Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tsikis (Νικος) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6
Ένταξη: 03 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 366 Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:57:24 Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα 307 |
|
|
Εχω ενα 307 1,6
Αρκετα προβλήματα ,
Όπως έχω αλλάξει φλάτζα κεφαλής στα 1000 km ( το έστρωνα μέχρη τα 4.000 km )
Δισκο πλατο στα 10.000km ,
τρόμπα φρένων στα 17.000km ,
πρόβλημα με τον δείκτη του λαδιού στο καντραν ,
έχω αλλάξει οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 3 φορές,
έχει αρχίσει και γρατζουνάει η δευτέρα και μάλλον πάω για σασμαν , πήγα στον μηχανικό και μου είπε ότι έχω ένα απλό αυτοκίνητο πόλης και δεν πρέπει να περνάω τις 4,000 στροφες . "πούλα αυτό και πάρε το δίλιτρο " ήταν τα ακριβή λόγια του , άκου αντιμετώπιση ( Καλλιαντάσης )
Και τώρα τελευταία βγήκε εκτός λειτουργίας το ABS αλλά τώρα επανήλθε ..
Εσείς έχετε κανένα πρόβλημα ?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 00:10:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε Νικο εμενα μολις σημερα μου εμφανιστηκε το προβλιημα του δεικτη λαδιου στο καντραν κατα τα αλλα τιποτα αλλο εχω 20000 χλμ το εχω 10 μηνες . Τι ηταν τελικα αυτο το προβλημα του δεικτη? ηταν στην εγγυηση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 02:19:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου φίλε μου
το πρόβλημα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα θα στο βγάζει συνέχεια. εχω ολόκληρο φάκελο με τις επισκευές του , μέχρι και εγκέφαλάκι μου άλλαξαν αλλα τίποτα , το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην το κοιτάς , και αν θα έχεις πρόβλημα θα σου ανάψει το λαμπάκι του λαδιού .
είσαι απο τους τυχερούς .
Στο νέο κοσμο που μενω τωρα τελευταια ξέρω έναν πουυ αλλαξε το σασμαν και δεν τον κάλυψε η εγγύηση.. Από όταν άρχισα να ο σκίζω πάντως έχουν σταματήσει τα προβλήματα σχεδόν . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 09:50:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eγω απο τοτε που το πηρα το εσκιζα το ιδιο μου ειπε και ο μηχανικος μου οτι ειναι στην εγγυηση θα αλλαχτει και ετσι κανω θα παω σημερα να ρωτησω γι'αυτο το προβλημα του δεικτη αλλα μια δειχνει και μια δεν δεχνει  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 10:37:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στα 10.000 πρώτα χιλιόμετρα δεν είχε παρουσιαστεί τίποτα.
το θέμα με το δείκτη του λαδιού το θεωρώ μια λαλακία και δεν ασχολούμαι, το έκανε και το ραλλυ και δεν εδωσα βάση.
στα 12.000 άλλαξα δίσκο πλατώ, εντός εγγύησης λογω κάποιας διαρροής.
άλλο πρόβλημα δεν έχει παρουσιάσει και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος (1 χρόνος, 20.000 χμ)
pour que l' automobile soit toujours un plaisir |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 11:18:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kαι εγω παρα πολυ ευριστημενος δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα εκτος απο αυτο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 12:19:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιατι ομως Νικο το προβλημα παραμενει? κουφο μου ακουγεται αυτο οτι συνεχιζει και μετα την επισκευη. Σου το εξηγησαν? Σου ειπαν τι φταιει? η μηπως τελικα δεν καναν τιποτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 16:25:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Γιατι ομως Νικο το προβλημα παραμενει? κουφο μου ακουγεται αυτο οτι συνεχιζει και μετα την επισκευη. Σου το εξηγησαν? Σου ειπαν τι φταιει? η μηπως τελικα δεν καναν τιποτα  |
Το έχουμε λίγο πολύ όλοι στα 1,6 ....
Κάποιες λύσεις :
1.Αλλαγή αισθητήρα και ένα βγάλε βάλε του πόλου της μπαταρίας σαν Reset ένα πράγμα .
2.ελεγχος αν είναι σωστά τοποθετημένος
3.Γράψτον κανονικά και απλά έλεγχε μέσω της βέργας που είναι και ο πλέον ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος
Μετά απο 1,5 σχεδόν χρόνο και 20000 χλμ έχω μάθει να ζώ μαζί του.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 12:22:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δηλαδη τι κανει ο δεικτης λαδιου σας ρε παιδια??? 
Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 15:44:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα πάλι φτου φτου ο δείκτης δουλεύει άψογα χωρείς πρόβλημα ! Είναι 7ος του 2001 το αμάξι.
Μια αλλαγή βάσης θερμοστάτη για διαρροή νερού, ένα ζουαν , και μια οθόνη .!!
Όσο για το δείκτη το τι πρόβλημα παρουσιάζει , απλά δεν δείχνει στάθμη λαδιού η όταν δήξει είναι λάθος !
Λύση υπάρχει πρώτα αλλαγή βαλβίδας , αν συνεχισθεί update στο BSI , αν το ξανακάνει αναμονή μέχρι να έρθουν οι καινούργιες βαλβίδες .
Είναι λένε βελτιωμένες !!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 02:45:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπέρα παιδιά , οσο αναφορά το δείκτη λαδιού τα έχω κάνει όλα και όταν μου τα άλλαζαν ήμουν μπροστά και το έβλεπα . όποιος έχει πάει στη lion θα ξέρει ότι αυτό δεν γίνετε αλλά είχα κάνει φασαρία και ήμουν από πάνω ... αυτό γινόταν κάθε δευτέρα μέχρι που βαρέθηκα , μέχρι να βαρεθώ πέρασαν όμως 3 μήνες , διάστημα αρκετα μεγάλο .. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307BLUE (ΦΑΝΗΣ) Μόλις έγραψα

307 1.6
Ένταξη: 20 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 13:28:56 Θέμα δημοσίευσης: προβλήματα 307 |
|
|
παιδιά καλημέρα. Είμαι καινούριος στο club και διαβασα προσεκτικά τα προβλήματα που αναφέρατε. Μέχρι στιγμής έχώ κάνει 11500χλμ με το 307 μου (1,6-01/2004) και δεν έχει παρουσίασει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Η μόνη εξαίρεση είναι η πόρτα πίσω από το συνοδηγό που μερικές φορές κάνει ένα μικρό τρίξιμο που γρήγορα όμως σταματάει. Όσο για αυτό το πρόβλημα με την ένδειξη λαδιού εννοείται αυτά τα τετραγωνάκια που ανάβουν πριν απο τα χιλιόμετρα?????
Γιατί αν είναι αυτό όταν πήγα στη PEUGEOT μου είπαν ότι η ένδειξη αυτή δεν είναι πάντα ακριβής.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SuperBilly16V (Βασίλης) Μόλις έγραψα

307 Xsi 1.6 (16v)
Ένταξη: 14 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: Αθήνα Νέο Ψυχικό
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 15:27:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και στο δικό μου 307 ( 7ος 2001 ) δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα ο δείκτης λαδιού  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)
Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 18:04:29 Θέμα δημοσίευσης: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις |
|
|
Καλησπέρα σας! Είμαι νέο μέλος. Έχω ένα 307 xsi (blue recife) μοντέλο 4/ 2002, με 30000 χλμ. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι. Το πρόβλημα με τον δείκτη λαδιού το κάνει και σε μένα, αλλά μόνο σε κλίσεις του δρόμου ή μετά από δύσκολες καιρικές συνθήκες (παγετός ή έντονη έκθεση στον ήλιο). Κατά τα άλλα μια χαρά. Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. Πάντως δεν τα πάω καλά με την τελική (180 με το ζόρι και πριν και μετά το service).Έχω βάλει τελικό καζανάκι και φίλτρο ελευθέρας ροής στο υπάρχον φιλτροκούτι. Καμμιά ιδέα ρε παιδιά ή συμβουλή?
KING LION( )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 10:52:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις |
|
|
307 ARMY! έγραψε: | Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. | Δεν μπορείς να αλλάξεις τις σχέσεις του κιβώτιου από το διαγνωστικό !
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο !
1η BVM μικρού μήκους
2η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων !
όσο για την τελική μην περιμένεις να δεις παραπάνω και τα 180 μια χαρά είναι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 01:39:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις |
|
|
Touristas έγραψε: | 307 ARMY! έγραψε: | Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. | Δεν μπορείς να αλλάξεις τις σχέσεις του κιβώτιου από το διαγνωστικό !
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο !
1η BVM μικρού μήκους
Φίλε μου τουριστα έχεις άδικο εδώ
δεν ξέρω αν είναι μόνο διαγνωστικό αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή για τις κοντές σχέσεις .. είχα πάει και εγώ στο ίδιο συνεργείο και μου το είχε
δείξει ο μάστορας , αλλά σε μένα δεν γινόταν γιατί είχα καινούριο εγκέφαλο (επειδή τον είχα αλλάξει πρόσφατα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 20:28:02 Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις |
|
|
tsikis έγραψε: | Touristas έγραψε: | 307 ARMY! έγραψε: | Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. | Δεν μπορείς να αλλάξεις τις σχέσεις του κιβώτιου από το διαγνωστικό !
1η BVM μικρού μήκους
Φίλε μου τουριστα έχεις άδικο εδώ
δεν ξέρω αν είναι μόνο διαγνωστικό αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή για τις κοντές σχέσεις .. είχα πάει και εγώ στο ίδιο συνεργείο και μου το είχε
δείξει ο μάστορας , αλλά σε μένα δεν γινόταν γιατί είχα καινούριο εγκέφαλο (επειδή τον είχα αλλάξει πρόσφατα) | Μην επιμένεις και σκέψου το λίγο !
Πως θα αλλάξεις της σχέσεις από το διαγνωστικό αφού για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αλλάξεις γρανάζια μέσα στο κιβώτιο !
Για να καταλάβεις αυτή ήταν μια επιλογή στη διαμόρφωση του εγκέφαλου μέχρι που την καταργήσανε και από τρεις που είχε έχει τώρα αυτές τις δυο που ανέφερα !!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 00:50:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι δεν διαφωνώ με σένα
και εγώ έτσι το είχα στεφτεί , απο κει και πέρα δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά απο τι στηγμή που το έχει κάνει και ο 307 army και έχει δει αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στο πρόγραμμα , ούτε ότι οι αλλαγές που βλέπεις είναι τρομερές αλλά αυτό πρέπει να ισχύει !!!
φιλικά !!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 18:43:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αλλαγές που βλέπεις είναι καθαρά ψυχολογικές και τίποτα παραπάνω !
Επειδή το έχω κάνη και εγώ δεν είδα καμία διαφορά για αυτο το λέω !
Φιλικά
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 23:31:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αυτά είναι φίλε! Σήμερα με μια επιλογή του εγκεφάλου έχεις κοντό κιβώτιο (μηχανικό έτσι; όχι αυτόματο!). Ισως και μεταβλητές σχέσεις για να έχεις και μακρυά πρώτη και overdrive πέμπτη (έτσι, για τα ταξίδια)
Αυριο με μία επιλογή του εγκεφάλου από 1.600 κυβικά θα γίνεται 3.0 V6 Turbo....
Mεθαύριο με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού θα σου βγαίνει και η χοντρή να κάθεται συνοδηγός!
Τι σου κάνει η τεχνολογία φίλε μου!...... 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|