PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nεκροκεφαλές in car !
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:11:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα είναι το σίγουρο : Ο κόσμος έχει ξεφύγειιιιι........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:24:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....

Είσαι σωστότατος αν το ph το κάνεις v δηλαδή, steven Cool

Sorry που άργησα να απαντήσω Sad

ο γνωστος και αγαπημενος συγγραφεας stephen king γραφεται με ph κι οχι v... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

madjas έγραψε:
Ένα είναι το σίγουρο : Ο κόσμος έχει ξεφύγειιιιι........

Και εγω μαζι του ειμαι!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Cool Very happy Cool Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:46:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ο γνωστος και αγαπημενος συγγραφεας stephen king γραφεται με ph κι οχι v... Wink

Είναι συγγραφέας, θέλει έναν καλλιτεχνικό τόνο στο όνομα του Cool Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....

Επειδη με εχεις μπερδεψει δεν σε πειραζει να σε λεω ψηλο Smile Smile :)Ετσι θα ειμαι μεσα σε οτι ονομα ακους. Very happy Very happy

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 07:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νατος και ο αλλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing

μπα...χλωμο, τωρα εχει σειρα η αλλαγη του μοτερ....αλλωστε ειναι πολυ extreme για 'μενα Idea Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 07:23:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Steve έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Επειδη με εχεις μπερδεψει δεν σε πειραζει να σε λεω ψηλο Smile Smile :)Ετσι θα ειμαι μεσα σε οτι ονομα ακους. Very happy Very happy

μαλλον ακουει σε ολα αρκει να εχει σχεση με το υψος του.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 11:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

μαλλον ακουει σε ολα αρκει να εχει σχεση με το υψος του.... Wink

Χεχ... νταξ Razz μη το κάνουμε και τόσο θέμα (μέχρι να περάσω τα 2.00 που προβλέπεται Cool Razz Twisted evil )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 14:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing

μπα...χλωμο, τωρα εχει σειρα η αλλαγη του μοτερ....αλλωστε ειναι πολυ extreme για 'μενα Idea Wink

Αντε και 2 λιτρος σου ευχομαι.Η θα μας ξαφνιασεις με κατι πολυ τρελο και θα μας φυγουν τα μαλλια? Wink Wink Laughing Cool Very happy Wink

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 06:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

Αντε και 2 λιτρος σου ευχομαι.Η θα μας ξαφνιασεις με κατι πολυ τρελο και θα μας φυγουν τα μαλλια? Wink Wink Laughing Cool Very happy Wink

μπα για 1.6 λεω λογο χρηματων... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 15:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

μπα για 1.6 λεω λογο χρηματων... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι Exclamation Exclamation Exclamation Μονο μην παρεις μεταχειρισμενο μοτορι η τουλαχιστον δες το πρωτα με μηχανικο πριν το παρεις.Σου μιλαω απο προσωπικη μαλακ?? και εμπειρια.3μοτερ εχουμε αλλαξει σε ενα golf(οχι δικο μου,του κολλητου μου).Εν τελη?Το εδωσε και μαλλον θα παρει το 206 με τα 130.χεχεχεχεχεεχε Very happy Laughing Very happy Laughing Twisted evil

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 16:36:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:
shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

Δεν πειραζει καλος εισαι και ετσι Exclamation Exclamation Exclamation Μονο μην παρεις μεταχειρισμενο μοτορι η τουλαχιστον δες το πρωτα με μηχανικο πριν το παρεις.Σου μιλαω απο προσωπικη μαλακ?? και εμπειρια.3μοτερ εχουμε αλλαξει σε ενα golf(οχι δικο μου,του κολλητου μου).Εν τελη?Το εδωσε και μαλλον θα παρει το 206 με τα 130.χεχεχεχεχεεχε Very happy Laughing Very happy Laughing Twisted evil

Ωραίος ο νέος..Έτσι να μπαίνουν και άλλοι στο club του 206 και να γνωρίζουν την πραγματική αίσθηση του να οδηγάς αυτοκίνητο..Ωραία επιλογή θα κάνει αν πάρει με τα 130..Και'γω αυτό ήθελα αλλά λόγω χρημάτων πήρα το 1,6.
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 17:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που λόγω χρημάτων πήρα το... 1,1???
Άντε... παραπονιέστε κιόλας...

®
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 18:01:28    Θέμα δημοσίευσης: αντε για το επομενο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που λόγω χρημάτων πήρα το... 1,1???
Άντε... παραπονιέστε κιόλας...

Σπυρο το επομενο το βλεπω 307 καμπριο με 180 μουλαρια.Μαζι θα το παρουμε απο οτι φενετε Laughing Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 18:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θελω στεναχωριες.
ολα τα κυβικα ωραια ειναι....αρκει να ειναι 206.!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 03:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Κιλα και γκαζια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
Δεν θελω στεναχωριες.
ολα τα κυβικα ωραια ειναι....αρκει να ειναι 206.!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Wink

Ειναι και αυτη μια αποψη πανω στο θεμα. Smile Smile Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν θα το επερνα στα αληθεια.Γιατι στην εκδοση που το βγαζει ειναι ειναι κοντα στον εναμιση τονο.Ειναι βαρη.Πιο βαρη και απο χοντρη αγγλιδα. Very happy Very happy Very happy Very happy

Λιγα κιλα πολλα αλογα.LONG LIVE THE RALLYE Twisted evil Twisted evil Twisted evil

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 07:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:

και ποσο παει ενα καινουργιο.... Question Question Question

η καλητερα να βαλω απο rally.... Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 11:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
zippy έγραψε:

και ποσο παει ενα καινουργιο.... Question Question Question

η καλητερα να βαλω απο rally.... Confused Confused Confused

Ζαχαρία, από την Peugeot Γκάλλο μου δώσανε σήμερα το πρωί τιμή : 3400€ για καινούριο μοτέρ 1,6 (8v).
Μεταχειρισμένο παίζει γύρω στα 1500€.
Πάντως αν πρόκειτε να επιλέξεις να βάλεις μεταχειρισμένο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις από Rallye το οποίο επίσης μπαίνει κουτί σε εσένα. Τιμή για αυτό δεν γνωρίζω.

®
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 11:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

crusader έγραψε:

Ζαχαρία, από την Peugeot Γκάλλο μου δώσανε σήμερα το πρωί τιμή : 3400€ για καινούριο μοτέρ 1,6 (8v).
Μεταχειρισμένο παίζει γύρω στα 1500€.

το καινουργιο ειναι λιγο ακριβο...

crusader έγραψε:
Πάντως αν πρόκειτε να επιλέξεις να βάλεις μεταχειρισμένο εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις από Rallye το οποίο επίσης μπαίνει κουτί σε εσένα. Τιμή για αυτό δεν γνωρίζω.

απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... Idea

Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Νοέ 2004, 12:20:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αντε και 2.0 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shark_zak έγραψε:
το καινουργιο ειναι λιγο ακριβο...

προσωπικά πιστεύω ότι είναι ΠΟΛΥ ακριβό... ο καθένας βέβαια κρίνει ανάλογα με την τσέπη του Very happy

shark_zak έγραψε:
απλα σκεφτομαι να μην ειναι πολυ ταλαιπωριμενο... Idea

Αυτό είναι ένα ρίσκο που θα πρέπει να πάρεις αν πας σε αυτή τη λύση. Φυσικά φρόντισε να του ρίξει μια ματιά ο μηχανικός σου πρώτα Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης