PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θόρυβος στο ρελαντί

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 08:50:48    Θέμα δημοσίευσης: Θόρυβος στο ρελαντί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητο club εχω ενα 307 1,6 εδω και 10 μηνες με 18000 χλμ μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβημα αλλα και αυτο που θα αναφερω δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερο αλλα καλο ειναι να προσεχουμε. Διοτι λογο δουλειας δεν μπορο συντομα να επισκευτω καποιο συνεργειο peugeot. Λοιπον οταν καποια καποια χιλιομετρα ειτε μεσα στιιν πολη ειτε εξω οταν σταματαω και βαζω νεκρα και πεφτουν οι στροφες στο ρελαντι ακουγεται κατι σαν γρι γρι οταν παταω συμπλεκτη ομως σταματαει τι μπορει να ειναι? Δεν το κανει παντα ομως αν γνωριζεται κατι ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 09:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Αγαπητο club εχω ενα 307 1,6 εδω και 10 μηνες με 18000 χλμ μεχρι στιγμης δεν ειχα κανενα προβημα αλλα και αυτο που θα αναφερω δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερο αλλα καλο ειναι να προσεχουμε. Διοτι λογο δουλειας δεν μπορο συντομα να επισκευτω καποιο συνεργειο peugeot. Λοιπον οταν καποια καποια χιλιομετρα ειτε μεσα στιιν πολη ειτε εξω οταν σταματαω και βαζω νεκρα και πεφτουν οι στροφες στο ρελαντι ακουγεται κατι σαν γρι γρι οταν παταω συμπλεκτη ομως σταματαει τι μπορει να ειναι? Δεν το κανει παντα ομως αν γνωριζεται κατι ευχαριστω.

Ρουλεμάν στο σασμάν. Δεν είναι τίποτα, συνήθως ακούγεται στο 90% των αυτοκινήτων. Αν το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση, όποτε πας για σερβις, αν ακούγεται έντονα, πες να στο αλλάξουν. Διαφορετικά θα το αλλάξεις όταν θα αλλάξεις και δίσκο (για να μην χρεώνεσαι ανέβα-κατέβα σασμάν για αυτό).

Δεν είναι απολύτως τίποτα και μάλλον απλώς σου κάνει λίγο θόρυβο...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 09:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
307__:)(dimitris) έγραψε:

Ρουλεμάν στο σασμάν. Δεν είναι τίποτα, συνήθως ακούγεται στο 90% των αυτοκινήτων. Αν το αυτοκίνητο είναι στην εγγύηση, όποτε πας για σερβις, αν ακούγεται έντονα, πες να στο αλλάξουν. Διαφορετικά θα το αλλάξεις όταν θα αλλάξεις και δίσκο (για να μην χρεώνεσαι ανέβα-κατέβα σασμάν για αυτό).

Δεν είναι απολύτως τίποτα και μάλλον απλώς σου κάνει λίγο θόρυβο...

και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα, για πάνω από 10000 χλμ
όταν ζεσταθεί ο κινητήρας, ακούγεται πολύ λιγότερο εώς καθόλου...
παρόλα αυτά, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και όπως λέει ο Τάσος, μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό (εκτός και αν μείνω από δίσκο πουθενα...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 09:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι sidobre λιγο ακουγεται και μερικες φορες οχι παντα ευχαριστω παντως Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 09:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και περισσοτερο το ανεφερα γιατι εχω μεν και λιγο κολλημα δεν θελω να ακουγεται τιποτα αλλα και γιατι πριν 1 μηνα μπηκαν ποντικια στην μηχανη Evil και μου φαγανε ολες τις επενυσεις και τα καλωδια απο τους υαλοκαθαριστηρες και ειπα μην ειναι κανενα ηλεκτρικο που δεν βρηκαν κομενο.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Οκτ 2004, 17:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω την αιαθηαη οτι μιλατε για το ρουλεμαν του συμπλεκτη που ειναι μαζι με δισκο-πλατο και οχι μεσα στο σαζμαν καποιο ρουλεμαν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 07:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

? ?volvos"]εχω την αιαθηαη οτι μιλατε για το ρουλεμαν του συμπλεκτη που ειναι μαζι με δισκο-πλατο και οχι μεσα στο σαζμαν καποιο ρουλεμαν.[/quote]

Για το ίδιο μιλάμε Wink

Το Ρουλεμάν συμπλέκτη που όμως δεν είναι πακέτο με τον δίσκο - πλατό. Και για να αλλάξει πρέπει να κατεβει σασμάν (και για να αλλάξεις δίσκο πλατώ κατεβάζεις σασμάν) και τα εργατικά τα χρεώνουν. Γι'αυτό λέω ότι για ένα εξάρτημα που κάνει 10 με 20 ευρώ να πληρώσεις και άλλα 100 για εργατικά ΔΕΝ λέει...

Αν έχει εγγύηση, αν τους πιέσεις το αλλάζεις αν όχι, θα το αλλάξεις όταν φαγωθεί δίσκος. Απλώς κάνει θόρυβο, δεν είναι καν χαλασμενο.

(αν αρχίσουν να σκέφτονται ή να το παρατηρούν, θόρυβο κάνει σε ΟΛΑ τα Peugeot...)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 08:39:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτη την απορια ειχα σημερα (Τασο) αν κανει απλος θορυβο η χαλαει τιποτα αλλο. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Οκτ 2004, 19:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι το ρουλεμάν …………
Τα ελατήρια του δίσκου κάνουν θόρυβο
Αν ήταν το ρουλεμάν θα έκανε θόρυβο όταν πάταγες το συμπλέκτη!
Αυτά ..!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 08:46:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν είναι το ρουλεμάν …………
Τα ελατήρια του δίσκου κάνουν θόρυβο
Αν ήταν το ρουλεμάν θα έκανε θόρυβο όταν πάταγες το συμπλέκτη!
Αυτά ..!
Wink

Είναι σοβαρό το πρόβλημα Αργύρη;;;
ή να μην ανησυχούμε;;;
Επίσης, κάποιες φορές, αυτός ο θόρυβος συνοδεύεται και από έναν άλλο θόρυβο, σαν τρίξιμο ιμάντα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2004, 17:53:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα αν τρίζει στο πάτημα του συμλεκτι μπορεί να είναι από ντιζα
Αν ακούγεται μόνο χτύπημα και με το πάτημα σταματάει είναι από το δίσκο !
No problemo !!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 15:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Κοίτα αν τρίζει στο πάτημα του συμλεκτι μπορεί να είναι από ντιζα
Αν ακούγεται μόνο χτύπημα και με το πάτημα σταματάει είναι από το δίσκο !
No problemo !!!!

Αργύρη, δεν ξέρω αν θυμάσαι που σε είχα ρωτήσει στο Φάληρο για τον θόρυβο....
μου είχες πει για ιμάντα δυναμό.....
λοιπόν, ρώτησα και αλλού και μου είπαν οτι ο θόρυβος αυτός (το γρου-γρου που ακούγεται, όπως ανοίγεις το καπω, δεξιά, δίπλα στην μπαταρία, μέσα από τον κινητήρα), πρέπει να είναι ρουλεμάν δίσκου....
το θέμα είναι οτι αυτός ο θόρυβος, όταν είναι κρύο, συνοδεύεται και από ένα σφύριγμα, από το ίδιο μέρος...
όταν ζεσταθεί ή όταν πατάω συμπλέκτη, δεν ακούγεται τίποτα.....
τι λες γιατρέ μου;;;; πάμε για αλλαγή δίσκου;;;; (έχω ήδη μια αλλαγή στα 38.000 km, τώρα έχω φτάσει τα 95.000)

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 20:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεξιά όπως το κοιτάς εννοούσες τεσπα !!
Αν είναι από εκεί τότε όντως είναι το ρουλεμάν του δίσκου .
Για να σταματήσει μόνο με αλλαγή
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 20:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

και το σφύριγμα;;; από τον δίσκο ακούγεται ή από το ρουλεμάν ή είναι κάτι άλλο;;;;
δεν μου είπες αν όλα αυτά είναι ενδείξεις οτι πρέπει να αλλαχτεί ο δίσκος;;;
ήρθε η ώρα του;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2004, 21:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Touristas έγραψε:

και το σφύριγμα;;; από τον δίσκο ακούγεται ή από το ρουλεμάν ή είναι κάτι άλλο;;;;
δεν μου είπες αν όλα αυτά είναι ενδείξεις οτι πρέπει να αλλαχτεί ο δίσκος;;;
ήρθε η ώρα του;;;
Από το ρουλεμάν είναι το σφύριγμα .
Πολλές φορές το ρουλεμάν τα παίζει πιο γρήγορα από το δίσκο. Οπότε θέλει δεν θέλει δίσκο θα τον αλλάξεις και αυτόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Δεκ 2004, 13:04:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Γειας σας σε ολους. Λοιπον χθες το βραδυ ακουσα εναν καινουργιο παραξενο θορυβο οταν ο κινητηρας ηταν στο ρελαντι ενας θορυβος στο καπακι της μηχανης ακουγονταν σαν ξεβιδωτη τροχαλια ενα κρ κρ κρ τι μπορει να ειναι ρε παιδια? 2) συγνωμη γαι το λαθος τopic που ανοιξα παλι χθες βραδυ και το κλειδωσε σωστα ο βαγγελης 3) ευχαριστω το Μιχαλη ποθ μου εξηγησε μερικα πραγματα. Οσοι γνωριζεται κατι παντως για το προβλημα HELP.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης