Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 01:14:33 Θέμα δημοσίευσης: Απειλή για κατασχέσεις αυτοκινήτων στη Δ. Ελλάδα |
|
|
Αλλαγή ονόματος θα πρέπει να γίνει στην χώρα μας. Ένα του στυλ Ηνωμένες Πολιτείες Ελλάδας πως θα σας φαινόταν; Μόνο έτσι άλλωστε θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν αποφάσεις δικαστικών λειτουργών στην περιφέρεια που προσπαθούν να χωρίσουν νομικά την χώρα. Μία τέτοια απόφαση είναι αυτή που πάρθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην Πάτρα, σε σύσκεψη παρουσία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας εφετών όπου και οριστικοποιήθηκαν τα μέτρα για την οδική ασφάλεια στην περιφέρεια Πατρών που περιλαμβάνει την Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας και εν αγνοία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών αποφασίσθηκε όποιος οδηγός συλλαμβάνεται να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη άνω του 1,1 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος ή υπερβαίνει την ταχύτητα των 140 χιλιόμετρων να οδηγείται στο αυτόφωρο και να κατάσχεται το αυτοκίνητο του.
Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η περιφέρεια της Αχαΐας έχει ανακηρυχθεί σε αυτόνομη πολιτεία ή αν χρειαζόμαστε πλέον διαβατήριο για να περάσουμε από εκεί. Όπως και να έχει, όμως, είναι απαραίτητη διευκρινιστική παρέμβαση του Υπουργείου ιδιαίτερα εν όψει των Χριστουγεννιάτικων μετακινήσεων. Θα κατάσχονται τα αυτοκίνητα στην Πάτρα ή όχι;
Πηγή : autopress.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:01:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά τι γίνεται ρε παιδιά στο νομό Αχαϊας???
Ποιός κάνει κουμάντο εκεί???
Χθες έβλεπα στις ειδήσεις ότι δεκάδες οδηγοί από διάφορα μέρη της Ελλάδας έλαβαν κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα και άλλα αδικήματα στην πόλη της Πάτρας, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν πάει ποτέ στην Πάτρα ή δεν βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη μέρα 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Δεκ 2004, 12:24:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι εγινε λεει??? Καινουριο αυτο παλι??? Τστστστς...Θα κατεβω για Xριστουγεννα στην Ηλεια, λετε να παθω καμια τετοια πλακα???
Οσο για κλησεις σχετικα με το παρκαρισμα που προερχονται απο τις Δημοτικες αστυνομιες πλεον, εχω να δηλωσω ενα περιεργο συμβαν!!! Μου ηρθε μια κληση για παρανομο παρκαρισμα στο κεντρο της Αθηνας, δεν θυμαμαι οδο τωρα, που αφορουσε το αυτοκινητο της μανας μου ομως, το οποιο βρισκεται στον Πυργο Ηλειας!!! Ηταν σε εργασιμη μερα και οχι σε κανενα Σ/Κ, για να πω οτι καποιος απτους γονεις μου ειχε ανεβει Αθηνα, αλλα και να ειχε ανεβει λετε να μην το ηξερα??? Τι να πω...ΑΙΣΧΟΣ!!! 
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|