PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχή στο δρόμο!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 19:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eνα αεροβολο να εχετε στο αμαξι η καμια βαλλιστρα απο εκεινη που ειχε ο γουλιελμος τελλος και να του ριξεις μια στα πισινα να μην μπορει να κατσει για καμια βδομαδα.. Ο π**στογυφτος

Very happy Very happy Very happy

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 21:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
κατι παρομοιο συναιβει και στον κηφισο στο φαναρι για π.ραλλη.μεσα στην κινηση ενας ανοιξε την πισω πορτα μιας γυναικας,πειρε την τσαντα,αφυσε ανοιχτη την πορτα και λιγο πιο περα,στο παρκινκ του ραδιο αθηνα περιμενε αλλος με μηχανη και φυγαν ανενοχλητοι!τι θα κανεις μεσα στην κινηση;;;μια λυση ειναι:ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ!!ετσι ωστε αν πανε να την παρουν να ειναι δεμενη με την ζωνη Wink Laughing Laughing Very happy

Νίκο χαλάλι η τσάντα της κυρίας!!!
Εδώ μιλάμε σου κλέβουν το αμάξι συγκρίνετε αυτό τώρα??
Όσο για το περιστατικό που λες αφού άνοιξε ολόκληρη πόρτα σιγά μη και δεν έλυνε την ζώνη!!
Τέλος πάντων είναι να μην σου τύχη γενικά!!! Confused

(Από την άλλη καλά κάνουν μερικοί που δεν αφήνουν και αυτούς να καθαρίσουν τα τζαμιά
και να πλησιάσουν το αμάξι..φοβερή επιμονή, μου ρθε να πατήσω έναν!
Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 22:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Πάντως σε ότι αφορά το πορτπαγκάζ, εαν οι ασφάλειες είναι κλειδωμένες στο χώρο της καμπίνας δεν ανοίγει ούτε αυτό...

Άρα γιατί τόσος κόπος?

ωχ, ωχ, λετε να μου ανοιξουν το πορτμπαγκαζ και να μου παρουν το subwoofer;; Confused Confused Laughing Confused

ευτυχως ειναι ασηκωτο Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ροχαλα στα τζαμια;;;
ροχαλα στο φρεσκοπλυμενο 206 μου ;;;;
ε αυτο δεν το ανεχομαι Evil

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 08:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Πάντως σε ότι αφορά το πορτπαγκάζ, εαν οι ασφάλειες είναι κλειδωμένες στο χώρο της καμπίνας δεν ανοίγει ούτε αυτό...

Άρα γιατί τόσος κόπος?

αυτο κανω και εγω και ειμαι σιγουρος... Idea

MEMsound. έγραψε:

πολυ κακο για το τιποτα...κοινος περριτα εξοδα....

Στανταρ
Μπορεις επισης να κανεις ομως και το εξης (καθοτι ειμαστε και ανθρωποι με χιουμορ)....
Φτιαχνεις και μια ωραιοτατη ταμπελιτσα με ενα μεγαλο " SUCKER " (πιστευω ο chisthehealer μπορει να βοηθησει στην κατασκευη... ) την οποια τοποθετεις στον χωρο αποσκευων ο οποιος φυσικα θα ειναι αδειος...

Για ακομα περισσοτερο γελιο μπορεις να τοποθετησεις και ενα εχτρα πιτσιλιστιρι στον χωρο αποσκευων που να κοιτα προς τα εξω για την ωρα του κακου...! Back off! I'm

αυτο ειναι το καλητερο απ' ολα.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 09:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked
δηλαδη...σε φτυνουν να μην σε ματιασουν στην αλιμου????
και μετα???κλεβουν???ωωωωωωωωωωωω..... Crying or Very sad
Εγω μενω διπλα στην Αλιμου και τα σκηνικα που γινοντε ειναι απιστευτα...
Την προηγουμενη φορα ειδα μπροστα στα ματια μου να ανοιγουν την πισω πορτα να βουτανε την τσαντουλα απο το καρφουρ και να φευγουν...στην διασταυρωση αλιμου και βουλιαγμενης...
Οσο για τους καθαριστες τζαμιων...κανενας τους δεν με πιστευει οτι θελω να ειναι βρωμικο το τζαμι μου..γιατι εχω βαλει σημαδια για να παρκαρω...χαχαχαχα...
Wink
ειναι ολοι τους απαισιοι και βρωμικοι...μπλιαχ....
Εχω ομως να σας πω για την συμπαθεια μου...
Στην ιδια διασταυρωση (αλιμου και βουλιαγμενης) υπαρχει ενας πακιστανουλης που ειναι η γλυκας...ειναι τοσο καλος ανθρωπος...ειναι συνηθως βραδυνες ωρες και καθαριζει τελεια τα τζαμια...
αν περασετε ποτε απο κει...δωστε του χρηματα...φαγητο ή ακομα και ρουχαλακια...
Τον ξερω 3 χρονια τωρα και ξερω ολη του την ιστορια...
Αν ξερω οτι θα περασω απο κει...κουβαλαω φαγητο...να του δωσω παντα...
Εχει απιστευτο χαμογελο...και φαινεται οτι ειναι ψυχουλα...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 22:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:

Άρα γιατί τόσος κόπος?

Εγω δεν εχω προβλημα.Ολα τα RENAULT πλεον με το που θα ξεκινησεις οι ασφαλειες κλεινουν μονες τους Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα να δεις Νίκο,

Όταν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της ή δεν λέει και πολλά, για να σε κρατήσει σου κάνει ζήλιες σε καταπιέζει και προσπαθεί να σε κρατήσει με πλάγιους τρόπους...

Όταν όμως είναι γυναικάρα και ξέρει ότι μπορεί να σε έχει με την αξία της, σε αφήνει ελεύθερο και ξέρει ότι δεν θα της φύγεις ούτε έχει την ανάγκη να σε εγκλωβίσει με πλάγιους τρόπους.....Εσύ από μόνος μένεις εκεί, και κλείνεις και την ασφάλεια μόνος! και θες να σαι και συνέχεια μαζί της... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Το πιάσατε έτσι....????? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
....
Όταν μια γυναίκα δεν είναι σίγουρη για τον εαυτό της ή δεν λέει και πολλά, για να σε κρατήσει σου κάνει ζήλιες σε καταπιέζει και προσπαθεί να σε κρατήσει με πλάγιους τρόπους...

Τι μου θυμησες τωρα...! Shocked :uhoh: :uhoh:
p206Mike έγραψε:

......Όταν όμως είναι γυναικάρα και ξέρει ότι μπορεί να σε έχει με την αξία της, σε αφήνει ελεύθερο και ξέρει ότι δεν θα της φύγεις ούτε έχει την ανάγκη να σε εγκλωβίσει με πλάγιους τρόπους.....Εσύ από μόνος μένεις εκεί, και κλείνεις και την ασφάλεια μόνος! και θες να σαι και συνέχεια μαζί της... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι εγραψε ο ανθρωπΑς;;Shocked Laughing
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!! Very happy Very happy Very happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ghost Dog στις Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:44:58, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 10:34:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεεετσι....
Δεν ειναι ολες οι γυναικες ιδιες.....(ακομα και αν προερχονται απο την ιδια χωρα...!) Wink
Ωραιος ο Mike...!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 17:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Κοίτα να δεις Νίκο,

Όταν όμως είναι γυναικάρα και ξέρει ότι μπορεί να σε έχει με την αξία της, σε αφήνει ελεύθερο και ξέρει ότι δεν θα της φύγεις ούτε έχει την ανάγκη να σε εγκλωβίσει με πλάγιους τρόπους.....Εσύ από μόνος μένεις εκεί, και κλείνεις και την ασφάλεια μόνος! και θες να σαι και συνέχεια μαζί της... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σας τρεχω ολους Cool

Το πιασατε ετσι Question Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 17:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Σας τρεχω ολους Cool

Πςςςςςς....Ποιός είσαι ρε μεγάλε???ο ΤΡΕΧΟΥΛΑΣ????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 22:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:

την οποια τοποθετεις στον χωρο αποσκευων ο οποιος φυσικα θα ειναι αδειος...

Αν κάποιος ανοίξει το δικό μου χώρο αποσκευών και "πάρει" έστω τα μισά που έχει μέσα θα τον ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ. Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2004, 00:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λέτε ρε; Κάνουν κ τέτοια; Ε, τους γύφτους! Razz
Κ μετά τι το κάνουν το αμάξι; Έχουν κ διασυνδέσεις οι... γύφτοι; Αργ/πολη μένω αλλά 1η φορά ακούω να φτύνουν τον οδηγό για να του πάρουν το αμάξι! Το χειρότερο είναι να κολλήσεις κ AIDS! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Laughing Laughing

underage έγραψε:
Αν κάποιος ανοίξει το δικό μου χώρο αποσκευών και "πάρει" έστω τα μισά που έχει μέσα θα τον ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ. Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes Shocked Rolling eyes

Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ! Razz

Wake up!!!
Time to die...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2004, 01:03:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά τα πράγματα:

Αν έχει κίνηση όταν σε φτύσουν, βγαίνεις και τον πλακώνεις στο ξύλο. Και να το κλέψει ο άλλος, με την κίνηση δεν θα μπορεί να πάει πουθενά.

Αν δεν έχει κίνηση όταν σε φτύσουν, τον πατάς όπως είναι και εξαφανίζεσαι.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
rallye man (yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2004, 10:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τον δενεις πισω στο rallye, κατεβαινεις στο πεταλο στα λιμανακια και πανω στην στροφη αφηνεις το σχοινι τα υπολοιπα τα κανουν οι νομοι της φυσικης Very happy

-------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2004, 14:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς έχω μια γκλίτσα στο πίσω κάθισμα για τέτοιες περιπτώσεις Razz

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2004, 11:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked
δηλαδη...σε φτυνουν να μην σε ματιασουν στην αλιμου????
και μετα???κλεβουν???ωωωωωωωωωωωω..... Crying or Very sad
Εγω μενω διπλα στην Αλιμου και τα σκηνικα που γινοντε ειναι απιστευτα...
Την προηγουμενη φορα ειδα μπροστα στα ματια μου να ανοιγουν την πισω πορτα να βουτανε την τσαντουλα απο το καρφουρ και να φευγουν...στην διασταυρωση αλιμου και βουλιαγμενης...
Οσο για τους καθαριστες τζαμιων...κανενας τους δεν με πιστευει οτι θελω να ειναι βρωμικο το τζαμι μου..γιατι εχω βαλει σημαδια για να παρκαρω...χαχαχαχα...
Wink
ειναι ολοι τους απαισιοι και βρωμικοι...μπλιαχ....
Εχω ομως να σας πω για την συμπαθεια μου...
Στην ιδια διασταυρωση (αλιμου και βουλιαγμενης) υπαρχει ενας πακιστανουλης που ειναι η γλυκας...ειναι τοσο καλος ανθρωπος...ειναι συνηθως βραδυνες ωρες και καθαριζει τελεια τα τζαμια...
αν περασετε ποτε απο κει...δωστε του χρηματα...φαγητο ή ακομα και ρουχαλακια...
Τον ξερω 3 χρονια τωρα και ξερω ολη του την ιστορια...
Αν ξερω οτι θα περασω απο κει...κουβαλαω φαγητο...να του δωσω παντα...
Εχει απιστευτο χαμογελο...και φαινεται οτι ειναι ψυχουλα...

ton ksero kai ego... ase pou se thimate kai an den se thimate parola afta se xeretaei kai an tou arnitheis sou zitaei kai signomi.... kai telos ase pou foraei gantia san tous giatrous gia na sou pleinei ta tzamia...

oso gia to peristatiko pou anaferthike apo tin gogo exei ginei apeires fores stin glifada sto fanari pou vgeneis stin paraliaki ekei pou exei to italiko stin gonia... (ston megalo dromo me to parking stin mesi)... ekei pou exei tous thamnous(ama perasete tha to katalavete....) stekete o kleftis kai o giftos pou se ftinei einai sinithos mia apo aftes pou kratane pedia sta xeria....

kai ego gitonas gogo kai tha ithela na matho more info gia to akrives ipsos tis leoforou ionias mias kai tora logo mias doulias tha pigenoerxome sixna....

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης