Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chrisbal Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rally 16V - Peugeot 406 1.8
Ένταξη: 18 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 13:46:56 Θέμα δημοσίευσης: Το αγόρασα εντέλει το Peugeot 406 1.8 16V |
|
|
Εντέλει το αγόρασα το Peugeot 406.
Φανταστικό αμάξι και οχι τοσο αργο. Εχει τα γκαζάκια του. Αλλά είναι φανταστικο στο δρόμο,δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Π.χ Με το rally που εχω οταν βγαίνεις Εθνική απο γεφυρα Βαρυμπόπης μόλις περνάς τον ΑΒ αν πηγαίνεις αριστερή λουρίδα εχει ενα βαθούλωμα ο δρόμος εκεί πηγαινα με το rally 170ΚΜ και με το που επεφτε εκει νόμιζες οτι θα απογειωθείς,ασε που τρόμαζες,με το 406 πέρασα προχτές με την ιδια ταχύτητα και δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήγα για προληπτικούς λόγους για γενικό ξεσκόνισμα στο συνεργείο που πάω και το Rally το μόνο που κάναμε ηταν να αλλάξουμε λάδια,βαλδολίνες,φίλτρο λαδιου και κλιματισμού.Αν και βρήκα ενα χαρτι απο την Lion που το ειχε κάνει sernis στις 14 Σεπτέμβρη. Και κάρτα καυσαεριων είχε περάσει τον Οκτωβριο. Μιλάμε το αμάξι ειναι πρώτο.
Σας ευχαριστώ πάντως για την γνώμη σας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zippy (Βασιλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)
Ένταξη: 08 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 267 Τόπος: newcastle & Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 14:10:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: Το αγόρασα εντέλει το Peugeot 406 1.8 16V |
|
|
chrisbal έγραψε: | Εντέλει το αγόρασα το Peugeot 406.
Φανταστικό αμάξι και οχι τοσο αργο. Εχει τα γκαζάκια του. Αλλά είναι φανταστικο στο δρόμο,δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Π.χ Με το rally που εχω οταν βγαίνεις Εθνική απο γεφυρα Βαρυμπόπης μόλις περνάς τον ΑΒ αν πηγαίνεις αριστερή λουρίδα εχει ενα βαθούλωμα ο δρόμος εκεί πηγαινα με το rally 170ΚΜ και με το που επεφτε εκει νόμιζες οτι θα απογειωθείς,ασε που τρόμαζες,με το 406 πέρασα προχτές με την ιδια ταχύτητα και δεν κατάλαβα τίποτα. Το πήγα για προληπτικούς λόγους για γενικό ξεσκόνισμα στο συνεργείο που πάω και το Rally το μόνο που κάναμε ηταν να αλλάξουμε λάδια,βαλδολίνες,φίλτρο λαδιου και κλιματισμού.Αν και βρήκα ενα χαρτι απο την Lion που το ειχε κάνει sernis στις 14 Σεπτέμβρη. Και κάρτα καυσαεριων είχε περάσει τον Οκτωβριο. Μιλάμε το αμάξι ειναι πρώτο.
Σας ευχαριστώ πάντως για την γνώμη σας. |
Εγω σου ευχομαι καλοριζικο και καλοταξιδο.Αντε να σε δουμε σε καμια συνεβρεση με το καινουργιο γαλλο. 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 01:34:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλορίζικο παλικάρι μου και καλοτάξιδο.... Θα το χαρείς πολυ αυτό το αυτοκίνητο στο λέω.. και ξέρω τι λέω..
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 11:57:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chrisbal με γεια το 406 σου και φυσικα καλοΤΑΞΙΔΟ...
Αλλωστε για τις αλλες (...) ωρες εχεις το μικρο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 21:26:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οδηγικά πάντως είναι πάρα πολύ καλό και πολύ άνετο.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|