PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διαδρομές και Mουσικές
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Ιαν 2004, 21:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαββατόβραδο στην Βασ. Σοφίας. Soul II Soul. Τσιγάρα στο after hours περίπτερο της Μαβίλη. Isaac Hayes. Έξω από το παλιό Faz. Depeche Mode. Ραντεβού στο No Name σε μισή ώρα. Kid Frost. Κρύσταλλα ενέργειας στο λαιμό. Jesus loves you. Ψιλόβροχο στον περιφερειακό Λυκαβηττού, γλυστράει. Underwater Love. Αναμένο φως στο διαμέρισμά της, ανεβαίνεις. Ξανακατεβαίνεις, άργησες, Δεξαμενή. Electronic. Η εικόνα της πόλης, πιάτο γεμάτο σοκολάτες σε ασημόχαρτο. Everything But The Girl. Ρολάρεις στην Ομήρου ξυστά στα παρκαρισμένα. Rita Mitsouko. Στην Σόλωνος νομίζεις ότι βλέπεις την Wendy και την Lisa. Σανιδώνεις στην Συγγρού, "Storm of light". Τα μπουζουξίδικα στο πρώτο φως της μέρας μοιάζουν παράγκες, ατελείωτες παράγκες. Keziah Jones. Υγρός, ζεστός αέρας από τη θάλασσα. Iggy Pop "Candy". Xαλασμένες συναντήσεις στον ήλιο του Θησείου. "Fools Gold". Κοντά στο παλιό "Τέσσερα" χρειάζεσαι τα γυαλιά σου. "This boots are made for walking". Eλαφρύ σεξ, γρήγορο χιούμορ. Χτυπάς το PIN σου σε θυρίδα στο Σύνταγμα, Brian Ferry. Στις μπότες σου ο ρυθμός των Negresses Vertes, στην κόρνα σου η θλίψη των Sneaker Pimps.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και μόλις το παρέλαβα μετά από 2+ μήνες αναμονή...

Spice - Fred's bowling center

Σπανιότατο. Για όποιον ακούει Funk βέβαια.
Αριστουργηματικό ευρωπαϊκό funk που δυστυχώς δεν σ'αφήνει να οδηγήσεις σαν άνθρωπος.

Η τοποθέτηση του στο ηχοσύστημα του peugeot σας απαιτεί και παράλληλη τοποθέτηση ζωνών 4 σημείων + μπάκετ.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 22:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία ανηφορική ευθεία, τρία πέταλα, μια μικρή ευθεία, άλλα τρία πέταλα, μία δεξιά πατημένη και... όλα τα γκάζια στην ευθεία!!!!!!!!!!!!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/the_healer/29998/354729/0/strofiliki.wmv

Lenny Ανάβασις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης