PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οι ατάκες του Ελληνικού κινηματογράφου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 08:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συνεχεια... Απο την ταινια : Το δόλωμα

Arrow Αλέκος Αλεξανδράκης: Λοιπόν, κατ' αρχάς θα κάνεις ένα καλό μπανιο.
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έννοια σου, όσο πιο βρώμικη δουλειά κάνει μια γυναίκα, τόσο πιο καλά πλένεται.

Arrow (Περπατάει με βιβλία στο κεφάλι για να εξασκηθεί στο σωστό περπάτημα.)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό το ντορβά τι μου τον βάλατε στη μάπα; Κουλουρτζή θα με κάνετε;

Arrow Αλέκος Αλεξανδράκης: Μη χρησιμοποιείς σε παρακαλώ τέτοιες εκφράσεις. Άκου μάπα...
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ε, δηλαδή τη μάπα πώς θα τη λέω; Καφάσι;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Τι καφάσι παιδί μου; Κεφάλι!
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ααα, καθαρεύουσα...

Arrow Ντίνος Ηλιόπουλος: Παιδί μου, η ποίηση είναι ποίηση άμα δεν την καταλαβαίνει κανείς. Άμα την καταλαβαίνουν όλοι δεν είναι ποίηση, είναι τσιφτετέλι... Κατάλαβες;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όχι...
Ντίνος Ηλιόπουλος: Ε, δεν είναι κι απαραίτητο...

Arrow Αλίκη Βουγιουκλάκη: Φοβάμαι μην πω καμιά ανοησία.
Ντίνος Ηλιόπουλος: Έννοια σου και μεγαλύτερες ανοησίες από αυτές στη μοντέρνα ποίηση δεν υπάρχουν. Σημασία έχει να μάθεις να το απαγγέλεις με συναίσθημα.
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Να το μάθω όλο δηλαδή;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Ε, ξέρω ΄γω; Μάθε το μισό. Σάμπως ξέρει κανείς που αρχίζει και που τελειώνει;

Arrow Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτά τα ψάρια είναι φρεσκότατα. Ξέρω εγώ από αυτά. Ο πατέρας μου πάστωνε ψάρια. Ήτανε, που λέμε, πάστωρ...

Arrow Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μπάμπη, για πες μου, γιατί παίζουνε χαρτιά αυτοί που έχουνε λεφτά;
Αλέκος Αλεξανδράκης: Για να τα 'κονομάνε αυτοί που δεν έχουν!

συνεχίζεται...

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 17:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Δεν θυμαμαι πως λεγοταν η ταινια...Επαιζαν ο Λ.Κωστανταρας και ο.....δεν τον θυμαμαι αλλα ελεγε....

Ε λοιπον 3 βλακες εχω συναντησει ποτε στην ζωη μου....Εμενα....εσενα......Και τον Καθηγητη Miller.. Confused Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 08:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow Κυρία: Σας αρέσει ο Σεφέρης;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι να σας πω... Δεν τον έχω δει από κοντά. Προτιμώ το Μπιθικώτση!
Άλλη κυρία: Ας αφήσουμε τους σύγχρονούς. Ο Σολωμός σας αρέσει;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ούουου. Με μπόλικο λεμονάκι και αλατάκι είναι εξαιρετικός. Η μόνη κονσέρβα...

Arrow (Η Βουγιουκλάκη είναι στην παραλία και της κολλάει ένας)

Ενοχλητικός: Δαγκώνει ο σκύλος σας μαντάμ;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο σκύλος δε δαγκώνει, δαγκώνω όμως εγώ.
Ενοχλητικός: Τι μάρκα είναι το σκυλάκι σας;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μπουίκ!!!
Ενοχλητικός: Πως είπατε;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άντε στη δουλειά σου παιδάκι μου. Άντε, μη σου πω καμιά κουβέντα Πειραιώτικη και δεν κάνει...

Arrow (Κοιτάνε μια κοπέλα που ταϊζει ένα σάντουιτς σ' έναν απίστευτα ευτραφή κύριο).

Ντίνος Ηλιόπουλος: Τη βλέπεις αυτή;... Ε, μην κοιτάς έτσι... Πολλά λεφτά σου λέω. Πολλά λεφτά...
Αλέκος Αλεξανδράκης: Εφοπλίστρια;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Όχι. Κτηνοτρόφος.
Αλέκος Αλεξανδράκης: Κτηνοτρόφος;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Έχει παντρευτεί αυτό το κτήνος... και το τρέφει.

Arrow (Ταΐζουν το σκύλο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μήπως βαρυστομαχιάσει;
Κύριος: Α, όχι, αποκλείεται. Αυτό το ζαμπόν είναι πολύ ελαφρύ. Τέτοιο δίνω κι εγώ του δικού μου.
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Κάθε μέρα;
Κύριος: Κάθε μέρα.
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Κι ύστερα σου λένε σκυλίσια ζωή...

Arrow (Στο χαρτοπαικτικό τραπέζι)

Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Μπορώ να καθήσω;
Κύριος: Εμάς ρωτάς νεαρέ μου;
Βαγγέλης Βουλγαρίδης: Ποιον να ρωτήσω;
Κύριος: Το πορτοφόλι σου...!

υ.γ:Νίκο έψαξα και δεν βρήκα κάτι δεν έχεις καμία άλλη λεπτομέρεια...Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 11:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την ταινια : Ένας τρελός τρελός Βέγγος

Arrow (Τον φιλάει)

Θανάσης Βέγγος: Δε μου λες Κατερίνα, το ήθελες και το έκανες αυτό ή το έκανες κατά λάθος;
Κλειώ Σκουλούδη: Και βέβαια το ήθελα. Εγώ ό,τι κάνω το μελετάω πρώτα.
Θανάσης Βέγγος: Δηλαδή ήτανε φιλί εκ προμελέτης!

Arrow (Μπαίνει ένας πελάτης στο κουρείο. Ο Βέγγος φοράει ένα φέσι)

Παναγιώτης Καραβουσιάνος: Αυτό το φέσι τι το φόρεσες;
Θανάσης Βέγγος: Δεν το φόρεσα εγώ. Εσύ μου το φόρεσες. Τρία χρόνια έχεις να με πληρώσεις...

Arrow (Την ώρα που ξυρίζει τον πελάτη, ο Βέγγος ακούει τις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού)

Παναγιώτης Καραβουσιάνος: Δεν αλλάζεις σταθμό να ακούσουμε κανένα μπουζούκι;
Θανάσης Βέγγος: Άμα θες μπουζούκια να πας στου Ζαμπέτα!

Arrow (Την ώρα που ξυρίζει τον πελάτη, ο Βέγγος ακούει τις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού)

Ραδιόφωνο: Η Ευφροσύνη, χήρα Μπαλωμένου, αναζητεί αβάπτιστο παιδί, αγόρι, με ελιά στο μάγουλο και κάτω απ΄ τη μασχάλη. Χάθηκε στην υποχώρηση του Εσκί Σεχίρ...

Arrow (Ο Βέγγος ψάχνει τα μάγουλα και τις μασχάλες του)

Παναγιώτης Καραβουσιάνος: Τι ψάχνεσαι ρε Θανάση; Εσύ δε μου είπες ότι η η μάνα σου πέθανε μόλις σε γέννησε; Εκτός κι αν ζωντάνεψε και ψάχνει να σε βρει!
Θανάσης Βέγγος: Έχεις δίκιο, αυτό μου διέφυγε τελείως... (Πάει να τον ξυρίσει)
Παναγιώτης Καραβουσιάνος: Εεε, δεν είπαμε και το μαγουλό μου να γίνει η σφαγή του Εσκί Σεχίρ...

Arrow (Ο Βέγγος, κουρέας, μόλις αποξύρισε έναν πελάτη)

Πελατης: Ξέχασες να μου βάλεις κολώνια.
Θανάσης Βέγγος: Α, με συγχωρείτε, μου τελείωσε. Θέλετε να σας βάλω λίγο ξύδι; Λίγο κολλυριο στα μάτια;

Arrow Ράφτης: [Μετράει] Μάλιστα. Μέση 52. Αν έχετε και στήθος 65...
Θανάσης Βέγγος: ...βγαίνω σταρ Ελλάς, ξέρω...

Arrow (Τρώνε με τον πατέρα του στα αντίθετα άκρα ενός πολύ μακριού τραπεζιού)

Μπάτλερ: Τρώτε κύριε. Σας σέρβιρα.
Θανάσης Βέγγος: Πώς να φάω βρε παιδάκι μου. Βάλε μια καρέκλα δίπλα στον πατέρα. Με το τηλέφωνο θα μιλάμε;
Μπάτλερ: Δεν μπορώ να βάλω καρέκλα κύριε.
Θανάσης Βέγγος: Γιατί; Το απαγορεύει ο τουρισμός;

συνεχίζεται...

υ.γ. καλα κανεις δεν βλεπει παλιο Ελληνικο κινηματογραφο

Επιστροφή στην κορυφή
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 14:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνατε και αλλη μια κορυφαια ταινια, Τα κιτρινα γαντια, με Σταυριδη Γκιωνακη, Κοντου Φωτοπουλο κ.α.
Μια απο τις καλυτερες ατακες ηταν αυτη που ειπε ο Γκιωνακης στο Σταυριδη οταν ο δευτερος ρωτησε δειχνοντας ενα καδρο: "O Π.Π. Γερμανος ειναι;"
Kαι του απανταει ο Γκιωνακης:"Tσου!Ελληνας ητανε!!!" Very happy Very happy Shocked Wink

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 07:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Val έγραψε:
Μην ξεχνατε και αλλη μια κορυφαια ταινια, Τα κιτρινα γαντια, με Σταυριδη Γκιωνακη, Κοντου Φωτοπουλο κ.α.
Μια απο τις καλυτερες ατακες ηταν αυτη που ειπε ο Γκιωνακης στο Σταυριδη οταν ο δευτερος ρωτησε δειχνοντας ενα καδρο: "O Π.Π. Γερμανος ειναι;"
Kαι του απανταει ο Γκιωνακης:"Tσου!Ελληνας ητανε!!!" Very happy Very happy Shocked Wink

πραγματικα απο τις πολυ καλες....
θα εχω συντομα αρκετες ατακες απο "Τα κιτρινα γαντια"

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 09:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την ταινια : "Τα κίτρινα γάντια"

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Ποιος είναι εδώ;
Γιάννης Γκιωνάκης: Εμείς οι δύο!

Arrow Γιάννης Γκιωνάκης: Τι θέτε; Θέτε τίποτα;
Νίκος Σταυρίδης: Έχεις μια πορτοκαλάδα ρε;
Γιάννης Γκιωνάκης: Πορτοκαλάδα θέτε;
Νίκος Σταυρίδης: Ναι.
Γιάννης Γκιωνάκης: Από πορτοκάλια;
Νίκος Σταυρίδης: Όχι, από μούσμουλα!

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Πιάσε μια πορτοκαλάδα ρε!
Νίκος Σταυρίδης: Πορτοκαλάδα, λεμονάδα...
Γιάννης Γκιωνάκης: Λεμονάδα θέτε;
Νίκος Σταυρίδης: Άιντε, λεμονάδα!
Γιάννης Γκιωνάκης: Από λεμόνια;
Νίκος Σταυρίδης: Ώρε τι θα γίνω εγώ με δαύτον... Ρε, έχεις μια γκαζόζα;
Γιάννης Γκιωνάκης: Γκαζόζα θέτε;
Γιάννης Γκιωνάκης: Ε, μα τι θέτε; Μια μου λέτε πορτοκαλάδα, μια λεμονάδα, μια γκαζόζα...
Νίκος Σταυρίδης: Άκου ΄δω! Μια κι όξω! Πορτοκαλάδα;
Νίκος Σταυρίδης: Ναι!
Γιάννης Γκιωνάκης: Από πορτοκάλια;
Νίκος Σταυρίδης: Ααα, μην το ξαναπάμε πάλι από την αρχή.
Γιάννης Γκιωνάκης: Πορτοκαλάδα θέτε; Να σας δώκω.
Νίκος Σταυρίδης: Άιντε, δώκε μου, να ξεμπερδεύουμε...

Arrow (Κοιτάει ένα κάδρο)

Νίκος Σταυρίδης: Ρε συ, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είναι αυτός;
Γιάννης Γκιωνάκης: Τσου! Έλληνας είναι!

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Βρε συ!
Γιάννης Γκιωνάκης: Τι με θέτε;
Νίκος Σταυρίδης: Ποιος καθόταν εδώ;
Γιάννης Γκιωνάκης: Που;
Νίκος Σταυρίδης: Σ' αυτό εδώ το τραπέζι.
Γιάννης Γκιωνάκης: Στο τραπέζι; Κανένας! Κάθονται στα τραπέζια οι άνθρωποι;

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Ποιος καθόταν εδώ μωρε;
Γιάννης Γκιωνάκης: Στο τραπέζι;
Νίκος Σταυρίδης: Όχι! Στις καρέκλες!
Γιάννης Γκιωνάκης: Α! Στις καρέκλες μάλιστα! Μα μου λέτε στο τραπέζι. Στο τραπέζι δεν κάθονται οι άνθρωποι...

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Ρε λεβέντη μου! Στις καρέκλες εδώ που είναι και οι δυο πορτοκαλάδες, ποιος καθότανε;
Γιάννης Γκιωνάκης: Εδώ;
Γιάννης Γκιωνάκης: Που είναι κι οι δυο πορτοκαλάδες;
Γιάννης Γκιωνάκης: Ποιος καθότανε;
Νίκος Σταυρίδης: Ναι!!!
Γιάννης Γκιωνάκης: Δεν ξέρω...
Νίκος Σταυρίδης: Πώς δεν ξέρεις;
Γιάννης Γκιωνάκης: Που θέλετε να ξέρω. Δεν ήμουνα εδώ... Αλλά πάλι, δυο πορτοκαλάδες... Ε, δυο θα ήτανε...

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Και δε μου λες; Αυτό το ζευγαράκι που καθότανε εδώ, που στο διάλο έχει πάει τώρα;
Γιάννης Γκιωνάκης: Ε, ζευγαράκι είναι. Θα έχει πάει κατά τα πευκάκια. Τα ζευγαράκια τραβάνε τη μέρα κάτω από τα πευκακια και το βράδυ κατά την αμμουδιά.
Νίκος Σταυρίδης: Ώστε έτσι λοιπόν τα ζευγαράκια. Είτε μέρα είναι είτε νύχτα, την κουτσουκέλα τους θα την κάνουνε...

Arrow Νίκος Σταυρίδης: Μουστάκια, εμείς οι δυο όπως πάμε, θα φάμε τα μουστάκια μας. Κι επειδή εγώ δεν έχω, ό,τι φάμε, θα το φάμε απ΄ το δικό σου...

Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

"Peugeut 207 Rallye 1.6 (16V) (2007

Ένταξη: 16 Ιούν 2005
Τόπος: Αθήνα-Αγ.Ανάργυροι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 13:24:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Arrow Δεν θυμαμαι πως λεγοταν η ταινια...Επαιζαν ο Λ.Κωστανταρας και ο.....δεν τον θυμαμαι αλλα ελεγε....

Ε λοιπον 3 βλακες εχω συναντησει ποτε στην ζωη μου....Εμενα....εσενα......Και τον Καθηγητη Miller.. Confused Laughing Laughing Laughing

Είναι η ταινία "Η Γυναίκα μου τρελλάθηκε" με τη Μαίρη Αρώνη,Μέλπω Ζαρόκωστα και Γιάννη Βογιατζή. Μερικές ακόμη ατάκες από την ταινία:
Η υπηρέτρια είναι κάτω στην είσοδο και κόβει κίνηση περιμένοντας να σκάσει η μπαλαρινούλα. Τη βλέπει ο Κωσταντάρας:
Κωσταντάρας: Τι κάνεις εδώ,μωρή;
Υπηρέτρια:Σκουπίζω
Κωσταντάρας:Τι σκουπίζεις μωρή με κοροϊδέυεις; Που είναι η σκούπα;
Υπηρέτρια: Σκουπίζω θεωριτικώς
Kωσταντάρας: Χαζεύεις δηλαδή.
-----------------------------------------------
Μαίρη Αρώνη(γυναίκα του Κωσταντάρα) για τη μπαλαρίνα(γκόμενα του Κωσταντάρα)
Μ.Α:Είναι πολύ όμορφη.Ωραίο σωματάκι και το ποδαράκι της ίσιο,χυτό
Λ.Κ:Ε όχι και ίσιο θεόστραβα είναι
Μπαλαρίνα( η οποία είναι μπροστά κατόπιν νοήματος του Λ.Κ. συμφωνεί)
Μπαλαρίνα:Nε δε λέω είναι λίγο στραβά
Kωσταντάρας: Καλέ τι στραβά; Δε τα βλέπεις; Σαν κουλούρια Θεσσαλονίκης είναι!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 13:40:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[
υ.γ. καλα κανεις δεν βλεπει παλιο Ελληνικο κινηματογραφο[/quote]
Καλά,τρελάθηκα με το θέμα αυτό. Βλέπω μόνο ελληνικές ταινίες. Οι ατάκες τους είναι τόσο πετυχημένες γιατί μιλάνε στη γλώσσα μας ( σε σχέση με τις αμερικάνικες και τις ξένες γενικώς) και είναι φορές που και σε συζητήσεις στην καθημερινότητα εκφράζομαι τέλεια με ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου. Very happy Μπράβο Ζαχαρία Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
WIPPERMANN (Hans)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούν 2005, 14:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:

Μια ακόμα ατάκα:
Laughing Βουγιουκλάκη(της κάνει πεντικιούρ μια κοπέλα): Αχ! πρόσεχε καημένη με ξενύχιασες! Ευτυχώς που έχω δύο πόδια. Σκέψου τι θα γινότανε αν είμουνα σαρανταποδαρούσα!! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούν 2005, 06:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω κι αλλες, ο Ελληνικος κινηματογραφος εχει απειρες ατακες και ολες με πολυ καλο χιουμορ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Stalitsa (Αιμιλία)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 23:27:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταινία: Η κάλπικη λίρα

Στην τρίτη από τις τέσσερις ιστορίες της ταινίας με τον άσπλαχνο σπιτονοικοκύρη και τον φτωχό μπογιατζή...

Στην συγκεκριμένη σκηνή δείχνει απο την αυλή να βγάζουν μια κάσα και κόσμος να κλαίει..Περπατάει μία σε ένα πεζοδρόμιο και βλέποντας αυτή την σκηνή,ρωτάει κάτι πιτσιρικάδες που είχαν αράξει και κοιτάγανε...

-Καλέ ποιός πέθανε;;;
-Δεν ξέρεις κυρά μου;
-Όχι!
-Εκείνος που είναι μέσ' την κάσα!
-Αει να χαθείς παλιόπαιδο...
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Peugeot 307 (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 8v 2003

Ένταξη: 21 Ιούλ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2005, 11:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ταινια...παπατρεχας

βεγγος......που ειναι η μικρη?

καμια απαντηση.....

βεγγος....καλα,καλα ξερω τον τροπο.

τις βαζει στη σειρα και πεφτη το τρελο συνεχομενο χατουκι.......

γιουλακη.....εχει βγει εξω!!!!!!

βεγγος.....και που εχει παει???

γιουλακη....σε κανενα ναιτ κλαμπ!

βεγγος....σε ναιτ κλαμπ???Σε ποιο???

γιουλακη....στο ¨μαυρο ατι¨!!

βεγγος....στο μαυρο ατι??? θα της μαυρισω το ματι!!!!!!

Μπορη να εχw το πιο αργο peugeot στο club αλλα στριβω καλα.Ο γαλλος καλα κρατει.
french kisses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 19:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Clapping WorthyΗ καλύτερη ελληνική κωμική ταινία ever!!!Worthy Clapping
Armed Της κακομοίρας!!! Armed

Ζήκος: -Πάω γω. Πάω στο γιατρό τα ψώνια εγώ.
Αφεντικό:-Να πας στο καλό.
-Τηλεφώνησε η γιατρέσα
-Να πας στο καλό.
-Ησύ θα κάτσεις εδώ πέρα. Πάω γω. Πάω γω που ‘μαι και αδύνατος και ανεβαίνω και κατεβαίνω απάνω στα σκαλιά κι έχω γίνει σα σουβλί. Κι εσύ είσαι 800 κιλά αηδία. Ησύ θα κάτσεις εδώ. Πάω γω. Πάω στο γιατρό εγώ. Το μεγάλο μισθό που παίρνω και τρέχω όλη μέρα μες τσι δρόμοι. Με κρατάς και τον ΙΚΑ. Ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑς?

Αφεντικό: -Έλα δω ρε να παραδώσεις. Λέγε τι έπιασες σήμερα?
Ζήκος: -Έπιασα, τι έπιασα? Δεκάρες έπιασα. Βερεσετζήδες και όλοι οι σπαγκοραμένοι. Τι έπιασα? Ήρθε ο στραβάραπας ο ντενεκετζής, με κείνον τον άλλον τον πουρτουφουλά, αυτός που είνι έτσι. Ήπιαν κάτι ούζα τσ’έδωσα κάτι αυγά, λίγο σαλαμάκι σάπιο εκεί, λίγο τυράκι, 9 και 80 πες 9.
-Γιατί να πω 9?
-Ήρθε μετά ο άλλος εκείνος ο πορτοφολάς, που τον κυνηγά η αστυνομηνία όλο. Ξέρεις ποιος σε λέω. Εκείνος που είναι έτσι, που φοράει την τραγιάσκα ανάποδα και σι κλέβει με το ένα μάτι. Ήρθε με μια παρέα, ήπιαν κάτι ούζα, 2 κατοστάρια, τσ’ έφτιαξα 2 αυγά λίγο σαλαμάκι, 16 και 40 πες 15.
-Γιατί 15 ρε?
-Πες 15 για τη στρογγυλοποίηση, τι θα κάνουμε τώρα? Θα πάμε κόντρα τσι δεκαδικούς αριθμούς τώρα?
Σπαγκοραμμένε, τσιγκούναρε, Σκωτσέζε!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
fallen_angel82 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XS GT Look

Ένταξη: 14 Ιαν 2005
Τόπος: Μενίδι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2005, 19:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήκος συνέχεια

Αφεντικό: -Καλησπέρα.
Ζήκος: -Καλώς το μάγο με τα δώρα.
-Ψώνισες αφεντικό?
-Μάλιστα κύριε Ζήκο ψωνίσαμε.
-Α ψωνίσατε βέβαια. Πετάς τα λεφτάς στα παλιοκούτια και δεν κοιτάς να πάρεις ένα σακί φακές να πουλάμε. Που ζητά ο κόσμος φακές και τους δίνω εγώ πέρα ρουβύθια.
-Τι λες ρε τρελλάθηκες? Ένα τσουβάλι φακές δεν έχουμε?
-Μπα είχαμε, δεν έχουμε φύγανε οι φακές.
-Τι γίνανε? Τις πούλησες?
-Δεν τις πούλησα φύγανε μαναχές τους. Διότι σκάσανε οι φακές, βγήκαν τα μαμούνια, πήρε κάθε μαμούνι στην πλάτη από μια φακή και δρόμο τον ανήφορο.

Rotfl Worthy Worthy Worthy Lol
Ο μόνος μορφωμένος και λογιστικά κατερτισμένος ειμι ηγώ. Μάλιστα εμένα που με βλέπεις, εγώ. Διότι εγώ κρατάω και τα βιβλία στο μαγαζί. Τα κρατάω, δεν τα κρατάω δηλαδή όλα πάνω μου γιατί κουράζομαι. Τα πάω από δω εκεί τ’ αφήνω. Είμαι και σχολικά μορφωμένος. Είμαι τελειόφοιτος τετάρτης δημοτικού. 16 χρόνια σχολιό κύριε Μανόλη εμένα που με βλέπεις. Μάλιστα 16. Έτσι 4 χρόνια κάθε τάξη. Δεν είμαι σαν κι αυτουνούς κυρ Μανόλη εγώ που πάνε ένα χρόνο και σου λέει τα μάθαμε όλα. Τι να μάθεις ρε κύριε σε ένα χρόνο?! Τι να μάθεις? Μέχρι να πάς ντανγκα ντανγκ το καμπανάκι διάλειμμα, βγαίνεις όξω. Μετά έχουμε γιορτές, καθαροδευτέρες, έχουμε 25η Μαρτίου που θα προλάβεις? Ενώ εγώ 4 χρόνια σχολείο, κάθομαι πήζει το μυαλό μου και βγαίνω αμέσως, παίρνω και το χαρτί, είμαι φτηχιούχος λογιστικής. Άσε που ξέρω προπαίδεια. 5*7=35 με την πρώτη, 6*8=48, 7*8=56. Τώρα μαθαίνω το 8*9.
Rotfl Rotfl Yahoo!

Όταν το παιχνίδι τελειώνει,
ο βασιλιάς και το πιόνι
μπαίνουν στο ίδιο κουτί...
Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 02:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο ρε δημητρη με προλαβες,η καλητερη ελληνικη ειναι για μενα ο ζηκος.
λεει ο ζηκος στον Φερμά.εσεις κυρ Σωτηρη μου σκυλο εχετε η΄τον φαγατε στην κατοχη?....τον κλωτσαει το αφεντικο.τι λυσας λεει ο Ζηκος στο αφεντικο.και η ιστορια συνεχιζετε με απειρα αι΄στο διαολο κλπ....απιστευτη ταινεια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 16:00:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ γελιο!Ελληνικος κινηματογραφος For Ever!!!!Αξεχαστες ταινιες!!!!
Μια ατακα απο τον Μπακαλογατο:

Κωστας Χατζηχρηστος:Η καθαριοτης μανδαμ(φτινει στο ποτιρι για να το καθαρισει και συνεχιζει)ειναι το σπεσιαλ του καταστηματος!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 02:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την ταινια : "Ο Ηλίας του 16ου"

Arrow Κώστας Χατζηχρήστος: Αχ βρε κατακαημένε Βαγγέλη! Μα, το ζήτημα δεν είναι να μου ανοίξεις την όρεξη. Το ζήτημα είναι να μου την κλείσεις...

Arrow Κώστας Χατζηχρήστος: Έβγαλε ένα μάτσο χαρτονομίσματα και έδωσε στην κυρία δέκα χιλιάρικα. Και το μάτσο, μάτσο. Ούτε που χλώμιασε καθόλου...

Arrow Μαρίκα Κρεβατά: Τρέχτε, κύριε πόλισμαν!
Κώστας Χατζηχρήστος: Τι, να παραβγούμε στο τρέξιμο;

Arrow Κώστας Χατζηχρήστος: Α, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Εγώ να τον βρω, εγώ και να τον συλλήψω! Μην είμαστε και πλεονέκτες! Βρέστε τον πρώτα εσείς και μετά με ειδοποιάτε και έρχομαι και τον κάνω αυτόν τον κύριο πέντε παράδες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης