PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόγραμμα Superchips για 206 1.4 8v (Sagem)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2004, 17:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση πάντως! Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 01:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά θα πάρουμε καμιά γνώμη για το προγραμματάκι της Superchips? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 08:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τελικά θα πάρουμε καμιά γνώμη για το προγραμματάκι της Superchips? Rolling eyes

τι να την κανεις βρε? αφου εσυ εχεις magnetti marelli!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 11:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ... Άρα και εσύ! Razz

Γνώμη από κάποιον/κάποια που πέρασε το πρόγραμμα στο αυτοκίνητο του? Ένας ή μια έστω? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Ιούλ 2004, 00:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους, Smile

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω οι SAGEM εγκέφαλοι δεν προγραμματίζονται ούτε μέσω OBDII.
Μόνο MM και Bosch δέχονται επαναπρογραμματισμό.

Φιλικά

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 21:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, Smile

Χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω οι SAGEM εγκέφαλοι δεν προγραμματίζονται ούτε μέσω OBDII.

Φιλικά

και εμείς που έχουμε sagemm τι κάνουμε ?? δεν το πειράζουμε καθόλου ???

και πως θα βγάλουμε λίγα άλογα παραπάνω ??? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 00:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, Smile

Φιλικά

βαζεις αλλον εγκεφαλο και κανεις εκει τους κανιβαλισμους σου...

κι εμεις που εχουμε magnetti marelli παλι δεν προγραμματιζονται από οτι γνωρίζουμε μεχρι τώρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 11:42:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, Smile

Φιλικά

κι εμεις που εχουμε magnetti marelli παλι δεν προγραμματιζονται από οτι γνωρίζουμε μεχρι τώρα...

Οι Magnetti Marelli IAW 1AP.81 προγραμματίζονται χωρίς πρόβλημα στα 206 1.4
Η απόδοση είναι της τάξης 6 – 9 HP και 5 – 9 Nm. Ροπή. Δεν είναι πολύ αλλά αυτά τα περιθώρια υπάρχουν σε αυτά τα μοτέρ… Μαζί με καλό φίλτρο, τελικό εξάτμισης και καλά μπουζί το αυτοκίνητο «ξυπνάει» πολύ σε σχέση με την νορμάλ κατάσταση.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι αυτές τις βελτιώσεις τις κάνουν σε βήματα λίγο – λίγο και έτσι κάθε φορά παίρνουν και από λίγο το οποίο και δεν τους ικανοποιεί και επίσης το συνηθίζουν και γρήγορα και μετά έχουν την εντύπωση ότι δεν έχουν διαφορά από πριν…
Στα μικρά μοτέρ αυτού του τύπου οι βελτιώσεις πρέπει να γίνονται όλες μαζί για να έχεις την αίσθηση ότι κάτι έκανες και δεν πέταξες τα χρήματα σου…

Φιλικά Smile
Speedy100

Getting to the top is one thing. Staying up there is a totally different game...
Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 12:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
Baphomet έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, Smile

Φιλικά

Η απόδοση είναι της τάξης 6 – 9 HP και 5 – 9 Nm. Ροπή. Δεν είναι πολύ αλλά αυτά τα περιθώρια υπάρχουν σε αυτά τα μοτέρ… Μαζί με καλό φίλτρο, τελικό εξάτμισης και καλά μπουζί το αυτοκίνητο «ξυπνάει» πολύ σε σχέση με την νορμάλ κατάσταση.
Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι αυτές τις βελτιώσεις τις κάνουν σε βήματα λίγο – λίγο και έτσι κάθε φορά παίρνουν και από λίγο το οποίο και δεν τους ικανοποιεί και επίσης το συνηθίζουν και γρήγορα και μετά έχουν την εντύπωση ότι δεν έχουν διαφορά από πριν…
Στα μικρά μοτέρ αυτού του τύπου οι βελτιώσεις πρέπει να γίνονται όλες μαζί για να έχεις την αίσθηση ότι κάτι έκανες και δεν πέταξες τα χρήματα σου…

Φιλικά Smile
Speedy100

δυστυχως δεν ξερω αν αυτος ειναι ο τυπος του εγκεφαλου που φοραει το 16V...εισαι βεβαιος οτι προγραμματιζεται??? εχεις πμ.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 12:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Baphomet έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
speedy100 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, Smile

Φιλικά

Φιλικά Smile
Speedy100

δυστυχως δεν ξερω αν αυτος ειναι ο τυπος του εγκεφαλου που φοραει το 16V...εισαι βεβαιος οτι προγραμματιζεται??? εχεις πμ.... Wink

Χρειάζομαι τον τύπο και σειριακό αριθμό του εγκέφαλου από 1.4 16V για να πω με σιγουριά αν γίνεται.

Φιλικά
Speedy100

Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 13:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα στο αμαξι, ξεβιδωσα το πλαστικο προστατευτικο και δυστυχως τιποτα...
ο εγκεφαλος δεν εχει κανενα αυτοκολλητο επανω. Ειναι μια μεταλλική πλακα που γραφει απλα magnetti marelli και κάποια συμβολα τα οποια δεν εχουν ουσια...κωδικοι κτλ δεν αναγραφονται πουθενα εξωτερικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 13:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειτα απο επικοινωνια με την peugeot ενημερωθηκαμε οτι ο mm του 1.4 16V δεν ειναι αυτος που αναφερει ο speedy100 και όπως μας ειπαν δεν προγραμματιζεται... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
speedy100 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 13:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
επειτα απο επικοινωνια με την peugeot ενημερωθηκαμε οτι ο mm του 1.4 16V δεν ειναι αυτος που αναφερει ο speedy100 και όπως μας ειπαν δεν προγραμματιζεται... Crying or Very sad

….Χμμμμμ περίεργο Scratch
Ελπίζω να κοίταξες και στην πίσω πλευρά του εγκέφαλου.
Θα πάω σε ένα συνεργάτη μου που έχει συνεργείο Peugeot να δω ένα τέτοιο εγκέφαλο και θα ενημερώσω αργότερα.

Φιλικά Smile
Speedy100

Speedy100 Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 13:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

speedy100 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

….Χμμμμμ περίεργο Scratch
Ελπίζω να κοίταξες και στην πίσω πλευρά του εγκέφαλου.
Θα πάω σε ένα συνεργάτη μου που έχει συνεργείο Peugeot να δω ένα τέτοιο εγκέφαλο και θα ενημερώσω αργότερα.

Φιλικά Smile
Speedy100

ok αρχηγε!! ευχαριστω πολυ!!! περιμενω νεα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 15:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Άσε την Peugeot... οι περισσότεροι δεν ξέρουνε τί τους γίνεται Evil

speedy100 δώσε μας τα φώτα σου ρε φίλε Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 15:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Άσε την Peugeot... οι περισσότεροι δεν ξέρουνε τί τους γίνεται Evil

speedy100 δώσε μας τα φώτα σου ρε φίλε Cool

τα ιδια μου ειχε πει και ο μηχανικος μου σταυρο οποτε δεν εχω λογο να μη τους πιστεψω...
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 20:45:10    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.4 8v Πρόγραμμα βελτίωσης!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι κάτοχος ενός πολύ ωραίου εμφανισιακά 206 1,4 8v!!! ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ!!!! Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας!!!! Σκέφτομαι για κανένα προγραμματάκι που θα μου ανεβάσει λιγα[PS] Laughing ΛΙΓΑ!!!! Αν ξέρει κάποιος να μου πει για κάποιο πρόγραμμα καλό και αξιόπιστο! Έχω ακούσει ένα από την powerchip!!!! Δεν ξέρω τι παίζει οικονομικά γενικά...... Φοράω πάνω ήδη μια σκούπα της simota και ένα τελικό καζανάκι χειροποίητο!!!! Shoot

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2007, 21:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τόπικ "206 1.4 8v Πρόγραμμα βελτίωσης!!!!!" του MAD ενσωματώθηκε στο παρόν.
Καλό είναι πριν ανοίξουμε ένα νέο τόπικ να ψάχνουμε μήπως ύπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιο.
επίσης σχετικά για τους 8βου 14άρηδες υπάρχουν ακόμα αυτά:
Arrow 206 - 1,4 8V 75Hp...Εκκεντροφόρος ή υπερκιβυσμός...??
Arrow 206 - PoLiThS Project 206 1,4 8ν -> 206 1,6 16ν 2ο στάδιο
Arrow 206 - Project Καπάκι 16V σε 1.4 8V
Cool
Εκ της MOD Team
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2011, 17:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτησα για το δικο μου μοτερ Magnetti Marelli (τριφυσος 90 αλογα) και μου ειπαν οτι εχοντας ηδη τη σκουπα και το τελικο, για να παρει λιγο τα πανω του το αμαξι, χρειαζεται προγραμμα. Και κανει περιπου 400 ευρω. Αξιζει τον κοπο? Γιατι πολλα διαβαζω και τελικα οι περισσοτεροι καταληγουν στο να αγορασει καποιος μοτερ απο 1.6,αλλα ειναι αρκετα τα χρηματα..
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Οκτ 2011, 17:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Μην τυχόν και κάνεις καμιά μαμακία...)

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Σελίδα 14 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης