PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΙΧ: Επανέρχονται τα τεκμήρια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 15:06:01    Θέμα δημοσίευσης: ΙΧ: Επανέρχονται τα τεκμήρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επανέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από το 2005 το σύστημα του προσιοδρισμού της ετήσιας τεκμαρτής δαπάνης διαβίωσης με βάση την κατοχή και συντήρηση ΙΧ αυτοκινήτου.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται η επαναφορά των τεκμηρίων με κάποιες αλλαγές καθώς χωρίς τεκμήριο θα είναι μόνο το πρώτο αυτοκίνητο κάθε οικογένειας μέχρι 2.000 κ.ε. ανεξαρτήτως μάρκας και τιμολογιακής αξίας.

Αν, όμως, στο ίδιο νοικοκυριό υπάρχει δεύτερο ή και τρίτο αυτοκίνητο θα πρέπει τα οικογενειακά εισοδήματα να δικαιολογούν την απόκτηση και συντήρησή τους.

Πηγή : autopress.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
XRHSTOS (XRHSTOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 XS 16V (2004)

Ένταξη: 24 Οκτ 2004
Τόπος: Παντού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 15:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala krasia....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 15:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και καλά ρούμια θα προσθέσω...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 16:03:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ρε τους ρεζιλιδες... και αυτοι που αγορασαν αμαξι με το καθεστως αυτο τι θα το κανουν??? θα το βαλουν στον Κ*λ* τους ?????????????????

ΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ??????? Evil Evil Evil Evil Confused Confused

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 17:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ελλάδα ισχύουν 2 ρητά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ :

1. Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού
2. Τα πάντα ρέει

ΥΓ: Πάντως δεν χρειάζεται να αγχώνεστε....
Στις επόμενες εκλογές, όταν και αν αλλάξει η κυβέρνηση, θα ξανακαταργηθεί το τεκμήριο Shocked

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την chatasos στις Δευ 25 Οκτ 2004, 19:45:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 19:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Ελλάδα επικρατουν τα άκολουθα αρχικά: Γ.Τ.Π.
Μας έχουνε αλλάξει τα φώτα όλοι!!!
Άντε μην αρχίσω πάλι με τον καθε βλάκα που εχει κάποια ισχύ κι αντι να κανει κάτι καλό κοιταει να φαει και να μας πίνει το αίμα!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 21:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δόλωμα ήτανε για να κάνουν τον κόσμο να πάρει αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίσει τεκμήριο και να έρθουν μετά να εισπράξουν.
Πιάνοντε ποτέ κορόιδα? Ή μήπως αν ήταν η άλλη κυβέρνηση δεν θα έκανε τα ίδια?

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 22:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαυτό επέμεναν στην "ενδεικτική" αναφορά των τεκμηρίων στις φορολογικές δηλώσεις; Σίγουρα κάποια κομπίνα έχουνε κάνει. Και με τα ντίζελ τί θα γίνει που τα μικρότερα είναι 1,9; Δώρο άδωρο και αυτό...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 11:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια παροιμία λέει : " ο πνιγμένος από τα μαλλιά πια πιάνεται "

πολλά έχουμε να δούμε ακόμα ...υπομονή... Evil Evil Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 12:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο δεν παιζει χρημα στο κρατοσ και οποτε παιζει το εκμεταλλευονται ορισμενοι ολο τετοιου ειδουσ μετρα θα ισχυουν....
καθιστε να δειτε πως θα πεσουν οι πωλησεις νεων αυτοκινητων αν γινει κατι τετοιο...
ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει κατι τετοιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 12:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εμείς που το πήραμε θα το πουλήσουμε???
θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 13:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
2. Τα πάντα ρέει

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τα πάντα ρει... Wink

Ούτως ή άλλος, ο πέζουλας είναι στο όνομα μου, 1.400cc, και μπορώ να αποδείξω στην εφορία με τα ένσημα που παίρνω ότι είμαι άξιος συντήρησης και κατοχής.

Οπότε μου κλάνει ο νόμος για άλλη μια φορά Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 15:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε steve κοιταμε το γενικο καλο...
το προσωπικο ειναι διαφορετικο για τον καθενα...

και εγω λογω συγκεκριμενω καθεστωτος... μπορω να εχω ανεξαρτητων κυβικων αυτοκινητο στην ελλαδα και να ειναι καθολα νομιμο, ομως το να μας κοροιδευουν ετσι στην μαπα εεεε ειναι εξωφρενικο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 15:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πω κατι διαφορετικο;

εδω δεν εχουμε να φαμε , θελουμε και 2ο αυτοκινητο;
δηλ. βενζινη δεν εχουμε να βαλουμε στο ενα , θα παρουμε και δευτερο και μας κοφτει που θα μπει τεκμηριο στο δευτερο;
σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να φανω υπερ της θεσμοθετησης των τεκμηριων η να υπερασπιστω την κυβερνηση αλλα για σταθειτε!
δηλ. απο τη μια λεμε ειμαστε φτωχη χωρα, ολοι ξεσηκωνονται για τις συνταξεις, τους χαμηλους μισθους, την ακριβεια και τις αυξησεις και απο την αλλη θεωρουμε δεδομενο το 2ο, 3ο, κ.,λ.π αυτοκινητο;
ε οχι! αν δεν εχω να φαω θα βολευτω με το 1100 η 1400 και δεν θα παω να παρω 2ο αυτοκινητο, και αν το εχω και δεν με συμφερει και δεν μπορω να το συντηρησω θα το δωσω το ρημαδι. Twisted evil αυτο με τα 2-3 αυτοκινητα ανα οικογενεια μου θυμιζει καποτε πριν 20 χρονια που ειχαμε μια τηλεοραση και λεγαμε τι εχουμε! και σιγα σιγα καθε σπιτι εχει απο 3-4 αλλη στο χωλ αλλη στο σαλονι αλλη στην κρεββατοκαμαρα κ.λ.π...

κατα τη γνωμη μου για το 1ο αυτοκινητο δεν θα πρεπει να υπαρχει καθολου τεκμηριο ασχετου κυβισμου και τιμης . αλλα για τα επομενα να υπαρχει εφοσον η εργοστασιακη αξια ξεπερναει καποιο οριο προκλησης π.χ τζιπ 40000 Ε Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Οκτ 2004, 15:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αλλα για τα επομενα να υπαρχει εφοσον η εργοστασιακη αξια ξεπερναει καποιο οριο προκλησης π.χ τζιπ 40000 Ε Wink

Αυτό που λές νομίζω υπάρχει ήδη και ισχύει για €50.000... αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει κάποιος που ξέρει!!!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Οκτ 2004, 06:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
να πω κατι διαφορετικο;

εδω δεν εχουμε να φαμε , θελουμε και 2ο αυτοκινητο;
δηλ. βενζινη δεν εχουμε να βαλουμε στο ενα , θα παρουμε και δευτερο και μας κοφτει που θα μπει τεκμηριο στο δευτερο;
σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να φανω υπερ της θεσμοθετησης των τεκμηριων η να υπερασπιστω την κυβερνηση αλλα για σταθειτε!
δηλ. απο τη μια λεμε ειμαστε φτωχη χωρα, ολοι ξεσηκωνονται για τις συνταξεις, τους χαμηλους μισθους, την ακριβεια και τις αυξησεις και απο την αλλη θεωρουμε δεδομενο το 2ο, 3ο, κ.,λ.π αυτοκινητο;
ε οχι! αν δεν εχω να φαω θα βολευτω με το 1100 η 1400 και δεν θα παω να παρω 2ο αυτοκινητο, και αν το εχω και δεν με συμφερει και δεν μπορω να το συντηρησω θα το δωσω το ρημαδι. Twisted evil αυτο με τα 2-3 αυτοκινητα ανα οικογενεια μου θυμιζει καποτε πριν 20 χρονια που ειχαμε μια τηλεοραση και λεγαμε τι εχουμε! και σιγα σιγα καθε σπιτι εχει απο 3-4 αλλη στο χωλ αλλη στο σαλονι αλλη στην κρεββατοκαμαρα κ.λ.π...

κατα τη γνωμη μου για το 1ο αυτοκινητο δεν θα πρεπει να υπαρχει καθολου τεκμηριο ασχετου κυβισμου και τιμης . αλλα για τα επομενα να υπαρχει εφοσον η εργοστασιακη αξια ξεπερναει καποιο οριο προκλησης π.χ τζιπ 40000 Ε Wink

μπορει να ειμαστε φτωχη χωρα αλλα ειμαστε πλουσιοι πολιτες....(τεκμηριωμενο) Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2004, 10:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμ, γι'αυτο εγω πηρα το 1400ακι μου με τα 75 αλογακια και εχω το κεφαλι μου ησυχο...! Shocked Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2004, 10:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει και το ενδεχομενο να ειναι ενα ακομα τρικ για να σταματησουν - παγωσουν οι πωλησεις ακριβων αυτοκινητων- εχουν ξασκιστει ολες οι μαντρες!!!- ως το τελος του χρονου και να κρατηθουν νουμερα οπως ο πληθωρισμος-τιμαρισθμος σε λογικα επιπεδα....

επισης ειναι απιθανο να επαναλθουν πληρως τα τεκμηρια... το πιο πιθανο ειναι να μεινει το καθεστως για το πρωτο αυτοκινητο της οικογενειας δηλ. πληρη απαλαγγη ως 50000ευρω -τιμολογιακη τιμη...- και να ισχυουν τα κριτηρια για τα υπολοιπα πραγμα που εγω το βρισκω απολυτα σωστο...
διοτι αυτος που εχει ενα καρο πανω απο ουσιαστικα 70000ευρω και θελει και δευτερο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 15:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον τα τεκμήρια θα ισχύουν για >2000κυβικά, αλλά θα αθροίζονται τα κυβικά σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερα από 1 αυτοκίνητα......
(πχ 1400+1600=3000................ Shocked )

Welcome to the Banana Republic

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2004, 21:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατά την γνώμη μου, δεν είναι και τόσο κακή κίνηση....
στις μέρες μας, το δεύτερο αυτοκίνητο σε μια οικογένεια, το θεωρώ πολυτέλεια και ως πολυτέλεια, θα πρέπει να φορολογείται κανονικά.....
όσο για το πρώτο αυτοκίνητο, δεν θα ισχύουν τα τεκμήρια, όπως και προτείνετε, άρα μην ανησυχούν μερικοί, οτι επανέρχεται το τεκμήριο για όλους..........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 1 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης