PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206cc Roland Garros. Απολογισμός και ιδέες!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)

Ένταξη: 12 Μάρ 2004
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 09:59:53    Θέμα δημοσίευσης: 206cc Roland Garros. Απολογισμός και ιδέες! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί συνclubίτες!!!

το αυτοκίνητό μου ( ο Θεός να το κάνει ) την Πέμπτη 14/10 έβγαλε άσπρους καπνούς και πατινάριζε... και μάλιστα χωρίς και ιδιαίτερη πίεση έως και καθόλου θα έλεγα.

Το πλησιέστερο συνεργείο ήταν ο Κόνδωρας όπου και άφησα το αυτοκινητό μου ώστε το πρωί να γίνει διάγνωση.

Την επόμενη στο κλείσιμο ενημερώνομαι ότι το αυτοκίνητο μου είχε ελατωματική τσιμούχα στο στρόφυλο με αποτέλεσμα τα λάδια να πέφτουν πάνω στο χταπόδι και στο δίσκο - πλατώ!

Ανταλλακτικό κόστος 20Ε!!! και εργασία 250Ε! φυσικά είμαι στην εγγύηση οπότε δεν θα πλερώσω μία!

Το ζήτημα αυτό όμως ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι!

Ζήτησα πλήρες report από όσα συνεργεία έχω επισκεφθεί (DAKAR, LION, ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ) στο οποίο ζητούσα τις ημερομηνίες εισαγωγής και εξαγωγής του αυτοκινήτου μου στα συνεργεία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

20 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

121 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

240 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

43% ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ!

Ετοιμάζω εξώδικο για το χρόνο που έχω χάσει, την σωματική μου ακεραιότητα που θέτω σε κίνδυνο καθημερινώς με τη χρήση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου καθώς και την άμεση αντικατάσταση του οχήματος.

Σε περίπτωση που δεν γίνει αρχικά κάτι, να ενημερώσω τον έντυπο τύπο ή να περιμένω 2 χρόνια να μπω σε δικαστήρια κλπ κλπ κλπ?

Προτάσεις? Έχει περάσει κανείς κάτι αντίστοιχο?

Φιλικά

Πάρης

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 16:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα να τα κάνεις.
και δικαστήρια να τρέξεις και στον τύπο να το γράψεις, και αντικατάσταση να ζητήσεις, και όλα αυτά που ανάφερες

Αυτό δεν είναι αυτοκίνητο!
ΑΥΤΟΚΙΝΔΥΝΟ είναι.

Κρίμα...
Πότε το πήρες?

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2004, 19:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικά ρε φίλε, πως αντέχεις ακόμα?

Διαβάζω τα προβλήματα σου από τότε που μπήκες...

Ειλικρινά, όσο κι αν έχω αγαπήσει το δικό μου στον 1,5 χρόνο που το έχω, αν μου είχε γ@μήσει τη ζωή τόσο πολύ, θα το είχα στείλει. Alfa Romeo του 80 να είχες περισσότερα θα είχε βγάλει...

Το σκίζω κάθε μέρα, μια-δυο φορές την εβδομάδα χρονομετρώ ορεινές διαδρομές, και δεν έχει κάνει κιχ.

Κουράγιο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 00:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξερεις παντα οτι αν δουν οτι απειληται η φημη τους ενδιαφερονται αλλιως σε εχουν χεσμενο!
Στειλε την επιστολη μαζι φυσικα με φωτοτυπιες των εισαγωγων-εξαγωγων σαν αποδειξης στα μεγαλυτερα περιοδικα κ να δεις οτι ξαφνικα θα ευσθητοποιηθουν πολυ για την κατασταση σου κ το αυτοκινητο!!!

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 09:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω να δω τι θα κάνουν μέχρι να φτάσω εκεί και ταυτόχρονα σε νομικά ζητήματα.

Δεν ευαισθητοποιούνται με τίποτα.

Ο διευθυντής πωλήσεων με ενημερωσε οτι δεν φαίνομαι εγω σαν πελάτης αλλά η εταιρεία χρονομίσθωσης...

φυσικά του απάντησα οτι εγώ ειμαι ο μόνος νόμιμος χρήστης του οχήματος καθώς και οτι εγώ υπογράφω σε κάθε εισαγωγή και εξαγωγή του αυτοκινήτου στα συνεργεία.

Μάλιστα δεν ήθελε να καταλάβει τι του έλεγα και σε έντονο τόνο του είπα τα εξής : εγω με αυτοκίνητο Peugeot έχω θέσει την ζωή μου σε κίνδυνο λόγω κακής κατασκευής του. Αν λοιπόν έχω πρόβλημα με κάποιον΄, αυτός είναι ο κατασκευαστης.

Αυτός επέμενε οτι δεν έχει καμία σχέση μαζι μου... και ΄για να καταλάβει καλα! τι εννοώ ου ειπα.. " εσυ δεν μπορεις να μου κάνεις τιπότα γιατι για σένα δεν φαίνομαι πουθενά.... ΕΓΩ μπορώ να κάνω ένα κάρο αγωγές στις οποίες ηθικός αυτουργός είναι η Peugeot και να ζητήσω αποζήμίωση από αυτή και μόνο."

Τότε κατάλαβε και είπε οτι θα επαναεξετάσει το θέμα...

Περιμένω να δω...
θα έχετε ενημερωση

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 10:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206gti έγραψε:
Όλα να τα κάνεις.
και δικαστήρια να τρέξεις και στον τύπο να το γράψεις, και αντικατάσταση να ζητήσεις, και όλα αυτά που ανάφερες

Αυτό δεν είναι αυτοκίνητο!
ΑΥΤΟΚΙΝΔΥΝΟ είναι.

Κρίμα...
Πότε το πήρες?

28/1/2004

και για να γελασετε σας επισυννάπτω και τις εισαγωγες και εξαγωγες στα συνεργεια

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ - ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΖΜΡ-9712

Α/Α ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

1 02/02/04 10/02/04 9 DAKAR
2 24/02/04 24/02/04 1 DAKAR
3 10/03/04 12/03/04 3 DAKAR
4 17/03/04 24/03/04 8 DAKAR
5 02/04/04 02/04/04 1 DAKAR
6 08/04/04 27/04/04 20 DAKAR
7 14/05/04 24/05/04 11 DAKAR
10 10/05/04 14/05/04 5 LION HELLAS
8 29/06/04 30/06/04 2 ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ
11 07/07/04 13/07/04 7 LION HELLAS
12 16/07/04 22/07/04 7 LION HELLAS
13 23/07/04 23/07/04 1 LION HELLAS
14 26/07/04 27/07/04 2 LION HELLAS
15 29/07/04 02/08/04 6 LION HELLAS
9 13/09/04 13/09/04 1 ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ
16 15/09/04 21/09/04 7 LION HELLAS
17 15/09/04 29/09/04 15 LION HELLAS
18 23/09/04 30/09/04 8 LION HELLAS
19 06/10/04 07/10/04 2 LION HELLAS
20 08/10/04 12/10/04 5 LION HELLAS
21 14/10/04 still counting CONDOR

ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 121

ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 255

ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 47%

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
HYPER_Piccolo (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT 1.4 90Hp

Ένταξη: 29 Ιούλ 2004
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 14:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολες αυτες τις φορες που το εβαλες μεσα στο συνεργειο... ηταν απο προβληματα ?
αν ναι τοτε εγω θα τους εβαζα βομβα !
και θα φωναζα και την τατιανα να ειναι αυτοπτης μαρτυρας στην εκρηξη...
ημαρτον... να εχεις ενα χρονο (παραδειγμα) το αυτοκινητο σου και να το εχεις οδηγησει 5 μνες..... τς τς τς
οτι και αν κανεις καλη σου επυτυχεια!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 17:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφοσον εχεις ληζινγκ πρεπει να ρωτησεις δικηγορο σου αν ειναι πρεπον α.καταθετεις αγωγη
β.να επιστρεψεις το αυτοκινητο στην εταιρεια να κλειδωθει
γ. να σου δωσουν αλλο οτιδηπτε να κυκλοφορεις
δ.το 47% παραμονης δεν θα τρεχει αλλο!

καλο ειναι να σκασεις το ποσο -μικρο κανα 200€- και να κανεις αιτηση ασφαλιστικων μετρων εναντιον πεζο και ληζινγκ με το σκπτικο οτι θετουν τη ζωη σου σε κινδυνο εκει πραγματικα θα χεστουν ολοι. ειναι παλια τακτικη που την ξερουν λιγοι...θα χασεις τσαμπα τα 200ευρω της αιτησης αλλα θα ξεπερδεψεις γρηγοροτερα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 11:12:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ! ο δικηγόρος μου ήδη συντάσει το δικόγραφο! Παναγιώτη να είσαι καλά![/img]

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Demis (Demis)
Μέλος
Μέλος

206cc

Ένταξη: 14 Σεπ 2003
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 11:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια καλα τα να τανει ολα αυτα..Αλλα ποιος ρωτησε το παληκαρι αν εχει τα χρηματα για ολες αυτες τις διαδικασιες,τα παντα εχουν το κοστος τους.Φιλαρακο αν δεν εχεις προβλημα με το οικονομικο θεμα συνεχισε τη προσπαθεια σου και οτι χρειαστεις ειμαστε μαζι σου...

Run bAbe Run......
Επιστροφή στην κορυφή
ROLAND GARROS (PARIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 12:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ που το σκέφτηκες αλλά οκ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Συν τοις αλλοις όπως έχω ξαναπεί ο δικηγόρος μου, είναι ο κολλητός μου φίλος καθώς επισής ιδιοκτήτης ενός 307cc οπότε γενικότερα θέλει να ασχοληθεί...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 13:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα 200ευρω μπροστα στην πιαθανοτητα αλλαγης αυτοκινητου δεν ειναι καθολου πολλα λεφτα

αυτο νομιζω στο ειχα ξαναπει αλλα δεν το ειχες παρει υποψη σου...

επισης παιδες να το εχετε γενικα στο νου σας αυτο το τρικ...
εγω λογω ασφαλειων το εφαγα στη μαπα απο πελατη ασφαλισμενο στην οικονομικη- εγω του το ειχα πει...- με φορτηγο που ο αλλος του εκανε αιτηση ασφαλιστικων μετρων απο τρακα επειδη δεν τον πληρωνε η οικονομικη ζητωντας δεσμευση ολου του ποσου της αγωγης απο τη περιουσια της εταιρειας του πελατη μου μεχρι τη δικη....πραγμα εντελως παραλογο αφου πληρωνει η ασφαλιστικη παντα... αλλα ακουγαν επι 10 μερες γαμοσταυ@#%@%δια στην οικονομικη απο τον πελατη μου μεχρι που εσκασε μυτη με φουσκωτους Laughing Laughing Laughing με αποτελεσμα να τον πληρωσει αμεσως τον αλλο η οικονομικη!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης