PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lion Hellas Service!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενάμιση μήνα... ε ήσυχος είσαι ακόμη.

εγώ έκλεισα τους 10 και... ευτυχώς είχα βάλει sub woofer...

Τελευταία μέρα ταλαιπωρίας....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Cool Cool Laughing Laughing Laughing

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με το sub ομως δεν τα κανεις χειροτερα τα πραγματα??

λογω μπασου..........δεν ακουγεται πιο πολυ το τριξιμο?

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nope... το μπάσο ακούγεται βέβαια Very happy

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 13:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xωρις να θελω να αντιπαρατεθω με τον Rolland Garros απλα θελω να καταθεσω την γνωμη μου
σημερα εκανα το πρωτο σερβις στη λαιον θεσσνικης και μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες εμεινα ευχαριστημενος
εκαναν και κοιταξαν οτι τους ειπα
ηταν εξυπηρετικοι και ευγενικοι
το συνεργειο τους ειναι διπλα στην αντιπροσωπεια και περιβαλλεται με τζαμια επομενως βλεπεις τι γινεται στο αυτοκινητο σου
το παλικαρι που δουλεψε το δικο μου (οχι βεβαια οτι εκανε και καμμια πολυ σοβαρη δουλεια η οτι διορθωσε καμμια πολυ σοβαρη βλαβη, λαδια αλλαξε και διαφορους ελεγχους εκανε)ηταν αρκετα προσεκτικο και φαινοταν οτι εκανε σωστη δουλεια!
βεβαια κανεις δεν ειναι τελειος
τους ειπα να σφιξουν το χειροφρενο το οποιο και εκαναν
τους ειπα να κοιταξουν το κιβωτιο γιατι πολλες φορες δεν μπαινει η πρωτη(κυριως οταν ειναι κρυο εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?????????)το οποιο το κοιταξαν, το λιπαναν και μου ειπα οτι αν το συνεχισει να το ξαναπαω για να ανοιξουν το σασμαν
και τους ειπα να δουν το πενταλ του συμπλεκτη το οποιο εχει τζογο καποιων εκατοστων το οποιο κοιταξαν μεν αλλα δεν επιδιορθωσαν δε
(του παρουσιαζει κανενος το ιδιο προβλημα? ξερει κανεις αν ειναι φυσιολογικο????????????? μιλαω για τζογο 1-2 εκατοστων).

αυτα!!!!!

παντα.....φιλικα

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 13:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλέ μου φυσικά δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης... ο καθένας έχει την ελευθερία του λόγου του...

Αυτά που έχω γράψει σε τόσο μεγάλο post φάνταζομαι πως είδες οτι αφορούν προβλήματα που δεν σχετίζονται με την απλή εξυπηρέτηση της προγραμματισμένης συντήρησης, που παρεπειπτόντως δεν έχω χρειαστεί ακόμη...

Τα προβλήματα ξεκίνησαν και τελειώσαν για μένα από την αρχική ποιότητα του αυτοκινήτου μου και μιλάω για την ποιότητα του τεμαχίου και όχι γενικότερα όλων των ομοίων οχημάτων.

Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η άρνηση εξυπηρέτησης από την Lion στην οριστική λύση του προβλήματος με παρότρυνση για όσες επισκέψεις χρειάζονται για την πλήρη επιδίορθωση.

Επειδή όμως ο χρόνος είναι χρήμα... έδωσα τα ωραία μου 10000 παραπάνω κατ'ευθείαν στην Reanult περιμένωντας το Megane cc...

Για να δουμε τι διαφορά έχουν!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
harist (ΧΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 QuiKSilveR Special Edition

Ένταξη: 22 Οκτ 2004
Τόπος: Home Of The Brave, Land Of The Free.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Νοέ 2004, 11:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχεις αδικο
μαλλον η αντιπροσωπεια δεν ηθελε να παραδεχει το προλημα
παντως ειναι εντυπωσιακη η διαφορα απο λαιον αθηνας και λαιον θεσνικης
οσο περιμενα εκει μιλουσα και με ενα αλλο παλικαρι το οποιο ειχε ενα 307cc του οποιου του εβγαζε προβληματα απο την αρχη αλλα απο οτι μου ελεγε δεν ειχε παραπονα απο την αντιπροσωπεια!
τελοςπαντων καλοριζικο το ρενω!!!!

VENI, VIDI, VICI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 14:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε εσείς , έχετε οδηγήσει άλλα cabrio να δείτε πως τρύζουν ???

εγώ είχα γνωστό μου που είχε z3 και σε ταξίδι στην εθνική με βροχή μου είπε ότι κόντευε να πνιγεί.

Συγκεκριμένα μου είπε ότι ''το αμάξι έγινε Βενετία'' !!!!!!! Shocked Razz

για ηρεμήστε. 206 cc πήραμε όχι aston martin cabrio !!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 14:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Φιλέ μου φυσικά δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης... ο καθένας έχει την ελευθερία του λόγου του...

Αυτά που έχω γράψει σε τόσο μεγάλο post φάνταζομαι πως είδες οτι αφορούν προβλήματα που δεν σχετίζονται με την απλή εξυπηρέτηση της προγραμματισμένης συντήρησης, που παρεπειπτόντως δεν έχω χρειαστεί ακόμη...

Τα προβλήματα ξεκίνησαν και τελειώσαν για μένα από την αρχική ποιότητα του αυτοκινήτου μου και μιλάω για την ποιότητα του τεμαχίου και όχι γενικότερα όλων των ομοίων οχημάτων.

Το ουσιαστικό πρόβλημα ήταν η άρνηση εξυπηρέτησης από την Lion στην οριστική λύση του προβλήματος με παρότρυνση για όσες επισκέψεις χρειάζονται για την πλήρη επιδίορθωση.

Επειδή όμως ο χρόνος είναι χρήμα... έδωσα τα ωραία μου 10000 παραπάνω κατ'ευθείαν στην Reanult περιμένωντας το Megane cc...

Για να δουμε τι διαφορά έχουν!

καλορίζικο το renault cc !!!

περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 21:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν καμιά δεκαριά μέρες είδα σε βενζινάδικο, ένα 206cc στο οποίο είχε μπλοκάρει το σύστημα τις οροφής και είχε μείνει μισάνοιχτη. Ούτε άνοιγε - ούτε έκλεινε. Δεν ξέρω όμως αν οφειλόταν σε λάθος χειρισμό ή σε βλάβη. Η κοπέλα πάντως έκλαιγε.

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Νοέ 2004, 21:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

underage έγραψε:
Πριν καμιά δεκαριά μέρες είδα σε βενζινάδικο, ένα 206cc στο οποίο είχε μπλοκάρει το σύστημα τις οροφής και είχε μείνει μισάνοιχτη. Ούτε άνοιγε - ούτε έκλεινε. Δεν ξέρω όμως αν οφειλόταν σε λάθος χειρισμό ή σε βλάβη. Η κοπέλα πάντως έκλαιγε.

to έχω πάθει και εγώ όταν ο μαλ...άκας την ώρα που την έκλεινα ξεχάστηκα και έβγαλα το κλειδί από την μίζα. Evil Twisted evil Rolling eyes Crying or Very sad

κόλησε και την έκλεισα χειροκίνητα. Sad Shocked

Μετά δούλευε πάλι κανονικά !!!
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2004, 10:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ίδιο μπορει να συμβεί αν ξεκινήσεις την διαδικασία αναδίπλωσης με μπαταρία και κατα τη διάρκεια βάλεις μπρός...

όσο για το Megane... ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!

πως ήταν το 206... ε καμία σχέση! αυτό είναι όντως CC! και μάλιστα όταν είναι κουπε δεν ακούγεται κιχ και εσυ ας περνάς και πλακόστρωτο!

όσο για την οροφή δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ρομποτική έχει πέσει...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 10:50:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
το ίδιο μπορει να συμβεί αν ξεκινήσεις την διαδικασία αναδίπλωσης με μπαταρία και κατα τη διάρκεια βάλεις μπρός...

πως ήταν το 206... ε καμία σχέση! αυτό είναι όντως CC! και μάλιστα όταν είναι κουπε δεν ακούγεται κιχ και εσυ ας περνάς και πλακόστρωτο!

αντε καλοταξιδο.... Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Νοέ 2004, 11:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν είχα ξυπνήσει και την κυριακή... θα το βλέπατε από κοντά αλλά... το clubing....με πρόδωσε

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2004, 09:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:

όσοι πιστοί να πάρουν τους 4 τροχους που το έχει τεστ το megane cc.

εγώ δεν το διάβασα ακόμη , διότι είμαι στο γραφείο. το απόγευμα τα λέμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2004, 23:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις σήμερα πήρα το αμάξι μου, έκανα το μεγάλο service στα 30.000 στην αντιπροσωπεία της Peugeot (Dakar)!!
Έκανα βεβαία και κάποιες αισθητικές αλλαγές (βαψίματα) αλλά περισσότερο μου στοίχησε το service!!
Καλύτερα μην σας πω το ποσό!!!!
Το αμάξι είναι πραγματικά καλύτερα τώρα, αλλά το πάθημα μάθημα, καθότι με τέτοιες τιμές θα το σκεφτώ πολύ πλέον!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2005, 10:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bluewinter έγραψε:
Μόλις σήμερα πήρα το αμάξι μου, έκανα το μεγάλο service στα 30.000 στην αντιπροσωπεία της Peugeot (Dakar)!!
Έκανα βεβαία και κάποιες αισθητικές αλλαγές (βαψίματα) αλλά περισσότερο μου στοίχησε το service!!
Καλύτερα μην σας πω το ποσό!!!!
Το αμάξι είναι πραγματικά καλύτερα τώρα, αλλά το πάθημα μάθημα, καθότι με τέτοιες τιμές θα το σκεφτώ πολύ πλέον!! Rolling eyes

καμιά 200 ευρώ πρέπει να σου στοίχησε. τοσο είχε στοιχήσει σε μένα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης