PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 13:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Κόπηκε η ντίζα του συμπλέκτη!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑ ΜΙΑ ΑΝΗΦΟΡΙΤΣΑ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ Ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΨΗΤΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ PEUGEOT.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ Η ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΕΧΩ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΖΟΡΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΦΤΥΣΕ?????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 14:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελω να πιστευω πως δεν χαλανε με την πρωτη πιεση....
Παντως η δικια σου περιπτωση μαλλον εχει να κανει με την λεγομενη "αστοχια υλικου/ανταλακτικου" και κανονικα θα πρεπει να σου τα αντικαταστησουν και τα δυο (ντιζα και δισκο) δωρεαν στα πλαισια της εγγυησης. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 14:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Θελω να πιστευω πως δεν χαλανε με την πρωτη πιεση....
Παντως η δικια σου περιπτωση μαλλον εχει να κανει με την λεγομενη "αστοχια υλικου/ανταλακτικου" και κανονικα θα πρεπει να σου τα αντικαταστησουν και τα δυο (ντιζα και δισκο) δωρεαν στα πλαισια της εγγυησης. Wink

συμφωνώ , και είμαι σίγουρος ότι θα σου τα αντικαταστήσον και τα δύο στα πλαίσια της εγγύησης.

αστοχία ηλικου.
στα 11 χρόνια που έχω πεζώ (106-306-206) και στις 150000 κμ που έχω γράψει με αυτά δεν παρουσίασαν ποτέ τέτοια βλάβη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 14:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΗ!!1 ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ 206 ΕΙΧΑ ΕΝΑ 106 XS 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 97 1000ΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΑΞΙ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 18:30:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ?????????? ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ?????????

Ο Χ Ι !!!! Ποτε!!! Wink

Ετυχε και σου συνεβει αυτο.....μην ανησυχεις!!!!
Θα στα αλλαξουν και θα ειναι παλι τζιτζι ο λεωντας! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 12:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕ αυτό το Post χάρηκα... Νομίζω είναι το μοναδικό πρόβλημα που δεν είχε παρουσιάσει το 206cc Roland Garros μου...

Εύγε Εύγε!!!

Τελικά βγάζω το συμπέρασμα ότι ο έλεγχος που μας ενημερώνουν οτι γίνεται πρίν παραλάβουμε το αυτοκίνητο μας... (το PDI) ή δεν γίνεται ή το κοιτάνε απέξω και λένε ΟΚ...

[/flash]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 12:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι υποχρεωμένοι να σου αντικταστήσουν και τα δύο!!!
Κάτι παρόμοιο συνέβει και σε μένα στο Berlingo που έχουμε το οποίο είναι 1.6 δηλαδή έχει το ίδιο μοτέρ! Το πεντάλ του συμπλέκτη είχε αρχίσει απο τα 20.000km να σκληραίνει! Στα 30.000km είχε χειροτερέψει αρκετά και προσπάθησαν να το διορθώσουν λυπαίνοντας το πεντάλ! Στο service των 40.000 τα ίδια πάλι!!! Μετά από δική μας προτροπή αλλάζουν το συρματόσχοινο και δεν είπαν τίποτα για χρέωση!!! Μετα την αλλάγη όμως η διαδρομή του πεντάλ μειώθηκε αισθητά και οι ταχύτητες μπαίνανε πολύ δύσκολα!!! Την επόμενη μέρα πάλι πίσω στο συνεργείο όπου μας είπανε πως χρειάζεται αλλαγή δίσκου!!! Τελικά ο δίσκος αλλάχτηκε χωρίς καμία χρέωση και το πεντάλ επανείλθε!!!

Το αυτοκινητο είναι 11μηνών.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 13:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
ΜΕ αυτό το Post χάρηκα... Νομίζω είναι το μοναδικό πρόβλημα που δεν είχε παρουσιάσει το 206cc Roland Garros μου...

Εύγε Εύγε!!!

Τελικά βγάζω το συμπέρασμα ότι ο έλεγχος που μας ενημερώνουν οτι γίνεται πρίν παραλάβουμε το αυτοκίνητο μας... (το PDI) ή δεν γίνεται ή το κοιτάνε απέξω και λένε ΟΚ...

[/flash]

από έξω το κοιτάνε.
το punto του αδελφού μου την πρώτη μέρα που το πήρε έμεινε από βενζίνη.
ήταν καμένο το λαμπάκι και εκείνος περίμενε να ανάψει...
Τι να λέμε.
ROLLAND GAROS για πες μου ευχαριστημένος απο το
megane cc???
τους 4 τροχούς τους πήρες να τους διαβάσεις????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 13:38:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά τους πήρα... και επειδή είχα δοκιμάσει και το 307 cc πριν πάρω το megane... Μπορώ να πώ οτι τα λένε πολύ σωστά τα πράματα...

Όντως είναι πιο γρήγορο απο το Peugeot και όντως πιο μαλακό...

Για αυτό και παράγγειλα eibach να το χαμηλώσω και δύομιση πόντους!

Φυσικά το αυτοκίνητο δοκιμής που βλέπετε μέσα δεν είναι ούτε η βασική αλλά ούτε η dynamique έκδοση αφού ενώ έχει ζάντες και προβολάκια... δεν εχει κλίμα!

Είναι μάλλον το πρώτο κομμάτι που ήρθε στην Ελλάδα. Όσο για τριγμούς... ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΙΧ !

αυτά εν ολίγοις... Very happy

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 17:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΤΙΖΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ /ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ Confused ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΖΟΡΙΖΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!) ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 03:46:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dor έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΝΤΙΖΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ /ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΣΚΟΣ Confused ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΖΟΡΙΖΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!) ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΦΟΒΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Τωρα διαβασα το ποστ σου απο την αρχη.
Καταρχας αποτι φενεται το αμαξι το εκανες οπισθεν σε ανηφορα πατιναρωντας πολυ τον συμπλεκτη.Η κομμενη ντιζα μου φενεται μεγαλη μουφα που σου λενε.Ετυχε δηλάδη και κοπηκε την ωρα που το ζορισες???
Η ντιζα οτι και νακανεις στο αμαξι δεν κοβεται ετσι απλα και βεβαια δεν εχει σχεση αν εσυ ζοριζεις το αμαξι η οχι αλλα το πενταλ.
Η βρωμα παντως δεν φευγει ευκολα απο καμμενο δισκο.Θυμαμαι φιλο μου που τον ειχε καψει και βρωμαγε ενα μηνα το αμαξι.
Παντως αν αλλαξανε ντιζα και συμπλεκτη και εσυ κανεις νορμαλ χρηση και δεν πηγαινεις πατιναριστη παντου τοτε τι να φοβηθεις?
Εκτος αν εγινε ζημια στα ενδοτερα του σασμαν που κιαυτο απιθανο το βρισκω αν δεν υπαρχει προβλημα απο το εργοστασιο.Διαφορα στην αισθηση του πενταλ θα εχεις σιγουρα αφου η τοποθετηση και το ρεγουλαρισμα που κανουν διαφερει συνηθως απο το εργοστασιακο.
Μπορει στην τοποθετηση να σου καργαρε το παξιμαδι που κραταει τεντομενη την ντιζα και ναλλαξε η διαδρομη του πενταλ και το σημειο συμπλεξης

Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 13:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΗΚΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ??Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ(ΜΗΧΑΝΗ).

Ntinos έγραψε:
dor έγραψε:

Τωρα διαβασα το ποστ σου απο την αρχη.
Καταρχας αποτι φενεται το αμαξι το εκανες οπισθεν σε ανηφορα πατιναρωντας πολυ τον συμπλεκτη.Η κομμενη ντιζα μου φενεται μεγαλη μουφα που σου λενε.Ετυχε δηλάδη και κοπηκε την ωρα που το ζορισες???
Η ντιζα οτι και νακανεις στο αμαξι δεν κοβεται ετσι απλα και βεβαια δεν εχει σχεση αν εσυ ζοριζεις το αμαξι η οχι αλλα το πενταλ.
Η βρωμα παντως δεν φευγει ευκολα απο καμμενο δισκο.Θυμαμαι φιλο μου που τον ειχε καψει και βρωμαγε ενα μηνα το αμαξι.
Παντως αν αλλαξανε ντιζα και συμπλεκτη και εσυ κανεις νορμαλ χρηση και δεν πηγαινεις πατιναριστη παντου τοτε τι να φοβηθεις?
Εκτος αν εγινε ζημια στα ενδοτερα του σασμαν που κιαυτο απιθανο το βρισκω αν δεν υπαρχει προβλημα απο το εργοστασιο.Διαφορα στην αισθηση του πενταλ θα εχεις σιγουρα αφου η τοποθετηση και το ρεγουλαρισμα που κανουν διαφερει συνηθως απο το εργοστασιακο.
Μπορει στην τοποθετηση να σου καργαρε το παξιμαδι που κραταει τεντομενη την ντιζα και ναλλαξε η διαδρομη του πενταλ και το σημειο συμπλεξης
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 14:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΗΚΕ Ο ΔΙΣΚΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ??Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ(ΜΗΧΑΝΗ).

Aυτο ειναι πολυ λογικο αμα κολησε η ντιζα.
Τωρα αν συνεχιζει και πατιναρει και δεν εγινε σωστη δουλεια μπορεις να το εξακριβωσεις μονη σου,τουλαχιστον αν ειναι σε κακα χαλια.
Παρκαρε το αμαξι σενα σημειο που να μην εχεις κατι μπροστα σου κοντα,σηκωσε χειροφρενο και βαλε τριτη η τεταρτη και αφησε με την μια τον συμπλεκτη.Αν δεν σβησει με την μια το αμαξι στο αφημα και κρατησει λιγο εχεις προβλημα.Ακομα καλητερα πηγαινε σε εναν μηχανικο εκτος πεζο και αστον να το τσεκαρει αυτος.
Η μυρωδια παντως δυσκολα φευγει απο το καψιμο.

Επιστροφή στην κορυφή
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 14:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πόλύ ntino θα το τσεκάρω.Όσο για την μυρωδία θα βάλω μέσα στην μηχανή 100 αρωματικά vanilia Laughing
Ntinos έγραψε:
Παράθεση:

Aυτο ειναι πολυ λογικο αμα κολησε η ντιζα.
Τωρα αν συνεχιζει και πατιναρει και δεν εγινε σωστη δουλεια μπορεις να το εξακριβωσεις μονη σου,τουλαχιστον αν ειναι σε κακα χαλια.
Παρκαρε το αμαξι σενα σημειο που να μην εχεις κατι μπροστα σου κοντα,σηκωσε χειροφρενο και βαλε τριτη η τεταρτη και αφησε με την μια τον συμπλεκτη.Αν δεν σβησει με την μια το αμαξι στο αφημα και κρατησει λιγο εχεις προβλημα.Ακομα καλητερα πηγαινε σε εναν μηχανικο εκτος πεζο και αστον να το τσεκαρει αυτος.
Η μυρωδια παντως δυσκολα φευγει απο το καψιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 15:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω και εγω τωρα κατι σχετικο....
εμενα το πενταλ του συμπλεκτη μου παρουσιαζει ασυνιθιστο τζογο
δηλ τουλαχιστον 2-3 εκ (μπορει και 4)
ξερει κανεις αν αυτο ειναι φυσιολογικο???
στο service οταν τους το ειπα στη LION μου ειπαν οτι θα το κοιταξουν αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα!!!
το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι αν το ειχε απο την αρχη οταν πηρα το αμαξι!!!!
το εχω παρατηρησει κανα δυο μηνες τωρα
(το αμαξι ειναι 6 μηνων)
μπορειτε να δειτε λιγο τα δικα σας να μου πειτε αν και αυτα εχουν το ιδιο?

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης