PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγή 1.4 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 17:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιος steve, Very happy Very happy well done για τις προσπαθειες σου!!!!!! Smile Smile Smile
Το γεγονος και μονο οτι σε πηραν τηλ δειχνει αν μη τι αλλο επαγγελματισμο (ειτε ειναι απο Αμερικη ειτε απο οπουδηποτε αλλου)
Αντε να δουμε τι θα γινει με αυτο το πολυποθητο φιλτρο!!!!!
Ρε συ steve δεν δοκιμαζεις κατι αναλογο και στην BMC????

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 17:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

harist έγραψε:
Ρε συ steve δεν δοκιμαζεις κατι αναλογο και στην BMC????

Το ότι το 206 στο WRC είχε ως σπόνσορα την Green, κάτι μου λέει... δεν ξέρω αν με πιάνεις Wink Μόνο την Green θα εμπιστευτώ για φίλτρο ελευθέρας.

Την BMC μόνο στο "βαρελάκι" της στο οποίο έχει δώσει ρέστα πιστεύω και έχει ικανοποιήσει πολύ κόσμο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 17:46:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο ειχα κανει κι εγω με την ΚΝ και βρηκα και το ΟΕΜ και το εστειλα εδω και μηνες αλλα οσο ειδατε εσεις φιλτρο ειδα κι εγω...αντε να δουμε μηπως με την green δουμε τιποτα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 18:19:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
και βρηκα και το ΟΕΜ

Βρες το πάλι και κάντο post εδώ ή στείλτο με πμ να το προωθήσω Cool

Θα σου είμαι υπόχρεος! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 21:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση ρε παιδια αυτο το ΟΕΜ τι ακριβως ειναι?? Confused Confused Confused

Παράθεση:
Το ότι το 206 στο WRC είχε ως σπόνσορα την Green, κάτι μου λέει... δεν ξέρω αν με πιάνεις Μόνο την Green θα εμπιστευτώ για φίλτρο ελευθέρας.

Ναι αλλα μη ξεχνας οτι και το ''καρο'' του shcumacher στην F1 ειχε και εχει αν δεν κανω λαθος ως σπονσορα την BMC, αυτο κατι μας λεει ετσι δεν ειναι??? Wink Wink Twisted evil

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 22:24:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

harist έγραψε:
Μια ερωτηση ρε παιδια αυτο το ΟΕΜ τι ακριβως ειναι?? Confused Confused Confused

Παράθεση:
Το ότι το 206 στο WRC είχε ως σπόνσορα την Green, κάτι μου λέει... δεν ξέρω αν με πιάνεις Μόνο την Green θα εμπιστευτώ για φίλτρο ελευθέρας.

Ναι αλλα μη ξεχνας οτι και το ''καρο'' του shcumacher στην F1 ειχε και εχει αν δεν κανω λαθος ως σπονσορα την BMC, αυτο κατι μας λεει ετσι δεν ειναι??? Wink Wink Twisted evil

Άλλο F1, άλλο WRC

Άλλο Ferrari, άλλο Peugeot

Προσγειώσου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 22:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως steve δε το εχω κρατησει. με ενα απλο μαιλ στην lion ομως θα στο πουνε, ετσι εκανα κι εγω...ζητα απλα το ΟΕΜ για το φιλτρο μας και θα σου πουνε τον κωδικο.

ωστοσο σταυρο καμμια σημασια δεν εχει αν στο wrc η Peugeot χρησιμοποιει green...πολυ πιο κοντα στην πραγματικοτητα ισως να ειναι το τι χρησιμοποιει η peugeot sport...αν και κατα την γνωμη μου καμμια διαφορα δεν εχει π.χ το Green φιλτρο με το KN φιλτρο ή καποιο άλλο εφαμιλλης ποιοτητας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 22:48:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve προφανως δεν καταλαβες τι εννοω!
δεν ειπα οτι peugeot=ferrari
η οτι f1=wrc
αλλα αν μια μαρκα εξοπλιζει την σερι πρωταθλητρια ομαδα της f1 μαλλον αξιζει να ριξουμε μια ματια στα προιοντα που κατασκευαζει για το αμαξακι μας!!!!ετσι δεν ειναι??
τελοςπαντων θα δω τι μπορω να κανω εγω στο θεμα της bmc!!

Παράθεση:
Μια ερωτηση ρε παιδια αυτο το ΟΕΜ τι ακριβως ειναι??

ευχαριστω για το κλ@σιμο ρε παιδια Crying or Very sad Evil Crying or Very sad

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 22:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να υποφέρουν... Very happy Laughing Laughing

ΟΕΜ σημαίνει Οriginal Equipment of Μanufacturer και δεν είναι άλλα από τα λεγόμενα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, είτε αυτά είναι αμορτισέρ, είτε είναι φίλτρα, κτλ.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Νοέ 2004, 23:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Επειδή δεν μου αρέσει να βλέπω τους άλλους να υποφέρουν...

ΟΕΜ σημαίνει Οriginal Equipment of Μanufacturer και δεν είναι άλλα από τα λεγόμενα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης, είτε αυτά είναι αμορτισέρ, είτε είναι φίλτρα, κτλ.

Να σαι καλα ρε BTS που με εβγαλες απο την αγνοια και την στεναχωρια μου!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 00:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους,

Παιδιά η Green είναι Αγγλική εταιρεία και οχι Αμερικάνικη. Smile

Φιλικά

Speedy100

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 01:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,

Παιδιά η Green είναι Αγγλική εταιρεία και οχι Αμερικάνικη. Smile

Φιλικά

Speedy100

Τότε γιατί info@greenfiltersusa.com? Scratch Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 02:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δειτε και αυτο (κυριως για την πατεντα σου steve την οποια σχεδιαζω να κανω και εγω) Very happy

CRYO² - ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ

Το CryO² σύστημα εισαγωγής αέρα αποτελείται από μία αεροδυναμικά σχεδιασμένη μπάλα με κρυογενικό θάλαμο που είναι τοποθετημένος εσωτερικά σε σωλήνα 10cm. Καθώς ο αέρας περνάει από τη μπάλα, απάγεται θερμότητα και ψύχεται ο αέρας, η πυκνότητά του αλλάζει με αποτέλεσμα να έχουμε δυναμικότερη εισαγωγή στον κινητήρα. Τεστ πάνω σε δυναμόμετρα έδειξαν μείωση της θερμοκρασίας εισερχόμενου αέρα πάνω από 35%. Το CryO² μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κινητήρες turbo και compressor, όσο και σε ατμοσφαιρικούς. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλαπλά συστήματα ψύξης. Η τοποθέτηση του συστήματος ψύξης γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και περιέχει καλάρο σιλικόνης, σφικτήρες και σωλήνα εισαγωγής.

Model: CryO² - Σύστημα εισαγωγής αέρα 76mm
Product No.: 080110

Model: CryO² - Σύστημα εισαγωγής αέρα 63,5mm
Product No.: 080111

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 12:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

CryO² και ZestO²... Τι π@π@ριες είναι αυτές ρε συ Χάρη? Ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα.

Anyway, δικό σου το αμάξι, κάντο ότι θες Cool Μάλλιασε η γλώσσα μου να σου αναλύω τί έχω κάνει και τί κέρδισα και ότι δύσκολα θα πετύχεις τέτοιο όφελος με οτιδίποτε άλλο κάνεις στο αμάξι. Αρκετά.-

Τελικά το τηλεφώνημα ήτανε από Γαλλία... Cool

Παράθεση:
---------- Original Message ----------------------------------
From: MICLLORET@aol.com
Date: Tue, 30 Nov 2004 02:24:12 EST

>Dear Slavios,
>
>Green filter is made in France as you can see our adress on the bottom of my
>mail.
>You have questionned our American importer who send your e.mail to me.
>
>About your problem with Peugeot air filter, you should know that we are
>working very cloesely to this manufacturer since for 10 years now.
>For 206 there are only 2 air filters, may be there is a specific version
>for Greece to avoid tax problems ? We are in contact with Peugeot to clarify
>your problem and make an answer soon.
>
>Best regards
>
>Michel LLORET
>GREEN Air Filter
>Route de Noailles
>60730 Cauvigny - France
>
>Mobile : ...
>Phone : ...
>Fax : ...
>
>

Και η απάντηση μου:

Παράθεση:
Dear Michel,

Good morning. I do know that Green filter is made in France. That is why I am trusting Green for the intake of my car! Your experience in Peugeot cars and in WRC is absolutely respectable.

The 1.4 16v engine was presented last year in November by Peugeot. As I was told at the sales department of Peugeot in Larissa, this engine is for the whole Europe, not only for Greece! I took a picture of my engine bay with my cellular phone (so please forgive me for the bad quality of the picture!). The air filter box is the one marked with a yellow rectangle.

I might have made a mistake with the dimensions, they may be 350x100mm or 100x350mm. But they surely are not 204x168! I hope that I will have the engine and air filter OEM by tomorrow and email them back to you.

Keep in mind that we have the Peugeot Sport Club here in Greece (http://www.psclub.gr) and so far we are 10 registered members (in a total of 1500 members) with the same engine that are waiting for a filter. We would be grateful in case an air filter is made for the engine!

Thank you once again, your interest is appreciated!

Many greetings from Greece.

Άντε να δούμε Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τρι 30 Νοέ 2004, 13:03:25, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 12:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
CryO² και ZestO²... Τι π@π@ριες είναι αυτές ρε συ Χάρη? Ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν βλέπω τέτοια πράγματα.

Ψηλέ φρόνιμα... σεβασμός στην προσπάθεια του καθενός, να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 13:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Steve έγραψε:

Ψηλέ φρόνιμα... σεβασμός στην προσπάθεια του καθενός, να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι...

Αν ίσως είχε μελετήσει την συσκευή αυτή πριν κάνει post, θα είχε σίγουρα κλείσει την σελίδα πριν φτάσει στα μέσα της ανάλυσης που κάνουνε για το CryO² Wink

Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 13:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
konstantinos έγραψε:
Steve έγραψε:

Αν ίσως είχε μελετήσει την συσκευή αυτή πριν κάνει post, θα είχε σίγουρα κλείσει την σελίδα πριν φτάσει στα μέσα της ανάλυσης που κάνουνε για το CryO² Wink

Συμφωνώ, αλλά η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται, σε κάθε περίπτωση, εκ του αποτελέσματος μαθαίνουμε να κρίνουμε και όχι εκ τω πρωτέρω...

Ολοι εδώ μέσα σιγά - σιγά γίναμε "μυρωδιές" και πλέον μάθαμε να αποφεύγουμε τις όποιες κακοτοπιές... και τους όποιους κυνηγούς "τσέπης". Ας είμαστε ολίγον "flexible" (α ρε Σαϊμον, σε έφαγα τώρα) με τους νέους φύλους.

Thank you

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 16:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Σταυρο να ξερεις οτι εχω φτασει 24 χρονων και δεν ανεχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ να υπαινισεται οτι ειμαι η λεω παπαριες.
Και εν πασει περιπτωση και λαθος να κανω (κατι που μπορει να γινεται συχνα στις συζητησεις μεσα εδω, καθως δεν διεκδικω δαφνες καταξιωμενου μηχανικου αυτοκινητων η βελτιωτη η ακομη και πολυ ψαγμενου ατομου, αλλο ειναι το αντικειμενο μου. Με το 206 ασχολουμαι μονο σαν χομπι και οχι πολυ καιρο!!) οφειλεις να διαφωνεις η να υποδεικνυεις το λαθος - αν ξερεις το σωστο - με καλυτερο τροπο!!!!

Πιστευω οτι ειναι λαθος να απορριπτουμε ενα προιον χωρις εκτενες ψαξιμο αν οχι ιδια χρηση!!
Παραθετω εδω απο καποιο αλλο τοπικ.....

Μετρήσεις.

χτες έβαλα ένα σένσορα μέσα στο φιλτροκούτι για να βλέπω την θερμοκρασία του αέρα εκεί μέσα.

λοιπόν.

με δεκα βαθμούς εξωτερική θεροκρασία και χαλαρη βόλτα στην εθνική, ο εισερχόμενος αέρας ήταν 8-10 βαθμοί παραπάνω !!!!

Μετά μέσα στον πειραία είδα και + 20 βαθμούς παραπάνω πράγμα που σημαίνει ότι .

α) όταν το μοτέρ και το μηχανοστάσιο ζεσταθεί, όλο το σύστημα ζεσταίνεται πολύ άρα δεν έχει θερμομόνωση, και

βου) εκεί που βρίσκεται η εισαγωγή ότι και να γίνει δεν ρουφάει κρύο αέρα.

θα κόψω λοιπόν τον εργοστασιακό σωλήν ααπό το φιλτροκουτι και κάτο και θα του βάλω έναν σωλήνα να ρουφάει αέρα από μπροστα. μέσα από τον προφυλακτήρα. έχω βάλει προφυλακτήρα από Gt και ο΄χωρος είναι αφθονος !!!)
και με΄τα θα περάσω μια θερμομόνωση όλο το φιλτροκούτι μέχρι την πεταλούδια του γκαζιού.

έτσι θα έχουμε πολύ ποιό κρύο εισερχόμενο αέρα για σωστή καύση.

Για αυτον τον λογο καθως και γιατι το συγκεκριμενο προιον μου κεντρισε το ενδιαφερον θα το ψαξω το θεμα!!!!
Οσοι πιστοι προσελθετε............ Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 17:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ρε Σταυρακα κοβεις τα φτερα του ανθρωπου; Εγω παντως συμφωνω οτι ο αερας ειναι αρκετα ζεστος και αρα οτι και να χρησιμοποιησουμε για να κρυοσει ο αερας θα εχει αποτελεσματα! Και εγω θελω να καλυψω με θερμομωνοση την εισαγωγη μου αλλα δεν εχω ψαχτει ακομα! Να σας πω μια δικια μου εμπειρια. ειχα μετρηση καποτε με τον μηχανικο μου την θερμοκρασια στην σκουπα και το βαρελακη και βρηκαμε οτι στη σκουπα ηταν αρκετα πιο ψιλα αλλα δεν εχω κοιταξει ακομα τις διαφορες σε δυναμομετρησεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 20:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά νταξ, κάποιος θίχθηκε τώρα και κάτι έγινε Cool Χάρη κάνε ότι θέλεις αγόρι μου, παύω να προσπαθώ να σου δείξω το σωστό, κάτι το οποίο δεν δέχεσαι. Τελικά τζάμπα σάλιο ξοδεύω Wink

Εγώ συνεχίζω το βιολί μου με τα mail.

Επόμενη απάντηση από τον κύριο Michel:

Παράθεση:
Steve,

We have checked with Peugeot about your problem on air filters.

It seems that you have a special 206 for Greece with an airbox coming from a Citroen C3.

Can you please look if the measurement (side to side) are 335 x 104 mm, our part number P950383. Available from our importer Othissi.

Aawaiting your comments, best regards

Michel LLORET
GREEN Air Filter
Route de Noailles
60730 Cauvigny - France

Mobile : ...
Phone : ...
Fax : ...

Αύριο πέφτει λύσιμο στο φιλτροκούτι (γιατί τώρα νύχτωσε και στις 00:00 δουλεύω) και αν είναι όντως αυτές οι διαστάσεις, έχει ήδη φύγει παραγγελία Cool

Τα δέοντα. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης