PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαμπάκι της πίσω πινακίδας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
petrosgt (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 gt '99

Ένταξη: 10 Φεβ 2004
Τόπος: maroussi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 02:37:24    Θέμα δημοσίευσης: Λαμπάκι της πίσω πινακίδας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο χειμωνα σε ολα τα μελη αρχικα!
λοιπον ξερει κανενας πως βγαινει το πλαστικο προστατευτικο για το λαμπακι της πισω πινακιδας??δεν βγαινει με κανενα τροπο και οπου αλλου πηγα να το βγαλουν παλι δεν εβγαινε...ελεος δηλαδη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 03:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εγχειριδιο το διαβασες καθολου η πηγες κατευθειαν να δοκιμασεις να το βγαλεις προσπαθοντας να κατανοησεις τη λογικη επι τοπου?

Στο λεω γιατι οταν ηθελα να αλλαξω κατι λαμπες, το εγχειριδιο μου ελυσε τα χερια μπαμ-μπαμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Phevos (Phevos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400

Ένταξη: 26 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 06:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβασα σε ενα ξενο site οτι το συγκεκριμμενο βγαινει δυσκολα σε σημειο να νομιζεις οτι θα σπασει, και πραγματι σπαει αν το ζορισεις.
ελεγε μαλιστα πως αν καταφερεις να το βγαλεις χωρις να σπασει, τοτε εισαι τυχερος και μπορεις να αλλαξεις τη λαμπα με οτι χρωμα θελεις.

2004 is my year !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 08:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοιγεις το πορτ μπαγκαζ !
Μεσα εχει το μαυρο πλαστικο-προστατευτικο !
Βγαζεις αυτο κ τσουπ φαινονται οι βιδες !τις ξεβιδωνεις απο μεσα κ σου ρχεται στο χερι το εξω το προστατευτικο !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2004, 16:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειάζεται να πάρεις στο χέρι το έξω προστατευτικό , απλά ξεκουμπώνεις το φως και το παίρνεις στο χέρι !! Είναι εύκολο αρκεί να βγάλεις το εσωτερικό κάλυμμα τις πόρτας που είναι κουμπωτό !! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
petrosgt (Petros)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 gt '99

Ένταξη: 10 Φεβ 2004
Τόπος: maroussi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 10:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω πολυ...
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 13:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια στο cc που εχω δεν μπορω να βγαλω τα προστατευτικα απο τις λαμπες της πινακιδας και οπως λετε................να βγαλω δηλαδη το καλυμμα απο μεσα κλπ............δεν βγαινει εντελως το καλυμμα γιατι κρατιεται πανω στο χερουλι που τραβαω το πορτ-μπαγαζ για να κλεισει και δεν μπορω να κανω τη δουλεια μου!!

Εχετε καμια ιδεα???

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 11:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο λαμπάκι που μου κάηκε στα σχεδόν 5 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο. Το τοποθέτησα πολύ απλά. Ένα λεπτό υπόθεση. Δεν χρειάζεται να βγάλουμε το πλαστικό από μέσα.
Όπως κοιτάμε απ' έξω το πλαστικό κάλυμα με το λαμπάκι, στις δύο άκρες αυτό το πλαστικό έχει δύο τρύπες αριστερά και δεξιά. Βάζουμε ένα μικρό κατσαβίδι π.χ. στην δεξιά τρύπα και το μετακινούμε αριστερά για να ξεκουμπώσει. Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει Wink .

Επιστροφή στην κορυφή
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 11:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://206gti.net/licenceplateguide/
Δεν ξερω αν ειναι σε αυτη τη σελιδα που κοιταξες αλλα οσο αφορα εξηγηση νομιζω αυτη ειναι πληρης. Αλλα εδω που τα λεμε γιατι δεν δοκιμαζεις το τροπο που σου συστησε ο Ηλιας παρα να ξηλωσεις ολο το πισω κομματι και μας λες αν ειναι ευκολο...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 11:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που είπε ο Ηλίας μόνο στέκει βασικά. Με τα υπόλοιπα που διάβασα, κόντεψα να καραφλιάσω ρε σεις... εκτός κι αν δε καταλάβατε εξ αρχής τη ζητάει ο petrosgt Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης