PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λεβιές ταχυτήτων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η φυσούνα είναι άλλο κεφάλαιο... Cool

Προς το παρόν ενδιαφέρομαι μόνο για τον λεβιέ!!! Very happy

Κάτι άλλο, ξέρει κανείς, αν τυχόν μου την βαρέσει και θέλω να κοντύνω τον λεβιέ... Όταν θα πάρω το πριόνι και θα κόβω αβέρτα τον λεβιέ, τα ρινίσματα σιδήρου που θα πέφτουνε? ή μήπως πρέπει να βάλω κάτι για να μην πέφτουνε μέσα εκεί στην περιοχή?! Sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 20:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσα ρινησματα να πεσουν ρε Σταυρακα! Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην κοψεις πολλη το σιδερο και βαζεις καρφοτες μετα τις ταχυτητες! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 08:11:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσα και να πέσουνε, επειδή δεν ξέρω αν θα επηρεάσει τίποτα γι αυτό ρωτάω... να δω μήπως χρειάζεται να το περιφράξω για να αποφύγω τα χειρότερα!!! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 15:45:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως κανεις γνωριζει αν τα ford kaa-puma εχουν την ιδια διαταξη στο κιβωτιο?...δηλαδη την οπισθεν εκει που την εχει κ το δικο μας?
Ψαχνω απεγνωσμενα για ενα εντελως καθαρο ασημενιο λεβιε κ το καλυτερο που εχω βρει ειναι αυτος των ford που ομως εχουν επανω τις ταχυτητες.Αν δεν βρω μπαλα μετα θα βαλω κατι σε στουπι.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 12:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε φίλε ?
δε σου αρέσει το λεβιεδάκι του gti ασημένια μπάλα με χαραγμένες τις ταχύτητες?
κατά τη γνώμη μου είναι πολύ όμορφο...

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 07:56:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο πως σου φαινεται Question : ενα τετοιο σκευτομαι να βαλω... Silly

υπαρχει και αυτο το post για να δεις : http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=2851&highlight=%EB%E5%E2%E9%E5%F2

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 13:55:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρκετά καλό, αλλά προσωπικά σκέφτομαι τι γίνεται με την μεταπώληση...

Δεν θα υπάρχουνε οι ενδείξεις με τις ταχύτητες... Θα πρέπει να λες στον άλλο που είναι η όπισθεν, άν ειναι κουμπωτή, αν αν αν.... Twisted evil

Οπότε θα ακολουθήσω κάποια λύση με έτοιμο το σχεδιάκι με τις ταχύτητες, εκτός κι αν πιάσω το photoshop και κάνω καμιά μαγκιά Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Οκτ 2004, 10:53:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι το λεβιεδακι του gti αλλα προσωπικα με χαλαει γιατι ειναι χρωμιομενο κ εγω θελω κατι καθαρα ασημενιο ματ για να ταιριαζει με τα πλαστικα κ το πλαισιο του λεβιε κ το χειροφρενο που ειναι ολα ασημενια.

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Σεπ 2007, 21:20:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σορρυ αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιο καταστημα η καποιο μαγαζι,συνεργιο,οτιδηποτε που να πουλαει μαμα προιοντα.Α και εχετε υποψιν κανενα καλο και φτηνο λεβιε?(Μαγαζι θελω να μου πειτε)
Θελω ενα λεβιε για το 306 μου γιατι εχει ξεφτισει το πανω μερος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thantsi (Thanos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)

Ένταξη: 09 Αύγ 2007
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 01:35:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χε χε....μαλλον εχετε ολοι λεβιεδακια και δν θελετε να παρετε αλλα...ασ απαντησει καποιος Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 06:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες το εργοστασιακό πήγαινε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα που έχει και ανταλλακτικά. Αν πάλι θέλεις κάτι άλλο υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με αξεσουάρ που μπορείς να πας και να δεις εάν έχει κάτι που σου αρέσει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 21:31:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει καποιος να μου εξηγησει ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ το ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ λεβιε ταχ. των 206 (gt,rc,κλπ) γινεται ΣΚ@Τ@ απο τον ιδρωτα των χεριων μας ; το δικο μου μετα απο 1,5 χρονο συμβιωσης εχει γεμισει μαυρα στιγματα που ειναι οξυδωση.
ΤΑ ΕΧΩ παρει γιατι υποτιθεται (και ειναι) αλουμινιο.
καλα τα τιμονια τα δερματινα χαλανε απο τον ιδρωτα.
ε μα να χαλαει και το μεταλλο ;

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 09:04:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά έχεις πολύ οξύ ιδρώτα
το συναντάω κι εγω σε μερικούς πελάτες στα γυαλιά του όπου οξειδώνονται / διαβρώνονται οι βραχίονες των γυαλιών τους...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 11:45:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
απλά έχεις πολύ οξύ ιδρώτα
το συναντάω κι εγω σε μερικούς πελάτες στα γυαλιά του όπου οξειδώνονται / διαβρώνονται οι βραχίονες των γυαλιών τους...

a! καλα!
κατσε να σου φερω γυαλια ηλιου/ορασεως να δεις τι γινεται στο κοκαλινο μερος του σκελετου!!

μα καλα τι πινω τελος παντων και βγαζω οξυ? Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 15:29:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας τί πίνεις... εσύ και δεν μας δίνεις Razz

Δεν έχει σχέση με το τί πίνεις πάντως Smile

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2007, 15:15:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
μπορει καποιος να μου εξηγησει ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ το ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ λεβιε ταχ. των 206 (gt,rc,κλπ) γινεται ΣΚ@Τ@ απο τον ιδρωτα των χεριων μας ; το δικο μου μετα απο 1,5 χρονο συμβιωσης εχει γεμισει μαυρα στιγματα που ειναι οξυδωση.
ΤΑ ΕΧΩ παρει γιατι υποτιθεται (και ειναι) αλουμινιο.
καλα τα τιμονια τα δερματινα χαλανε απο τον ιδρωτα.
ε μα να χαλαει και το μεταλλο ;

ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!

Αυτόν τον λεβιέ εννοείς; Πόσο πάει η τιμούλα; Και πώς γίνεται η τοποθέτησή του;

ή αυτόν;

Εγώ ενδιαφέρομαι για τον πρώτο.

(Για να μην ανοίγω καινούριο tread, μπορεί κανείς να μου πει πόσο πάει η αεροτομή που έχουν στο site τους; Την πιο απλή, για 206)

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 12:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο για την αεροτομή σου έχω απαντήσει στην σωστή Θεμ.ενότητα

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 12:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η "σακούλα" του λεβιέ έχει τρυπηθεί εντελώς... Η αλλαγή είναι εύκολη; Πόσο κοστίζει ο ορίτζιναλ και πόσο μπορούμε να βρούμε εκτός peugeot;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 16:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός Peugeot έχει στα 15 ευρώ (και δώρο η τοποθέτηση) σε δερματίνη και βρίσκεις σχεδόν ότι χρώμα θέλεις.

Επιστροφή στην κορυφή
NIKOS F (ΝΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206CC (04) 118hp

Ένταξη: 29 Οκτ 2007
Τόπος: ΓΛΥΦΑΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Δεκ 2007, 12:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλουμινένια πεντάλ και ο κάτω γυαλιστερός λεβιές αλλάχθηκαν λόγω φθοράς στην Peugeot λίγο πάνω από τα 200 ευρώ.
Δείχνουν πανέμορφα καινούρια , παράξενη όντως η φθορά του παλαιού λεβιέ από τα χέρια δεδομένου ότι ήταν αλουμίνιο (τον πιάνεις το χειμώνα και παγώνει το χέρι...)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης