Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 13:35:58 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πατάκια |
|
|
Μήπως γνωρίζει κανένας, που μπορώ να βρω επιτέλους πατάκια που να ταιριάζουν απόλυτα στο 206?
Της μάνας του, που τα είχα πάρει δώρο με την αγορά του αυτοκινήτου (της PEUGEOT) φθαρθήκαν γρήγορα και εκτός των άλλων έχω ακούσει ότι είναι ακριβά! Τίποτα καλής ποιότητας?
Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν έχω βρει τίποτα της προκοπής! Αγόρασα από το Continent, καλής ποιότητας, που έλεγαν ότι έκαναν για 206, αλλά σ@@@α! Τσάμπα αγορά! Ούτε που κάνουν!
Καμμιά ιδέα?
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 14:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απόλυτα να ταιριάζουν εκτός της μάνας του μου φαίνεται δύσκολο να βρεις.
Πάντως σκέψου να πάρεις κάποια, τα οποία στο σημείο που ακουμπούν οι φτέρνες μας έχουν μέταλλο (έχετε δει τέτοια πατάκια; Εμένα κάπου στη Νίκαια τα πήρε το μάτι μου, αλλά δεν θύμάμαι πού).
Θα μου πεις γιατί να πάρω τέτοια πατάκια. Γιατί, προσωπικά μιλάω, το καουτσούκ των πατακιών μου κάνει χάλια τα παπούτσια! Δεν με ενδιαφέρει, όσο και να κοστίζουν, εγώ αυτά θα πάρω 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Byron206 (Αρης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)
Ένταξη: 06 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 294 Τόπος: Αθήνα Βύρωνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 14:51:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
VINI θα ηθελες να μας πεις τα δικα σου πατακια απο που τα πηρες? Αν ειδα καλα Peugeot Sport......
BYRON206 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 16:15:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πατακια ακριβως μαλλον μονο απο την αντιπροσωπεια...Εγω εχω παρει λαστιχενια μπλε σκουρο 10000δρχ τα οποια αμα θες κοβονται στα μετρα σου και η μαρκα ειναι PACKY PODA τα εξτρα μακρια
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 17:57:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προς ολους τους ενδιαφερομενους για αυθεντικα 206 πατακια:
Υπαρχουν δημοσιευμενα στον επισημο οδηγο Accessories 206 , 5 ειδων πατακια κομμενα και ραμενα για 206.
Τα υλικα : μοκετα , καουτσουκ.
τα 5 ειδη προκυπτουν απο τον συνδιασμο σχεδιου και υλικου κατασκευης.
ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ !!
εφαρμοζουν μεν τελεια αλλα ειναι ακριβα.
Συγκεκριμενα το καλυτερο (για μενα) σχεδιο και καλουπι (εχει κατι σαν "γεισο" ωστε να μην αφηνει να περνανε χωματα και πετρεσ και σκουπιδια απο κατω) εχει 30.000 δρχ . το σετ.
Φυσικα τα καουτσουκ-ενια ειναι πιο φθηνα αλλα και λιγοτερο ομορφα.
Τον καταλογο με τα Accessories 206 μπορειται να τον προμηθευτειτε απο ολα τα εξουσιοδοτημενα Peugeot.
Κυκλοφορουν και στην Αγγλια με τις ιδιες τιμες , αν υπολογισει κανεις και τα μεταφορικα συμφερει να τα αγορασει απο εδω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 18:41:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και όπως λέει και ο Dimip διαβάζοντας το κατάλογο των Accessories του 206 θα δείτε τα πατάκια μου τα 3D* για το 206....αξεπέραστη ποιότητα και φταγμένα μόνο για το 206 σε 3 τύπους....με τα λογότυπα 206...
*3D = με πλαινά τοιχώματα ώστε να κλείνει η ταπετσαρία και να μην μπαίνουν βρωμιές από κάτω. Μπρος-πίσω...
Τιμή? ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Περί τις 20.000δρχ....αλλά ΑΘΑΝΑΤΑ....
Βyron καλά τα Peugeot Sport με τα λόγότυπα 206 και Peugeot Sport? Το πατάκι μου έχει και nikel.... Δυστυχώς όμως όλο το σενάριο είναι πατέντα by Vini....και εκτέλεση by Peugeot...όταν το παρήγγειλα.... Το nikel είναι της RichBrook .... ενώ τα λογότυπα της PSport είναι δώρο από μαγαζί....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Οκτ 2002, 21:27:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως το κοβετε αυτο?
Πατακια απο βουρτσισμενο αλουμινιο...
Αυτο το χα βρει στο εξωτερικο πριν 2 χρονια αλλα εκτος απο την φωτο στο σκληρο μου δεν μπορω να ξαναβρω το site στο οποιο ηταν. Ειχα στειλει και email και μου χαν πει απο 30 εως 50 χηνες περιπου αν θυμαμαι καλα... Παντως ειναι καλη φαση... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 11:22:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Και όπως λέει και ο Dimip διαβάζοντας το κατάλογο των Accessories του 206 θα δείτε τα πατάκια μου τα 3D* για το 206....αξεπέραστη ποιότητα και φταγμένα μόνο για το 206 σε 3 τύπους....με τα λογότυπα 206...
*3D = με πλαινά τοιχώματα ώστε να κλείνει η ταπετσαρία και να μην μπαίνουν βρωμιές από κάτω. Μπρος-πίσω...
Τιμή? ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Περί τις 20.000δρχ....αλλά ΑΘΑΝΑΤΑ....
Βyron καλά τα Peugeot Sport με τα λόγότυπα 206 και Peugeot Sport? Το πατάκι μου έχει και nikel.... Δυστυχώς όμως όλο το σενάριο είναι πατέντα by Vini....και εκτέλεση by Peugeot...όταν το παρήγγειλα.... Το nikel είναι της RichBrook .... ενώ τα λογότυπα της PSport είναι δώρο από μαγαζί....
|
Είναι πολύ όμορφα vini.Τα είχα τσεκάρει και στην συνάντηση.
Αν μπορείς πες και την τιμή για το διακοσμητικό αλουμινένιο κομμάτι στα πλαϊνά.Όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει-αν θυμάμαι καλά- 25000 και τα μισά για το πλαστικό...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 13:48:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πατάκια καουτσούκ από αντιπροσωπεία 29 ευρώ, πρόσφατα αγορασμένα.
Ευκολία στο πλύσιμο με νεράκι, ούτε σαπουνάδες, ούτε σκούπες,
στεγνώνουν σε 10 λεπτά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 14:03:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προς οσους λατρευουν τα πατακια με νικελ/αλουμινιο/μεταλλο.
εχετε σκεφτει πως θα ειναι (πως θα φαινονται) τα πατακια σας μετα απο 6 μηνες και μαλιστα χειμωνιατικους με λασπες , χωματα και πετρες που θα τριβονται γρατσουνωντας το μεταλλο κατω απο τα ποδια σας;;;;
δεν ειναι καλυτερα η μοκετουλα η αθανατη που βγαινει και πλενεται κιολας απο το μεταλλο ;;; εκτος κιαν οδηγειτε με ...καλτσες.
λοιπον περιμενω.... βαρατε ολοι μαζι ΤΩΡΑ!!! 0X 0X
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 14:08:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | προς οσους λατρευουν τα πατακια με νικελ/αλουμινιο/μεταλλο.
εχετε σκεφτει πως θα ειναι (πως θα φαινονται) τα πατακια σας μετα απο 6 μηνες και μαλιστα χειμωνιατικους με λασπες , χωματα και πετρες που θα τριβονται γρατσουνωντας το μεταλλο κατω απο τα ποδια σας;;;;
δεν ειναι καλυτερα η μοκετουλα η αθανατη που βγαινει και πλενεται κιολας απο το μεταλλο ;;; εκτος κιαν οδηγειτε με ...καλτσες.
λοιπον περιμενω.... βαρατε ολοι μαζι ΤΩΡΑ!!! 0X 0X |
Τα παίρνεις και τα βάζεις σε έκτακτες περιπτώσεις (πχ στις συναντήσεις μας ).Δεν είναι απαραίτητο να πας στην Αράχωβα με τα nikel πατάκια...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 14:38:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | DimiP έγραψε: | προς οσους λατρευουν τα πατακια με νικελ/αλουμινιο/μεταλλο.
λοιπον περιμενω.... βαρατε ολοι μαζι ΤΩΡΑ!!! 0X 0X |
Τα παίρνεις και τα βάζεις σε έκτακτες περιπτώσεις (πχ στις συναντήσεις μας ).Δεν είναι απαραίτητο να πας στην Αράχωβα με τα nikel πατάκια... |
ετσι μαλιστα.
τι αυτο ηταν μονο
βαρατε ρεεεεε !!![/i] 0X 0X
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 16:26:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: |
Είναι πολύ όμορφα vini.Τα είχα τσεκάρει και στην συνάντηση.
Αν μπορείς πες και την τιμή για το διακοσμητικό αλουμινένιο κομμάτι στα πλαϊνά.Όταν είχα ρωτήσει μου είχαν πει-αν θυμάμαι καλά- 25000 και τα μισά για το πλαστικό... |
Οσο λες...περί τις 25.000δρχ....
Το πλαστικό έχει περί τις 10.000δρχ....
Πιστεύω ότι το μαύρο πλαστικό θα είναι πολύ ποιο μούρη σε ασημένιο χρώμα....άσε που θα είναι και ποιο ανθεκτικό...
Το Νικελ ψιλοχάνεται λιγάκι....
dimip τα δικά μου τα νικελ στα πατάκια βγαίνουν σε χρόνο dt και τα καθαρίζω ξεχωριστά....αφού ΔΕΝ τα έχω βιδώσει....
Το καλό είναι ότι όλη την βρώμα από τα παπούτσια την μαζεύουν τα νίκελ οπότε τα πατάκια μένουν καθαρά...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Οκτ 2002, 22:49:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: |
Πως το κοβετε αυτο?
Πατακια απο βουρτσισμενο αλουμινιο...
Αυτο το χα βρει στο εξωτερικο πριν 2 χρονια αλλα εκτος απο την φωτο στο σκληρο μου δεν μπορω να ξαναβρω το site στο οποιο ηταν. Ειχα στειλει και email και μου χαν πει απο 30 εως 50 χηνες περιπου αν θυμαμαι καλα... Παντως ειναι καλη φαση... |
Ξέρετε τι βάρος σας προσθέτουν όλα αυτά; (αναφερόμενος σε άλλο post)
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mimis (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp
Ένταξη: 07 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 217 Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 00:46:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΑΧ.!!! αυτά τα πατάκια, μου έχουν κάνει την ζωή μου κόλαση... Έχω βαρεθεί να τα τινάζω καθε τρείς και λίγο... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Οκτ 2002, 02:21:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
3D και παλι 3D.... ¨αριστη ποιότητα μοκέτας με πλαστικό απο κάτω για να μήν περνάνε νερά.. τα έχω 10 μήνες τώρα.... το τί τακούνι έχουν φάει απο το θυλικό μου δέν περιγράφεται αλλα παραμένουν εκεί απτόητα και ετοιμοπόλεμα.... και μιλάμε για τέλεια εφαρμογή... τιμή περίπου 70-75 Ευρώ
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2002, 19:00:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως αυτά, τα πατάκια αλουμινίου γλιστράνε αρκετά σε μερικές περιπτώσεις;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 04:08:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | 3D και παλι 3D.... ¨αριστη ποιότητα μοκέτας με πλαστικό απο κάτω για να μήν περνάνε νερά.. τα έχω 10 μήνες τώρα.... το τί τακούνι έχουν φάει απο το θυλικό μου δέν περιγράφεται αλλα παραμένουν εκεί απτόητα και ετοιμοπόλεμα.... και μιλάμε για τέλεια εφαρμογή... τιμή περίπου 70-75 Ευρώ |
72 Ευρω για την ακριβεια αλλα νερα ρε ατομο;;; καλα για ψαρεμα πας με το 206 σου;;;;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιαν 2003, 04:46:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η Κούλα παει παντού!! ask Pduke 
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 17:21:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχω τα 3D ταπέτα της Peugeot, και δεν ξέρω για ποιον λόγο (ίσως γιατί βάζω συνέχεια πολλά άτομα και δεν προσέχουν ή δεν τα προσέχουν στο πλυντήριο που το πάω αφού πρόσεξα ότι τα βάζουν επάνω σε ένα σύρμα να στεγνώσουν )αλλά του συνοδηγού έχει τσακίσει πολύ σε μια άκρη και φαίνεται αρκετά άσχημα…..
Καμία ιδέα για να επανέλθει στην κανονική του μορφή και να μη φαίνεται τίποτα αν είναι εφικτό ?
Έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε κανέναν άλλο ?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|