PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πως βγαίνει η επένδυση;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 19:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Πως βγαίνει η επένδυση; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει κανείς ιδέα πως βγαίνει η πίσω πλαϊνή επένδυση σε τρίθυρο 206; Μιλάω για το μαύρο πλαστικό που βρίσκεται στο πλαί του πίσω καθίσματος, κάτω από το μικρό παράθυρο. Ακούγονται κάποια τριξίματα από εκεί και θέλω να τη βγάλω για να ανακαλύψω την πηγή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κουμπωτή ή αν κρατιέται από κάπου. Πάντως αυτό που φαίνεται στερεωμένο πάνω της είναι η βάση της ζώνης. Την έχει βγάλει κανείς; Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 20:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το έχω κάνει αλλά αυτός που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πιθανων να το δοκίμασε είναι ο Hyper Piccolo Rolling eyes

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 21:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς ο HYPER_Piccolo δεν μπορεί να μας βοηθήσει και πολύ γιατί έχει πεντάπορτο 206... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2004, 20:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έψαξα και'γώ σήμερα και αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι κουμπωτά... αν πάρεις κατα μήκος το πλαστικό περίγραμμα θα δείς πως δεν υπάρχει πουθενά κάποια βίδα (εκτός απ'τη ζώνη). Βγάλε προσεκτικά το πλαινό που κρέμεται απλά... Ρίξε το κάτω μέρος του καθίσματος στα πόδια και την πλάτη στο κάτω μέρος και άρχισε να ξεκουμπώνεις... Βασικά περίμενε αν θές αύριο μεθαύριο που θα το παλέψω εγώ γιατί σήμερα δεν είχα χρόνο για "mishapps". Και σε μένα ακούγεται ακριβώς απο εκεί ένας θόρυβος... στην αρχή νόμιζα πως ήταν τα πίσω παράθυρα... τα έβγαλα, έφτιαξα κάπως τα πλαστικά και τα έσφιξα αλλά και πάλι τπτ... Μιά άλλη πιθανότητα είναι να ακούγεται αυτό στο σημείο που ακουμπάει πόρτα-κάσα γιατί άν δοκιμάσεις να κινηθείς με ανοικτή πόρτα θα δείς πως δεν παίζει πλέον ήχος...
Αυτά...

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 08:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πως βγαίνει η επένδυση; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα πως βγαίνει η πίσω πλαϊνή επένδυση σε τρίθυρο 206; Μιλάω για το μαύρο πλαστικό που βρίσκεται στο πλαί του πίσω καθίσματος, κάτω από το μικρό παράθυρο. Ακούγονται κάποια τριξίματα από εκεί και θέλω να τη βγάλω για να ανακαλύψω την πηγή αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κουμπωτή ή αν κρατιέται από κάπου. Πάντως αυτό που φαίνεται στερεωμένο πάνω της είναι η βάση της ζώνης. Την έχει βγάλει κανείς; Γνωρίζει κάποιος τον τρόπο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Φιλε zzzleepy, στο δικο μου εχω βγαλει και τα δυο τα πισω πλαινα.
Πρωτα θα λυσεις τις 2 βιδες που κραταν τις ζωνες μπρος και πισω.
μετα θα ανοιξεις το πορτπαγκαζ και θα λυσεις 2 βιδουλες τυπου τορξ στα πλαστικα που βρισκονται στην βαση του αμορτισερ της πορτας του πορτπαγκαζ.ειναι 2 σε καθε πλευρα.Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη.Το καλυμα ειναι με κλιπς τα οποια αρχιζεις απο ενα σημειο και τα ξεκουμπωνεις με προσοχη.αν σε ενοχλει το καθισμα βγαλε το κατω που βγαινει ευκολα και την πλατη μετα την μετακινεις αναλογα το πως σε βολευει.ελπιζω να σε βοηθησα καπως!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Νοέ 2004, 09:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πως βγαίνει η επένδυση; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ και τους δυο για τη βοήθεια! Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης