PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nεκροκεφαλές in car !
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 21:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... Idea

Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink[/quote]

ΟΟΟ ναι θα συμφονησω και εγω σε αυτο το πραμα.Απλα αμα ειναι να το παρεις το μεταχιρισμενο θα ριξω μια ιδεα και αν θες εχετει στο πισω μερος του μυαλου σου.Δες τιμες απο μαντρες,ειναι και καλα "τρακαρισμενα".Εχει αρκετες γυρω απο την καβαλας.

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... Idea

crusader έγραψε:
Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink

ΟΟΟ ναι θα συμφονησω και εγω σε αυτο το πραμα.Απλα αμα ειναι να το παρεις το μεταχιρισμενο θα ριξω μια ιδεα και αν θες εχετει στο πισω μερος του μυαλου σου.Δες τιμες απο μαντρες,ειναι και καλα "τρακαρισμενα".Εχει αρκετες γυρω απο την καβαλας.

έχεις κάποια υπ όψιν σου.... Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 02:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα παρακαλουσα τους mod να μεταφερουνα τα post σχετικα με το μοτερ σε καποιο αλλο topic με θεμα: "αλλαγη μοτερ σε 1.4 8V"...

ευχαριστω πολυ.... Exclamation

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 13:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Αν ειμουνα ελλαδα θα πηγαιναμε μαζι αλλα τωρα απο το νετ αντε να σου δοσω να καταλαβεις που εννοω.Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο κανε μια βολτα στη καβαλας.Και μπες σε κανενα-δυο απο αυτους που λενε ανταλακτικα και ρωτα.Αυτοι ξερουν Smile Smile

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2004, 02:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Παράθεση:

Αν ειμουνα ελλαδα θα πηγαιναμε μαζι αλλα τωρα απο το νετ αντε να σου δοσω να καταλαβεις που εννοω.Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο κανε μια βολτα στη καβαλας.Και μπες σε κανενα-δυο απο αυτους που λενε ανταλακτικα και ρωτα.Αυτοι ξερουν Smile Smile

ok ευχαριστω....Silly
απλα στο λεω για καλητερα, καταλαβαινεις... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Νοέ 2004, 17:00:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
Παράθεση:

ok ευχαριστω....Silly
απλα στο λεω για καλητερα, καταλαβαινεις... Wink

Ναι ναι σε καταλαβενω.Οπως θα το λεγαμε και εμεις εδω σε πιανω. Bluegrab

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης