PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Bye Bye 206 CC Hello Megane CC!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 12:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Bye Bye 206 CC Hello Megane CC! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί συνclubιτες!

Μετά από την τόση ταλαιπωρία με το 206 μου, αυριο τελειώνουν τα βάσανα.

Παραδίδεται πίσω στην εταιρεία χρονομίσθωσης και μεθαύριο παραλαμβάνω το καινούργιο μου Megane CC full extra.

Οπτικά προτιμώ το 307 αλλά θα ήταν κάπως γελοίο να ξαναπέρω peugeot ενώ τους έχω κάνει ρόμπα σε όλη την αγορά (περιοδικά κλπ κλπ) καθώς και έχω προχωρήσει σε νομικές οδούς.

Ας ελπίσουμε οτι τα 28000 που κάνει το λιγότερο εξοπλισμένο Megane από το αντίστοιχο 307 θα δείξουν αυτή τη φορά τη διαφορά τους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πραγματικά ΟΛΟΥΣ για την βοήθεια σας με τα προβλήματα μου και για το χρόνο και τις απόψεις που μοιραστήκατε μαζί μου.

Πιο πολύ θα μου λείψει το Club παρά το 206 που με τόση χαρά παραλάμβανα στις 28/1/2004.

Όταν θα βλέπετε λοιπόν και ένα χρήστη με Megane θα είναι επειδή κάποιος εκτιμά πολύ περισσότερο την ιδέα του 206 παρά το ίδιο.

Ευχαριστώ και πάλι

Πάρης

ΥΓ. Ακόμη πωλείται σκούπα SIMOTA Με φίλτρο Κ&Ν 3 μηνών (που δεν κάνει και στο Megane) 120 ευρώ. Αφήστε προσωπικό μήνυμα! Rolling eyes

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 12:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να είσαι καλά ,και να περάσεις ακόμα καλύτερα με το καινούργιο τουτού κι'ας είναι και Μεγκάν Wink
Οπωσδήποτε η ταλαιπωρία που τράβηξες δεν ήταν και λίγη .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 11:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, να είσαι καλα!

Καμία ιδέα για φτιάξιμο στο Me Evil Evil Twisted evil gane?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, να είσαι καλα!

Καμία ιδέα για φτιάξιμο στο Me Evil Evil Twisted evil gane?

to tourbo me ta 225 Rolling eyes Twisted evil Question
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:18:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που, πως, πόσο χρόνο και πόσο χρήμα!!!?!?!?!?!?!?!?! Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/img]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
dbokos (Δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Opel Corsa 1.4/100 (2010)

Ένταξη: 30 Αύγ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 12:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο το MEGANE !!!

Φτιαξε κανενα topic αργοτερα να μας πεις εντυπωσεις και διαφορες με το 206CC

Μπορει και να τις χρειαστουμε Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 13:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ φιλε μου.... Laughing Laughing Laughing

χαιρομαι ιδιαιτερα για την επιλογη σου μιας και στην οικογενεια εχουμε τοσο το 206cc αλλα και ενα megane cabrio (το προηγουμενο μοντελο...)
αν και το καινουριο ακολουθει τα βηματα του προηγουμενου πιστεψε με θα μεινεις ευχαριστημενος...
δεν ειναι τυχαιο οταν την περιοδο που πηραμε το 206 ειχαμε ηδη το μεγκανο. το 206 το πηραμε 20 χιλιαρικα ενω το μεγκαν 25 με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο αλλα η διαφορα στο πλαισιο και την ποιοτητα αλλα και την αξιοπιστια ειναι πολυ μεγαλη...

αν θελεις μπορεις να επισκεφτεις και το www.greekrenaultclub.gr

Wink Wink

Φιλικα
Kouzman

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 18:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω να παιρνεις το 2.0 τουρμπο με τα 165 αλογα που παει ευκολα με μια αλλη τουρμπινα στα 225 του κλειστου... αν παντως παιρνεις το 1.6....αστα το οδηγησα ψοφιμι σα το 307cc 1.6!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 11:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OXI ρε Πάρι!!!

Μην τολμήσεις και εξαφανιστέις θα το πάρω βαρέως και ας μην σε ξέρω.

Πάντως σαν ρενάκιας από τα γεννοφάσκια μου σου υπογράφω ότι ό,τι είναι ρενώ είναι κορυφή και σου εύχομαι να το χαρείς όσο σου αξίζει μετά από τόση ταλαιπωρία.

Περιμένουμε νέα από την πρώτη βόλτα.

Ανακλινόμενους καθρέπτες έχει το μεγκαν?... Rolling eyes αν έχει πρόσεχε ...

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 10:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ φιλε μου.... Laughing Laughing Laughing

χαιρομαι ιδιαιτερα για την επιλογη σου μιας και στην οικογενεια εχουμε τοσο το 206cc αλλα και ενα megane cabrio (το προηγουμενο μοντελο...)
αν και το καινουριο ακολουθει τα βηματα του προηγουμενου πιστεψε με θα μεινεις ευχαριστημενος...
δεν ειναι τυχαιο οταν την περιοδο που πηραμε το 206 ειχαμε ηδη το μεγκανο. το 206 το πηραμε 20 χιλιαρικα ενω το μεγκαν 25 με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο αλλα η διαφορα στο πλαισιο και την ποιοτητα αλλα και την αξιοπιστια ειναι πολυ μεγαλη...

αν θελεις μπορεις να επισκεφτεις και το www.greekrenaultclub.gr

Wink Wink

Φιλικα
Kouzman

Όντως ΚΟΥΖ δεν είναι τελικά καθόλου τυχαίο... ότι πλερώνεις... παίρνεις.

Το αυτοκίνητο έχει άλλο πάτημα, άλλο κράτημα και φυσικά άλλη άνεση. Η διαφορά στην ποιότητα είναι αισθητή από τα υλικά στο ταμπλό μέχρι και στα δέρματα κλπ κλπ

volvos έγραψε:
ελπιζω να παιρνεις το 2.0 τουρμπο με τα 165 αλογα που παει ευκολα με μια αλλη τουρμπινα στα 225 του κλειστου... αν παντως παιρνεις το 1.6....αστα το οδηγησα ψοφιμι σα το 307cc 1.6!!!

Σε πληροφορώ αγαπητέ μου οτι με το 307 παίζουν διαφορές σε ολόκληρα δευτερόλεπτα σε οτι αφορά ρεπριζ και γενικα υψηλές στροφές (βλ 4τροχοί τεύχος Δεκεμβρίου). Γενικά το περιμένα πολύ πιο αργό αλλά δεν με χαλάει πολύ προς το παρόν. Πάντως δεν σου κρύβω οτι ψάχνω ένα καλό-οικονομικό φτιαξιματάκι...

pduke έγραψε:
OXI ρε Πάρι!!!

Μην τολμήσεις και εξαφανιστέις θα το πάρω βαρέως και ας μην σε ξέρω.

Πάντως σαν ρενάκιας από τα γεννοφάσκια μου σου υπογράφω ότι ό,τι είναι ρενώ είναι κορυφή και σου εύχομαι να το χαρείς όσο σου αξίζει μετά από τόση ταλαιπωρία.

Περιμένουμε νέα από την πρώτη βόλτα.

Ανακλινόμενους καθρέπτες έχει το μεγκαν?... αν έχει πρόσεχε ...

Φυσικά και δεν γλιτώσατε τόσο εύκολα από εμένα!!! μουεχεχεχεχεχεχεεχεε!!! ΤΟ αλλάζω εγώ βρε το PSCLUB??? μη το πείτε πουθενά αλλά στο www.greekrenaultclub.gr δεν βλέπω και καμιά ιδιέταιρη κινητικότητα...

Όσο για τους καθρέπτες... οχι δεν έχει Sad
και μπορώ να πώ οτι είναι το κατιτοις που μου έλειπε σε σχέση με το 206... αλλά αν είχε τι θα έπρεπε να προσέξω?

Καμιά ιδέα τι τοπικ και πού να ανοίξω για τις διαφορές που εντόπισα?

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2004, 18:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Καμιά ιδέα τι τοπικ και πού να ανοίξω για τις διαφορές που εντόπισα?

Megane CC vs 206 CC

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Δεκ 2004, 10:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Megane CC VS 206CC roland garros Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως λεπόν με παροτρύνατε...

Ανοίγω το σχετικό τόπικ για τις διαφορές αναμέσα στις παπαρούνες και τα τριαντάφυλλα...
Silly

Το τριαντάφυλλο αγαπητοί συνclubites έχουν τριάντα φύλλα συνήθως κόκκινα και μάλιστα γερά πάνω στο κοτσάνι.
Joker

Έτσι λοιπόν και το Megane CC είναι ενα αυτοκίνητο πιο συγχρονο, σαφέστερα πιο γερό οπτικά και πρακτικά καθώς και πιο ήσυχο.

Love

Αντίθετα, οι παπαρούνες με 4 φύλλα πιο ασθενή επίσης όμορφα λέλουδα!

Δεν λέω... κουκλι το 206cc αλλά σαν παπαρούνα... χάλαγε σαν μουρλό. Η οροφή ανετα παρομοιάζεται με τα φύλλα ...

Γενικότερα, το Megane είναι ένα αυτοκίνητο που δείχνει την διαφορά χρημάτων του σε σχέση με το 206. Θα με ρωτήσετε που? Ε πολύ απλά... ΠΑΝΤΟΥ. Cheers

Η ποιότητα κατασκευής δείχνει οτι δεν θα σε προδώσει ποτέ απο τριγμούς. Όλα τα πλαστικά μέρη στο ταμπλό είναι μαλακά λες και θέλουν να σε χαϊδέψουν. Τα καθίσματα είναι ISOFIX και τρομακτικά αναπαυτικά και τα δέρματα είναι από πολύ καλή ποιότητα δέρματος (δεν ιδρώνει ο κώλος το καλοκαίρι) Onfire

Από πλευράς εξοπλισμού το δικό μου τουλάστιχον, έχει τα πάντα πλήν σε σχέση με το 206 αναδιπλούμενους ηλ καθρέπτες... Έχει όμως και την κάρτα Renault η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή... Beer Η γυάλινη οροφή είναι κάτι ακόμη πιο εντυπωσίακο στον υπόλοιπο εξοπλισμό αλλά η μεγάλη διαφορά με το 206 είναι όταν δοκιμάζεις να ανοίξεις την οροφή.

Είναι απίστευτο οτι ενώ πρώτα έπρεπε να απασφαλίσεις την οροφή και μετά να ακούσεις το γρύλισμα γκρρρρρρρρρρρρργκβζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και στο τέλος το γκαπ που σκάει η οροφή είτε στο πραμπριζ είτε μεσα στο χώρο αποσκευών... Sleeping

Τώρα, πατάς το κουμπί, τα αθόρυβα ηλ παράθυρα κατεβαίνουν και τα 4 ταυτόχρονα, και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικάσια και να άκούσεις το μπιπ από το βομβητή, δεν ακούς ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

Thumb right

υπάρχει ειδικός μηχανισμός που φρενάρει την οροφή όταν φτάνει στο τέλος της διαδικασίας ώστε να μην ακούγεται κανενα άσχημο χτύπημα...

Οδηγικά το 206 ήταν σίγουρα πιο νευρικό μιας που ήταν και πιο ελαφρύ. αλλά μην νομίζετε και με τρελές διαφορές. Τα ωραία με το megane έρχονται όμως με την ελαστικότητα του κινητήρα ο οποίος αποκρίνεται σε οποιοδήποτε κάλεσμα με το γκάζι σε όλες τις στροφές πράγμα που χαμηλά με το 206 δεν υπήρχε ούτε απάντηση.

Το θεωρώ περιττό να πω ότι με το 206 σε περίπτωση ταξιδιού με έστω φυσιολογικές ταχύτητες 140- 160χλμ/ωρα δεν υπήρχε πιθανότητα να μιλήσεις στο κινητό από το θόρυβο (με κλειστή οροφή). ενώ χθές καταλάθος πήγαινα με 205 στην Αττική και μιλούσα σαν να ήμουν στο γραφείο μου (με το bluetootth φυσικα αλλιώς θα πήγαινα σαν τον Ντοντι και την Νταϊάνα) Joker

Από πλεύρας φρένων και τα δύο αυτοκίνητα είναι απίστευτα χωρίς ιδιέταιρες διαφορές. Μπορώ να πώ πως ότι είχε χρειαστεί να αντιμετωπίσω με το 206 με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο όπως όμως και το megane. Στην οδικη συμπεριφορά το 206 είναι σαφώς πιο έντονο. Αισθάνεσαι οτι το φοράς και οτι μπορείς να κάνεις ταχυδακτυλουργικά σε αντίθεση με το megane που ένω έχει την όρεξη με τις αναρτήσεις του (και πλεόν με το χαμήλωμα που του πέταξα ΑΡΕΧ 4 πόντοι) ο όγκος του δεν του επιτρέπει πάρα πολλά.

Συνολικά το Megane είναι ένα ολοκληρωμένο Cabrio - Coupe αυτοκίνητο που μπορείς να έχεις κάλλιστα για πρώτο αυτοκίνητο σε αντίθεση με το 206 που πρέπει να είσαι πολύ μοναχικός. Και τα δύο είναι αυτοκίνητα που μπορείς να ευχαριστηθείς πολύ εύκολα με διάφορους τρόπους.

Και για να κλείσω... χτες κάναμε στησίματα με τον κολλητό μου που έχει 307cc Με πρόγραμμα και σκούπα... και την έφαγε για μισή καρότσα (είναι και μεγάλη όμως ) και τράβαγε τα μαλλία του...

Για οποιοδήποτε Show μη διστάσετε Evil

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης