PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

7o Touring: Ελάτη. 3-5 Δεκεμβρίου 2004
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 19:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα ποσοι εχουμε μαζευτει???? Question
Θα μας χωραει το ξενοδοχειο?? Wink
Παρεπιπτοντως με δεχεστε φανταζομαι με το polaki? E? ε?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 22:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε καλά να περάσετε όλοι!!!!! Very happy
Οι εναπομένοντες εδώ.. θα περιμένουμε φώτο! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 22:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλίτσες αύριο ρε Πάνο Laughing

Το ΤΕΙ δυστυχώς είναι ανοικτό και τελικά πριν τις 7 δεν μπορώ να φύγω. Οι "Βόρειοι" θα κατηφορήσετε νωρίτερα ή θα πάμε όλοι μαζί Ελάτη? Cool

Ronin, το καταϊφι μου μη ξεχάσεις... Το θέλω με κόκκινη κορδελίτσα... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 07:03:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη της άσκησης
" ΕΛΑΤΗ 2004 "
παρακαλούνται όπως όλοι οι συμμετέχοντες να βρίσκονται σε 2 ωρη ετοιμότητα..... Armed Silly Armed

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 09:50:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
...... έγραψε:
ξερει κανεις ποση ωρα εναι η καλαμπακα απο κει???
Evil Evil Evil Twisted evil Twisted evil

Απο τα Τρικαλα εφη ειναι περιπου 15 με 20 λεπτα! Ο δρομος ειναι αρκετα καλος με μεγαλες ευθειες αλλα ξεφυτρωνουν και κατι γραμμες του τραινου πολυ μοβορες! Απο Ελατη τωρα πρεπει να ειναι τρια 15 γατι ειναι περιπου στο μισαωρο τα Τρικαλα απο εκει!

Pε φσσσσσστη μου έτσι όπως μας τα λέτε είναι κάτω από τέσσερις ώρες από Aθήνα. Shocked

Δίπλα με λίγα λόγια Laughing

Συγκεκριμενα Αθηνα - Τρικαλα με μεση ταχυτητα 130-140 και απο Δομοκο ειναι 3 ωρες και 30 λεπτα. Τωρα αν ξερεις και λιγο τον δρομο μπορεις να εισαι Τρικαλα σε 2ωρες και 50 λεπτα με 1,4 8ν!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 10:19:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γκρουπ της Λάρισας (εγώ και ο -=Ν4Χ=- Laughing ) θα είμαστε στο ξενοδοχείο κατά τις 9 το βράδυ.

Γιώργη, πριν μπούμε Τρίκαλα θα σου κάνω ένα τηλ μήπως σε πετύχω Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 11:53:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τελευταία μετεωρολογική πρόγνωση :
http://www.forecasts.gr/cf.asp?city_id=141

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 12:34:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα ρε Zαχαρία βάλε και κανένα link για τον καιρό.

Tρεις ολόκληρες σελίδες, χωρίς link.... Shocked

Mόλις φτάσετε στα Tρίκαλα, μπές σ' ένα Internet Cafe και βάλε κι από κει ένα link τι καιρό κάνει...

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 13:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζαχαρια εγω παλι θα σου προτεινα μια λιγο πιο ακριβη αλλα και πολυ πιο ακριβειας λυση:
Αγοραζεις loptop με bluetooth και κανεις συνδεση μεσω το κινητου την ωρα που θα ειμαστε στο δρομο ή μαλλον μπορεις να εισαι Online παρακολουθοντας την προγνωση απο την στιγμη της αναχωρησης μεχρι την αφιξη στη Ελατη μπας και μας ξεφυγει καμια σταγονα βροχης!!!!
Wink Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 13:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας εύχομαι να περάσετε καλά και να μας κάνετε post φωτογραφίες που θα βγάλετε.

Πολύ θα το ήθελα να ερχόμουνα και εγώ αλλά τα οικονομικά είναι χάλια αυτή την περίοδο! Crying or Very sad

Θέλω να ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να είμαι στο επόμενο touring.... Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 13:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Ζαχαρια εγω παλι θα σου προτεινα μια λιγο πιο ακριβη αλλα και πολυ πιο ακριβειας λυση:
Αγοραζεις loptop με bluetooth και κανεις συνδεση μεσω το κινητου την ωρα που θα ειμαστε στο δρομο ή μαλλον μπορεις να εισαι Online παρακολουθοντας την προγνωση απο την στιγμη της αναχωρησης μεχρι την αφιξη στη Ελατη μπας και μας ξεφυγει καμια σταγονα βροχης!!!!
Wink Laughing Laughing

λες..... Confused Confused Confused
τωρα που μου το λετε ολοι με βαζεται σε σκεψεις.... Silly Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 13:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Ζαχαρία, πως θα οδηγήσεις σήμερα;;;;
Δεν είσαι κουρασμένος από το bowling χτες βράδυ;;; Laughing Laughing Wink

Πότε θα παίξουμε μια γύρα;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 13:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ρε Ζαχαρία, πως θα οδηγήσεις σήμερα;;;;
Δεν είσαι κουρασμένος από το bowling χτες βράδυ;;; Laughing Laughing Wink

Πότε θα παίξουμε μια γύρα;;;

ασε ασε 3 παιχνιδια παιξαμε... στις μια φυγαμε... Exclamation

οποτε θες, θα εχει πολυ γελιο.... Silly

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 15:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον η υπερτατη γκαντεμια!!! για να μην πω μ@λ@κι@!!!
Μολις γυρησα απο τον gratsia και το polo εχει ασυχρονιστο ιμαντα και μου ειπε να μην το κινησω μεχρι να φτιαχτει!
Οποτε ακυρη η συμμετοχη μου στην εκδρομη εκτος και αν υπαρχει κανενας συκλαμπιτης που να εχει χωρο στο αμαξακι του για ενα ακομη ατομο!
Υπαρχει κανεις??

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 15:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Christhehealer και Ronin!
Ευχαριστω παιδια!
Λοιπον το ολο σκηνικο με το PSClub ειναι πολυ γα**το!
Ευγε ΜΑΣ!! Multi color

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Δεκ 2004, 20:06:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, είμαι ο πρώτος που καταφέρνω να γράψω το μετα-touring post Razz

Χεχ, τώρα δεν θα μπω στον κόπο να περιγράψω τι έγινε όπως στις Ροβιές που πήγα, απλά θα επισημάνω πως όποιος δεν έρχεται είναι κρίμα να χάνει τέτοιες καταστάσεις Wink

Συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση, συγχαρητήρια στα άτομα που παρευρέθηκαν και περάσαμε μια χαρά χωρίς γκρίνιες και υστερίες και συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο που μας ανέχτηκε Twisted evil Razz

Εύχομαι περισσότερες συμμετοχές στο επόμενο Touring και να είστε όλοι καλά μέχρι τότε! Very happy

Υ.Γ: Ελπίζω να έχετε μάθει να οδηγάτε ή να με βάλετε πρώτο στο καραβάνι γιατί βαριέμαι πλέον να σμπρώχνω Razz (εεε Σίμο?!? Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 00:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ναι, είμαι ο πρώτος που καταφέρνω να γράψω το μετα-touring post Razz

Καλα ας εμενα πιο κοντα και θα σου λεγα πιο θα ηταν ο πρωτος που θα εγραφε εντυπωσεις!!! Cool Cool

Steve έγραψε:
Ροβιές που πήγα, απλά θα επισημάνω πως όποιος δεν έρχεται είναι κρίμα να χάνει τέτοιες καταστάσεις Wink

Και να μπουμε στο κοπο δεν νομιζω πως μπορει να περιγραψουμε με λογια το ολο σκηνικο!!!
Ισως με μια λεξη......:
Multi color Multi color ( ΤΕΛΕΙΑ!!!! ) Multi color Multi color

και αρκετες φωτογραφιες....

Steve έγραψε:
Συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση, συγχαρητήρια στα άτομα που παρευρέθηκαν και περάσαμε μια χαρά χωρίς γκρίνιες και υστερίες και συγχαρητήρια στο ξενοδοχείο που μας ανέχτηκε Twisted evil Razz

Συγχαρητηρια και απο μενα σε ολους οσους συνεβαλαν ωστε αυτο το ΠΣΚ να ειναι τοσο ομορφα διαφορετικο!!! Exclamation Exclamation
Και ενα προσωπικο ευχαριστω στους Ronin και Christhehealer που διευθετησαν την γκαντεμια μου με τον καλυτερο τροπο! (Σας χρωσταω...!)

Steve έγραψε:
Εύχομαι περισσότερες συμμετοχές στο επόμενο Touring και να είστε όλοι καλά μέχρι τότε! Very happy

Δεν προκειται να παθουμε τιποτα ωστε να μην χασουμε το επομενο Touring!!! Wink Wink

Steve έγραψε:
Υ.Γ: Ελπίζω να έχετε μάθει να οδηγάτε ή να με βάλετε πρώτο στο καραβάνι γιατί βαριέμαι πλέον να σμπρώχνω Razz (εεε Σίμο?!? Laughing )

...τρελοκομειο....! Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 07:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ώπα, 2 πράγματα που ξέχασα να επισημάνω!

1) Ευχαριστώ τα παληκάρια που με βοήθησαν στην "δύσκολη στιγμή" (ξέρετε ποιοι είστε Wink )

2) Στο επόμενο ξενοδοχείο ας πάρουμε ένα τηλ πρώτα να δούμε αν θα με χωράει το κρεβάτι ή τουλάχιστον αν θα με σκεπάζουνε ολόκληρο οι κουβέρτες και τα σεντόνια Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 09:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο οσο μπορεσα να ειμαι δηλαδη μεχρι Σαββατο μεσημερι η εκδρομη ηταν φοβερη...χαρηκα που μπορεσα να μιλησω επιτελους με καποιους face to face λυπηθηκα που δυστυχως δεν μπορεσα να γνωριστω με ολους.
Ειχα μια εξοδο στην πρωινη διαδρομη που ειχε ως αποτελεσμα να διαλυθει προφυλακτηρας κ ψυγεια.Γυρισα με γερανο κοινως!!!!!
Η αιτια εντελως ηλιθια...ειχαμε φαει λη την διαδρομη τεζα τα διλιτρα μαζι με τα 2 καυλωμενα 1600 απο πισω (τι κανει το cc?) κ ουσιαστικα στο τελος στο τελος προς το τελος της διαδρομης εκανα τιμονια γιανα αποφυγω μια μεγαλη πετρα που πεταξε ο μπροστα αλλα λογου χαλικιου στην διορθωση το αμαξι δεν ακουσε κ ανεβηκαμε λιγο το βουνο! Sad
Τεσπα....σας ευχαριστω ολους για την στιγμιαια συμπαρασταση....κ Mr.President περιμενω μια νταμιτζανα ε? Laughing Laughing
Παντως πολυ γελιο, πολυ κρασι, κ ακομα περισσοτερα πεζο την επομενη φορα!...τωρα που πηρα φορα δεν αφηνω touring για touring!