PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τιμές Eibach και Devil
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 01:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε, Βινάκο, εάν εσείς πετύχετε καλές τιμές στα Motul και μας συμφέρει οικονομικά να μας τα στείλετε θα είναι παράξενο να σου πούμε στείλε μας κανα-δυο κιβώτια; Ή μήπως νομίζεις ότι εάν πετύχετε τιμή εκεί θα μας τα δίνει το ίδιο και ο Χαμπής εδώ;
Πάντως, πίστεψέ με, εάν τα PAZ είναι τόσο καλά όσο υπόσχονται οι εβραίοι (το Power Synt προορίζεται για χρήση σε αγώνες ή υπεραυτοκίνητα), μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να συμφέρει οικονομικά ακόμη και η αποστολή ενός κιβωτίου στην Κρήτη!

Γιάννη όντως ο δείκτης ιξώδους δεν έχει ουσιαστική σχέση με τα χαρακτηριστικά ιξώδους που αναγράφονται στις συσκευασίες και γι αυτό ίδια φαινομενικά λάδια μπορεί να έχουν διαφορετικό δείκτη ιξώδους. Πέρα όμως και από τον δείκτη ιξώδους υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά των λαδιών, όπως πχ η ικανότητά του να διατηρεί λιπαντικότητα σε απαγορευτικές θερμοκρασίες χωρίς να σπάνε οι χημικοί δεσμοί κάτι που είναι απαραίτητο σε πανίσχυρους κινητήρες ή στους αγώνες.
Εάν όλα πάνε καλά θα συμμετάσχω σε ένα σεμινάριο για λιπαντικά (μου το πρότεινε ο εισαγωγέας των PAZ) και θα ξεκαθαρίσω πολλές λεπτομέρειες.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 01:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Εγώ τα eibach τα έβαλα 145euro Rolling eyes Razz

Παιδιά εγώ αγόρασα τα Eibach Νο 7023.120 για 206 1.4 , 110 ευρώ και με 6 άτοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής :D ! Επειδή δεν τα πέρασα ακόμη ξέρει κανείς πόσο χαμηλώνουν το αυτοκίνητο(το συγκεκριμένο Νο 7023.120), έτσι ώστε να τους πω να μου χαμηλώσουν αντίστοιχα και τον πίσω άξονα??
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 03:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω Eibach αλλά θα κατέβεις στους 3-3,5εκ εμπρός. Το 100% σίγουρο είναι ότι θα κατεβείς πίσω ένα δόντι στις ράβδους στρέψης δηλ. 2,5-3εκ. Πριν τοποθετήσεις ελατήρια και χαμηλώσεις πίσω, μέτρα στο 206 σου πόσους πόντους έχεις τώρα από το χείλος του φτερού πάνω από την ρόδα μέχρι το έδαφος και πόσους μετά. Έτσι θα σιγουρευτείς κυρίως για το εάν σε χαμήλωσαν σωστά πίσω.
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 13:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

broylis έγραψε:
pezomania έγραψε:

Παιδιά εγώ αγόρασα τα Eibach Νο 7023.120 για 206 1.4 , 110 ευρώ και με 6 άτοκες δόσεις με χρέωση πιστωτικής :D ! Επειδή δεν τα πέρασα ακόμη ξέρει κανείς πόσο χαμηλώνουν το αυτοκίνητο(το συγκεκριμένο Νο 7023.120), έτσι ώστε να τους πω να μου χαμηλώσουν αντίστοιχα και τον πίσω άξονα??

broylis για δώσε στοιχεία....
Από που;;;

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 14:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

broylis έγραψε:
pezomania έγραψε:

3cm θεωρητικά 3.5 πρακτικά. Πίσω άξονας - μία σκάλα ή ένα κλικ αλλοιώς

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
broylis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 XR

Ένταξη: 09 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 18:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Eibach τ'αγόρασα από τον τύπο που έβαλα τα λάστιχα στα Χανιά, οπότε δυστυχώς Sad δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους από το club! Απλά ανέφαιρα την τιμή έτσι δειγματολιπτηκά...Το άγχος μου εμένα είναι άλλο...Το αμάξι είναι είδη χαμηλωμένο με τα Ventura και να δώ τώρα πώς θα μου ριθμίσουν τον πίσω άξονα, αν οι πόντοι που χαμηλώνουν το 206 τα Eibach, δεν είναι οι ίδιοι με αυτών των Ventura Confused Ωχ...μ 'εχει φάει το άγχος Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Οκτ 2002, 00:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπρούλη, μην ανησυχείς, τα Eibach χαμηλώνουν το ίδιο σχεδόν με τα Ventura.
Ανυπομονώ να μάθω εάν θα δεις διαφορά και σε τί από τα Ventura. Πρόσεξε όμως, να κρίνεις ψύχραιμα, γιατί θα χρησιμοποιήσω την εμπειρία που θα έχεις, για την εξέλιξη τόσο του δικού μου 206 όσο και των υπόλοιπων μελών.
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Οκτ 2002, 00:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς broylis:

Παρακαλουθώ το 206club εδώ και καιρό αν και δεν έχω 206 Smile Επειδή μένω Χανιά και θέλω να αλλάξω αμορτισέρ-ελατήρια στο Uno που έχω, και μιας και οι τιμή που πήρες τα Eibach είναι μικρότερη από όσο τα έχουν βρει τα άλλα παιδιά, θα σου ήταν εύκολο να μου πεις το μαγαζί για να ρωτήσω και για μένα?

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης