PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας & ICE ALERT
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 01:26:11    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας & ICE ALERT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν από λίγο ξεκίνησα για σπίτι... 5 βαθμούς κελσίου έδειχνε το καντράν...

Όπως πάω για σπίτι με τον Πέζουλα, βλέπω 4 βαθμούς... συνεχίζει και πίπτει η θερμοκρασία στους 3 και η ένδειξη αρχίζει να αναβοσβήνει!!! Πίπτει και στους 2 όπου και έφτασα σπίτι και ακόμα αναβόσβηνε!!!

Τί θέλει να μας πεί ο Γάλλος με αυτό? Rolling eyes

Το τόπικ μετονομάστηκε

Εκ της MOD Team
MEMsound

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 01:50:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας...! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πριν από λίγο ξεκίνησα για σπίτι... 5 βαθμούς κελσίου έδειχνε το καντράν...

Όπως πάω για σπίτι με τον Πέζουλα, βλέπω 4 βαθμούς... συνεχίζει και πίπτει η θερμοκρασία στους 3 και η ένδειξη αρχίζει να αναβοσβήνει!!! Πίπτει και στους 2 όπου και έφτασα σπίτι και ακόμα αναβόσβηνε!!!

Τί θέλει να μας πεί ο Γάλλος με αυτό? Rolling eyes

να κατσεις σπίτι σου γιατι ....κανει κρυο! Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 01:53:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καιρός για τρίο? Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 07:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάσταση παγετού νομίζω.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 08:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ICE ALERT από 3 έως -3 βαθμούς Κελσίου... Δυστυχώς κάθε φορά που κάνει κρύο είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις την ένδειξη της θερμοκρασίας να αναβοσβήνει... Λες και δε φτάνει το πόσο κρυώνεις για να το καταλάβεις Laughing Laughing

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 11:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστοί οι προλαλλήσαντες!!!
Προσοχοί στον πάγο πάντως γιατί οι Πέζουλες είναι ευαίσθητοι στο κρύο θέλουν <<φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ>>.
Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 11:34:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Προσοχοί στον πάγο πάντως γιατί οι Πέζουλες είναι ευαίσθητοι στο κρύο θέλουν <<φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ>>.
Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! Shocked

και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 11:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
ICE ALERT από 3 έως -3 βαθμούς Κελσίου...

Και δε μου λες, μέχρι -3 φτάνει η ένδειξη? Παρακάτω δεν πάει? Mad Razz

Είναι μεγάλο σπάσιμο πάντως να αναβοσβήνει συνέχεια Sad

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 12:35:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

ICE ALERT.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΝΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΓΟ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΒΟΥΡΔΗΞΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 13:01:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Έτσι, έτσι γι'αυτό τις κρύες μέρες σκουφάκι στον εγκέφαλο ! ! !

Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 13:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
zzzleepy έγραψε:

Πάει και πιο κάτω αλλά από τους +3 μέχρι τους -3 αναβοσβήνει διαρκώς... Και ναι, είναι μεγάλο σπάσιμο... Razz

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 18:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
Stevon έγραψε:

και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση.... Question

Πίστεψε με δεν θέλεις να μάθεις...όπως γράφει και ο (Ivang) καλύτερα <<σκουφάκι>> παρά τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στα συνεργεία!!!!!!

p.s:άν θέλεις να σου πώ τί ακριβως γίνεται στείλε π.μ (δέν κάνω πλάκα!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 19:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
p.s:άν θέλεις να σου πώ τί ακριβως γίνεται στείλε π.μ (δέν κάνω πλάκα!!!)

Και γιατί να μην το πεις εδώ να το μάθουμε όλοι? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 20:55:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Shocked Shocked Για εξήγησε το αυτό περί παγώματος γιατί εγώ με –5 και σκεπασμένο από χιόνι και δούλεψε κανονικά !!
Μήπως θες να πεις κάτι άλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 06:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα ειδα το πρωτο (-) στο αυτοκινητο μου!
6 το πρωί στην Αγ.Παρασκευη και ειδα -2 βαθμους.....
Μέχρι και το τιμόνι ηταν σκληρό απο το κρυο....

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 08:46:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-4 και παγος στις 5:50 στην Ν. Ερυθραια....πωπω κρυο.... X-mas

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 09:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Stevon έγραψε:
Shocked Shocked Για εξήγησε το αυτό περί παγώματος γιατί εγώ με –5 και σκεπασμένο από χιόνι και δούλεψε κανονικά !!
Μήπως θες να πεις κάτι άλλο

Αργύρη καλημέρα!Όχι πραγματικά άν και γνωρίζω τις τεράστιες γνώσεις σου πάνω στα ηλεκτρονικά , με συνέπεια να είχες δεί ή τουλάχιστον να είχες ακούσει κάποιο περιστατικό σαν και αυτό που είπα , όντως είναι αλήθεια και εννοώ ότι ακριβώς κατάλαβες δλδ: πάγωμα του εγκέφαλου!!! Exclamation

Τώρα ποιο πάνω γράφτηκε παράπονο επειδή είπα στον Ζαχαρία να μου στήλει π.μ για λεπτομέρειες...τί να πώ!!ίσως έχουν δίκιο!!
Ο λόγος που δεν ήθελα να το πώ στον <<αέρα>> είναι επειδή δουλεύω σε Peugeot και έτσι και αναφερθεί αλλού θα σε πούν τρελλό....δεν το παραδέχονται έξω απο τους κύκλους....
Ορίστε και παραδείγματα:
1.Πιστόλι θερμού αέρα
2.Παροχή ρεύματος στον εγκέφαλο (κάτι σαν ηλεκτροσόκ)
3.Μέχρι και <<σφαλειάρες>>στον εγκέφαλο για να έρθει στα ίσια του!!!

Ελπίζω να κάλυψα.... Question
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 12:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΥΣ -5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 13:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ πριν 3 χρόνια που έριξε κάνα μέτρο χιόνι και είχε -20 βαθμούς όλα ήταν ok, εκτός από το νερό στους υαλοκαθαριστήρες που είχε παγώσει. Εκεί να δείτε αγωνία αν θα δουλέψει το αυτοκίνητο κανονικά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 14:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307BLUE έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟΥΣ -5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ 0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτό που λες για τον κλιματισμό, ισχύει όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη διαφορά εσωτερικής με εξωτερικής θερμοκρασίας για να ανάβει αυτόματα, ή όταν υπάρχουνε "ακραίες θερμοκρασίες". Όπως π.χ. τώρα τον χειμώνα βγάζει ζέστη και το καλοκαίρι με τις ζέστες βγάζει δροσερό αεράκι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης