PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φαναρτζήδες

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mourgos7 (sakis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 qs

Ένταξη: 15 Μάϊ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούλ 2004, 19:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Φαναρτζήδες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα σε ενα φανοποιο να μου βαψει 2 φτερα επειδη τρακαρα και μου τα εκανε αλλο χρωμα.ασημι ειναι το αμαξι μου.χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι κυκλοφορουν πολλοι καραγκιοζηδες.περιμενω τη δευτερα να παω να μου τα ξαναβαψει.τζαμπα χρονος.και ηταν καινουρια τα φτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2004, 11:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: φαναρτζηδες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mourgos7 έγραψε:
πηγα σε ενα φανοποιο να μου βαψει 2 φτερα επειδη τρακαρα και μου τα εκανε αλλο χρωμα.ασημι ειναι το αμαξι μου.χρειαζεται μεγαλη προσοχη γιατι κυκλοφορουν πολλοι καραγκιοζηδες.περιμενω τη δευτερα να παω να μου τα ξαναβαψει.τζαμπα χρονος.και ηταν καινουρια τα φτερα

δε του έδωσες κωδικούς χρώματος???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούλ 2004, 15:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: φαναρτζηδες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πΕτΡοS έγραψε:

δε του έδωσες κωδικούς χρώματος???

O Κωδικός χρώματος δεν αντιστοιχεί σε κάποιο συγκεκριμένο κουτί μπογιας για τους φαναρτζίδες. Αλλά εχουν τις "σκάλες" χρωμάτων που βάση του κωδικού αυτού του αναλύει τι χρώματα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει (τις αναλογίες) για να φιάξει το χρώμα που θέλει.

Γι'αυτό και υπάρχουν παρα πολλές διαφορές κάθε φορά που βάφεις κάτι..

Οι περισσότεροι πάντως για να μην φαίνεται η διαφορά το "σβήνουν" κάνοντας δηλαδή ένα ντεγκραντε από το χρώμα τους μέχρι το χρώμα του αυτοκινήτου.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Ιούλ 2004, 16:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμένα όταν μου έβαψε ένας φαναρτζής το καπό πήγε πρώτα στο πινακάκι που υπάρχει στη θέση του οδηγού και πήρε το κωδικό του χρώματος Rolling eyes Wink

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 14:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με χτυπησαν παλι!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Με χτυπησαν στο φτερο του συνοδηγου,ειναι ενα βαθουλωμα στην ακρη,πανω απο τον προφυλακτηρα........μηπως ξερετε πως μπορουν να το φτιαξουν οι φαναρτζηδες???? χρωμα δεν πηρε καθολου!!

Η peugeot τι θα μου πει?? ''θελεις καινουριο φτερο'' ???(οπως μου ειπαν και για το καπο)

Ευχαριστω Wink

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 15:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισκευη φτερου σε φαναρτζη + βαψιμο ολο το φτερο ,μου πηρε 180 ευρω . δουλεια αψογη . λεφτα να χεις για πεταμα . ρε συ δεν κανεις και κανα ευχελαιο ?

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 15:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια υπάρχει κιτ της wyrth για τα βαθουλώματα. τα επισκεβάζεις μόνος σου εάν δεν χρειάζεται βάψιμο.

και γλυτώνεις και τα κερατιάτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 16:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το επισκευάζεις το έγραψα λάθος.

σόρρυ ρε παιδιά μην μας περάσουν και αγράμματους !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2004, 22:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη αν δεν χρειαζεται βαψιμο δεν μπορει να το φτιαξει ο μαστορας?
πρεπει να το βαψει??

εχω ακουσει οτι καποιοι εχουν μια βεντουζα ειδικα για τα βαθουλωματα! μηπως ξερει κανενας???

Αυτο το κιτ ειναι ακριβο? εχεις καμια ιδεα ποσο παει?

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 01:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ψάξω μήπως το βρω. το διαφημίζανε σε ενα power techniks.

πρεπει να το βρω. παντως είναι της wurth, και είναι και αυτό με βεντούζα.
Επιστροφή στην κορυφή
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 12:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αστο Δημητρη,σημερα πηγα αλλαξα το καπω μου (εβαλα ολοκαινουριο μεσα απο την peugeot) και μου εφτιαξαν και το φτερο!!!

Το φτερο μου το εκαναν δωρο------συνολο 355 ευρω!

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 13:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο μια τρακιτσα που ειχα την περασμενη βδομαδα εβαλα την δευτερα το peugeot μου στο συνεργειο... μου ξεζευλοσε και εβαψε καπο και πισω πορτα απο οσο το ελεγξα ολα καλα... αν εξερεσεις δυο πολυ πολυ μικρα λαθακια που εχει κανει... αλλα μονο στο πλυσημο φενονται... κατα τα αλλα η δουλεια εχει γινει τελεια... και δεν το περιμενα....
βεβαια εδωσα κωδικους και στο ασημενιο που εχω επανω και στο μαμα χρωμα το μπλε... πολυ καλο βαψιμο....
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 14:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HYPER_Piccolo έγραψε:
μετα απο μια τρακιτσα που ειχα την περασμενη βδομαδα εβαλα την δευτερα το peugeot μου στο συνεργειο... μου ξεζευλοσε και εβαψε καπο και πισω πορτα απο οσο το ελεγξα ολα καλα... αν εξερεσεις δυο πολυ πολυ μικρα λαθακια που εχει κανει... αλλα μονο στο πλυσημο φενονται... κατα τα αλλα η δουλεια εχει γινει τελεια... και δεν το περιμενα....
βεβαια εδωσα κωδικους και στο ασημενιο που εχω επανω και στο μαμα χρωμα το μπλε... πολυ καλο βαψιμο....

η αντιπροσωπεία κάνει πολύ καλή δουλειά .
και η βαφή της είναι πολύ καλή. δεν ξεχωρίζει αποτ το υπόλοιπο αμάξι.
εγώ έχω μικτή ασφάλεια, και την μία φορά που το χτύπησα, το πήγα lion hellas.
η τιμή της σχετικά καλή . είχα πάρει προσφορές από κορυφαίους φαρνατζήδες της αττικής και η αντιπροσωπεία ήταν φτηνότερη.
Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 17:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy
δεν πληρωσα μια... με τρακαραν απο πισω και ηταν ολα τα εξοδα δικα του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης