PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παράξενοι θόρυβοι
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 21:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Παράξενοι θόρυβοι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια κοντευω να τρελαθω....το αμαξι κανει 3 ηχους....εκανε 4 αλλα ο ενας σταματησε!!!
1)Ακουγετε το πρωι που ειναι κρυο πολυ λιγο αλλα κυριως οταν περιμενω να κρυωσει μετα απο σκισιμο...ακουγετε ενα τακατακατακατακατα απο τον κινητηρα...δεν το κανει παντα.
2)Απο το δεξι αμορτισερ απο τοτε που επεσα σε εκεινη την μικρη λακουβιτσα (σαν απο βομβα ενα πραγμα) ακουγεται οταν περναω κυριως απο οριζοντιες ανωμαλιες ενα τρρρτρτρρρρρρρρτρρρρρ μεταλικο αλλα στιγμιαια.
3)Οταν ανοιγω το κλιμα ακουγεται ενα τακατακατακατα για 2-3 δευτερολεπτα κ μετα τιποτα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ???????????????????????????????????????????

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 23:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Υπομονή μέχρι το turing να το ακούσουμε !!!
Silly Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2004, 18:36:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τάκα τάκα μετά από σκ΄σιμο θα είναι καμία βαλβίδα. αλλά είναι φυσιολογικό.

πολλα μοτόρια το κάνουν για να μην πω όλα τα πεζώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2004, 19:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Νο 3 ειναι φυσιολογικο.
Ετσι κανουν ολα τα κλιμά οταν ανοιγουν.

Το Νο 1 επισης φυσιολογικο.

Εγω τα εχω παρει με ενα γκουπ που ακουγεται απο πισω δεξια οταν αφηνω το γκαζι απο πρωτη ή απο δευτερα αντιστοιχα.Τι να ειναι????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2004, 23:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τις απαντησεις....κυριως για τον ηχο απο τον κινητηρα ανησυχουσα αλλα αφου το κανουν κ αλλα οκ.
Παντως τον ηχο το κλιμα το κανει μονο τον τελευταιο μηνα.
Τεσπα...αφου δουλευει ειναι οκ

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 13:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τον δεύτερο ήχο,
μήπως κάνει σαν ντέφι ένα πράγμα?Γιατί έχει ένα λαμάκι εκεί που λασκάρει.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 01:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανο για εξηγησε μου καλυτερα αν θες που ακριβως ειναι αυτο το λαμακι να το δω.

Και σημερα το απολυτο!!!!....Βαζω το πρωι μπροστα...ξεκιναω...γκντουπ!!!
Τι εγινε λεω?...παταω γκαζι....γκντουπ!....αφηνω γκαζι γκντουπ!
Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου....
Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα!
Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!!
Αυτο το αμαξι ειναι στοιχιωμενο μου φαινεται!

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:

Να μην τα πολυλογω καθε πατημα γκαζιου σημαινε χτυπημα απο την δεξθια μερια που μαλιστα σαν συνοδηγος το ενιωθες στα ποδια σου....
Παω μεχρι το συνεργριο ετσι(αποσταση 4+ χλμ.....το βαζουμε επανω να δουμε τι χτυπαει τιποτα....!Το βαζει μπρος πανω στην ραμπα κ δινει λιγο τιποτα!
Του λεω ελα να σε παω βολτα να το ακουσεις...μπαινει μεσα κ δν ακουγετε τιποτα!!!!!!!!!!!

κοίτα το γκντουπ, μπορεί να ήταν κάτι στο ντουλαπάκι, ή κανένα μπουκάλι νερό που έκανε βόλτα στα πόδια του συνοδηγού....

ή κάτι στο πορτ μπαγκαζ. ασε σου λέω, έχω πάθει και εγώ πολλές φορές τέτοιες νύλες...

και γινόμαστε ρόμπες και στα συνεργεία Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 10:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μετα τσεκαρε ημιαξονια, ψαλιδια και βασεις μηχανης.
Ασχετο αλλα μετα απο σερβις σε ενα nissan που εχω δεν ειχαν σφιξει την μια βαση της μηχανης με αποτελεσμα σε καθε εκκινηση το μοτερ να χοροπηδαει!!! (για την ακριβεια ειχαν απλα ακουμπησει την βιδα.... Shocked)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 11:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-=N4X=- έγραψε:

δύο λαμάκια,

ένα πίσω από τον τροχό που προστατεύει τον ελαστικό σύνδεσμο του ψαλιδιού από το δισκόφρενο.

Το άλλο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν βγάλεις τον τροχό ακριβώς στο κέντρο του. είναι πιασμένο με πύρρο(?) και λασκάρει εύκολα(ο πύρρος).

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 16:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ ακούω συνεχώς ενα τσακ- τσουκ απο την ηλιοροφή, ποιό δυνατό όταν έχω ανοιχτό το σκίαστρο και ποιό απαλό με κλειστό. Οι ήχοι ακούγονται με την ηλιοροφή κουμπωμένη. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ακούγεται και με την παραμικρή λακουβίτσα, έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα Question Έχω ακούσει οτι θορύβους η ηλιοροφή κάνει μόνο ανοιχτή, αλλα και κλειστή... παραπάει Evil Twisted evil Καμια λύση; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2004, 10:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Εγώ ακούω συνεχώς ενα τσακ- τσουκ απο την ηλιοροφή, ποιό δυνατό όταν έχω ανοιχτό το σκίαστρο και ποιό απαλό με κλειστό. Οι ήχοι ακούγονται με την ηλιοροφή κουμπωμένη. Έχει καταντήσει πολύ εκνευριστικό, ακούγεται και με την παραμικρή λακουβίτσα, έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα Question Έχω ακούσει οτι θορύβους η ηλιοροφή κάνει μόνο ανοιχτή, αλλα και κλειστή... παραπάει Evil Twisted evil Καμια λύση; Confused

Mimis ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.
Βαλε λιγο γρασο στους οδηγους της ηλιοροφης καθως και στα δυο πλαστικα πλακακια που συγκρατουν το μπροστινο κομματακι της ηλιοροφης (αυτο που ανασηκωνεται οταν η οροφη ανοιγει) και δεν θα ξανακουσεις τιποτε.!! Wink Wink
Exclamation ΟΧΙ ΛΑΔΙ θα γινει χειροτερο. Exclamation

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 16:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Mimis ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα.
Βαλε λιγο γρασο στους οδηγους της ηλιοροφης καθως και στα δυο πλαστικα πλακακια που συγκρατουν το μπροστινο κομματακι της ηλιοροφης (αυτο που ανασηκωνεται οταν η οροφη ανοιγει) και δεν θα ξανακουσεις τιποτε.!! Wink Wink
Exclamation ΟΧΙ ΛΑΔΙ θα γινει χειροτερο. Exclamation

Έχω γράσο σε σπρει κάνει; λες αν πάρω ενα torx και σγίξω λίγο τις βίδες να ηρεμήσει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 16:18:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:
Έχω γράσο σε σπρει κάνει; λες αν πάρω ενα torx και σγίξω λίγο τις βίδες να ηρεμήσει?

Δεν ξερω για το σπρει γρασου αλλα μαλλον δεν θα σου κανει δουλεια.
Εγω εβαλα κανονικο γρασο με μια σπατουλιτσα στους οδηγους , ανοιγοκλεισα την οροφη μερικες φορεσς και τερμα η φασαρια!
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το σφυξιμο αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις μηπως εχουν ξεσφηξει λιγο απο τους κραδασμους του αυτοκινητο. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 16:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεταλλικός ήχος από το πίσω κάθισμα, ο ίδιος που συναντάτε στο 206 σας όταν κάθεται κάποιος πίσω δεξιά τώρα και χωρίς άτομο!!!!σε μικρολακουβίτσες τρρρρρρρρρρρίζει πολύ, μα πάρα πολύ.

Από που έρχεται να τον σταματήσω ?ξέρει κανείς?

έχω βάλει αφρλέξ στα δύο μανταλάκια την κάθε πλάτης αλλά τίποτα.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 17:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Δεν ξερω για το σπρει γρασου αλλα μαλλον δεν θα σου κανει δουλεια.
Εγω εβαλα κανονικο γρασο με μια σπατουλιτσα στους οδηγους , ανοιγοκλεισα την οροφη μερικες φορεσς και τερμα η φασαρια!
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το σφυξιμο αλλα δεν χανεις και τιποτα να δεις μηπως εχουν ξεσφηξει λιγο απο τους κραδασμους του αυτοκινητο. Wink

Ο θόρυβος που ακούω δεν είναι όταν την ανοιγοκλείνω αλλα όταν είναι κλειστή και πέφτω σε λακουβίτσες κάνει τσακ τσουκ κάτι τέτοιο, έβαλα γράσο αλλα τίποτα... στο δικό σου έκανε θόρυβο παρόμοιο με κλειστή την ηλιοροφή;

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Δεκ 2004, 17:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mimis έγραψε:

Ο θόρυβος που ακούω δεν είναι όταν την ανοιγοκλείνω αλλα όταν είναι κλειστή και πέφτω σε λακουβίτσες κάνει τσακ τσουκ κάτι τέτοιο, έβαλα γράσο αλλα τίποτα... στο δικό σου έκανε θόρυβο παρόμοιο με κλειστή την ηλιοροφή;

Ναι και σε μενα το εκανε με κλειστη οροφη και μετα εστρωσε.
Θελει και λιγο γρασαρισμα εκει που εφαρμοζει η οροφη οταν κλεινει.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 09:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Mimis έγραψε:

Ναι και σε μενα το εκανε με κλειστη οροφη και μετα εστρωσε.
Θελει και λιγο γρασαρισμα εκει που εφαρμοζει η οροφη οταν κλεινει.

Ασχετο , αλλά βάλε μια μπάρα θόλων και θα σταματήσει να στα κάνει όλα αυτά.
αφού λες ότι δεν σταματάει με το γράσσο.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 09:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Ασχετο , αλλά βάλε μια μπάρα θόλων και θα σταματήσει να στα κάνει όλα αυτά.
αφού λες ότι δεν σταματάει με το γράσσο.

Ακριβως αυτο ειναι το επομενο βημα!
Η μπαρα δενει πολυ το μπροστινο τμημα του αμαξωματος και αποτρεπει την δημιουργια αρκετων στρεβλωσεων (που προκαλουν τριξιματα) απο ις ανωμαλιες του δρομου. Wink
Εεεε και αν συνεχισει βαλε roll cage!!
(Ο κανιβαλος...πλακα κανω..) Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
rallye man (yiannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Δεκ 2004, 10:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μιας και πιασαμε τους ηχους μηπως μπορει να ριξει κανεις καμια ιδεα στο τι μπορει να ειναι ενας ηχος που ακουγετε και σε εμενα Question οταν εχω αρκετα χιλιομετρα δηλαδη 150+ και αφηνω το γκαζι ακουγετα ενα χρχρχρχρχρχρχρχρχρ παταω γκαζι σταματαη αφηνω γκαζι παλι τον ιδιο ηχο Shocked . Ακομα ακουγετε απο δεξια οταν ξεκιναω ενα τριξημο που εν κινησει δεν ακουγετε μονο οταν ξεκιναω. καμια ιδεα κανεις για αυτους τους 2 ηχους Question

-------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης