Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 19:49:23 Θέμα δημοσίευσης: Πως βγαίνει η επένδυση; |
|
|
Έχει κανείς ιδέα πως βγαίνει η πίσω πλαϊνή επένδυση σε τρίθυρο 206; Μιλάω για το μαύρο πλαστικό που βρίσκεται στο πλαί του πίσω καθίσματος, κάτω από το μικρό παράθυρο. Ακούγονται κάποια τριξίματα από εκεί και θέλω να τη βγάλω για να ανακαλύψω την πηγή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κουμπωτή ή αν κρατιέται από κάπου. Πάντως αυτό που φαίνεται στερεωμένο πάνω της είναι η βάση της ζώνης. Την έχει βγάλει κανείς; Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Recifees (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ
Ένταξη: 07 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 491
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 20:37:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν το έχω κάνει αλλά αυτός που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πιθανων να το δοκίμασε είναι ο Hyper Piccolo 
Με την ρόδα στον αέρα ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 21:33:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς ο HYPER_Piccolo δεν μπορεί να μας βοηθήσει και πολύ γιατί έχει πεντάπορτο 206... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 20:26:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το έψαξα και'γώ σήμερα και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι κουμπωτά... αν πάρεις κατα μήκος το πλαστικό περίγραμμα θα δείς πως δεν υπάρχει πουθενά κάποια βίδα (εκτός απ'τη ζώνη). Βγάλε προσεκτικά το πλαινό που κρέμεται απλά... Ρίξε το κάτω μέρος του καθίσματος στα πόδια και την πλάτη στο κάτω μέρος και άρχισε να ξεκουμπώνεις... Βασικά περίμενε αν θές αύριο μεθαύριο που θα το παλέψω εγώ γιατί σήμερα δεν είχα χρόνο για "mishapps". Και σε μένα ακούγεται ακριβώς απο εκεί ένας θόρυβος... στην αρχή νόμιζα πως ήταν τα πίσω παράθυρα... τα έβγαλα, έφτιαξα κάπως τα πλαστικά και τα έσφιξα αλλά και πάλι τπτ... Μιά άλλη πιθανότητα είναι να ακούγεται αυτό στο σημείο που ακουμπάει πόρτα-κάσα γιατί άν δοκιμάσεις να κινηθείς με ανοικτή πόρτα θα δείς πως δεν παίζει πλέον ήχος...
Αυτά...
Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Antonis78 Μόλις έγραψα

206 GT
Ένταξη: 05 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 23 Τόπος: Γαστουνη Ηλειας
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 08:46:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πως βγαίνει η επένδυση; |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Έχει κανείς ιδέα πως βγαίνει η πίσω πλαϊνή επένδυση σε τρίθυρο 206; Μιλάω για το μαύρο πλαστικό που βρίσκεται στο πλαί του πίσω καθίσματος, κάτω από το μικρό παράθυρο. Ακούγονται κάποια τριξίματα από εκεί και θέλω να τη βγάλω για να ανακαλύψω την πηγή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κουμπωτή ή αν κρατιέται από κάπου. Πάντως αυτό που φαίνεται στερεωμένο πάνω της είναι η βάση της ζώνης. Την έχει βγάλει κανείς; Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... |
Φιλε zzzleepy, στο δικο μου εχω βγαλει και τα δυο τα πισω πλαινα.
Πρωτα θα λυσεις τις 2 βιδες που κραταν τις ζωνες μπρος και πισω.
μετα θα ανοιξεις το πορτπαγκαζ και θα λυσεις 2 βιδουλες τυπου τορξ στα πλαστικα που βρισκονται στην βαση του αμορτισερ της πορτας του πορτπαγκαζ.ειναι 2 σε καθε πλευρα.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη.Το καλυμα ειναι με κλιπς τα οποια αρχιζεις απο ενα σημειο και τα ξεκουμπωνεις με προσοχη.αν σε ενοχλει το καθισμα βγαλε το κατω που βγαινει ευκολα και την πλατη μετα την μετακινεις αναλογα το πως σε βολευει.ελπιζω να σε βοηθησα καπως!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 09:06:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πως βγαίνει η επένδυση; |
|
|
Ευχαριστώ και τους δυο για τη βοήθεια! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|