PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Nεκροκεφαλές in car !
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 10:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Nεκροκεφαλές in car ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_13.jpg
http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_19.jpg
http://www.passatforum.com/gallery/passat/3b/variant/roland/roland3b_18.jpg

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Val (Maria)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Ιούν 2004
Τόπος: Αthens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 10:56:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειν'τουτο Question Question Question
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Exclamation Exclamation Exclamation
Εχω μεινει Shocked
Ειναι για πολυ αγριες καταστασεις... Confused

Shark Attack...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ρε τι κανουν οι ανθρωποι!!! Το σκηνικο το εχω ξαναδει σε εναν ενισχυτη!!! Ωραιο σαν εφε, αλλα λιγο αρρωστο μου κανει... Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sayras (Βασιλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6 XSi 16V

Ένταξη: 23 Μάϊ 2004
Τόπος: IOANNINA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 11:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψιλοχαλια κατασταση!!! Δεν ειναι μαλλον για εμας.....!Ασε που ειναι και ασχημο κατα την προσωπικη μου γνωμη.

Sayras
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2004, 12:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ φρίκη ρε Φίλλιπε!! Twisted evil

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 04:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι το αμαξι των ονειρων μου!!!! Very happy

Ειναι αριστουργημα!!! ΤΕχνη !!!!

Πως τα εκανε ο ατιμος??? Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 07:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Skull έγραψε:
Ειναι το αμαξι των ονειρων μου!!!! Very happy

Ειναι αριστουργημα!!! ΤΕχνη !!!!

Πως τα εκανε ο ατιμος??? Very happy

..μμππππρρρρρρρρρρρρρ...ανατριχιασα Shaking Shaking Shaking

Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 13:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εκανε το ατομο?!?!?!? Shocked

Εχουν τρελαθει εκει στο εξωτερικο!!!

Το μοτερ θα παρεδωσε "ψυχη"! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 14:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απιστευτο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως πολυ καλη δουλεια.Ηθελα να ηξερα ποσο του πειρε για να κανει το passat ετσι Smile Smile Smile

Αυτο θα πει να αγαπας το αυτοκινητο σου Very happy Cool Laughing Very happy

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
koulis 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Νοέ 2004, 22:55:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TO AYTOKINHTO AYTO EXEI NTELAPAREI APO TO trejler POY TO METAFEREI ME LIGA LOGIA EXEI PE8EI MEGALH ZHMIA, (ANAFERETAI KAI STO forum TOYS).
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 00:45:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑΑΑΑΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΑΑΑΑΑΑ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Puke right

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 04:30:26    Θέμα δημοσίευσης: δεν εχει δικιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεφανε δεν νομιζω πως ειναι και τακα τακα που λες.Ενταξει ειναι καλη δουλεια.Απο την αλλη αν το λες για τις νεκροκεφαλες,εεεε τοτε ειναι αλλου παπα ευγελιο Exclamation Exclamation

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 07:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρρωστια... Idea Question Idea Question Idea Question

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Νατος και ο αλλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:16:42    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νατος και ο αλλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zippy έγραψε:
Να δες Στεφανε ο Ζαχαριας πορωθηκε.Τον κοβω να το κανει ιδιο το 206 του!!!!!!!Τι λεει Ζαχαρια θα σε δουμε σε κανενα εξωφιλο?? Question Question Very happy Laughing

ειναι το 3ο ποστ που τον λες Στεφανο....ΣΤΑΥΡΟ τον λενε... και φυσικα δε φταις εσυ αλλα αυτο το καθικι που δε γραφει το ονομα του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νατος και ο αλλος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
zippy έγραψε:

ειναι το 3ο ποστ που τον λες Στεφανο....ΣΤΑΥΡΟ τον λενε... και φυσικα δε φταις εσυ αλλα αυτο το καθικι που δε γραφει το ονομα του! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τι να πω και εγω,, steve εχει γραψει.Τι μας κανει παραπλανιση? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Αχα σε ανακαλοιψαμε Σταυρο ηρθε η ωρα να μας ανακαλιψεις την πραγματικη σου ταυτοτητα. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:32:48    Θέμα δημοσίευσης: ?????????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η και στην τελικη ρε συ Πετρο εγω λεω να ρωτησουμε των ιδιο.Δεφν μπορει θα εχει μια ιδεα για τον πως τον λενε.ΕΕΕΕΕΕΕ δεν νομιζεις Question Question Question

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 14:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
εχω την αισθηση οτι steve=σταυρος και stephen=στεφανος... αλλα δεν παιρνω και ορκο...Wink μπορει να ειναι και το ιδιο...ενας μπαμπινιωτης ρε παιδιααααααα....

Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω αλλά αυτό το όρθιο χιλιόμετρο που ξέρει σίγουρα δεν μιλάει...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 22:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:

Είσαι σωστότατος αν το ph το κάνεις v δηλαδή, steven Cool

Sorry που άργησα να απαντήσω Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης