PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακοπές λειτουργείας κινητήρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 14:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Διακοπές λειτουργείας κινητήρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον προσφατα αρχισε να μου κανει το μοτερ κατι περιεργες διακοπες. Πηγαινει κανονικα χωρις προβλημα και οταν το σανηδωνω αρνειτε να ανεβασει, κανει διακοπες και δεν τραβαει. Αν αφησω λιγακι το γκαζι και σηνεχισω να ανεβαζω αλλα αργα τοτε δεν εχει προβλημα. Μου την εχει δωσει ασχημα γιατι φοβαμαι να κανω προσπεραση, οποτε του ζηταω δηναμη αποτομα και γρηγορα με αφηνει ξεκρεμαστο. Εχει κανει περιπου 70.000 χλμ και προσφατα αλλαξα μπουζι και μπαταρια. Καμια ιδεα κανενας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 16:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως καθαρισμο των μπεκ Question
τι λενε οι ειδικοι Question Question

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 17:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να προσθεσω πως σε μηχανικο που το πηγα μου ειπε πως 99% ειναι προβλημα του πολλαπλασιαστη και πως πολλα Peugeot-Citroen το παθαινουν. Αλλαξα λοιπων πολ/στη αλλα τα ιδια. Επισης ξεχασα να σας πω πως οι διακοπες σημβαινουν αφου ζεσταθει το μοτερ (οχι υπερβολικα, σε νορμαλ θερμοκρασια λειτουργειας).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 08:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα κάτι παρόμοιο τον τελευταίο καιρό, αλλά μόνο όταν ήταν κρύο το αυτοκίνητο. Ο έλεγχος στην αντιπροσωπεία έδειξε βλάβη σε έναν αισθητήρα που είναι δίπλα στην βέργα που μετράμε τη στάθμη του λαδιού (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Με 15 ευρώ όλα πάλι όπως πριν. Δες και αυτή την περίπτωση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 12:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες το προβλημα λυθικε σημερα. Τελικα ηταν εκνευριστικα απλο οσο και προφανες αλλα εξεραιτικα σπανιο. Οποιος το βρει ειναι πολυ μαγκας !
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 14:33:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Παιδες το προβλημα λυθικε σημερα. Τελικα ηταν εκνευριστικα απλο οσο και προφανες αλλα εξεραιτικα σπανιο. Οποιος το βρει ειναι πολυ μαγκας !

δεν σου είχαν βιδώσει καλά τους πόλους και όταν επιτάχυνες έντονα κάτι δεν έκανε καλή επαφή. ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 14:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αφου αλλαξα πολλαπλασιαστη, καθαρισαμε τα μπεκ και ακομη το προβλημα υπηρχε, αλλαξαμε τα μπουζι που ουτως η αλλως ηταν καινουρια. Και τελικα εκει ηταν το προβλημα. Ελατοματικο μπουζι και δεν εννοω οτι χαλασε, ηταν καινουριο ελατοματικο απ το κουτι του. Αν σου κατσει.....
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 14:15:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας που μιλάμε για διακοπές στο μοτέρ, για να μην ανοίξω νέο θέμα, να σας πω εδώ τι έπαθα εγώ Confused

Την περασμένη Παρασκευή, με τσουχτερό κρύο, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, το αμάξι μου άρχισε να μην κρατάει τις απαιτούμενες στροφές στο ρελαντί και να σβήνει σε κάθε φανάρι Exclamation
Έπερνε μπροστά αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Το γκάζωσα για να ανεβάσω στροφές κανά δυό φορές και όταν άφηνα το γκάζι, οι στροφές ήταν μια χαρά και δεν έσβηνε Exclamation όταν πήγαινα cool στο φανάρι έσβηνε Exclamation
Ετασα σπίτι μου, κοιμήθηκα Razz και την άλλη μέρα το αμαξάκι μια χαρούλα, κανένα πρόβλημα Shocked (όχι ότι με χαλάει αλλά....)

Τι μπορεί να παίζει Question Τι κόλπο ήταν αυτό Question Δε μου έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο Exclamation
Να συμπληρώσω μόνο ότι κοιτούσα συνεχώς την θερμοκρασία του αυτοκινήτου, και δεν την είδα να ξεπερνάει τους 70 βαθμους....
Υπάρχει περίπτωση να ήταν από το κρύο? Αλλά από την άλλη μιλάμε για μια διαδρομή γύρω στα 15 χλμ μέσα σε κίνηση.....

Καμία Idea κανείς?

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 15:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν το πηρες στην αρχη,για να πας στη δουλεια σου, το αναψες και εφυγες στο καπακι??

Το ζεσταινεις το μωρο καθολου??????

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 15:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Οταν το πηρες στην αρχη,για να πας στη δουλεια σου, το αναψες και εφυγες στο καπακι??

Το ζεσταινεις το μωρο καθολου??????

Δε ζεσταίνω το μωρό εν στάση αλλά εν κινήση Exclamation
Από μια εκπομπή που είχα δει στο παρελθόν απ΄τον καθόλα αξιόλογο (κατ εμέ) κύριο Σταθάκη, δεν υπάρχει πλέον στα νέου τύπου αυτοκίνητα, αυτό που παλιά λέγαμε ζέσταμα και περιμέναμε ένα πεντάλεπτο πριν ξεκινήσουμε. Πλέον (πάντα κατά τον Σταθάκη) ξεκινάμε και πηγαίνουμε αρκετά συμβατικά (δλδ πάμε αργά και δεν το ξεσκίζουμε στις στροφές)
Τώρα αν αυτό είναι το θέμα του.... δεν ξέρω, τι να πω Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
ALPINE27 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs 1.4 75hp 1999

Ένταξη: 22 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 15:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ADERFE EIXA PROSFATA TO IDIO PROVLIMA!
TSEKARE TON AISTHITIRA ANAROFISIS AERA(EINAI ARISTERA APO TON POLLAPLASIASTI).
PIGAINE SE ENAN ILEKTROLOGO KAI THA FANEI MOLIS STO VALEI STON EGEFALO.
EMENA MOU KOSTISE SYNOLIKA 40 EYRO I ZIMIA
Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 16:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ALPINE27 έγραψε:

τώρα αυτή η απάντηση αφορά το δικό μου πρόβλημα ή το αρχικό του topic Question Question

Γιατί εγώ άντε να είμαι αδερφούλα και το αρχικό πρόβλημα ελύθει με αλλαγή ενός ελατωματικού μπουζί..... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 16:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ALPINE27 έγραψε:
TSEKARE TON AISTHITIRA ANAROFISIS AERA(EINAI ARISTERA APO TON POLLAPLASIASTI).
PIGAINE SE ENAN ILEKTROLOGO KAI THA FANEI MOLIS STO VALEI STON EGEFALO.
EMENA MOU KOSTISE SYNOLIKA 40 EYRO I ZIMIA

Για ποιανου προβλημα μιλας τωρα? Της Αναστασιας????? Shocked

Τεσπα,Αναστασια μου εχει γινει και ολοκληρο θεμα για το συγκεκριμενο.....ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ....Οτι και να ειναι,και τελευταιας τεχνολογιας,καλο εως πολυ καλο (σαν κινητηρας εσωτερικης καυσης που ειναι)ειναι να καθεσαι κανενα 5λεπτο χωρις να το γκαζωνεις στο ρελαντι.Πρεπει να ζεσταθει....οπως και εσυ δεν μπορεις μολις ξυπνησεις πρωι πρωι να τρεξεις 100αρι ετσι και αυτο....θελει το χρονο του για να ξυπνησει!!!

Γνωμη μου...

Επιστροφή στην κορυφή
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 16:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Πρεπει να ζεσταθει....οπως και εσυ δεν μπορεις μολις ξυπνησεις πρωι πρωι να τρεξεις 100αρι ετσι και αυτο....θελει το χρονο του για να ξυπνησει!!!

Δεν διαφωνώ αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό.... να συμπληρώσω ότι δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα από πρωινή εκίνηση αλλά μετά από 1,30 ώρα στάθμευσης μετά από κίνηση. (ΔΛΔ... πήγα το πρωί για δουλειά ολα καλά, το απόγευμα στην άλλη δουλειά όλα καλά, για καφέ όλα καλά.... 1,30 διακοπή και μετά το πρόβλημα από τον καφέ για το σπίτι) είχε ήδη δουλέψει αρκετά ο κινητήρας στη διάρκεια της μέρας Confused

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2004, 16:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
Πρεπει να ζεσταθει....οπως και εσυ δεν μπορεις μολις ξυπνησεις πρωι πρωι να τρεξεις 100αρι ετσι και αυτο....θελει το χρονο του για να ξυπνησει!!!

Δεν διαφωνώ αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό.... να συμπληρώσω ότι δεν παρουσιάστηκε το πρόβλημα από πρωινή εκίνηση αλλά μετά από 1,30 ώρα στάθμευσης μετά από κίνηση. (ΔΛΔ... πήγα το πρωί για δουλειά ολα καλά, το απόγευμα στην άλλη δουλειά όλα καλά, για καφέ όλα καλά.... 1,30 διακοπή και μετά το πρόβλημα από τον καφέ για το σπίτι) είχε ήδη δουλέψει αρκετά ο κινητήρας στη διάρκεια της μέρας Confused

Μαλλον θα ηθελε και αυτο να το κερασεις καφε!!! Wink
Σου εκανε ολα τα χατηρια,στην καφετερια ομως δεν το πηρες μαζι!!! Shocked
θα τα πουμε αυριο απο κοντα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 20:21:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LuNa έγραψε:
Τι μπορεί να παίζει Question Τι κόλπο ήταν αυτό Question Δε μου έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο Exclamation
Να συμπληρώσω μόνο ότι κοιτούσα συνεχώς την θερμοκρασία του αυτοκινήτου, και δεν την είδα να ξεπερνάει τους 70 βαθμους....
Υπάρχει περίπτωση να ήταν από το κρύο? Αλλά από την άλλη μιλάμε για μια διαδρομή γύρω στα 15 χλμ μέσα σε κίνηση.....

Καμία Idea κανείς?

Και το δικό μου πρώτο σύμπτωμα αυτό ήταν. Μετά από κάνα μήνα βρήκαμε ραγισμένη την πολλαπλή εισαγωγής . Αν δεν εντόπισες ακόμα το πρόβλημα, έχε το νού σου για τυχόν θόρυβο στη μηχανή... Και πρόσεχε στο ζέσταμα...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 20:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαμια κοπελα δεν ξερει για το ΖΕΣΤΑΜΑ ??? Razz Razz Razz

Πιστευω Λιανα τωρα οταν το αναβεις..........να το ζεσταινεις πολυ ε??? Wink

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 10:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CC-Gio έγραψε:
Kαμια κοπελα δεν ξερει για το ΖΕΣΤΑΜΑ ??? Razz Razz Razz

Πιστευω Λιανα τωρα οταν το αναβεις..........να το ζεσταινεις πολυ ε??? Wink

Κάτι μας είπες τώρα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia206cc στις Κυρ 20 Αύγ 2006, 23:45:12, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 11:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχουμε υποψίες και θέλουμε να διαπιστώσουμε εαν ένα μπουζι είναι ελλατωματικό το ξεβιδώνουμε και αν μυρίζει βενζίνη ειναι όντως άχρηστο!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης