PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγή 1.4 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 18:46:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον στο θεμα του φιλτρου BMC
σημερα πηγα και ρωτησα σε ενα καταστημα που πουλαει τετοια πραγματα
και μου ειπαν οτι υπαρχει φιλτρο BMC το οποιο προοριζεται για τον κινητηρα 1.4 16V του group PSA!!!
αυριο θα του παω το εργοστασιακο φιλτρο να δουμε αν ειναι ιδιων διαστασεων καθως και αν εφαρμοζει στο φιλτροκουτι του 206
Αν ναι μαλλον θα το παρω
η τιμη του ειναι γυρω στα 75 ευρω
αν κανενας αλλος ενδιαφερεται ας το πει μπας και πετυχουμε καλυτερη τιμη Very happy Wink Very happy Wink

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 22:41:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

P950383 από Green παραγγέλθηκε πριν 3 ώρες, μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα το έχω στα χέρια μου Cool (δυστυχώς δεν το προλαβαίνω για το Touring Sad )

Με τις υγείες σας Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 01:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
P950383 από Green παραγγέλθηκε πριν 3 ώρες, μέχρι το τέλος της άλλης βδομάδας θα το έχω στα χέρια μου Cool (δυστυχώς δεν το προλαβαίνω για το Touring Sad )

Με τις υγείες σας Wink

ποσα λεφτα? κι αμα δεν μπαινει? καλα δοκιμασε το κι αν ειναι οκ παω να το παρω απο την green Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 09:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ποσα λεφτα? κι αμα δεν μπαινει? καλα δοκιμασε το κι αν ειναι οκ παω να το παρω απο την green Wink

Κοντά στα 70 ευρώ και άμα δεν μπαίνει, ο κύριος Michel από την Green θα ακούσει ευχέλαια και καντήλια Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 01:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Κοντά στα 70 ευρώ και άμα δεν μπαίνει, ο κύριος Michel από την Green θα ακούσει ευχέλαια και καντήλια Cool

Σήμερα παρέλαβα το Ρ950383 και μπορώ να πω πως από την συσκευασία έλειπε το κουτάκι με την βαζελίνη για να το βάλω στον κ**ο μου Evil

Μπαίνει, αν στην μικρή διάσταση (104mm) βάλω λίγη θερμόκολλα ή σιλικόνη για περισσότερη και πιο σίγουρη στεγανότητα Evil

Οπότε αν θέλετε να την βολέψετε λίγο την κατάσταση, πάρτε το αλλά θα "πατεντιαστείτε". Αλλιώς περιμένετε μέχρι αύριο που θα πάρω απάντηση από τα ευχέλαια και τα καντήλια που θα ρίξω στον Michel Wink

Σώρρει για το απανωτό post αλλά ήθελα να ανέβει πάλι το θέμα για να το δούνε αυτοί που πρέπει Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 04:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν βαλεις θερμόκολα 'η σιλικόνη.. πώς θα το βγάλεις να το καθαρίσεις ? μηπως αχριστεύεις και το φιλτροκούτι ?

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 11:05:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
αν βαλεις θερμόκολα 'η σιλικόνη.. πώς θα το βγάλεις να το καθαρίσεις ? μηπως αχριστεύεις και το φιλτροκούτι ?

Και η θερμόκολλα, και η σιλικόνη, βγαίνουνε αφήνοντας όμως κάποια μικρά κομματάκια κολλημένα πάνω στην επιφάνεια που τα έβαλες. Δεν αχρηστεύεται τελείως το φιλτροκούτι Wink

Όμως σκοπός είναι να μη ζούμε στην πατέντα, αλλά να βγεί κάτι σωστό επιτέλους για το αμάξι μας Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 17:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λίγο κράξιμο ακόμα για το 2ο απανωτό post... Razz

Αφού άδειασε το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου μου κατά 5 ευρώ, βγήκανε κάποια συμπεράσματα...

Παίρνω το Ρ950383 και πάω στην Citroen. Πριν μπώ στο τμήμα ανταλλακτικών, βλέπω στην έκθεση ένα μαύρο C2 VTS... Shocked Πιάνω τον πωλητή, και τον βάζω να ανοίξει το καπώ για να δώ εισαγωγή... Βλέπω ένα φιλτροκούτι σχεδόν ίδιο με το δικό μου! Shocked Βγάζω με την μια το μέτρο που είχα στην τσέπη, μετράω, 400x110mm... Απογοήτευση για τις διαστάσεις, νέες ιδέες όμως για το φιλτροκούτι... αν η διάμετρος της εισαγωγής ταιριάζει... Twisted evil Α! Και κάτι που με εξέπληξε και μου έδωσε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά... Πνίχτης? Που είναι ο πνίχτης? Laughing Μετά το φιλτροκούτι, ακολουθεί το project μου αλλά σε πλαστική και όχι αλουμινένια έκδοση που έχω εγώ Laughing Βρίσκομαι σε καλό δρόμο λοιπόν Razz

Συνεχίζω, πάω στο τμήμα ανταλλακτικών, λέω στο παληκάρι να μου βγάλει το φίλτρο από C3 1.6 (κωδ. 1444Χ1)... βάζω από πάνω το Ρ950383 και ως δια μαγείας ταιριάζουν απόλυτα! Shocked Μάλιστα... βουρρρ για Peugeot...

Ρε συ, βγάλε μου το φίλτρο που έχω... εκείνο το 1444CQ... Φτου... 1μισι εκατοστό περίπου μεγαλύτερο το φίλτρο μου από το Ρ950383 Sad

Αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής: Αν δεν δέχονται επιστροφή του Ρ950383 στην Green, θα πάρω το φιλτροκούτι από το C3 1.6 με 50 ευρώ και θα το κοτσάρω πάνω στην μηχανή.

Μέχρι τώρα το ταμείο έχει δείξει: 70 φίλτρο + 50 σωλήνας (μαζί με 2 αλουμινοκολλήσεις) = 120. Άν πάρω και φιλτροκούτι από C3 θα είμαστε στα 170 ευρώ... Τώρα θα μου πείτε (και καλά θα κάνετε), "ρ@ π@π@ρ@ Steve, δεν έβαζες μια σκούπα να ησυχάσεις?" Rolling eyes Και θα σας απαντήσω, "όχι, γιατί θέλω τις βάσεις του ψυγείου μου ακέραιες και έναν λογικό μη-γαϊδουρινό θόρυβο στην μηχανή" Wink

Τα δέοντα... Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 19:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και να ηθελες σκουπα μονο χειροποιητη μπορεις να βρεις για την ώρα!!!
ήμουν σχεδον βεβαιος οτι δε θα μπαινει το φιλτρο...αραγε το bmc που ειπε ο harist θα κανει..? περιμενουμε νέα φίλε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 20:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε ρε Πέτρο, με έσκασες μέχρι να κάνεις post Razz

Βασικά το φίλτρο της Green Ρ950383 (αμάν πια απέξω το έμαθα Razz ) μπαίνει σε εμάς αλλά την μικρή διάσταση (ήτοι 104mm) πρέπει να την σφραγίσεις με κάτι για να μην περνάει η σκόνη από το κενό του 1 χιλιοστού περίπου που έχει. Αλλά όπως είπα, σκοπός δεν είναι να κάνουμε πατέντες αλλά να βγει κάτι σωστό για το αμάξι Wink

-------------------------------------
UPDATE
-------------------------------------

Στο επίσημο site της BMC αν βρει κανείς φίλτρο για μας ας μου πει και εμένα γιατί μάλλον γκαβώθηκα Cool Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Πεμ 09 Δεκ 2004, 20:06:31, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 20:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε,αρα δεν μπαινει...!!! Οταν μπαινει κατι σημαινει οτι ταιριαζει ακριβως...πατεντες εκει δε χωρανε γιατι αμα αρχισει να ρουφαει μεσα ολη την σκονη ετσι χυμα μονο κακο κανουμε. Υπομονη λοιπον. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 21:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον αφου επανηλθα στο φορουμ (εδινα προοδο σημερα και ειχα κατι μερες να μπω)
λεω τα εξης
στο site της bmc φιλτρο για μας δεν υπαρχει (αν και το site μοιαζει λιγο παραμελημενο)
το φιλτρο εκεινο που ειχα αναφερει πιο πανω τελικα δεν ταιριαζε στο φιλτροκουτι αλλα ο πωλητης επεμενε οτι υπαρχει φιλτρο για μας και της bmc και της kn!!!!!!
μου ειχε πει τοτε (παρασκευη) οτι θα το ψαξει και θα το φερει και να τον παρω τηλ μεθαυριο κτλ....
τον πηρα την τριτη και μου ειπε να τον παρω πεμπτη (βασικα η αληθεια ειναι οτι του ειπα να ψαξει και για χιλιαδυο αλλα πραγματα που με ενδιαφερουν π.χ. μπαρα θολων κτλ.. οποτε ψιλοδικαιολογημενη η αναβολη) αλλα σημερα δεν μπορεσα να τον παρω οποτε αυριο μαλλον!!!!
Αν μου πει οτι (υπαρχει αρχικα και) εχει φερει κατι θα παω να δω αν ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο φιλτροκουτι και αν ναι σας ενημερωνω!!!!

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης