PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή αυτοκινήτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
argi_pug_rg (argiris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot206 rolan garros

Ένταξη: 11 Ιούλ 2004
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 16:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια σκευτωμαι να δωσω το 206 ρολαν γκαροσ που εχω και να χτιπησω ενα 106 rally για ποιο σπορ και γκαζι καλα θα κανω η θα εχει δικαιο ο πατερασ μου που μου λεει κανω ολο μαλ***ες????????? Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 16:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η προσωπικη (ΠΑΝΤΑ!) μου αποψη ειναι να κρατησεις το 206 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Νοέ 2004, 20:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω με τον Αρη!!! Το 206 μπορεις σιγα-σιγα με λιγη υπομονη (και ευρω) να το κανεις το ιδιο ή και πιο γρηγορο απο το 106!!! Συν το οτι ειναι πιο ανετο (ευρυχωρο, στο ταξιδι κτλ) και ειδικα στην εκδοση που εχεις εσυ, πιο πλουσιο απο ενα 106 rallye!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
madjas (ΚΩΝ/ΝΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 GTi 1.6 - Golf GT

Ένταξη: 09 Μάρ 2004
Τόπος: ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Νοέ 2004, 12:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τα παραπάνω παιδιά και λέω: Απο άποψη γκαζιού και οδηγικής ευχαρίστησης σίγουρα το 106. Όμως αν σκεφτείς τους τομείς άνεσης, χώρων και ασφάλειας, θα πρότεινα 206 όπου σίγουρα με λίγα λεφτά φτάνει άνετα τις επιδόσεις του 106 ενώ αντίθετα στο 106 δεν μπορείς με όσα λεφτά και να δώσεις να φτάσεις τους παραπάνω τομείς του 206. Η απόφαση δική σου αν και εγώ είμαι υπέρ του 206.
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

Ένταξη: 08 Μάρ 2004
Τόπος: newcastle & Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 14:48:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγη αυτοκινητου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

argi_pug_rg έγραψε:
παιδια σκευτωμαι να δωσω το 206 ρολαν γκαροσ που εχω και να χτιπησω ενα 106 rally για ποιο σπορ και γκαζι καλα θα κανω η θα εχει δικαιο ο πατερασ μου που μου λεει κανω ολο μαλ***ες????????? Razz

Εγω σαν 21 χρονων τρομπας που ειμαι Bounce θα σου ελεγα να παρεις το 106.Μικρο γριγορο 120 μουλαρια κατω απο τονο (οχι το ψαρι! Roll eyes ).Αλλα απο την αλλη αμα κανεις και κανενα ταξιδι με το ραλακι θα πας φραπες ενω με το 206 εισαι πιο κιριλα οπως και να το κανουμε Joker

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 15:08:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι καθαρα θεμα προτεραιοτητων.
Αν θες γκαζι χωρις μετατροπες (μικρες ή μεγαλες) το 106 ειναι σιγουρα πιο σωστη επιλογη.
Αλλα που θα βρεις καινουργιο?
Και εδω ειναι το προβλημα.
Τα περισσοτερα 106 1,6 16ν (ιδιως τα rallye και λιγοτερο τα gti) ειναι ταλαιπωρημενα (μηχανικα κυριως, αλλα και στο σασι απο τις κουτσουροαναρτησεις που βαζουν οι περισσοτεροι με αποτελεσμα να τριζουν...).
Αν τωρα βρεις κανενα απειραχτο απο κανενα μεσηλικα και αφου το δει ο μηχανικος σου, σου πει οτι ειναι οκ, τοτε χτυπα το να κανεις το κεφι σου (και οχι τα ταξιδια σου....και προφανως ξεχνας δερματινα/ηλιοροφες/χωρους/ηχομονωση/ορατοτητα (εχει σχετικα κακα φωτα) κλπ κλπ....)
Ομως αν ειναι αν δωσεις το 206 που φανταζομαι εχεις αγορασει καινουργιο για 1 μεταχειρισμενο ραλλακι αγνωστου στοιχειων και ιστορικου (....) τοτε μαλλον ειναι λαθος.
Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 13:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει γεμισει ο κοσμος απο σαξοραλλα...κρατα το 206 σου και σιγα σιγα οπως ειπαν και οι αλλοι φτιαχτω....σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω..!!καντο να ειναι το μοναδικο σε ομορφια και γκαζι!!ενω αν ηταν 106 οτι και να κανεις μοναδικο δεν ειναι..... Wink

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 13:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nickzotos έγραψε:
Εχει γεμισει ο κοσμος απο σαξοραλλα...κρατα το 206 σου και σιγα σιγα οπως ειπαν και οι αλλοι φτιαχτω....σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα πιστευω..!!καντο να ειναι το μοναδικο σε ομορφια και γκαζι!!ενω αν ηταν 106 οτι και να κανεις μοναδικο δεν ειναι..... Wink

Ε να μην υπερβαλουμε κιολας!
Τα 206 που κυκλοφορουν ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 106 (ισως και τα saxo μαζι!).
Σε οποιο δρομο και αν βρεθεις κοιτα γυρω σου και θα δεις οτι....
Παντου υπαρχει ενα 206... Wink
Για να φτιαχτει ενα 206 και να πηγαινει σαν 106 θελει καποια χρηματα.
Ομως οταν φτιαχτει ειναι πολυ πιο ασφαλες.
Οσο για την ομορφια ειναι κατι παλι υποκειμενικο.
Αντικειμενικο ομως ειναι το γεγονος οτι στην αγορα υπαρχουν απειρα πραγματα για να κανεις το 206 κουκλι...! Wink Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τρι 07 Δεκ 2004, 15:17:11, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 15:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound. έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Ε να μην υπερβαλουμε κιολας!
Τα 206 που κυκλοφορουν ειναι πολυ περισσοτερα απο τα 106 (ισως και τα saxo μαζι!).
Σε οποιο δρομο και αν βρεθεις κοιτα γυρω σου και θα δεις οτι....
Παντου υπαρχει ενα 206... Wink
Για να φτιαχτει ενα 206 και να πηγαινει σαν 106 θελει καποια χρηματα.
Ομως οταν φτιαχτει ειναι πολυ πιο ασφαλες.
Οσο για την ομορφια ειναι κατι παλι υποκειμενικο.
Αντικειμενικο ομως ειναι το γεγονος οτι στην αγορα υπαρχουν απειρα πραγματα για να κανεις το 206 κουκλι...! Wink Cool

Ηθικο διδαγμα τις ιστοριας ειναι οτι ειμαστε πολυ αλλα ειμαστε σκορπιοι Very happy Cool

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Makis77 (Μάκης)
Μέλος
Μέλος

206 1.6 GTi (Αυγ 2003)

Ένταξη: 07 Ιούλ 2003
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 16:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως είμαι Υδροχόος... Very happy Very happy Very happy

Day Dreamer
Flying Low
Looking For The Big L
Επιστροφή στην κορυφή
zippy (Βασιλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 GTI (2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2004, 22:43:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makis77 έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι Υδροχόος... Very happy Very happy Very happy

Οραιος το επιασες το διφορουμενο. Very happy Cool Laughing

zippy the lion
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης