PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206CC Αλλαγή ηχείων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 12:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε παρεξηγησα φιλε μου αλβανε , συγχωρεσε με... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 12:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν χασουμε το βραδυ θα γινω τουρκος παντως...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Σεπ 2004, 13:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδωμεν ιδωμεν...
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 11:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει τις διαστάσεις των ηχείων (μπρος-πίσω) που φοράει το GTI (μοντέλο 2004)?
Είναι ίδια με αυτά του XS?

®
Επιστροφή στην κορυφή
Skull (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Έδεσσα-Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Οκτ 2004, 14:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να εχουν καμια διαφορα...

Εκτως αν αλλαζει ολοκληρο σχημα ταπετζαριας! Razz

16.5 μπροστα και 13 πισω!! Very happy

----------------------------
Skull - personal blog
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Νοέ 2004, 09:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ, ευχαριστώ Γιάννη!

®
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Νοέ 2004, 23:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την πίσω εταζέρα του 3θυρου τι θα προτείνατε?
Χωράνε οβάλ ηχεία χωρίς να κάνω μετατροπές?
Δεν θέλω Subwoofers και ιστορίες. Μόνο καλά οβάλ (αν χωράνε) και ιδάνικά 2WAY αν υπάρχουν.

Το Gti έχει 16αρια στις πόρτες με ξεχωριστό Tweeter μπροστά και ΧΑΛΙΑ 13άρια πίσω που μάλλον θα καταργήσω.

Θα αλλάξω και αυτή την εργοστασιακή Μ@@@@@@@@Α Clarion, με ένα Blaupunkt San Francisco (μοντέλο του 2000 αλλά απείρως καλύτερο από το Clarion) που είχα από το 309.

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Δεκ 2004, 10:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως γνωριζει καποιος κανενα site με κατασκευες ιce για CC....?

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 09:43:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ριξε μια ματια σε αυτες τις φωτο Shocked Shocked Cool Wink :

http://www.206tuning.be/gallery/ice_30.jpg

http://www.206tuning.be/gallery/ice_31.jpg

http://www.206tuning.be/gallery/ice_32.jpg

http://www.206tuning.be/gallery/ice_35.jpg

http://www.206tuning.be/gallery/ice_45.jpg

http://www.206tuning.be/meetings/meetings_lelystad_50.jpg

http://www.206tuning.be/meetings/meetings_ninove_09.jpg

http://www.206tuning.be/meetings/meetings_ninove_10.jpg

http://www.206tuning.be/meetings/meetings_ninove_11.jpg

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Δεκ 2004, 16:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα Μανθο,μας εφτιαξες!!! Cool

Τι ειναι αυταααααα!! Shocked Θα χοροπηδαει το αυτοκινητο απο τα μπασα!!! Shocked

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 11:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROLAND GARROS έγραψε:
Λέω και εγώ τι έχω κάνει και αν θες έλα και άκου το πρίν αποφασίσεις.

πηγή μαμά ( δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στην εμφάνιση, ασε που θα αχρηστευόταν και το κοντρολάκι στο τιμόνι)

μπροστινά ηχεία peerless διαιρούμενα 16,5 mm πίσω μαμα (όσο και αν σας κάνει εντύπωση είναι δορυφοράκια της blaukpunt)

ενισχυτής 800 sony xplod και sub 10 crystal audio.

Αποτέλεσμα άριστο...

βέβαια όταν τερματίζω τσιρίζει το τουίτερ, ήθελε πυκνοτάκια που δεν έβαλαν στην τοποθέτηση, παρόλα αυτα παιζεί καθαρότατα και δυνατά

Όσο για χώρο, τα πίσω καθίσματα ανεπηρέαστα και το sub δεν κόβει πολύ απο το πορτ παγκαζ. για την ακρίβεια δύο μεγάλα shaque vouayaz μια μικρή τσάντα ώμου και ανοιχτή οροφή ήταν το must για το φετινό καλοκαίρι για το πορτ παγκαζ του ccδιου μου.

αν όντως θες να το ακούσεις... είμαι στη διάθεση σου

τα κοντρολάκια στο τιμόνι δεν αχρηστεύονται. οι περισσότεροι οίκοι έχουν βγάλει ανταπτωράκια, που τα κάνουν να δουλεύουν αυτά τα κουμπιά, με οποιοδήποτε ηχοσύστημα. (έχω δει σε pioneer και kenwood)
όπως κάνουν και τiς ενδείξεις της πηγής να τις δείχνει η πάνω οθόνη του αυτοκινήτου κανονικά όπως με το μαμα ηχοσύστημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 22:55:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
ROLAND GARROS έγραψε:
Λέω και εγώ τι έχω κάνει και αν θες έλα και άκου το πρίν αποφασίσεις.

πηγή μαμά ( δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στην εμφάνιση, ασε που θα αχρηστευόταν και το κοντρολάκι στο τιμόνι)

μπροστινά ηχεία peerless διαιρούμενα 16,5 mm πίσω μαμα (όσο και αν σας κάνει εντύπωση είναι δορυφοράκια της blaukpunt)

ενισχυτής 800 sony xplod και sub 10 crystal audio.

Αποτέλεσμα άριστο...

βέβαια όταν τερματίζω τσιρίζει το τουίτερ, ήθελε πυκνοτάκια που δεν έβαλαν στην τοποθέτηση, παρόλα αυτα παιζεί καθαρότατα και δυνατά

Όσο για χώρο, τα πίσω καθίσματα ανεπηρέαστα και το sub δεν κόβει πολύ απο το πορτ παγκαζ. για την ακρίβεια δύο μεγάλα shaque vouayaz μια μικρή τσάντα ώμου και ανοιχτή οροφή ήταν το must για το φετινό καλοκαίρι για το πορτ παγκαζ του ccδιου μου.

αν όντως θες να το ακούσεις... είμαι στη διάθεση σου

τα κοντρολάκια στο τιμόνι δεν αχρηστεύονται. οι περισσότεροι οίκοι έχουν βγάλει ανταπτωράκια, που τα κάνουν να δουλεύουν αυτά τα κουμπιά, με οποιοδήποτε ηχοσύστημα. (έχω δει σε pioneer και kenwood)
όπως κάνουν και τiς ενδείξεις της πηγής να τις δείχνει η πάνω οθόνη του αυτοκινήτου κανονικά όπως με το μαμα ηχοσύστημα.

Ναι αλλα κοστιζει 80 ευρω Evil Evil Evil
(τουλαχιστον στην Kenwood & Blaupunkt) Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 09:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Memsound σε ευχαριστω για τα site poy προτεινες.... Razz

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 09:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anytime my friend.!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
CC-Gio (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)

Ένταξη: 31 Αύγ 2004
Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2004, 11:27:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για JVC που ειχα ρωτησει παει γυρω στα 100-120 ευρω το ανταπτορακι!

Ετσι λοιπον,το βγαζεις εντελως και αγοραζεις μια πηγη 120 ευρω πιο ακριβη =αρα και πιο καλη! Wink

Γνωμη μου...

Νομίζω πως 2 πράγματα είναι χειρότερα για μια απόφαση,η βιασύνη και η οργή...
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris2003 (Dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 16:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206cc - Ηχοσύστημα που δεν παίζεται! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ φίλε,

Τετάρτη 24 Φεβ αγόρασα το CC μου (μεταχειρισμένο από Φίλο)
Πέμπτη Πρωί Ξυλόθηκε ολόκληρο.

Ηθελα Ποιότητα και Watt μαζί.
Η Λύση ήταν.

Πηγή : JVC KD LHX 502 το οποίο είναι με touch panel χωρίς κουμπιά και ταιριάζει απόλυτα στα χρώματα του εσωτερικού φωτισμού του αυτοκινήτου.
Έχει και αντάπτορα για τα χειριστήρια του τιμονιού (extra)

Μπρoστά 16,5 : oxygen Sphere 6

Πίσω : 10.00 rainbow sl 100

Sub: 10 inche το οποίο το έβαλα πίσω απο την πλάτη μου. Για χώρο αποσκευών ξέχασέ το. Ακούνε όλοι οι άλλοι που είναι από εξω και οι μέσα τίποτα.

Ενισχυτης για ηχεία : DLS classic 41 4x50

Ενισχυτής για SUB : Croossfire 2x100 (υπήρχε και ήθελα να τον χρησιμοποιήσω) Εσύ μπορείς να πάρεις έναν 5-κάναλο συνολικά.

Οι ενισχυτές τοποθετήθηκαν πίσω στο πάτωμα, με κατασκευή κόσμημα.

O ήχος είναι απίθανος τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αρκει να θυσιάσεις μια θέση στα πίσω καθίσματα. Ακούς από την αναπνοή της Πρωτοψάλτη μέχρι το Beats του Tiesto. Στάθμες απίστευτα ψηλές αλλά πρώτα από όλα χωρίς καμμία παραμόρφωση.

Κόστος 1350 euro. σύντομα θα έχω και photos από την τοποθέτηση.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Δημήτρης
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Μάρ 2005, 18:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη είναι "πρώτη δημοσίευση"!
Εύγε Δημήτρη.
Αν δεν σου στερεί κάτι αυτή η τοποθέτηση του sub (εσύ ξέρεις πόσο χρησιμοποιηέις τις πίσω θέσεις) σίγουρα είναι καλύτερη ακουστικά από ότι στο χώρο αποσκευών που στο CC είναι τελείως αποκομένος από την καμπίνα.
Question Σωστή η επιλογή για 10αρι sub αφού ο χώρος του cc είναι πολύ μικρός, όπως επίσης και τα διαιρούμενα Oxygen για μπροστά (αλήθεια πόσο έκαναν αυτά μόνα τους?)
Αναμένω φώτο της εγκατάστασης! Cool Cool Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 03:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εχω δοκιμασει και πορτ μπαγκαζ και πισω καθισματα η διαφορα ειναι χαωδης . 100% καλυτερη αποδοση χαμηλων στο πορτ μπαγκαζ . εξαλλου το μεταλλο μεταφερει τους συντονισμους . μανθο αν το ακουσεις θα το καταλαβεις .

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 03:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχεις αδικο σε αυτό που λες για τον συντονισμό των μετάλλων αλλά λάβε υπόψη σου κάθε sub (συνδυσμός μεγαφώνου και κούτας) αποδίδει διαφορετικά.

Αλλιώς ενα sealed, αλλιώς ένα bass reflex, αλλιώς ένα band pass κλπ κλπ.

Άρα ο δρόμος για την επιλογή του sub αλλά και της τοποθέτησής του είναι πιό μπερδεμένος και η τελική λύση βρίσκεται μόνο με δοκιμές.

Ένα συγκεκριμένο sub μπορεί να παίζει καλύτερα στο χώρο αποσκευών από ένα άλλο αλλά το 2ο να παίζει καλύτερα μέσα στην καμπίνα.

Άρα δοκιμάζω 4 - 5 sub σε διάφορες θέσεις μέσα στο αυτοκίνητο και όπου ο ήχος με ικανοποιεί περισσότερο καταλήγω.

Εγώ τουλάχιστον όποτε φτιάχνω ένα αυτοκίνητο με ενδιέφερει πολύ η ακουστική αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλάσω την χρηστικότητα του αυτοκινήτου.
Ετσι πρώτα σχεδίαζω που και πως θα γίνει η τοποθέτηση των διαφόρων συσκευών και στην συνέχεια επιλέγω τις καλύτερες συσκευές για την κάθε περίπτωση, ανάλογα με τα γούστα και τις ακουστικές προτιμήσεις του κάθε οδηγού.

Έξάλλου η ακουστική είναι κάτι υποκειμενικό και δεν αρέσει σε όλους μας να ακούμε το ίδιο κομμάτι με τον ίδιο τρόπο

Ίδιως αν μπλέξεις στο "παιχνίδι" και το γεγονός ότι κάθε είδος μουσικής έχει τα δικά του χαρακτηριστικά τότε το πράγμα μπερδεύται ακόμα περισσότερο. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάρ 2005, 12:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μπορω παρα να συμφνησω !
ρε μανθε που τη βρισκεις τετοια λογοδιαροια 4 η ωρα το πρωι
Question Shocked

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης