Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:56:26 Θέμα δημοσίευσης: Αναβάθμιση Εγκεφάλου! Πως και γιατί?? |
|
|
Ετοιμάζομαι τώρα να πάω για το ετήσιο και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το τί θα συναντήσω μπροστά μου!Ερώτηση?Vini θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχες πάει στην LION και σου αναβαθμίσαν το πρόγραμμα , λες αν πάω στα κεντρικά για το ετήσιο να φροντίσουν να αναβαθμίσουν και το δικό μου? Θα μου δώσει διαφορά μιας και δεν έχω πειράξει κάτι στον κινητήρα ή σε εξάτμιση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 07:16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206Tomcat έγραψε: | Ετοιμάζομαι τώρα να πάω για το ετήσιο και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το τί θα συναντήσω μπροστά μου!Ερώτηση?Vini θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχες πάει στην LION και σου αναβαθμίσαν το πρόγραμμα , λες αν πάω στα κεντρικά για το ετήσιο να φροντίσουν να αναβαθμίσουν και το δικό μου? Θα μου δώσει διαφορά μιας και δεν έχω πειράξει κάτι στον κινητήρα ή σε εξάτμιση. |
Kαλημέρα...
χμμμ...αν δουλεύει καλά το εργαλείο μην κάνεις τίποτα....περί αναβάθμισης....Αν πρόκειται να το πειράξεις το εργαλείο τότε πήγαινε μετά το πείραγμα να κάνεις αναβάθμιση....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vini στις Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:42:30, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:06:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | 206Tomcat έγραψε: | Ετοιμάζομαι τώρα να πάω για το ετήσιο και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το τί θα συναντήσω μπροστά μου!Ερώτηση?Vini θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχες πάει στην LION και σου αναβαθμίσαν το πρόγραμμα , λες αν πάω στα κεντρικά για το ετήσιο να φροντίσουν να αναβαθμίσουν και το δικό μου? Θα μου δώσει διαφορά μιας και δεν έχω πειράξει κάτι στον κινητήρα ή σε εξάτμιση. |
Kαλημέρα...
χμμμ...αν δουλεύει καλά το εργαλείο μην κάνεις τίποτα....περί αναβάθμισης....Αν πρόκειται να το πειράξεις το εργαλείο τότε πήγαινε μετά το πείραγμα να κάνεις αναβάθμιση.... |
Την ίδια απορία έχω και εγώ.Τον άλλο μήνα πάω για service,αν τους πω για αναβάθμιση,μήπως δεν θα ξέρουν για τί τους λέω-ή μήπως κάνουν πως δεν ξέρουν?Η αναβάθμιση γίνετε μόνο από τα κεντρικά?
Vini,τί επηρεάζει ένα φιλτράκι ή ένα τελικό και προτείνεις αναβάθμιση μετά την τοποθέτησή τους?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 10:58:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Vini έγραψε: | 206Tomcat έγραψε: | Ετοιμάζομαι τώρα να πάω για το ετήσιο και προετοιμάζομαι ψυχολογικά για το τί θα συναντήσω μπροστά μου!Ερώτηση?Vini θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχες πάει στην LION και σου αναβαθμίσαν το πρόγραμμα , λες αν πάω στα κεντρικά για το ετήσιο να φροντίσουν να αναβαθμίσουν και το δικό μου? Θα μου δώσει διαφορά μιας και δεν έχω πειράξει κάτι στον κινητήρα ή σε εξάτμιση. |
Kαλημέρα...
χμμμ...αν δουλεύει καλά το εργαλείο μην κάνεις τίποτα....περί αναβάθμισης....Αν πρόκειται να το πειράξεις το εργαλείο τότε πήγαινε μετά το πείραγμα να κάνεις αναβάθμιση.... |
Την ίδια απορία έχω και εγώ.Τον άλλο μήνα πάω για service,αν τους πω για αναβάθμιση,μήπως δεν θα ξέρουν για τί τους λέω-ή μήπως κάνουν πως δεν ξέρουν?Η αναβάθμιση γίνετε μόνο από τα κεντρικά?
Vini,τί επηρεάζει ένα φιλτράκι ή ένα τελικό και προτείνεις αναβάθμιση μετά την τοποθέτησή τους? |
Λοιπόν όταν το πήρα το αυτοκίνητο μετά την αναβάθμιση το γκάζι ήταν πολύ ευαίσθητο στο πάτημα τόσο που μου έσβησε δύο φορές. Το αυτοκίνητο τράβαγε σίγουρα καλύτερα και το διαπίστωσα και στο δρόμο προς Χαλκίδα στην συνάντηση.
Με το φτωχό μυαλό μου και τις λίγες γνώσεις που έχω σκέφτομαι τα εξής. Εχω αλλάξει φίλτρο με ένα ποιο ελεύθερο της BMC...τίποτα το σπουδαίο δηλαδή. Εχω όμως καταργήσει το μεσαίο τελικό της εξάτμισης με ένα ελευθέρο (σχεδόν σωλήνας) και έχω βάλει και ελεύθερο τελικό. Δηλ. πλέον η έξοδος είναι σίγουρα διαφορετική και λίγο και η είσοδος.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι παράμετροι σίγουρα πειράζονται στον εγκέφαλο που αφορούν την είσοδο, την έξοδο ίσως την κατανάλωση ίσως ακόμη και την ρύθμιση βενζίνης ώστε να υπάρχει ισσοροπία με την νέα είσοδο και έξοδο...
Ισως για αυτό να άλλαξε προς το καλύτερο...
Φυσικά αυτό μπορούσε να γίνει και χωρίς αναβάθμιση αλλά αυτοί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση ώστε να διορθώσουν και το πρόβλημα στην μίζα...(το οποίο φαίνεται ότι λύθηκε!!!)...
Μην με ρωτήσεις αν ξέρω ότι έγινε αναβάθμιση ή απλά έπαιξαν στο λογισμικό που είχα!...!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ψεύτες...ή είναι? Who knows!?!?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vini στις Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:43:52, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:13:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: |
Λοιπόν όταν το πήρα το αυτοκίνητο μετά την αναβάθμιση το γκάζι ήταν πολύ ευαίσθητο στο πάτημα τόσο που μου έσβησε δύο φορές. Το αυτοκίνητο τράβαγε σίγουρα καλύτερα και το διαπίστωσα και στο δρόμο προς Χαλκίδα στην συνάντηση.
Με το φτωχό μυαλό μου και τις λίγες γνώσεις που έχω σκέφτομαι τα εξής. Εχω αλλάξει φίλτρο με ένα ποιο ελεύθερο της BMC...τίποτα το σπουδαίο δηλαδή. Εχω όμως καταργήσει το μεσαίο τελικό της εξάτμισης με ένα ελευθέρο (σχεδόν σωλήνας) και έχω βάλει και ελεύθερο τελικό. Δηλ. πλέον η έξοδος είναι σίγουρα διαφορετική και λίγο και η είσοδος.
Φαντάζομαι ότι κάποιοι παράμετροι σίγουρα πειράζονται στον εγκέφαλο που αφορούν την είσοδο, την έξοδο ίσως την κατανάλωση ίσως ακόμη και την ρύθμιση βενζίνης ώστε να υπάρχει ισσοροπία με την νέα είσοδο και έξοδο...
Ισως για αυτό να άλλαξε προς το καλύτερο...
Φυσικά αυτό μπορούσε να γίνει και χωρίς αναβάθμιση αλλά αυτοί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση ώστε να διορθώσουν και το πρόβλημα στην μίζα...(το οποίο φαίνεται ότι λύθηκε!!!)...
Μην με ρωτήσεις αν ξέρω ότι έγινε αναβάθμιση ή απλά έπαιξαν στο λογισμικό που είχα!...!
Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ψεύτες...ή είναι? Who knows!?!? |
Ok,thanx.
Και όσον αφορά αν γίνετε μόνο στα κεντρικά γνωρίζεις?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:36:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | Ok,thanx.
Και όσον αφορά αν γίνετε μόνο στα κεντρικά γνωρίζεις? |
Γίνεται σε όλα τα εξουσιοδοτημένα αλλά είναι την υπομονής....συνήθως βαριούνται να κάνουν σύνδεση με Γαλλία...οπότε επινοούν και διάφορες δικαιολογίες
π.χ.
Εχει πολύ κίνηση το Ιντερνετ το πρωί! (που κολάει το ιντερνετ?)
Εχουν μπει όλα τα εξουσιοδοτημένα στην Γαλλία και δεν πιάνουμε εύκολα γραμμή!
Ο ηλεκτρολόγος έχει κάποια άλλη δουλειά τώρα ίσως αύριο, μεθάυριο...
Αυτή η δουλειά γίνεται μόνο πολύ πρωί κατά τις 7, ή μετά τις 5 το απόγευμα αλλά είμαστε κλειστά!...
Τα πράγματα αυτά δεν γίνονται έτσι απλά! Θέλει ειδική έγκριση....
Φυσικά στην LION όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 13:47:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanx Vini για τις πληροφορίες , αν είναι τώρα δεν θα την κυνηγήσω την αναβάθμιση άστο για λίγο αργότερα που θα έχει να πάρει ο κινητήρας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 14:56:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα μάγκες την αναβάθμιση μου την κάνανε μπροστά στα μάτια μου και πιστέψτε με δεν έχει καμιά σχέση με Internet!!!
Ένα τροχήλατο μηχάνημα συνδέεται με κάποιες φίσες στο μέρος των ασφαλειών, το μηχάνημα παίρνει ρεύμα από την μπαταρία σας και φορτώνει το καινούριο πρόγραμμα επί τόπου μέσα σε 20 λεπτά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! : Ρωτήστε την τιμή πριν τους πείτε να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού. Σας το λέω για να μην σας τρέχουν στο πρώτο εφημερεύον.

Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 16:04:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά ρε παιδιά λέτε για αναβάθμιση; Τι είναι τελικά; Τι αναβαθμίζουν; Και γίνεται σε όλα τα μοντέλα;
Και αφού τα αυτοκίνητα βγαίνουν με ορισμένα standards και ορισμένες ανοχές, πώς γίνεται να κάνεις update στον εγκέφαλό τους; Τι έιναι, pc; Δεν θα επηρεάσει αυτό τίποτα άλλο;
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 16:13:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Svstouk έγραψε: | Εμένα μάγκες την αναβάθμιση μου την κάνανε μπροστά στα μάτια μου και πιστέψτε με δεν έχει καμιά σχέση με Internet!!!
Ένα τροχήλατο μηχάνημα συνδέεται με κάποιες φίσες στο μέρος των ασφαλειών, το μηχάνημα παίρνει ρεύμα από την μπαταρία σας και φορτώνει το καινούριο πρόγραμμα επί τόπου μέσα σε 20 λεπτά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! : Ρωτήστε την τιμή πριν τους πείτε να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού. Σας το λέω για να μην σας τρέχουν στο πρώτο εφημερεύον.
 |
για πες την τιμη φιλε.
εχω παρει τα χαπια μου μπορω να το αντεξω. αν ειναι πανω απο 30 Ε ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ !!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 17:00:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδια μηπως τα update που κανουν δεν εχουν σχεση με οδηγησιμοτητα (ρυθμισεις αναφλεξης/καυσιμου - χαρτογραφηση κινητηρα) αλλα αλλες παραμετρους του software? Τωρα θα μου πειτε οτι "μα ειδα αμεσως διαφορα με το που το πηρα απ'το Service".. Υπαρχει η πιθανοτητα, με το που γινεται το upgrade να γινονται reset και οι ρυθμισεις, οποτε αυτοματως η οδηγησιμοτητα του αυτοκινητου αλλιωνεται (πχ. καντε μια βολτα, σταματηστε το αμαξι, βγαλτε τον πολο της μπαταριας, ξαναβαλτε τον και ξανακαντε μια βολτα... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!).
Δεν λεω οτι δεν γινεται αλλαγη στη χαρτογραφηση - ειλικρινα δεν ξερω τι κανουν - αλλα πιστευω οτι μπορει να παιζει και αυτο σαν σεναριο...
Τωρα εγω το σκεφτομαι να παω να ρωτησω αν εχουν και για μενα κανα update γιατι βασικα εχω να πατησω σε επισημο συνεργειο Peugeot εδω και 2μιση χρονια οποτε ολο και κατι μπορει να εχει βγει για τον κινητηρα μου... αλλα σκεφτομαι οτι αφου δεν εχω προβληματα μηπως γινει καμια μ***κια και μετα τρεχω... οπως λενε και οι Αμερικανοι "if it ain't broken don't fix it"... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:32:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Ρε παιδια μηπως τα update που κανουν δεν εχουν σχεση με οδηγησιμοτητα (ρυθμισεις αναφλεξης/καυσιμου - χαρτογραφηση κινητηρα) αλλα αλλες παραμετρους του software? Τωρα θα μου πειτε οτι "μα ειδα αμεσως διαφορα με το που το πηρα απ'το Service".. Υπαρχει η πιθανοτητα, με το που γινεται το upgrade να γινονται reset και οι ρυθμισεις, οποτε αυτοματως η οδηγησιμοτητα του αυτοκινητου αλλιωνεται (πχ. καντε μια βολτα, σταματηστε το αμαξι, βγαλτε τον πολο της μπαταριας, ξαναβαλτε τον και ξανακαντε μια βολτα... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!).
Δεν λεω οτι δεν γινεται αλλαγη στη χαρτογραφηση - ειλικρινα δεν ξερω τι κανουν - αλλα πιστευω οτι μπορει να παιζει και αυτο σαν σεναριο...
Τωρα εγω το σκεφτομαι να παω να ρωτησω αν εχουν και για μενα κανα update γιατι βασικα εχω να πατησω σε επισημο συνεργειο Peugeot εδω και 2μιση χρονια οποτε ολο και κατι μπορει να εχει βγει για τον κινητηρα μου... αλλα σκεφτομαι οτι αφου δεν εχω προβληματα μηπως γινει καμια μ***κια και μετα τρεχω... οπως λενε και οι Αμερικανοι "if it ain't broken don't fix it"... |
Alex έχεις δίκιο σε αυτά που λες....και εγώ τα έχω σκεφτεί...Ελα όμως που προσωπικά είχα κάνει την φάση με τους πόλους δύο-τρεις φορές όταν έψαχνα να δω τι γίνεται με την μίζα...
Πάντως χαρτογράφηση χλωμό το κόβω και εγώ να γίνεται....
Ομως το ποιο πιθανό είναι να βελτιώνονται κάποιες παράμετροι ή να μπαίνουν κάποιοι καινούριοι παράμετροι με την αναβάθμιση....άλλωστε το multiplex στα 206 τώρα μπήκε οπότε σίγουρα θα το βελτιώσουν.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 21:33:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Svstouk έγραψε: | Εμένα μάγκες την αναβάθμιση μου την κάνανε μπροστά στα μάτια μου και πιστέψτε με δεν έχει καμιά σχέση με Internet!!!
 |
για πες την τιμη φιλε.
εχω παρει τα χαπια μου μπορω να το αντεξω. αν ειναι πανω απο 30 Ε ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ !!!  |
Θα σε ξενερώσω φίλε μου. Δεν ξέρω πόσο έχει γιατί εμένα μου το έκανε τσάμπα ο ηλεκτρολόγος επ'ευκαιρίας που είχα πάει για το σπασμένο δείκτη λαδιού και είχε χρόνο κι αυτός και μου το έκανε στα πλαίσια λέει της εγγύησης. (Δεν μπορώ να πω, ξηγήθηκε πολύ ωραία το παλικάρι).
Υποπτεύομαι όμως ότι θα πρέπει να κοστίζει γι'αυτό και συνιστώ προσοχή. Αν βρω χρόνο αύριο, θα πάρω τηλέφωνο να τους ρωτήσω έτσι από περιέργεια και θα σου πω. 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 22:29:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως μου ειπαν οτι γινεται με αλλο μηχανημα και οχι με αυτο που κανει τις διαγνωσεις.Ισχυει?
Και φυσικα δεν μου την εκαναν λογω φορτου εργασιας-κλασσικα πραγματα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 01:19:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandros έγραψε: | Παντως μου ειπαν οτι γινεται με αλλο μηχανημα και οχι με αυτο που κανει τις διαγνωσεις.Ισχυει?
Και φυσικα δεν μου την εκαναν λογω φορτου εργασιας-κλασσικα πραγματα |
Με το ιδιο γινεται φιλε Αλεξ...μιλαω εκ πειρας 
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 02:49:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά, λογικά η αναβάθμιση δεν θα χρεώνεται. Αυτό είναι παροχή της Peugeot στους πελάτες της και όχι προϊόν προς πώληση. Όποιος έχει το απαιτούμενο μηχάνημα συνδέεται με Γαλλία, αναβαθμίζει το λογισμικό του δωρεάν και είναι σε θέση να σας αναβαθμίσει δωρεάν. Όταν βελτιώνει το πρόγραμμα ενός εγκεφάλου η Peugeot το κάνει γιατί έχει εντοπίσει κάποιες ατέλειες ή έχει βρει έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας του εγκεφάλου με το ηλεκτρικό σύστημα. Άρα, είναι μία ευγενική δωρεάν παροχή της Peugeot στους πελάτες της που την εμπιστεύθηκαν και προτίμησαν τα προϊόντα της. Μην τυχόν σας ξεγελάσει κανείς πουλώντας σας φούμαρα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 08:55:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | Παιδιά, λογικά η αναβάθμιση δεν θα χρεώνεται. Αυτό είναι παροχή της Peugeot στους πελάτες της και όχι προϊόν προς πώληση. Όποιος έχει το απαιτούμενο μηχάνημα συνδέεται με Γαλλία, αναβαθμίζει το λογισμικό του δωρεάν και είναι σε θέση να σας αναβαθμίσει δωρεάν. Όταν βελτιώνει το πρόγραμμα ενός εγκεφάλου η Peugeot το κάνει γιατί έχει εντοπίσει κάποιες ατέλειες ή έχει βρει έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας του εγκεφάλου με το ηλεκτρικό σύστημα. Άρα, είναι μία ευγενική δωρεάν παροχή της Peugeot στους πελάτες της που την εμπιστεύθηκαν και προτίμησαν τα προϊόντα της. Μην τυχόν σας ξεγελάσει κανείς πουλώντας σας φούμαρα.
 |
Πολύ μου άρεσε αυτό το post!
"Αναβάθμιση δωρεάν","ευγενική παροχή","βελτίωση προγράμματος","στους πελάτες που την εμπιστεύτηκαν"...
Ωραίες λεξούλες,συνήθως όμως μακρυά από την ελληνική πραγματικότητα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Johnny (Γιάννης) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001
Ένταξη: 23 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 20:16:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδιά η αναβάθμιση αφορά μόνο για τα μοντέλα με multiplexing ή και για τα προηγούμενα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Οκτ 2002, 00:11:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Johnny έγραψε: | ρε παιδιά η αναβάθμιση αφορά μόνο για τα μοντέλα με multiplexing ή και για τα προηγούμενα; |
Και για τα προηγουμενα ομως το δικο μου που ηδη εχω κανει 1 αναβαθμιση
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|