PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Χάθηκαν οι ενδείξεις όλων των οργάνων ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 13:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Χάθηκαν οι ενδείξεις όλων των οργάνων ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάω χτες να αλλάξω μπαταρία στο αυτοκίνητο γιατί η προηγούμενη είχε βραχυκυκλώσει στοιχείο και μετά που έβαλα την καινούρια στο καντράν άρχισε να μου αναβοβήνει το STOP και η λυχνία της βενζίνης καθώς και κάποια άλλα λαμπάκια, δεν έχω ένδειξη κοντέρ, ουτε οθόνης πολλαπλών ενδείξεων, ούτε CD. To αυτοκίνητο παίρνει μπροστά κανονικά αλλά δεν έχω καθόλου πληροφορίες, όλα νεκρά, ούτε τα alarm δουλεύουν (multiplex). Τι έγινε ρε παιδιά τι έφταιξε ?
Πήγα σ'ενα συνεργείο και μου είπαν ότι επειδή ξέχασα το κλειδί στην μηχανή όταν άλλαξα μπαταρία έχασε τις μνήμες και θέλει ξανά φόρτωμα πρόγραμμα στην LION. Πήγα από εκεί και η ταχύτερη ημερομηνία να το δουν είναι σε δύο βρομάδες !!!
Τι πρέπει να φορτωθεί στον εγκέφαλο, δηλαδή εάν αλλάξεις μπαταρία το αυτοκίνητο θέλει ξανά προγραμματισμό από την αρχή ???
Sidobre HELP ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bluewinter 
Μέλος
Μέλος

206 gti

Ένταξη: 01 Σεπ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 13:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαγγέλη το ίδιο είχα πάθει κι εγώ όταν άλλαξα μπαταρία, αλλά μου το προγραμμάτισαν αμέσως καθότι το είχα πάει εξ αρχής στην peugeot.
(Σε διαβεβαιώνω ότι είναι υπόθεση 20 λεπτών ο επανα προγραμματισμός γιατί πάντα παρακολουθώ τις εργασίες που κάνουν και το είδα.)
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 14:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως έχω αλλάξει μπαταρία, χωρίς να έχω παρατηρήσει το παραπάνω πρόβλημα.
Μήπως έχει σχέση πάλι το multiplex?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 14:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Εγώ πάντως έχω αλλάξει μπαταρία, χωρίς να έχω παρατηρήσει το παραπάνω πρόβλημα.
Μήπως έχει σχέση πάλι το multiplex?

Μάλλον έχει...
Κι εγώ όταν άλλαξα μπαταρία δεν είχα πρόβλημα (no multiplex)

®
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 14:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει δεν εχει οταν βγαζουμε πολους μπαταριας τα κλειδια ΔΕΝ τα αφηνουμε πανω !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 15:19:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xμμμμ, εδώ μου μυρίζει διαγραφή της μνήμης στην ΒSI.

Η Λολα κινδυνεύει, Πρέπει να φωνάξουμε τον SuperTourista...

( SuperTourista, SuperTouristaaaaaa, SuperTouristaaaaaaaaaa)

Ivang μην ανυσηχείς δεν είναι τίποτα! Σε οποια αντιπροσωπεία και να πας θα στο φιάξουν. Θέλει ένα επαναγραμματισμό η BSI (ο εγκέφαλος των αυτοματισμών).
Οπου και να πας που να έχει ένα καλό ηλεκτρολόγο και το Diag2000, θα είσαι εντάξει.
Προσοχή μόνο τι θα πληρώσεις Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 18:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Προσοχή μόνο τι θα πληρώσεις Wink

Δηλαδή, πάει πολύ το "μαλλί" ?

Ένας φίλος μου είπε ότι αν αφήσω ένα 24ώρο χωρίς μπαταρία (αποσυνδεμένη) ίσως επανέλθει, ισχύει ?

Τελικά μετά από φωνές έκλεισα ραντεβού από Δευτέρα αλλά μου ζήτησαν το 2ο κλειδί και την κάρτα της Peugeot με τον κωδικό του immobilizer, χρειάζονται όντως και αυτά ?

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 19:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nai kai omos ta xreiazonte ola afta ...
pou na sta zitisoun ola afta gia na sou vrei to radiocd to opio den svinei amesos an den kaneis epanaprogrammatismo...

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2004, 21:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά επάνω και ακόμα και με αναμμένο το διακόπτη .
Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο χάση των προγραμματισμό το BSI πολύ απλά έμεινες γιατί χάνει τα πάντα !
Δεν ξέρω αν ήσουν μπροστά όταν άλλαξαν την μπαταρία αλλά κάνε έναν έλεγχο για καμένη ασφάλεια η ξεκούμπωτη πρίζα και αν μπορείς βγάλε το θετικό πόλο άστο για λίγο και ξανα βάλτων!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2004, 09:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει μια περιπτωση να θελει απλα ρισετ το ταμπλο.
εγω στο ραλλι το ειχα παθει αυτο και στην αντιπρωσοπια μου ελεγαν για εγκεηφαλους και νουριους και οτι φταιει το προγραμμα κτλ.
τελικα το προβλημα λυθηκε οταν γνωστος μηχανικος με κατατωπισε τηλεφωνικα πως να κανω ρισετ στο ταμπλο.
δεν γινοταν με τον απλο τροπο βγαζω μπαταρια ή εγκεφαλο.
ειχα τον διακοπτη στην 2η σκαλα, εβαλα μια συγκεκριμενη ασφαλεια, γυρισα τον διακοπτη στο 0
την ξανα εβαλα, ξαναγυρισα τον δικοπτη παλι στο 2 μετα στο 0 και ολα διορθωθηκαν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2004, 11:16:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα και αν έχεις αφήσει τα κλειδιά επάνω και ακόμα και με αναμμένο το διακόπτη .
Τώρα αν για οποιοδήποτε λόγο χάση των προγραμματισμό το BSI πολύ απλά έμεινες γιατί χάνει τα πάντα !
Δεν ξέρω αν ήσουν μπροστά όταν άλλαξαν την μπαταρία αλλά κάνε έναν έλεγχο για καμένη ασφάλεια η ξεκούμπωτη πρίζα και αν μπορείς βγάλε το θετικό πόλο άστο για λίγο και ξανα βάλτων!

Το κλειδί ήταν στη θέση OFF, απλά δεν ήταν βγαλμένο, ασφάλεια δεν παίζει γιατί το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να υποθέσω ότι θα είναι καμιά καμμένη! Μετά από 3-4 ώρες χτες με βγαλμένο τον πόλο της μπαταρίας το βράδυ που το πήρα επανήλθαν όλα οι ενδείξεις πρώτα και κάποια στιγμή ενώ ήμουν στο δρόμο η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και το CD, οπότε το βράδυ το κλείδωσα κανονικά.
Σήμερα το πρωι όμως πάλι τα ίδια, όλα νεκρά, γιατί αυτή η προσωρινή αλλαγή ???

Επιστροφή στην κορυφή
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 17:45:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικός Απολογισμός:
Επαναπρογραμματισμός BSI - 22 euro
Καμένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων - 192 euro (βραχυκύκλωσε και κάηκε, πως αυτό δεν το κατάλαβα εφόσον το κλειδί μπορεί μεν να ήταν επάνω αλλά στην θέση OFF)
Εργατικά - 20 euro
ΣΥΝΟΛΟ: 234 euro (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2004, 21:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ivang έγραψε:
Τελικός Απολογισμός:
Επαναπρογραμματισμός BSI - 22 euro
Καμένη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων - 192 euro (βραχυκύκλωσε και κάηκε, πως αυτό δεν το κατάλαβα εφόσον το κλειδί μπορεί μεν να ήταν επάνω αλλά στην θέση OFF)
Εργατικά - 20 euro
ΣΥΝΟΛΟ: 234 euro (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ !!!!)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tin othoni tin kameni tin pires piso???
aa kai asxeto se allo post sou eixes pei oti doulevan oi endeikseis gia ligi ora afti i othoni douleve?
aaa kai min me rotiseis giati rotao... (pigene tin se ena ilektronikatzidiko kai pes tou na tis kanei enan elegxo....) Wink

I am number : 330 (Big Number Wink)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2004, 20:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:

tin othoni tin kameni tin pires piso???
aa kai asxeto se allo post sou eixes pei oti doulevan oi endeikseis gia ligi ora afti i othoni douleve?
aaa kai min me rotiseis giati rotao... (pigene tin se ena ilektronikatzidiko kai pes tou na tis kanei enan elegxo....) Wink

Την πήρα !!!
Και πως θα την κάνεις έλεγχο, έχει συγκεκριμένη φίσα και άντε να βρεις που είναι τo ρεύμα και με τι ρεύμα δουλεύει ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης