Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zippy (Βασιλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)
Ένταξη: 08 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 267 Τόπος: newcastle & Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2004, 22:51:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | http://www.modszone.com/federal/LCF/206Trailer.mp4 (~7mb)
the trailer  |
Δεν μου το ανοιγειιιιιιιιιιιιι 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 05:47:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εισαι σιγουρος? Εγω το ειδα κανονικα και τωρα που ξαναδοκιμασα! Ισως ο media player να μην τα παιζει τα mp4, δεν θυμαμαι, αλλα μιας και επεσες στην περιπτωση, κατεβασε τον vlc player που ειναι μακραν ο καλυτερος player και με δικους του codecs και θα βρεις την υγεια σου μιας και παιζει τα παντα...
Τον κατεβαζεις απο εδω αν θελεις ( http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/0.8.1/win32/vlc-0.8.1-win32.exe ) και ειναι 6-7ΜΒ...
Οσο για το βιντεακι, ΤΕΛΕΙΟ!!! Αντε περιμενουμε το κανονικο βιντεο με ανυπομονησια!!!!
StreetRacing is NOT a crime! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 13:28:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το player το κατεβασα και τον εγκατεστησα.Το προβλημα ομος δεν εντοπιζετε εκει.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το ανοιξω πετιεται το firewall των windows και λεει για restricted content.Εγω του λεω να το διξει και μου λεει save kai open.ΕΕΕ οτι και να πατησω κανει κανενα 5 λεπτο και μετα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το file.Ξερω οτι ειναι προβλημα με το μπρικι μου αλλα δεν ξερω τι.Παντως το κονε δεν ειναι γιατι εχω 3m.
Οργωνω στο net 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Federal (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 14:29:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Hi... Το videακι το έκανα σε mp4 σε μια στιγμή αδυναμίας ( ) σκεπτόμενος ότι όλοι θα είχαν το απαραίτητο codec. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι τα mp4 τα ανοίγει πρωτίστως το Quicktime, οπότε αν δεν θέλετε να μπλέξετε με codecs και ψαξίματα τέτοιου είδους, απλώς κατεβάστε (αν δεν έχετε ήδη) το εν λόγω προγραμματάκι και δείτε το μέσω αυτού.
I need guns... lots of guns |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 13:02:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zippy έγραψε: | Το player το κατεβασα και τον εγκατεστησα.Το προβλημα ομος δεν εντοπιζετε εκει.Το προβλημα ειναι οτι οταν παω να το ανοιξω πετιεται το firewall των windows και λεει για restricted content.Εγω του λεω να το διξει και μου λεει save kai open.ΕΕΕ οτι και να πατησω κανει κανενα 5 λεπτο και μετα μου λεει οτι δεν μπορει να βρει το file.Ξερω οτι ειναι προβλημα με το μπρικι μου αλλα δεν ξερω τι.Παντως το κονε δεν ειναι γιατι εχω 3m.
Οργωνω στο net  |
Windows firewall? Το πρωτο που εκανα οταν εβαλα το SP2 ητανε να κλεισω εντελως τον firewall των windows, ειναι οτι πιο ηλιθιο πραγμα εχει βγαλει η microsoft (μετα τα ιδια τα windows! )!
Αντε ομως αργει το βιντεακι και ανησυχω!!!!!!!!!! Μην με βαλετε τωρα να γυρισω δικο μου! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 21:55:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: |
Windows firewall? Το πρωτο που εκανα οταν εβαλα το SP2 ητανε να κλεισω εντελως τον firewall των windows, ειναι οτι πιο ηλιθιο πραγμα εχει βγαλει η microsoft (μετα τα ιδια τα windows! )! |
Άν είσαι κάπως έμπειρος με υπολογιστές να βάλεις το Zonealarm για firewall. www.zonealarm.com
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Νοέ 2004, 02:03:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζήση ωραίος ρε! Δείξτους πως στρίβει ο γάλλος!
Επειδή με κ****σες όμως, θα εισάγω και εγώ μετά το touring βιντεάκια με driftαρίσματα Είναι κάτι που εδώ και καιρό ήθελα να κάνω αλλά δεν μπορούσα λόγω του ότι δεν έχω webspace και δεν είχα ψηφιακή κάμερα Η κάμερα βρέθηκε, ο χώρος θα βρεθεί κι αυτός τώρα θέλει δεν θέλει 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Νοέ 2004, 13:12:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μλκία είναι ότι έχουμε πολλά εσωτερικά πλάνα, στα οποία απλά δεν φαίνεται τίποτα! Και ο καιρός ήταν πολύ κακός για να δεχτεί ο κάμεραμαν (βλ. Federal) να κάτσει όξω στο κρύο. Ίσως βγούμε προς Ν.Μάκρη σήμερα που χει λιακάδα. Ε, Γιωργάκι; Θα σου πάρω και σόμπα! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 307 cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 00:02:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK αγορι μου εχουμε κανενα νεωτερο απο το βιντεακι?? Αντε μας αναψες με το τρειλερ και μας εχεις αφησει ετσι! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:08:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kavaliotis έγραψε: | SnakeMJK αγορι μου εχουμε κανενα νεωτερο απο το βιντεακι?? Αντε μας αναψες με το τρειλερ και μας εχεις αφησει ετσι!  |
σιμφωνω με τον παιχτη 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Δεκ 2004, 17:15:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χεχεχεχχεχεχ, ελπίζω μέσα στις γιορτές να έχουμε κάτι έτοιμο. Τώρα που βρέχει συχνά έχει πιο πολύ πλάκα. Δεν τρώμε και τα λάστιχα... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.6 GTI (2004)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 02:13:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Χεχεχεχχεχεχ, ελπίζω μέσα στις γιορτές να έχουμε κάτι έτοιμο. Τώρα που βρέχει συχνά έχει πιο πολύ πλάκα. Δεν τρώμε και τα λάστιχα...  |
Ααααα καταλαβα ειναι το λεγομενω μπαινω με τις πορτες και οπου παω!!!! 
zippy the lion |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
HYPER_Piccolo (Γιάννης) Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp
Ένταξη: 29 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 293 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2004, 22:58:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ωραιο το βιντεακι σου... τελικα μια χαρα δουλεια κανει το pinnacle studio ε ?
εχω φτιαξει και εγω 6-7 βιντεκια... αλλα ειναι πιο πολυ "παρουσιαση" και οχι τοσο "δραση" οπως εσενα... δυστηχως τα λαστυχα μου εχουν αρχισει και με εγκαταλειπουν... και πολυ νωρις μαλιστα... μου φενεται οτι οταν ερθει η ωρα για αλαγη θα τα καψω στην καμερα για να γελασουμε
κακγουρε τι καθομαστε και λεμε αλοι κανουν αμαν και πως να παρουν ενα αμαξι και εμεις καιμε τα λαστυχα μας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|