PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αντιπρόσωποι!!! Παράπονα και επιβραβεύσεις.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Είστε ευχαριστημένος από την after sales Εξυπηρέτηση?
Nαι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος
7%
 7%  [ 5 ]
Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα
14%
 14%  [ 10 ]
Αντιμετώπισα μικροπροβλήματα αλλά όχι κάτι το σημαντικό
17%
 17%  [ 12 ]
Οχι , γιατί δεν αντιμετώπισαν το πρόβλημα με την δέουσα σοβαρότητα
35%
 35%  [ 24 ]
Δεν ξαναπατάω εκεί μέσα
23%
 23%  [ 16 ]
Σύνολο Ψήφων : 67

Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 13:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206cc έγραψε:
Γειά σας. Είμαι καινούργιος χρήστης και πολύ ευχαριστημένος που βρήκα αυτό το site.Αρχές Οκτωβρίου περιμένω το καινούργιο μου 206cc.
Με αυτά που διάβασα εδώ έχω τρομάξει ήδη.
Περιμένω να δώ εάν θα έχει προβλήματα στεγανότητας, ή εάν θα βγάλει πρόβλημα λόγω multiplex.
Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν ένα 106 rallye το οποίο αγοράστηκε το Φεβρουάριο του 2002 και είχε ένα χρόνο εγγύηση.Με το που το πήρα κατάλαβα ότι χρειαζόταν τουλάχιστον ευθυγράμμιση.Αυτή ήταν και η αιτία για να βρεθώ πρώτη φορά σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Peugeot.
Την επόμενη μέρα, από την μέρα που το παρέλαβα, πήγα και μου είπαν ότι πρώτα πρέπει να το αφήσω να κάνει 1000km και μετά να εάν έχω πρόβλημα να τους το ξαναπάω. Μετά τα 1000km και ενώ επέμενα για ευθυγράμμιση μου την έκαναν και μου είπαν ότι είχα δίκιο (χρειάζοταν).
Στη συνέχεια ζήτησα αλλαγή και των ψαλιδιών γιατί και πάλι δεν το έβλεπα καλό. Αρνήθηκαν οτιδήποτε άλλο ακόμα και αλλαγή ελαστικών. Αυτά έγιναν σε συνενόηση και με την LION (τηλεφωνική επικοινωνία).
Προτείνω λοιπόν για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας να προτείνουμε σύμφωνα με την εμπειρία μας καλά και κακά συνεργεία (εξουσιοδοτημένα και όχι).

Καλοσώρισες!
Σε διαβεβαιώ ότι από το multiplex δεν θα έχεις προβλήματα.... Τα προβλήματα (αν υπάρξουν) θα είναι ηλεκτρονικά και θα αφορούν πιθανή αναβάθμιση του λογισμικού του εγκεφάλου. Σε περίπτωση που θα έχεις τέτοιο πρόβλημα προτείνω να απευθυνθείς κατευθείαν στην LION.

Για άλλα πιθανά προβλήματα...π.χ. στεγανότητα θα σου πρότεινα πριν κάνεις οτιδήποτε να διαβάσεις καλά την εγγύηση και το κομμάτι που αφορά την στεγανότητα του 206CC όπως και την σωστή χρήση του.

Οσο για τα καλά συνεργεία που αναφέρεις....(όπως ανέφερε και ο φίλος SIDOBRE σε κάποιο άλλο σημείο) μάλλον είναι θέμα σωστής και καλής εξυπηρέτησης και όχι στην περίπτωση προβλημάτων που δεν επιλύονται....οπότε με λίγη καλή θέληση, και πληροφόρηση (ε! και με κανένα καντηλάκι... Wink ) θα λύσεις πιθανά προβλήματα που θα έχεις....
Το οποίο φυσικά και δεν εύχεται κανείς....

Με το καλό να πάρεις το εργαλείο...και καλοτάξιδο!!!! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Σεπ 2002, 15:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθες στην παρέα και από μένα αδερφέ.
Σιδερένιο, καλορίζικο και καλοτάξιδο σου εύχομαι το καινούργιο σου αυτοκίνητο.
Μην μασάς. Τίποτα δεν θα βγάλει. Καινούργιο αυτοκίνητο είναι. Τώρα οτιδήποτε βγάλει, μικρό ή μεγάλο, εδώ είμαστε εμείς και η Lion. Μην ανησυχείς όμως, και το κυριότερο, μην είσαι καχύποπτος γιατί αν είσαι από εκεί θα αρχίσουν όλα. Απλά απολαυσέ το. Γι αύτο άλλωστε παίρνεις Peugeot. Laughing Razz

Υ.Γ. Όσο για το θέμα στεγανότητας, πόσοι είχαν πρόβλημα εδώ μέσα; Εγώ σήμερα προσπάθησα 3 φορές να κλείσω την πόρτα του συνοδηγού, η οποία κάθε φορά που έκλεινε έκανε πολύ "ακριβό" ήχο και κούφιο αθόρυβο! Αν αυτό δεν είναι στεγανότητα, τότε τι είναι; Και σήμερα που έγινε της π******ς από βροχή υπήρχε καλύτερο τέστ επί 4 ώρες σε 7 bar καταρρακτών;

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλη Σεπτεμβρίου. Παραγγέλνω από την Lion αντιστρεπτική εμπρός 20χιλ, αντιστρεπτική πίσω 21χιλ και δύο ράβδους στρέψης 19,5χιλ. Τους εξήγησα ότι έχω το 1.6 16V και θέλω να βάλω τις ράβδους του 2λιτρου. Αφού με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος της Lion ότι ταιριάζουν στο 206 μου, φεύγω ανυπόμονος μέχρι την ημέρα παραλαβής.
Μετά από μία εβδομάδα πήγα και τα παρέλαβα. Στο συνεργείο (όχι εξουσιοδοτημένο) διαπίστωσα ότι η μπροστινή δεν ταιριάζει, επειδή η δική μου κάνει κούρμπα στη μέση γιατί περνά από κάτω η εξάτμιση, ενώ η του 2λιτρου είναι ευθεία. Παίρνω τηλέφωνο στη Lion για να αναφέρω το γεγονός και να ζητήσω να παραγγείλουν την σωστή.

Στιχομυθία με τον υπεύθυνο του τμήματος ανταλλακτικών:
Μιλτ: Ο κ. τάδε;
Lion: Μάλιστα!
Μιλτ: Είμαι αυτός που ήρθε πριν από μία ώρα και πήρε τις αντιστρεπτικές...
Μιλτ: Μου δώσατε λάθος αντιστρεπτική.
Lion: Και τί θέλετε να γίνει τώρα; Shocked
Μιλτ: Να παραγγείλουμε την σωστή!
Lion: Και που να βρούμε την σωστή; Shocked
Μιλτ: Εσείς θα μου πείτε!
Lion: Μα δεν ξέρω τί μου ζητάτε κύριε! Shocked
Μιλτ: Σας παρήγγειλα εμπρός αντιστρεπτική 20χιλ και μου δώσατε του 2λιτρου που είναι 20χιλ αλλά δεν ταιριάζει. Η δική μου έχει κούρμπα στη μέση ενώ η του 2λιτρου που μου δώσατε είναι ευθεία!
Lion: Μα τί είναι αυτά που ζητάτε; Πείτε μου εσείς ποιά αντιστρεπτική θέλετε! Shocked
Μιλτ: Σκοπεύετε να με βοηθήσετε; Ή μήπως πρέπει να απευθυνθώ αλλού;
Lion: Καλά! Πείτε μου τί θέλετε! Shocked Shocked Shocked
Μιλτ: ....Έχει βγει 206 1.6 16V σε δύο εκδόσεις. Η μία λέγεται Normal και η άλλη Heavy Duty! Δείτε τί αντιστρεπτική εμπρός φοράει η έκδοση Heavy Duty!
Lion: Χμμμ! ......... Φοράει 20χιλ και είναι με κούρμπα!
Μιλτ: Ωραία! Αυτήν θέλω!
Lion: Θα έρθει από Γαλλία και μπορεί να αργήσει...
Μιλτ: Δεν πειράζει! Την παραγγέλνω!
Lion: Θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα! Shocked
Μιλτ: Έγινε! Πότε να σας φέρω την λάθος αντιστρεπτική;
Lion: Όταν έρθει η σωστή για παραλαβή!

(Φανταστείτε τί θα γινόταν εάν δεν ήξερα τί ήθελα!)

Μετά ζητάει τον μηχανικό μου και του λέει ότι όλο με τέτοιες μλκίες ασχολείται και τους έχει πρήξει με τις μετατροπές του (πελάτες του είναι και το Rallye Club). Εκτός από αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά προς τον μηχανικό, καιρός να αποκαλυφθεί ότι τα ανταλλακτικά που πουλάει η Lion στα ανεξάρτητα συνεργεία τα δίνει σε τιμή λιανικής!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Γι αυτό και τα παρήγγειλα εγώ και όχι το συνεργείο!

Έτσι σνομπάρει η Lion όχι μόνο όλα τα ανεξάρτητα συνεργεία, αλλά και όσους δεν είναι πλέον πιστοί πελάτες των συνεργείων της (όχι ότι φέρεται διαφορετικά στους πιστούς πελάτες της)....

Αφιερωμένη από τον Miltella με συμπόνια, σε όλους τους απανταχού Έλληνες Πεζόφιλους και πελάτες της Lion.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 16:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Τέλη Σεπτεμβρίου. Παραγγέλνω από την Lion αντιστρεπτική εμπρός 20χιλ, αντιστρεπτική πίσω 21χιλ και δύο ράβδους στρέψης 19,5χιλ. Τους εξήγησα ότι έχω το 1.6 16V και θέλω να βάλω τις ράβδους του 2λιτρου. Αφού με διαβεβαίωσε ο υπάλληλος της Lion ότι ταιριάζουν στο 206 μου, φεύγω ανυπόμονος μέχρι την ημέρα παραλαβής.
Μετά από μία εβδομάδα πήγα και τα παρέλαβα. Στο συνεργείο (όχι εξουσιοδοτημένο) διαπίστωσα ότι η μπροστινή δεν ταιριάζει, επειδή η δική μου κάνει κούρμπα στη μέση γιατί περνά από κάτω η εξάτμιση, ενώ η του 2λιτρου είναι ευθεία. Παίρνω τηλέφωνο στη Lion για να αναφέρω το γεγονός και να ζητήσω να παραγγείλουν την σωστή.

Στιχομυθία με τον υπεύθυνο του τμήματος ανταλλακτικών:
Μιλτ: Ο κ. τάδε;
Μιλτ: Είμαι αυτός που ήρθε πριν από μία ώρα και πήρε τις αντιστρεπτικές...
Μιλτ: Μου δώσατε λάθος αντιστρεπτική.
Lion: Και τί θέλετε να γίνει τώρα; Shocked
Μιλτ: Να παραγγείλουμε την σωστή!
Lion: Και που να βρούμε την σωστή; Shocked
Μιλτ: Εσείς θα μου πείτε!
Lion: Μα δεν ξέρω τί μου ζητάτε κύριε! Shocked
Μιλτ: Σας παρήγγειλα εμπρός αντιστρεπτική 20χιλ και μου δώσατε του 2λιτρου που είναι 20χιλ αλλά δεν ταιριάζει. Η δική μου έχει κούρμπα στη μέση ενώ η του 2λιτρου που μου δώσατε είναι ευθεία!
Lion: Μα τί είναι αυτά που ζητάτε; Πείτε μου εσείς ποιά αντιστρεπτική θέλετε! Shocked
Μιλτ: Σκοπεύετε να με βοηθήσετε; Ή μήπως πρέπει να απευθυνθώ αλλού;
Lion: Καλά! Πείτε μου τί θέλετε! Shocked Shocked Shocked
Μιλτ: ....Έχει βγει 206 1.6 16V σε δύο εκδόσεις. Η μία λέγεται Normal και η άλλη Heavy Duty! Δείτε τί αντιστρεπτική εμπρός φοράει η έκδοση Heavy Duty!
Lion: Χμμμ! ......... Φοράει 20χιλ και είναι με κούρμπα!
Μιλτ: Ωραία! Αυτήν θέλω!
Lion: Θα έρθει από Γαλλία και μπορεί να αργήσει...
Μιλτ: Δεν πειράζει! Την παραγγέλνω!
Lion: Θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα! Shocked
Μιλτ: Έγινε! Πότε να σας φέρω την λάθος αντιστρεπτική;
Lion: Όταν έρθει η σωστή για παραλαβή!

(Φανταστείτε τί θα γινόταν εάν δεν ήξερα τί ήθελα!)

Μετά ζητάει τον μηχανικό μου και του λέει ότι όλο με τέτοιες μλκίες ασχολείται και τους έχει πρήξει με τις μετατροπές του (πελάτες του είναι και το Rallye Club). Εκτός από αυτήν την προσβλητική συμπεριφορά προς τον μηχανικό, καιρός να αποκαλυφθεί ότι τα ανταλλακτικά που πουλάει η Lion στα ανεξάρτητα συνεργεία τα δίνει σε τιμή λιανικής!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Γι αυτό και τα παρήγγειλα εγώ και όχι το συνεργείο!

Έτσι σνομπάρει η Lion όχι μόνο όλα τα ανεξάρτητα συνεργεία, αλλά και όσους δεν είναι πλέον πιστοί πελάτες των συνεργείων της (όχι ότι φέρεται διαφορετικά στους πιστούς πελάτες της)....

Αφιερωμένη από τον Miltella με συμπόνια, σε όλους τους απανταχού Έλληνες Πεζόφιλους και πελάτες της Lion.

το πιο εντυπωσιακο σημειο ειναι εκει που λες : "Σκοπεύετε να με βοηθήσετε; Ή μήπως πρέπει να απευθυνθώ αλλού;"
καταλαβαινει τι θα ακολουθουσε και αλλαζει καπως σταση.

Παλι καλα που δεν σου ειπαν οτι δεν παιρνουν πισω τη λαθος αντιστρεπτικη.

Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 16:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ 1ο ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Wink
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Σ'ΑΥΤΟ....

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 19:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε όχι και sorry!Αν είσαι ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση αυτό έπρεπε να ψηφίσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BYRON206 έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ SORRY ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ 1ο ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!
ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Wink
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Σ'ΑΥΤΟ....

Ε ρε που φτάσαμε, να ζητάμε συγνώμη επειδή είμαστε ικανοποιημένοι με το συνεργείο μας.... Shocked
Αλήθεια BYRON σε πιο πηγαίνεις ή το έχεις πει και δεν το θυμάμαι;
(Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μου΄ χει σπασει τα νευρα αυτο με τα περι διαφημησης.
Στο τελος δεν θα μιλαμε καθολου μη τυχον αναφερουμε καμια φιρμα και θεωρηθει διαφημηση΄;
Δηλ. οταν μιλαω με τους φιλους μου και τους λεω πως εχω Peugeot αυτο ειναι διαφημηση;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.
οπου σταθεις και οπου βρεθεις, ειδικα σε τηλεοραση/ραδιοφωνα εκει που μιλανε ξαφνικα σου πετανε κατι ασχετο για να μη θεωρηθει διαφημηση αυτο που θελουν να πουν.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
θελω να μπορω να μιλαω ελευθερα και αν κανω διαφημιση ΜΕΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ μου . Στο κατω κατω εγω θιγομαι που "διαφημηζω" χωρις οφελος χωρις να πληρωνομαι.
Τι στο καλο τους νιαζει τους αλλους;
ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΩ ΚΑΝΕΝΑ!!!!
Αλλα αμα βρω ενα μαστορα της προκοπης θα το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΩ και θα τον συστησω σε ολους. και μπραβο του και του αξιζει.
Αλλα δεν θα βαλω φιμωτρο στο στομα μου μην τυχον και πω coca cola και θιχτει η PEPSI για παραδειγμα.
Αυτα και συγνωμη για τον τονο, δεν τα΄βαλα με κανενα σας αλλα με τη νοοτροπια που κυκλοφορει εδω και 1-2 χρονια και που αρχισε με τις περιφημες "γκριζες διαφημησεις" και τα Μ.Μ.Ε.
Ο φιλος theflame δεν ειπε κατι κακο , απλα εμενα με "τιναξε" λιγο η συγκεκριμενη φραση.
Τελος αν το post ειναι ψιλοασχετο ας το τοποθετησουν οι admins οπου θελουν. Εγω το εβαλα εδω ορμωμενος απο το "ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημηση" του φιλου theflame.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ για να μην παρεξηγηθω::: Δεν εχω τιποτα με τα posts των παιδιων του forum . ετσι;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:20:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Στο τελος δεν θα μιλαμε καθολου μη τυχον αναφερουμε καμια φιρμα και θεωρηθει διαφημηση΄;
Δηλ. οταν μιλαω με τους φιλους μου και τους λεω πως εχω Peugeot αυτο ειναι διαφημηση;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.
οπου σταθεις και οπου βρεθεις, ειδικα σε τηλεοραση/ραδιοφωνα εκει που μιλανε ξαφνικα σου πετανε κατι ασχετο για να μη θεωρηθει διαφημηση αυτο που θελουν να πουν.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
θελω να μπορω να μιλαω ελευθερα και αν κανω διαφημιση ΜΕΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ μου . Στο κατω κατω εγω θιγομαι που "διαφημηζω" χωρις οφελος χωρις να πληρωνομαι.
ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΩ ΚΑΝΕΝΑ!!!!
Αλλα αμα βρω ενα μαστορα της προκοπης θα το ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΩ και θα τον συστησω σε ολους. και μπραβο του και του αξιζει.
Αλλα δεν θα βαλω φιμωτρο στο στομα μου μην τυχον και πω coca cola και θιχτει η PEPSI για παραδειγμα.
Αυτα και συγνωμη για τον τονο, δεν τα΄βαλα με κανενα σας αλλα με τη νοοτροπια που κυκλοφορει εδω και 1-2 χρονια και που αρχισε με τις περιφημες "γκριζες διαφημησεις" και τα Μ.Μ.Ε.
Ο φιλος theflame δεν ειπε κατι κακο , απλα εμενα με "τιναξε" λιγο η συγκεκριμενη φραση.
Τελος αν το post ειναι ψιλοασχετο ας το τοποθετησουν οι admins οπου θελουν. Εγω το εβαλα εδω ορμωμενος απο το "ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημηση" του φιλου theflame.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ για να μην παρεξηγηθω::: Δεν εχω τιποτα με τα posts των παιδιων του forum . ετσι;;;;

Καμία παρεξήγηση καλέ μου DimiP από εμένα.
Είμαι 1000% μαζί σου, και η τοποθέτησή μου στο προηγούμενο post ήταν καθαρά θέμα ευγένειας. Άλλωστε υπάρχει και το PM έτσι; Wink

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 20:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ LION HELLAS ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΛΕΥΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ NISSAN ΕΙΧΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT (LION HELLAS) ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ CONECTIONS.....BEBAIA THN ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ.....ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.....ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ LH.
TO SORRY ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ LH......THATS ALL

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 07:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΩ ΚΑΝΕΝΑ!!!!

Καλημέρα!
Jim τι έγινε βρε φίλε? Γιατί τα πήρες στην κράνα?
Φίλε το έχουμε ξαναπεί ότι το board είναι ελεύθερο και μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις αρκεί να μην χρησιμοποιείς το όνομα του υπό ίδρυση συλλόγου. Φυσικά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς υβριστικές εκφράσεις αλλά και αυτό είναι υπομενικό.

Αρα μπορείς να διαφημίζεις μαγαζιά, συνεργεία, προιόντα και ότι άλλο θέλεις. Αλλωστε μόνο έτσι θα πληροφορηθούν και οι υπόλοιποι και το BOARD για καλές και κακές υπηρεσίες. Φυσικά μπορείς να κάνεις και παρεμβάσεις και κριτική σε απόψεις άλλων. Αλλωστε για αυτό τον φτιάξαμε το χώρο αυτό για να επικοινωνούμε και όχι για να σταματήσουμε την επικοινωνία μας.

Και όπως καταλαβαίνεις σε περίπτωση που δεν κάναμε τα παραπάνω τότε καλύτερα να το κλείναμε το μαγαζί.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 16:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΔΕΝ ΔΥΣΦΗΜΩ ΚΑΝΕΝΑ!!!!

Καλημέρα!
Jim τι έγινε βρε φίλε? Γιατί τα πήρες στην κράνα?
Φίλε το έχουμε ξαναπεί ότι το board είναι ελεύθερο και μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις αρκεί να μην χρησιμοποιείς το όνομα του υπό ίδρυση συλλόγου. Φυσικά καλό θα είναι να μην χρησιμοποιείς υβριστικές εκφράσεις αλλά και αυτό είναι υπομενικό.

Αρα μπορείς να διαφημίζεις μαγαζιά, συνεργεία, προιόντα και ότι άλλο θέλεις. Αλλωστε μόνο έτσι θα πληροφορηθούν και οι υπόλοιποι και το BOARD για καλές και κακές υπηρεσίες. Φυσικά μπορείς να κάνεις και παρεμβάσεις και κριτική σε απόψεις άλλων. Αλλωστε για αυτό τον φτιάξαμε το χώρο αυτό για να επικοινωνούμε και όχι για να σταματήσουμε την επικοινωνία μας.

Και όπως καταλαβαίνεις σε περίπτωση που δεν κάναμε τα παραπάνω τότε καλύτερα να το κλείναμε το μαγαζί.... Wink Wink Wink

Οπως το πες ακριβως, τα πηρα λιγο οχι γιατι φταιει ο οπιοςδηποτε.
απλα μου χτυπησε καμπανακι , χωρις ξαναλεω να φταει κανεις.
thanks.

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Οκτ 2002, 23:46:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Οπως το πες ακριβως, τα πηρα λιγο οχι γιατι φταιει ο οποιοσδηποτε.
απλα μου χτυπησε καμπανακι , χωρις ξαναλεω να φταιει κανεις.
thanks.

Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί που ακούνε το καμπανάκι όταν χτυπάει (κι ας μην χτυπάει τελικά)... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Τους πέταξα στα μούτρα και μια ΚΑΡΤΑ! Τους ειπα ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ!!!!! Και τους προσκαλεσα Evil και στην ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ!!!!

Επαθαν ΚΑΡΔΙΑΚΗ.....ΚΟΙΤΑΖΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ....ΨΑΧΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ....ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!!!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

χι!χι!χι!

Και από ότι φαίνεται το όνομα του 206 club έχει βουήξει για τα καλά μέσα στην
Lion, αφού και ο τεχνικός (ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός !!!) που μίλησα
σήμερα, μου είπε ότι το γνωρίζει όταν του το ανέφερα. Δυστυχώς δεν
ασχολείται και πολύ με το internet, αλλά ελπίζει κάποια στιγμή να μπει στο
forum έστω και για λίγο. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ LION ΠΟΥ
ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ (ότι και αν σημαίνει αυτό).

Επίσης είναι και ο ίδιος κάτοχος ενός 206 1.6 το οποίο έχει δυναμομετρήσει
και του έχει βγάλει 120hp (έχει κάνει κάτι μικροβελτιώσεις αλλά λόγω της
πίεσης της δουλειάς δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω παραπάνω).

"Οι υπεύθυνοι του marketing αλλά και του service δυστυχώς είναι
υποχρεωμένοι να μιλάνε τις περισσότερες φορές με τυποποιημένες
απαντήσεις και να μην δίνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις. Είναι κάτι που
γίνεται λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και το γνωρίζουμε ότι
αποτελεί πρόβλημα".

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Οκτ 2002, 15:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

"Οι υπεύθυνοι του marketing αλλά και του service δυστυχώς είναι
υποχρεωμένοι να μιλάνε τις περισσότερες φορές με τυποποιημένες
απαντήσεις και να μην δίνουν τις απαραίτητες εξηγήσεις. Είναι κάτι που
γίνεται λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και το γνωρίζουμε ότι
αποτελεί πρόβλημα".

Αυτό είναι σωστό.Αν μπορούσαμε όμως να έχουμε κάποιες απαντήσεις off the record?Αν ο τεχνικός έχει την καλή θέληση και τις γνώσεις να βοηθήσει,θα μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε εκτός υπηρεσίας και να μάθουμε κάποια πράγματα "από μέσα".

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 03:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:

Αν μπορούσαμε όμως να έχουμε κάποιες απαντήσεις off the record?Αν ο τεχνικός έχει την καλή θέληση και τις γνώσεις να βοηθήσει,θα μπορούσαμε να τον πλησιάσουμε εκτός υπηρεσίας και να μάθουμε κάποια πράγματα "από μέσα".

Μπορείς, αλλά δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο; Μετά από ένα κοπιαστικό οκτάωρο να τον πιάνει ο κάθε παλαβός και να τον ρωτάει τα δικά του;

Πρέπει να αλλάξει πολιτική αντιμετώπισης φανατικών πελατών η ίδια η Lion!

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 08:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Μπορείς, αλλά δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο; Μετά από ένα κοπιαστικό οκτάωρο να τον πιάνει ο κάθε παλαβός και να τον ρωτάει τα δικά του;

Πρέπει να αλλάξει πολιτική αντιμετώπισης φανατικών πελατών η ίδια η Lion!

Το θέμα είναι να μην το δει σαν αγγαρεία αλλά σαν πράξη καλής θέλησης προς ένα ευρύτερο κοινό "παλαβών" και όχι σε καθένα μεμονωμένα.Όλοι ξέρουμε ποια είναι τα 5-10 σημαντικότερα θέματα που μας καίνε και εκεί ζητάμε διευκρινήσεις.Και δεν χρειάζεται να μαζευτούμε 40 νοματέοι αλλά μια ολιγομελής επιτροπή (3-5 άτομα είναι καλά).

Δεν είπα ότι είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο,αλλά μία προσπάθεια αξίζει...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 09:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry teoman αλλα δεν θα συμφωνουσα μαζι σου.
νομιζω πως καλυτερα θα ηταν να προοθησουμε τη λυση του να βρουμε 1-2-3 η παραπανω καλα συνεργεια που θα μας εξυπηρετουν και θα ειναι προθυμοι να βοηθησουν και να απαντησουν στις αποριες μας. πανω απολα ομως θα τους εμπιστευομαστε γιατι θα κανουν καλα τη δουλεια τους.
ετσι κι εμεις θα πηγαινουμε για τα sevice μας και τις επισκευες μας και αυτοι θα πληρωνονται αλλα και θα απαντουν οσο προθυμα γινεται στις αποριες μας.
και ισως εαν καταλαβουν την standard πελατεια του club που θα αυξησει τα εσοδα τους να μας δουν και διαφορετικα και να μην βαρυγκομουν οταν βλεπουν ενα τυπα με 206 να ρωτα για ο,τι του κατεβει στο κεφαλι.
Αλλα ολα προερχονται και ξεκινουν απο τον εντοπισμο τετοιων μαστορων που σπανιζουν...
Το να μαζευτει επιτροπη η "παρεα" απο 3-4 ατομα και να πανε να μιλησουν με καποιο τεχνικο της οποιαςδηποτε εταιριας μου θυμιζει λιγο συνδικαλιστες που πανε για παραπονα στον υπουργο.
Βεβαια εμεις τη δουλεια μας θελουμε να κανουμε και να λυσουμε τις αποριες μας αλλα μετα τι;;; αντε και μαθαμε αυτα που μας απασχολουν...μετα θα παψουν να υπαρχουν αποριες; η θα μαζευομαστε καθε 2 μηνες να πηγαινουμε επισκεψη να λυνουμε αποριες;;
Πιστευω πως πρεπει οργανωμενα μετα την "νομιμοποιηση" του club να κινηθουμε για ευρεση συνεργειων που θα καλυπτουν τις αναγκες μας.
Βεβαια ακομα και τωρα μπορουμε να ψαχνουμε. Ηδη υπαρχει καποιος υποψηφιος της εμπιστοσυνης μας στη Δαφνη και ειναι υπο checkαρισμα μεχρι στιγμης.
αν υπαρχει αντιλογος , ειμαι εδω να τον ακουσω .
τα λεμε φιλε.

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 09:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιος κάνει αντίλογο με τον dimip είναι χαμένος από χέρι :D :D :D

Μόνο ένα πράγμα:
Σκοπός δεν είναι να πηγαίνουμε κάθε 2 μήνες για ότι πρόβλημα παρουσιαστεί στο 206.Γι'αυτό το λόγο-όπως σωστά λες- υπάρχει το συνεργείο που εμπιστεύεται ο καθένας.
Σκοπός είναι να μάθουμε τί δοκιμασμένες λύσεις έχουν να προτείνουν σε κάποια βασικά πράγματα,που οι ίδιοι έχουν φτειάξει,έχουν τοποθετήσει,έχουν δει και όχι μόνο να έχουν ακούσει όπως οι περισσότεροι από εμάς (και εγώ μαζί).

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Οκτ 2002, 00:30:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην αγχώνεστε! Βρείτε πρώτα ένα καλό συνεργείο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης