλαγιοκίνηση διαρκείας (το πολύ NFSU βλάπτει σοβαρά την οδήγηση!!). Ώσπου ο κώλος να θέλει να με προσπεράσει! Και να βλέπω κατάματα τον τοίχο της εθνικής! Πρώτη σκέψη "Τον έχω τον τοίχο άαααανετα!!!". Εκεί που ήμουν φουλ γκάζι δεν ξέρω τι να κάνω και πατάω φουλ φρένο! Το αμάξι γυρνάει ακαριαία ακριβώς από την άλλη μεριά. Δεύτερη σκέψη "Ωχ, θα μπω εθνική κάνοντας γύρω γύρω όλοι!". Πάω να το γυρίσω φουλ ανάποδο τιμόνι και γκάζι να έρθει στα ίσια του (όλα αυτά σε κλάσματα δευτερολέπτου ε! εντελώς ενστικτωδως) τπτ αυτό! Να είναι έτοιμο να χωθεί εθνική κ να βλέπω τα αυτοκίνητα να περνάνε με τρελή ταχύτητα από μπροστά μου! Τι κανεις όταν τα κλάνεις; Πάλι φουλ φρένο! Κ να σου το αυτοκίνητο να ξαναματαγυρνάει ακαριαία προς τον τοίχο! Τρίτη σκέψη "Ααα, καλύτερα τοίχος από εθνική!". Ε μετά κατάλαβα ότι είχε βγει η ταχύτητα (δεν ξέρω πως κ γιατί) και ήμουν με νεκρό. Βάζω 2α κ με λίγο γκάζι έρχεται στα ίσια του. Πρώτη φορά μου φεύγει τόσο ανεξέλενκτα. Μήπως έφταιγε η ρεζέρβα; (Εκτός από τη μ**** που με δέρνει)

Και το αποτελείωμα!!! Μεταμεσονύκτια ώρα, από Θηβών να βγω Καβάλας. Λόγω κούρασης κ νύστας υποθέτω, δεν μπορούσα να διακρίνω τον δρόμο από το πεζοδρόμιο!!! Ε και στη στροφή πήρα μαζί μου λίγο το πεζοδρόμιο... Ε στράβωσε λίγο και η ρεζέρβα τώρα.

Πραγματικά ελεινή ημέρα! Πήγα ίσιωσα τις ζάντες σήμερα. Το αμάξι πηγαίνει μια χαρά. Μήπως πρέπει να ελέγξω κάτι;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 22:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να βάλεις 13άρες ζάντες με 80 προφίλ για να μην έχεις άλλα προβλήματα όταν πέφτεις στις λακούβες. Έτσι θα μπορείς να πετυχαίνεις άνετα όλους τους τοίχους! Laughing Laughing Laughing

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
georgep206 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEYGEOT 206

Ένταξη: 28 Φεβ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΓΑΛΑΤΣΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 22:17:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε SnakeMJK το μόνο που έχω να πω για το άτομο σου είναι ότι είσαι πολύ τυχερός με αυτό που πήγε να σου συμβεί, ευτηχώς που το κατάλαβες ότι ήταν το ασάφες κούμπωμα της ταχύτητας και δεν είχες άλλα απρόοπτα.Καλές βόλτες και την άλλη φορά λίγο πιο προσεκτικός .Φιλικά πάντα .
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 22:58:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η χειρότερη μέρα μου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Όλα ξεκίνησαν στην Ηρακλείου. Κυριακή πρωί, άδειοι δρόμοι, ξύπνησα και ορεξάτος, και δώς του τελικιασμένες 3ες μέσα στο δρομάκι. Ε κάποια φάση πριν την γέφυρα (ύψος Περισσού) είχε μια λακουβάρα στα δεξιά του δρόμου, τσααααακ, με 110 απο πάνω. Η μπροστά ζάντα έγινε τετράγωνη και η πίσω ήθελε τις σφυριές της! Βάζω τη ρεζέρβα για να πηγαίνω ανθρώπινα.

Η συνέχεια... Απογεύμα, της ίδιας ημέρας βεβαίως βεβαίως, κατέβαινα την δεκελείας για να βγω εθνική προς Λαμία. Τρελή δεξιά στροφή-είσοδος για εθνική. Βρεγμένα τα πάντα κάτω κ εγώ με ρεζέρβα. Σκέφτομαι στιγμιαία "Βρε δεν το γυρνάμε λίγο να περάσει η ώρα;" και να η απότομη τιμονιά. Γυρνάει περήφανα ο κώλος μου (!), αρχίζω το ανάποδο και φουλ γκάζι με πολύ γεμάτη 2α, να την έχω δει πολύ Γκρονχολμ με την πλαγιοκίνηση διαρκείας (το πολύ NFSU βλάπτει σοβαρά την οδήγηση!!). Ώσπου ο κώλος να θέλει να με προσπεράσει! Και να βλέπω κατάματα τον τοίχο της εθνικής! Πρώτη σκέψη "Τον έχω τον τοίχο άαααανετα!!!". Εκεί που ήμουν φουλ γκάζι δεν ξέρω τι να κάνω και πατάω φουλ φρένο! Το αμάξι γυρνάει ακαριαία ακριβώς από την άλλη μεριά. Δεύτερη σκέψη "Ωχ, θα μπω εθνική κάνοντας γύρω γύρω όλοι!". Πάω να το γυρίσω φουλ ανάποδο τιμόνι και γκάζι να έρθει στα ίσια του (όλα αυτά σε κλάσματα δευτερολέπτου ε! εντελώς ενστικτωδως) τπτ αυτό! Να είναι έτοιμο να χωθεί εθνική κ να βλέπω τα αυτοκίνητα να περνάνε με τρελή ταχύτητα από μπροστά μου! Τι κανεις όταν τα κλάνεις; Πάλι φουλ φρένο! Κ να σου το αυτοκίνητο να ξαναματαγυρνάει ακαριαία προς τον τοίχο! Τρίτη σκέψη "Ααα, καλύτερα τοίχος από εθνική!". Ε μετά κατάλαβα ότι είχε βγει η ταχύτητα (δεν ξέρω πως κ γιατί) και ήμουν με νεκρό. Βάζω 2α κ με λίγο γκάζι έρχεται στα ίσια του. Πρώτη φορά μου φεύγει τόσο ανεξέλενκτα. Μήπως έφταιγε η ρεζέρβα; (Εκτός από τη μ**** που με δέρνει)

Και το αποτελείωμα!!! Μεταμεσονύκτια ώρα, από Θηβών να βγω Καβάλας. Λόγω κούρασης κ νύστας υποθέτω, δεν μπορούσα να διακρίνω τον δρόμο από το πεζοδρόμιο!!! Ε και στη στροφή πήρα μαζί μου λίγο το πεζοδρόμιο... Ε στράβωσε λίγο και η ρεζέρβα τώρα.

Πραγματικά ελεινή ημέρα! Πήγα ίσιωσα τις ζάντες σήμερα. Το αμάξι πηγαίνει μια χαρά. Μήπως πρέπει να ελέγξω κάτι;

με οσα εκανες εγω θα πω τα θελει ο ...κωλος σου!
μεταφορικα και κυριολεκτικα Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 23:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτου φτου φτου σκόρδα !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 09:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον εγω σου προτεινω να κανεις unistall το NFSU2.
Σου προκαλει επαναλαμβανομενες κακες τασεις αυτοκινητιστικου κανιβαλισμου.... Cool
Για να προσεχουμε λιγο μερες που ειναι μην εχουμε τιποτα απροοπτα....!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 10:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε και κανένα έλεγχο σε κανένα ψαλίδι.......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 11:51:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω να σταματήσεις να παίρνεις συνοδηγό στις βόλτες σου αυτόν τον μαυροφορεμένο τύπο με το δρεπάνι γιατί είναι κακή επιρροή Confused Shocked

Σοβαρά τώρα δεν χαλαρώνεις λίγο με τα ακροβατικά ρε Ζήση?
Δεν χρειάζεται να σου συμβεί κάτι πολύ άσχημο πρώτα για να το καταλάβεις. Δεν λέω να τα κόψεις τελείως (αφου έχεις το μικρόβιο δεν γίνεται) αλλά να έχεις την αίσθηση του μέτρου.

Φιλικά πάντα...

®
Επιστροφή στην κορυφή
307cc alu 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) CC (2004)

Ένταξη: 04 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 11:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ένα ευχέλαιο

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 13:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307cc alu έγραψε:
και ένα ευχέλαιο

....και καμια ευθιγραμμιση

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2004, 23:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η χειρότερη μέρα μου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
με οσα εκανες εγω θα πω τα θελει ο ...κωλος σου!
μεταφορικα και κυριολεκτικα Wink Wink

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη.
Με την μόνη διαφορά θα επισημάνω ότι ο αιώνιος Ζήσης ΔΕΝ θα αλλάξει ποτέ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Πάντως δεν θα έλεγα η χειρότερη δική σου μέρα, αλλά η χειρότερη μέρα του κακόμοιρου του 206 σου. Αν είχε στόμα δεν ξέρω κι εγώ τι θα σου έσουρνε Confused Confused Confused
Κατά τα άλλα φταίει η ρεζέρβα.... Wink Wink Wink

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 06:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την λακουβα αυτη στην γεφυρα στην Ηρακλειου την ειχα επισημανει και σε ενα αλλο topic παλαιοτερα αλλα δεν με ακουγατε.... Twisted evil Twisted evil
ειχα τετραγωνισει και εγω την ζαντα μου εκει...(τελικα πολυ ευκολα δεν τετραγωνιζετε ο κυκλος Question Laughing)
Το αστειο ειναι οτι μετα απο λιγες μερες που ξαναπερασα απο κει,σκεφτομαι "ενταξει τωρα που ξερω οτι υπαρχει λακουβα θα περασω απο διπλα"!
και ΜΠΑΑΑΜ ειχε κι αλλη διπλα..... Evil Evil Evil

Π-Α-Γ-Ι-Δ-Α Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 09:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πείτε μας σε πιο ύψος ακριβώς της Ηρακλείου είναι αυτή η λακκούβα ρε παίδες για να έχουμε το νου μας...

®
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 14:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν την γέφυρα στο ύψος του Περισσού... Θέλω να ξαναπεράσω για να τσεκάρω το βάθος της!

Τώρα έχω το service των 60.000 (είναι πολλά τα χλμ!!) οποτέ θα τσεκάρω όσα είπατε... Θα κάνω κ εναν εξορκισμό να φύγει το κακό. Θα περάσω και μία ροδέλα σκόρδα γύρω από την κεραία... Μια χαρά!

Βρήκα την λύση για να μην το πατάω. Θα βάλω ελεύθερη εξάτμιση και θα ντρέπομαι να πατήσω γκάζι για να μην ακούγεται θόρυβος Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 16:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει παντα και η λυση του τακου κατω απο το πεταλ του γκαζιου.... Idea Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 20:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμμ εχουμε το ιδιο μικροβιο... αλλα ευτυχως που εχω βαλει τις νεον και τις λυπαμαι...
εγω βεβαια εχω πιο πολυ κολημα με χειροφρενιες παρα με γκαζι και στροφες...
δεν ξερω αν θα πρεπει να ειμαι περυφανος που το πετυχα η απλα χαζος που το αναφερω Smile αλλα προχτες εκανα οπισθεν και τραβαω μια τιμονια και γυριζει και του ριχνω και μια χειροφρενια στα καπακαι και εκανα δυο σε ενα και 180 μοιρες αναστρωφη με οπισθεν και 90 μοιρες με χειροφρενια και μπηκα σε ενα δρομο Smile να μην με επερνε μια καμερα ρε γμτ Sad Razz
περαστικα φιλε και βαλε καμια ζαντα να φοβασαι περισοτερο τις λακουβες να μην τρεχεις Wink
ψαχνοντας και το font(γραματοσειρα) του 206 επεσα εδω
http://www.peugeot206club.com/club/gallery/crashgallery.html#img
μπες μπας και σου κοπει η ορεξη για γκαζια Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 08:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήση δες οπωσδήποτε ψαλίδι και ευθυγράμμιση όπως αναφέρθηκε, και επίσης ημίμπαρο/ακρόμπαρο/ημιαξόνιο. Κάνε και έλεγχο στους δίσκους μπροστά καλού κακού Wink Χωρίς πλάκα, σε μια άλλη φάση που έχω αναφέρει εδώ, την γλίτωσα πολύ φθηνά, με ημίμπαρο/ακρόμπαρο και ελαφρώς στραβωμένη ζάντα (ήτοι 170 ευρώ!) Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Δεκ 2004, 09:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Πριν την γέφυρα στο ύψος του Περισσού... Θέλω να ξαναπεράσω για να τσεκάρω το βάθος της!

Τώρα έχω το service των 60.000 (είναι πολλά τα χλμ!!) οποτέ θα τσεκάρω όσα είπατε... Θα κάνω κ εναν εξορκισμό να φύγει το κακό. Θα περάσω και μία ροδέλα σκόρδα γύρω από την κεραία... Μια χαρά!

Βρήκα την λύση για να μην το πατάω. Θα βάλω ελεύθερη εξάτμιση και θα ντρέπομαι να πατήσω γκάζι για να μην ακούγεται θόρυβος Razz Razz Razz

ναι καλα, κιεγω εβαλα ελευθερη αλλα το παταω και ουρλιαζει Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2004, 15:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Η χειρότερη μέρα μου... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:

Εγω θα ελεγα να την αραξεις σπιτι και να ξανα οδηγησεις με το καινουργιο ετος.Αααα καλου κακου πανε να σε διαβασει και κανας παππας Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2004, 16:41:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελετε να ακουσετε και την δικη μου ιστορια Question
Λοιπον,πριν 2 βδομαδες τρακαρα με εναν μαλ**α επειδη ενας αλλος μαλ**ας πιο μπροστα θεωρησε οτι δεν εχει αλλα αυτοκινητα πισω του και κοκκαλωσε το φρενο με αποτελεσμα να χωθω κατω απο ενα αυτοκινητο και να γινει η μουρη του αυτοκινητου αλλα και το ψυγειο κομματια....
τα εφτιαξα ολα πριν μια βδομαδα και ολα καλα!
Μεχρι σημερα,που παλι ενας ηλιθιος θελησε να του φιλησω παλι τον κωλο ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ....
δηλαδη μεσα σε 2 βδομαδες τρακαρα 2 φορες.... Evil Evil Evil Evil
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
δεν ξαναοδηγω αν δεν πεθανουν ολοι οι ηλιθιοι οδηγοι Exclamation Evil Evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης