PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλήματα 307
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 23:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Προβλήματα 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω ενα 307 1,6
Αρκετα προβλήματα ,

Όπως έχω αλλάξει φλάτζα κεφαλής στα 1000 km ( το έστρωνα μέχρη τα 4.000 km )
Δισκο πλατο στα 10.000km ,
τρόμπα φρένων στα 17.000km ,
πρόβλημα με τον δείκτη του λαδιού στο καντραν ,
έχω αλλάξει οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 3 φορές,
έχει αρχίσει και γρατζουνάει η δευτέρα και μάλλον πάω για σασμαν , πήγα στον μηχανικό και μου είπε ότι έχω ένα απλό αυτοκίνητο πόλης και δεν πρέπει να περνάω τις 4,000 στροφες . "πούλα αυτό και πάρε το δίλιτρο " ήταν τα ακριβή λόγια του , άκου αντιμετώπιση ( Καλλιαντάσης ) Evil
Και τώρα τελευταία βγήκε εκτός λειτουργίας το ABS αλλά τώρα επανήλθε ..

Εσείς έχετε κανένα πρόβλημα ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 00:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Νικο εμενα μολις σημερα μου εμφανιστηκε το προβλιημα του δεικτη λαδιου στο καντραν κατα τα αλλα τιποτα αλλο εχω 20000 χλμ το εχω 10 μηνες . Τι ηταν τελικα αυτο το προβλημα του δεικτη? ηταν στην εγγυηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 02:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου φίλε μου
το πρόβλημα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα θα στο βγάζει συνέχεια. εχω ολόκληρο φάκελο με τις επισκευές του , μέχρι και εγκέφαλάκι μου άλλαξαν αλλα τίποτα , το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην το κοιτάς , και αν θα έχεις πρόβλημα θα σου ανάψει το λαμπάκι του λαδιού .
είσαι απο τους τυχερούς . Smile
Στο νέο κοσμο που μενω τωρα τελευταια ξέρω έναν πουυ αλλαξε το σασμαν και δεν τον κάλυψε η εγγύηση.. Από όταν άρχισα να ο σκίζω πάντως έχουν σταματήσει τα προβλήματα σχεδόν .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 09:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω απο τοτε που το πηρα το εσκιζα το ιδιο μου ειπε και ο μηχανικος μου οτι ειναι στην εγγυηση θα αλλαχτει και ετσι κανω θα παω σημερα να ρωτησω γι'αυτο το προβλημα του δεικτη αλλα μια δειχνει και μια δεν δεχνει Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
nikapos 
Μέλος
Μέλος

rallye - 307

Ένταξη: 15 Ιαν 2003
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 10:37:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα 10.000 πρώτα χιλιόμετρα δεν είχε παρουσιαστεί τίποτα.
το θέμα με το δείκτη του λαδιού το θεωρώ μια λαλακία και δεν ασχολούμαι, το έκανε και το ραλλυ και δεν εδωσα βάση.

στα 12.000 άλλαξα δίσκο πλατώ, εντός εγγύησης λογω κάποιας διαρροής.

άλλο πρόβλημα δεν έχει παρουσιάσει και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος (1 χρόνος, 20.000 χμ)

pour que l' automobile soit toujours un plaisir
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 11:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαι εγω παρα πολυ ευριστημενος δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα Laughing εκτος απο αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 12:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ομως Νικο το προβλημα παραμενει? κουφο μου ακουγεται αυτο οτι συνεχιζει και μετα την επισκευη. Σου το εξηγησαν? Σου ειπαν τι φταιει? η μηπως τελικα δεν καναν τιποτα Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 16:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Γιατι ομως Νικο το προβλημα παραμενει? κουφο μου ακουγεται αυτο οτι συνεχιζει και μετα την επισκευη. Σου το εξηγησαν? Σου ειπαν τι φταιει? η μηπως τελικα δεν καναν τιποτα Crying or Very sad

Το έχουμε λίγο πολύ όλοι στα 1,6 .... Evil
Κάποιες λύσεις :
1.Αλλαγή αισθητήρα και ένα βγάλε βάλε του πόλου της μπαταρίας σαν Reset ένα πράγμα .
2.ελεγχος αν είναι σωστά τοποθετημένος
3.Γράψτον κανονικά και απλά έλεγχε μέσω της βέργας που είναι και ο πλέον ασφαλής και αξιόπιστος τρόπος Wink

Μετά απο 1,5 σχεδόν χρόνο και 20000 χλμ έχω μάθει να ζώ μαζί του. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 12:22:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη τι κανει ο δεικτης λαδιου σας ρε παιδια??? Confused

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Νοέ 2004, 15:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι φτου φτου ο δείκτης δουλεύει άψογα χωρείς πρόβλημα ! Είναι 7ος του 2001 το αμάξι.
Μια αλλαγή βάσης θερμοστάτη για διαρροή νερού, ένα ζουαν , και μια οθόνη .!!
Όσο για το δείκτη το τι πρόβλημα παρουσιάζει , απλά δεν δείχνει στάθμη λαδιού η όταν δήξει είναι λάθος !
Λύση υπάρχει πρώτα αλλαγή βαλβίδας , αν συνεχισθεί update στο BSI , αν το ξανακάνει αναμονή μέχρι να έρθουν οι καινούργιες βαλβίδες .
Είναι λένε βελτιωμένες !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Νοέ 2004, 02:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα παιδιά , οσο αναφορά το δείκτη λαδιού τα έχω κάνει όλα και όταν μου τα άλλαζαν ήμουν μπροστά και το έβλεπα . όποιος έχει πάει στη lion θα ξέρει ότι αυτό δεν γίνετε αλλά είχα κάνει φασαρία και ήμουν από πάνω ... αυτό γινόταν κάθε δευτέρα μέχρι που βαρέθηκα , μέχρι να βαρεθώ πέρασαν όμως 3 μήνες , διάστημα αρκετα μεγάλο ..
Επιστροφή στην κορυφή
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2004, 13:28:56    Θέμα δημοσίευσης: προβλήματα 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά καλημέρα. Είμαι καινούριος στο club και διαβασα προσεκτικά τα προβλήματα που αναφέρατε. Μέχρι στιγμής έχώ κάνει 11500χλμ με το 307 μου (1,6-01/2004) και δεν έχει παρουσίασει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Η μόνη εξαίρεση είναι η πόρτα πίσω από το συνοδηγό που μερικές φορές κάνει ένα μικρό τρίξιμο που γρήγορα όμως σταματάει. Όσο για αυτό το πρόβλημα με την ένδειξη λαδιού εννοείται αυτά τα τετραγωνάκια που ανάβουν πριν απο τα χιλιόμετρα?????
Γιατί αν είναι αυτό όταν πήγα στη PEUGEOT μου είπαν ότι η ένδειξη αυτή δεν είναι πάντα ακριβής.
Επιστροφή στην κορυφή
SuperBilly16V (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 Xsi 1.6 (16v)

Ένταξη: 14 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα Νέο Ψυχικό

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 15:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στο δικό μου 307 ( 7ος 2001 ) δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα ο δείκτης λαδιού Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Νοέ 2004, 18:04:29    Θέμα δημοσίευσης: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας! Είμαι νέο μέλος. Έχω ένα 307 xsi (blue recife) μοντέλο 4/ 2002, με 30000 χλμ. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αμάξι. Το πρόβλημα με τον δείκτη λαδιού το κάνει και σε μένα, αλλά μόνο σε κλίσεις του δρόμου ή μετά από δύσκολες καιρικές συνθήκες (παγετός ή έντονη έκθεση στον ήλιο). Κατά τα άλλα μια χαρά. Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα. Πάντως δεν τα πάω καλά με την τελική (180 με το ζόρι και πριν και μετά το service).Έχω βάλει τελικό καζανάκι και φίλτρο ελευθέρας ροής στο υπάρχον φιλτροκούτι. Καμμιά ιδέα ρε παιδιά ή συμβουλή?

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Νοέ 2004, 10:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα.
Δεν μπορείς να αλλάξεις τις σχέσεις του κιβώτιου από το διαγνωστικό !
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο !
1η BVM μικρού μήκους
2η αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ! Wink

όσο για την τελική μην περιμένεις να δεις παραπάνω και τα 180 μια χαρά είναι
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 01:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
Πρόσφατα έκανα service στην PEUGEOT Σπάρτης όπου στον εγκέφαλο έκανα μετατροπή στο σαζμάν επιλέγοντας τις κοντές σχέσεις. Έχει αρκετό νεύρο τώρα.
Το μόνο που κανείς είναι να πεις του εγκέφαλου αν έχει αυτόματο κιβώτιο η μηχανικό και οι επιλογές είναι δυο !
1η BVM μικρού μήκους

Φίλε μου τουριστα έχεις άδικο εδώ
δεν ξέρω αν είναι μόνο διαγνωστικό αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή για τις κοντές σχέσεις .. είχα πάει και εγώ στο ίδιο συνεργείο και μου το είχε
δείξει ο μάστορας , αλλά σε μένα δεν γινόταν γιατί είχα καινούριο εγκέφαλο (επειδή τον είχα αλλάξει πρόσφατα)
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2004, 20:28:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βλάβες στο 307-Βελτιώσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Touristas έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
1η BVM μικρού μήκους

Φίλε μου τουριστα έχεις άδικο εδώ
δεν ξέρω αν είναι μόνο διαγνωστικό αλλά υπάρχει αυτή η επιλογή για τις κοντές σχέσεις .. είχα πάει και εγώ στο ίδιο συνεργείο και μου το είχε
δείξει ο μάστορας , αλλά σε μένα δεν γινόταν γιατί είχα καινούριο εγκέφαλο (επειδή τον είχα αλλάξει πρόσφατα)
Μην επιμένεις και σκέψου το λίγο !
Πως θα αλλάξεις της σχέσεις από το διαγνωστικό αφού για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να αλλάξεις γρανάζια μέσα στο κιβώτιο ! Exclamation
Για να καταλάβεις αυτή ήταν μια επιλογή στη διαμόρφωση του εγκέφαλου μέχρι που την καταργήσανε και από τρεις που είχε έχει τώρα αυτές τις δυο που ανέφερα !!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 00:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι δεν διαφωνώ με σένα
και εγώ έτσι το είχα στεφτεί , απο κει και πέρα δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά απο τι στηγμή που το έχει κάνει και ο 307 army και έχει δει αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι στο μυαλό του
Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στο πρόγραμμα , ούτε ότι οι αλλαγές που βλέπεις είναι τρομερές αλλά αυτό πρέπει να ισχύει !!!
φιλικά !! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 18:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλλαγές που βλέπεις είναι καθαρά ψυχολογικές και τίποτα παραπάνω !
Επειδή το έχω κάνη και εγώ δεν είδα καμία διαφορά για αυτο το λέω !
Φιλικά
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Δεκ 2004, 23:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι φίλε! Σήμερα με μια επιλογή του εγκεφάλου έχεις κοντό κιβώτιο (μηχανικό έτσι; όχι αυτόματο!). Ισως και μεταβλητές σχέσεις για να έχεις και μακρυά πρώτη και overdrive πέμπτη (έτσι, για τα ταξίδια)

Αυριο με μία επιλογή του εγκεφάλου από 1.600 κυβικά θα γίνεται 3.0 V6 Turbo....

Mεθαύριο με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού θα σου βγαίνει και η χοντρή να κάθεται συνοδηγός!

Τι σου κάνει η τεχνολογία φίλε μου!...... Shocked Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης