PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206 X-DESIGN
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 13:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot: Νέα έκδοση για το 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τη διάθεση μίας νέας έκδοσης του δημοφιλούς Peugeot 206 στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η Lion Hellas. Το 206 X – DESIGN, όπως ονομάζεται, τοποθετείται αμέσως μετά τη βασική έκδοση του μοντέλου και διαθέτει επιπλέον air condition, υδραυλικό τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα και ηλεκτρικά παράθυρα.

Περισσότερα: http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=603
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 13:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 X-DESIGN Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδα χτες μια διαφημιση του εν λογω μοντελου με κατι καλικατζαρια...τι ειναι????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 14:10:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρέπει να είναι νέα έκδοση.....

http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T1-32&model=206&ekdosh=X-DESIGN&engine=1.4%208V%2075HP&doors=5&timh=12100

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 14:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον βγαζουν το στοκ στο σφυρι εν οψει αποσυρσης ε..?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 14:34:04    Θέμα δημοσίευσης: τιιιιιιιι?????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο συμαινει οτι παλιοσαμε?θα σταματισουν να πουλανε το πανεμορφο 206 και θα βγαλουν το 207.Ελπιζω να μην ειναι σαν πλυντηριο με ροδες ο απογονος του αμαξιου μου Confused Confused Confused

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 09:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ποιος θα παει να το παρει με 75 αλογα αφου υπαρχει το 90hp.... Question Question Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 14:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
και ποιος θα παει να το παρει με 75 αλογα αφου υπαρχει το 90hp.... Question Question Question

δεν καταλαβα, τι εχουν δηλ τα 75 αλογα ;
μηπως ειναι λιγα ;;;
Evil Evil Twisted evil Twisted evil Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 15:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Είναι ελάχιστα και τα περνάω για την πλάκα Laughing

Όσο για το x-design, μου αρέσουνε πολύ οι συνδυασμοί ταπετσαρίας που έχει μέσα. Χωρίς πλάκα, ζηλεύω τα χρώματα Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 17:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω αυτο που ζηλευω απο η νεα εκδοση ειναι τα εργοστασιακα λαστιχα που του βαζει η Peugeot! Pirelli P 3000! Και σε μας βαζει τα σαπουνια!!!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 19:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: τιιιιιιιι?????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Αυτο συμαινει οτι παλιοσαμε?θα σταματισουν να πουλανε το πανεμορφο 206 και θα βγαλουν το 207.Ελπιζω να μην ειναι σαν πλυντηριο με ροδες ο απογονος του αμαξιου μου Confused Confused Confused

Έχω δει φωτό του 207 και σίγουρα δεν το βρίσκω άσχημο.....

http://home.hccnet.nl/r.journee/206cc/Scoop207en207cc.jpg

.....Όμως θα έχει ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα πίσω και ηλεκτρικό τιμόνι (Πφφφ!) Sad

Το 206 έιναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Γαλλικό αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι και την παραδοσιακή (και καταπληκτική) ανάρτηση πίσω....

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 00:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε όπως πάνε, κάνουνε όλα τα αμάξια ίδια αλλά σε διαφορετικό μέγεθος Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
shark_zak έγραψε:

μηπως ειναι λιγα ;;;

δυστυχώς ναι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 09:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Όσο για το x-design, μου αρέσουνε πολύ οι συνδυασμοί ταπετσαρίας που έχει μέσα. Χωρίς πλάκα, ζηλεύω τα χρώματα Sad

δηλωσεις ...που μεινανε δηλωσεις.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:38:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: τιιιιιιιι?????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
zippy έγραψε:

Έχω δει φωτό του 207 και σίγουρα δεν το βρίσκω άσχημο.....

http://home.hccnet.nl/r.journee/206cc/Scoop207en207cc.jpg

.....Όμως θα έχει ανάρτηση με ημιάκαμπτο άξονα πίσω και ηλεκτρικό τιμόνι (Πφφφ!) Sad

Το 206 έιναι ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Γαλλικό αυτοκίνητο με υδραυλικό τιμόνι και την παραδοσιακή (και καταπληκτική) ανάρτηση πίσω....

Καλα πρεπει να με δουλευεις!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Αυτο το λενε αντικαταστατη Question Question

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:38:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγηκε και το x-design edition σε CC και ειναι πολυ ωραιο!!!(αν εχει κανενας βρει φωτο ας την ανεβασει)

Μια απορια ομως (αν το εχει δει κανενας) .... ειναι χαμηλωμενο??? η' μου φαινεται?? Rolling eyes

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2004, 03:32:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

δηλωσεις ...που μεινανε δηλωσεις.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Άστους Μήτσο μου.....
Ζηλεύουνε, γιατί έχουν ......μεγαλύτερη κατανάλωση από εμάς...

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2004, 13:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
Steve έγραψε:
DimiP έγραψε:
μηπως ειναι λιγα ;;;

Άστους Μήτσο μου.....
Ζηλεύουνε, γιατί έχουν ......μεγαλύτερη κατανάλωση από εμάς...

ετσιι... ετσιιι.... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 12:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι ρε παιδιά δεν το βλέπω να αλλάζει τόσο γρήγορα όσο λένε.
πρώτα πρέπει να έρθει το 107. από την άλλη πουλάει τόσο πολύ ακόμα που δεν βλέπω να έχουν λόγο να το αλλάξουν προς το παρόν

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 12:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι είναι και στο κάτω κάτω "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...." Wink

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 14:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα απο την αλλη το ιδιο προιον τοση πολυ στην αγορα κατανταει βαρετο και οι εταιριες θελουν πελατες. Wink Wink Wink

Πελατες μου ,που ελεγε και ο Βεγγος. Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης