PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Quicksilver Vs XS

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ikaros 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1,4 16V XS (coming soon.... )

Ένταξη: 11 Νοέ 2004
Τόπος: Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 00:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Quicksilver Vs XS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά....έχω δίλημμα για την έκδοση του αυτοκινήτου που θα κλείσω...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;;

Το Quicksilver έχει πιο σπορ εσωτερικό αλλά έχει απλό Α/C,βγαίνει μόνο σε ασημί και έχει 12510.....

Από την άλλη το XS δεν έχει σπορ πινελιές στο εσωτερικό αλλά έχει Clima,βγαίνει σε μαύρο που το γουστάρω απίστευτα και έχει 13000.....
Confused Confused Confused

Εσείς τι λέτε;;; Ποιά είναι η άποψη σας;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΣΦΗΝΑΣ! (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 xs

Ένταξη: 06 Οκτ 2004
Τόπος: Κιάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 00:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xs me ta matia kleista....

Ντουπ...Ντουπ...Ντουπ....
...Άντρα μου, γιατί τρίζει το πάτωμα του σπιτιού μας?
...Τους πο**τη* τους Αμερικάνους ρώτα γυναίκα, που μας πολεμάνε με χαμηλές ηχητικές συχνότητες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 02:19:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E τι θα ελεγε ο xs-ακιας???? Rolling eyes

εγω παλι λεω οποιο σαρεσει εξωτερικα(χρωμα δηλαδη) (αυτο βλεπουν τα πιπινια που ειναι απ'εξω Wink )!!!

απ'οτι καταλαβα γουσταρεις xs=πισσα και οχι το silver...........χτυπα το!!! Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 07:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πρόβλημα με το a\c και το clima λύνεται = απλά κάντο παραγγελιά και θα φτάσει τα λεφτά του xs τώρα για το χρώμα... Confused

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 08:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνάτε επίσης ότι το Quiksilver δεν έχει ούτε ΑΒS... (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που πήρα εγώ το δικό μου δεν είχε). Κι από την άλλη: ποιες είναι οι "σπορ πινελιές" που λείπουν από το XS;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ikaros 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 12:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Μην ξεχνάτε επίσης ότι το Quiksilver δεν έχει ούτε ΑΒS... (τουλάχιστον πριν 2 χρόνια που πήρα εγώ το δικό μου δεν είχε). Κι από την άλλη: ποιες είναι οι "σπορ πινελιές" που λείπουν από το XS;

Τώρα έχει ΑΒS....

To Quicksilver απομίμμηση αλουμινίου στο ταμπλό και στις χειρολαβές στις πόρτες,λεβιέ από το GTi και μεταλλικά πετάλια...δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι...με λίγα λόγια γλιτώνεις λ7 από το tuning του εσωτερικού αλλά κάθε μέρα που το βλέπεις τσαντίζεσαι που δεν βγαίνει μαύρο.............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 12:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ikaros έγραψε:
Παράθεση:

Τώρα έχει ΑΒS....

To Quicksilver απομίμμηση αλουμινίου στο ταμπλό και στις χειρολαβές στις πόρτες,λεβιέ από το GTi και μεταλλικά πετάλια...δε θυμάμαι αν ξέχασα κάτι...με λίγα λόγια γλιτώνεις λ7 από το tuning του εσωτερικού αλλά κάθε μέρα που το βλέπεις τσαντίζεσαι που δεν βγαίνει μαύρο.............

Δε νομίζω ότι αξίζει για ένα λεβιεδάκι ή ένα σετ πετάλια να πάρεις ένα αυτοκίνητο που δε θα έχει το χρώμα που αγαπάς, έτσι; Wink Εξάλλου αν τελικά θέλεις ΚΑΙ clima, τότε έρχεσαι στα ίδια λεφτά με το XS, μη σου πω και περισσότερα...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 13:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gia mena το κλιμα δεν λέει, και το ασημί είναι μια χαρά χρώμα (αν και προτιμω το γαλαζωπο)

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 13:11:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα ikaros για το ζήτημα του Q.Silver μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένα με αλουμινέμια ζαντολάστιχα και clima,σε αρκετά δελεαστική τιμή συζητάμε πάντα για καινουριο άν θέλεις κάτι επιπλέον στείλε π.μ.
Τώρα βέβαια το μαύρο χρώμα είναι άλλη ιστορία!!!!
Άν το πάρεις μαύρο πολλές φορές θα βρίσεις ότι βρείς εύκαιρο εκείνη την στιγμή για την <<κατάντια>> του αυτοκινήτου σου και για το πώς έγινε έτσι ενώ θα το έχεις πλύνει μόλις π.χ: 4 ώρες πρίν.
Βέβαια απο την άλλη όταν θα το δείς φρεσκο-πλυμένο είτε πρωί είτε βράδυ θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου για την απόφαση αυτή!!!!!
Ιt's your decision...... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 15:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε... ΡΕ... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

XS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ QUICKSILVER, ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ XS!!!!

Δώσε τα 1000 περίπου ευρώ παραπάνω, αξίζει κάθε cent Cool

Ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα το Quicksilver θα ήτανε για τα καθισματάκια με την επίσημη ετικέτα Quicksilver Cool (την πάω πολύ σαν μάρκα σε ρούχα Very happy )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 17:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
XS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ QUICKSILVER, ΘΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ XS!!!!

Δώσε τα 1000 περίπου ευρώ παραπάνω, αξίζει κάθε cent Cool

xs Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ikaros 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 11:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μάλλον ΧS θα πάρω αλλά δεν είναι std,πήγα και τα ξαναείδα και το μαύρο χρώμα δεν πάιζεται....όσο για το πακέτο αλουμινίου θα μου το κάνουν δώρο.....άρα τάπα λεβιέ και πετάλια θα τα βάλω μετά........

Τhanx all of U!!!
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 10:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ikaros έγραψε:
Τελικά μάλλον ΧS θα πάρω αλλά δεν είναι std,πήγα και τα ξαναείδα και το μαύρο χρώμα δεν πάιζεται....όσο για το πακέτο αλουμινίου θα μου το κάνουν δώρο.....άρα τάπα λεβιέ και πετάλια θα τα βάλω μετά........

Τhanx all of U!!!

αντε με το καλο.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 18:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το QUIKSILVER τα εχει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!
και το ασημι χρωμα δεν παιζεται!!!!!!!!!!!!
(προσωπικη αποψη παντα)
οτι και να παρεις καλοριζικο και καλοταξιδο να ναι
peugeot 206 να ναι και οτι να ναι!!!!!!!!!

παντα....φιλικα

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 02:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

μαθετε να το γραφετε πρωτα ρεεεεε!

οσο για το χρωμα ειναι the best! (αν και ο καθενας θα πει τα δικα του...)
Παντως το χρωμα του quiksilver ΔΕΝ ειναι το ιδιο με ενα ασημι XS!
ειναι διαφορετικο και η διαφορα φαινεται.... Exclamation Wink Wink Wink Wink Wink
επισης η κεντρικη κονσολα δεν εχει τοσο χτυπητο αλουμινενιο χρωμα με καμια αλλη aftermarket Exclamation ειναι
επισης:
τα καθισματα ειναι super....
ο λεβιες....
αν δεν κανω λαθος η κεραια ειναι μπροστα ενω στο qs πισω...
η τιμη.... Exclamation

(ειπαμε...οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα Wink )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 11:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Steve έγραψε:

μαθετε να το γραφετε πρωτα ρεεεεε!

Σώρρει Embarassed Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης